Odakle ti ova informacija da Sloboda igra sa Metalcem sutra kad na zvanicnoj web stranici pise da Sloboda igra sa Borcem iz Cacka?Benjo_AFC86 je napisao/la:U ponedjeljak sa Metalcem, utorak Zeta, četvrtak sa Bratstvom finale kupa i u subotu sa Gradinom. (vaš raspored)
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne mogu sad da ti postavljam linkove na mobitelu sam. Nekoliko medija je neki dan objavilo vijest kako Sloboda igra utakmice nedjeljom.. bilo je to i na zvanicnom site-u ja mislim.
075
-
- Moderator
- Kontakt:
Reče mi igrač Slobode, ne znam, moguće.. ako tako kaže zvanična stranica, možda se ovaj zeznuofukara87 je napisao/la:Odakle ti ova informacija da Sloboda igra sa Metalcem sutra kad na zvanicnoj web stranici pise da Sloboda igra sa Borcem iz Cacka?Benjo_AFC86 je napisao/la:U ponedjeljak sa Metalcem, utorak Zeta, četvrtak sa Bratstvom finale kupa i u subotu sa Gradinom. (vaš raspored)

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sve je moguce, ili je doslo do neke promjene u medjuvremenu, pa su dogovorili tu utakmicu sa Metalcem, hajde javit ce ovi na stranici ako bude kakve promjene.
@Tzbulevar87, pisali su svi jer je došlo do greške na zvanicnoj stranici NS BIH, pa su vrlo brzo ispravili, samo Gosk i Radnicki svoje utakmice igraju Nedjeljom a ostali svi Subotom.
@Tzbulevar87, pisali su svi jer je došlo do greške na zvanicnoj stranici NS BIH, pa su vrlo brzo ispravili, samo Gosk i Radnicki svoje utakmice igraju Nedjeljom a ostali svi Subotom.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I Branitelj.fukara87 je napisao/la:@Tzbulevar87, pisali su svi jer je došlo do greške na zvanicnoj stranici NS BIH, pa su vrlo brzo ispravili, samo Gosk i Radnicki svoje utakmice igraju Nedjeljom a ostali svi Subotom.
Ono prije rata, kada me je stari kao bebu nosio na glavi, ne računam. Ne zato što neću već zato što se ne sječam. Istina, stari mi je uvijek pričao da sam strašno plakao, valjda se prepadao onih njuška na A tribini (a i tko ne bi ako su tada bile bar slične ovim današnjim
Ali se sječam 09.marta 96-te. Nas 4 klinca iz naselja smo otišli na Sloboda-Sarajevo. Bili smo strašno dobri drugari,nerazdvojni. Sjeli smo na A tribinu, par redova ispod Fukara. Jedan od nas je u jednom trenutku im se pridružio. I danas se sječamo kako smo ga zezali što ne zna pjesme, ali se nije dao pokolebati.
Dugo vremena je bilo 0:0, skoro pa predugo, a onda je Buco (tada naravno nismo znali tko je on) dao gol i to glavom.
Bio je to fantastičan osječaj, osječaj koji je mene uz očevu ljubav koju je prenosio od kada se sječam za sebe, ostavio zauvijek uz crveno-crne.
Jedan od nas je sada u Sloveniji, drugi je u Švedskoj, a nas dvojica smo ovdje i to još uvijek strašno dobri drugari, nerazdvojni i upravo onaj koji je te 96-te pjevao pjesme čiji tekst nije znao.Ovaj u Švedskoj ode pogledati Malmo (ili već kako se zaista piše i čita), ovaj drugi ne ide na tekme zato što je sav od sebe kasnije postao nenormalan,
a nas dvojica nastavljamo voliti Slobodu.
Sloboda iz Tuzle druže

