sve manje nažalostiVar je napisao/la:HahahaAgresivnoDjubre je napisao/la:Bar se slazemo sto se muzike tice.![]()
Drago mi je da ima raje što se ne zadaje uz prosječne zvuke prekodrinskih droca
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pustiću sunce da topi ljubav!
oj vrucine vani Allahu dragi
ali jedva cekam iftar, ne pamtim kad sam zadnji put bio ovako isprcpljen 
Jaska treba izmorila
Evo još 59 minuta ili tačnije 3540 sekundi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Riblja Corba,Kerber,Bajaga i instruktori,Haustor,Hladno Pivo,Elektricki Orgazam,Azra,Osvajaci,YU Grupa,Generacija,Ritam Nereda,Idoli,Familija,Smak......................................itd itd itdiVar je napisao/la:
Hahaha![]()
P.S Svidja mi se ova pjesma
[youtube][/youtube]
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa brate ima ih bruka ne mogu sve nabrojati zato sam stavio tacke i itd.hoshafka je napisao/la:đe ti je EKV Agresivni
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- BritishCore
- Kontakt:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
" onclick="window.open(this.href);return false;
Rodno mesto Ilidza, ime mi je Bulidza
Rodno mesto Ilidza, ime mi je Bulidza
ma nije ona, nego nas vrucina izmorilaDex je napisao/la:Jaska treba izmorila![]()
Kod nas je 24, šokantno, mislio sam da je 27 
Kad je Kadr ?
Kad je Kadr ?
...Alisa, Oliver Mandić, Kiki Lesendrić, Mića Vukašinović, EKV, Prljavo kazalište, parni valjak, Dugme, Atomsko sklonište, crvena jabuka, knock out, leb i sol, film, galija, majke, oktobar 1864, viktorija, partibrejkerski, poslednja igra leptira, psihomodo pop, ritam nereda....AgresivnoDjubre je napisao/la: Riblja Corba,Kerber,Bajaga i instruktori,Haustor,Hladno Pivo,Elektricki Orgazam,Azra,Osvajaci,YU Grupa,Generacija,Ritam Nereda,Idoli,Familija,Smak...
[/youtube]
odgoj druže odgoj. šta ti očekuješ od osoba koje knjigu nisu pročitale?hoshafka je napisao/la:sve manje nažalostiVar je napisao/la:HahahaAgresivnoDjubre je napisao/la:Bar se slazemo sto se muzike tice.![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Upravo. 
Da ne zna rečenice sastavitiVar je napisao/la:
odgoj druže odgoj. šta ti očekuješ od osoba koje knjigu nisu pročitale?
Kad sam biJo išo, onaj, ovaj, ja sam pričo kako dIjeca hodaju i piju vode. Eno hiN tamo... (ne mogu se sjetiti nepravilnih riječi
)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Dvadeset sedmu noć RamazanaDex je napisao/la: Kad je Kadr ?
još maloooooo
Ja te volim, volim Željo..
Koji datumgio10 je napisao/la:Dvadeset sedmu noć RamazanaDex je napisao/la: Kad je Kadr ?
još maloooooo
Šta su ti eto ne pravilne rjećiiVar je napisao/la:Kad sam biJo išo, onaj, ovaj, ja sam pričo kako dIjeca hodaju i piju vode. Eno hiN tamo... (ne mogu se sjetiti nepravilnih riječi)
takodjergio10 je napisao/la:Kako se meni osoba zgadi kad napiše neznam ili ce mo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
imeni se nesviđaju take osobeOtelo je napisao/la:takodjergio10 je napisao/la:Kako se meni osoba zgadi kad napiše neznam ili ce mo![]()
Pustiću sunce da topi ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.