Ali se sječam 09.marta 96-te. Nas 4 klinca iz naselja smo otišli na Sloboda-Sarajevo. Bili smo strašno dobri drugari,nerazdvojni. Sjeli smo na A tribinu, par redova ispod Fukara. Jedan od nas je u jednom trenutku im se pridružio. I danas se sječamo kako smo ga zezali što ne zna pjesme, ali se nije dao pokolebati.
Dugo vremena je bilo 0:0, skoro pa predugo, a onda je Buco (tada naravno nismo znali tko je on) dao gol i to glavom.
Bio je to fantastičan osječaj, osječaj koji je mene uz očevu ljubav koju je prenosio od kada se sječam za sebe, ostavio zauvijek uz crveno-crne.
Jedan od nas je sada u Sloveniji, drugi je u Švedskoj, a nas dvojica smo ovdje i to još uvijek strašno dobri drugari, nerazdvojni i upravo onaj koji je te 96-te pjevao pjesme čiji tekst nije znao.Ovaj u Švedskoj ode pogledati Malmo (ili već kako se zaista piše i čita), ovaj drugi ne ide na tekme zato što je sav od sebe kasnije postao nenormalan,
Sloboda iz Tuzle druže

tuzlanska Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
i sta reci na ovo..svi u cetvrtak,pravac crna klokotnicazlajci je napisao/la:Ono prije rata, kada me je stari kao bebu nosio na glavi, ne računam. Ne zato što neću već zato što se ne sječam. Istina, stari mi je uvijek pričao da sam strašno plakao, valjda se prepadao onih njuška na A tribini (a i tko ne bi ako su tada bile bar slične ovim današnjim![]()
Sloboda iz Tuzle druže

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne dirajte mi Klokotnicustaragarda je napisao/la:i sta reci na ovo..svi u cetvrtak,pravac crna klokotnicazlajci je napisao/la:Ono prije rata, kada me je stari kao bebu nosio na glavi, ne računam. Ne zato što neću već zato što se ne sječam. Istina, stari mi je uvijek pričao da sam strašno plakao, valjda se prepadao onih njuška na A tribini (a i tko ne bi ako su tada bile bar slične ovim današnjim![]()
Sloboda iz Tuzle druže![]()
..izvini druze,moro sam
![]()
...kako smo mi pali,to je za knjige,jbt
![]()
...mogla bi se zvat...OD LIERSA DO KLOKOTNICE,SVE ZA 10 GODINA

Usponi i padovi su sastavni dio života.
Trebamo u budučnost gledati kako stvari promijeniti na bolje

tuzlanska Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
haha i ja sam prvi put plakao na A tribini kad me amidza odveo, a poslije nisam nigdje drugo htio ic da gledamo tekmuzlajci je napisao/la:Ono prije rata, kada me je stari kao bebu nosio na glavi, ne računam. Ne zato što neću već zato što se ne sječam. Istina, stari mi je uvijek pričao da sam strašno plakao, valjda se prepadao onih njuška na A tribini (a i tko ne bi ako su tada bile bar slične ovim današnjim![]()

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jeste navalili na Klokotnicu, ništa brojnije nije ni stanovništvo u Gabeli ili Rodoču, a opet su momci igrali. U Gabeli se dvije godine igrala PL, a i ovi što su sad ušli iz Velike Obarske, ništa veće naselje od Klokotnice. Nama izgleda najdraže samo popljuvat svoje, odbijat od sebe.
primitivci pisu po facebook grupi svakakve gluposti i onda se iznenade sto je sutra opao broj lajkova
nisu ljudi glupi da dozvole da ih neko ponizava ima i drugih klubova za koje mogu navijati a mi cemo i dalje trpiti primitivce koji otjerase pola kantona od Slobode!

Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma zna se ba ko to radi i ko ce i dole zakuhat..ista grupica koja zakuha dje god ode, al pod uslovom da su dobro jaci i da nema kornjaca...i tamo ako nas bude puno zakuhat ce jer ce kontat da ce svi uletit za njih, da se ne prica "fukare bile bjene, ovo-ono"...a ne znaju da 90% ljudi boli q i da bi volilo da ih i nema tu, a kamo li da se tuce za njih s nekim dzaba...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Bravo, prvi pravi post,Coraco je napisao/la:Jeste navalili na Klokotnicu, ništa brojnije nije ni stanovništvo u Gabeli ili Rodoču, a opet su momci igrali. U Gabeli se dvije godine igrala PL, a i ovi što su sad ušli iz Velike Obarske, ništa veće naselje od Klokotnice. Nama izgleda najdraže samo popljuvat svoje, odbijat od sebe.
Klokotnica za V.Obarsku je Las Vegas,a za Gabelu New York
- SaltCityAttack
- Kontakt:
malo vi pretjerujete
...ja sam slabo koga ovdje vidio da je neko napisao nesto lose o Klokotnici..jednostavno i ovaj lik iz Gracanice je spomeno to uglavnom zbog male tribine i nista vise ..mozda je bilo du dva posta napisano nesto malo ostrije, ali vi i dalje okolo se vrtite kao da je neko prozvao ljude , kao da neko pise da idemo u nekakvu vukojebinu igrat ...vala i ja sam prtiv toga da neko narod proziva zato sto dolazi iz neke manje sredine, da ne kazem sela

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Poslije dugo vremena odlucih da se logujem na forum.
Za ove koji govore nesto protiv Klokotnice i sl. "seljaka"...
Zapamtite, najveci neprijatelji FK Slobode su u Tuzli, samo sto se nema damu da se kaze.
Ostavite se Lukavca, Klokotnice, Gracanice itd. Nisu tamo neprijatelji SLobode, oni su ovdje sa Jasminom na vrhu i tuzlacima koji nijemo posmatraju ubijanje Slobode.
Zapamtite, najveci neprijatelji FK Slobode su u Tuzli, samo sto se nema damu da se kaze.
Ostavite se Lukavca, Klokotnice, Gracanice itd. Nisu tamo neprijatelji SLobode, oni su ovdje sa Jasminom na vrhu i tuzlacima koji nijemo posmatraju ubijanje Slobode.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@Probisvjet
Svaka cast prijatelju , mislio sam da se necu javiti na temu Slobode do poslije utakmice al eto...
Ovakvim pristupom pojedinaca moze se samo odbiti puno ljudi od Slobode , a vjerujte
da je Sloboda vecini ( u Gracanici )prva ekipa u PL bila ... kad se sjetim kada je na stadionu u Gracanici
javljeno da Borac (BL) vodi na Tusnju u zadnjim minutama -razocarenje...
Vidimo se u cetvrtak kod extra domacina
Svaka cast prijatelju , mislio sam da se necu javiti na temu Slobode do poslije utakmice al eto...
Ovakvim pristupom pojedinaca moze se samo odbiti puno ljudi od Slobode , a vjerujte
da je Sloboda vecini ( u Gracanici )prva ekipa u PL bila ... kad se sjetim kada je na stadionu u Gracanici
javljeno da Borac (BL) vodi na Tusnju u zadnjim minutama -razocarenje...
Vidimo se u cetvrtak kod extra domacina

Ma ove tinejdžere i internet navijače treba ignorisat kad pišu ovakve gluposti. Al ipak ih treba i razumit malo,ne mogu jadni cure nać da povale pa ovdje istresaju nervozu

-
- Moderator
- Kontakt:
BravoProbisvjet je napisao/la:Poslije dugo vremena odlucih da se logujem na forum.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Potpis. Konacno neko realan.Probisvjet je napisao/la:Poslije dugo vremena odlucih da se logujem na forum.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
đe su vaši, jesul stigli sa priprema, imal kakvih novosti ... 345 stranica se razveza o Klokotnici i dr. temama
de malo o ekipi, rezultatima???
vidimo se u četvrtak, i jedno pitanje:
- jel imate neke posebne želje na utakmici, da obezbjedimo npr. vatrogasce sa prskalicama, izgleda da će nam svima biti pakleno vruće
de malo o ekipi, rezultatima???
vidimo se u četvrtak, i jedno pitanje:
- jel imate neke posebne želje na utakmici, da obezbjedimo npr. vatrogasce sa prskalicama, izgleda da će nam svima biti pakleno vruće

Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.