Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Šta ovi puše,dajte i meni malo da probamBarcelona midfielder Cesc Fabregas has agreed to join Man United following a secret meeting between his agent and the English club [express]
I treba.Cautinho je napisao/la: Barcelona bi zeljela da proda Jonathana dos Santosa za 2 M eura.![]()
Mani se toga zasiceni pa niste osvojili 5x zaredom.. nece biti 2 godine zasiceni lige prvaka. Treba izmjena u ekipi to je svima poznato. Xavi nece biti bolji, odbrana ima rupa, golman slab.. realno je tako.arhimed89 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sa strane imaju i ostali nastavci..
Bajern jest pobjedio Barcelonu ali da je Bajern toliko mocniji nije uopste.Stvar je da su igraci Barce postali zasiceni trofeja i da je ocito da im fali motivacije.Sve velike ekipe koje su nekad dominirale svijetom imaju taj neki vremenski period od nekih 5 godina i poslije toga dolazi do zasicenja.U naredne godine predvidjam dominaciju prvenstveno Bajerna ali i Njemackog fudbala s obzirom da su im klubovi skoro bez dugovanja dok se u Engleskoj i Spaniji ti dugovi mjere milijardama.Nije iskljuceno ni da Real pocne bolje da igra jer su i oni gladni trofeja i gledajuci na ovom gore snimku sa kakvim zarom su tada igraci Barce slavili i sa kakvim zarom sada slave ne moze se ni poredit.
Sad su vec i sami svjesni da su vecina njih dokazani igraci i pokusavaju mljeti na kvalitet sto svakako i prolazi protiv slabijih ekipa u Spanskoj ligi,ali kad naletis na kvalitetnu ekipu u ligi prvaka koja ostavi srce na terenu,tu Barcelona pokazuje da je izgubila onu draz.Prije je to bio skup poniznih majstora a danas sve vise postaje skup preplacenih zvijezda.Gluma,mahanje rukama,prigovaranja i slicno.Nekad je tu bio ponizni i prehebeni Etoo u napadu kasnije se posralo na njega i doveden je preplaceni Ibrahimovic.
Jedina kvaka u svemu ovome je sto zele preko noci do nekog velikog imena umjesto da su godinama ranije pratili potencijalne igrace za nasu odbranu. Sad nit imas izbora nit vremena.arhimed89 je napisao/la:Ni ja ga nebi volio pretjerano vidjeti u Barceloni.Uopste me ne odusevljava u odbrani.Ali je cinjenica da su sve masine stoperi vecinom vezani jako dobrim ugovorima.Isto tako bi uvijek izabrao Tiago Silvu umjesto Davida Luiza,nekako mi Luiz tu i tamo cesce kiksa.Ali je stvar da su obojica tesko dostupni.bparena je napisao/la:Ja samo ne zatvaram oci i pisem ono sto mi se pise. I konstantno to pisem pa se to vama svidjelo ili ne svidjelo. Eto vam 0:9 protiv Bajerna u zadnjim tekmama pa kontajte ko je u pravu.![]()
Moj dido je doktor za ovu odbranu a ne samo taj levat Hummels.
p.s. ko hoce da i dalje spava i sanja nekad lijepe snove pored ove odbrane - samo bparenu na ignore i nastavite.
Ne kontas ti care..Nije to samo liga prvaka,vecina ovih igraca vec par sezona igra i osvaja trofeje kako lige prvaka,prvenstvo spanije,kupove tako i sa Spanijom-repkom.Kad imas recimo na jednoj strani igraca koji je nesto osvajao 2-3 puta a na drugoj nekog kome je to vrhunac karijere,motiv nikako nije isti.Ne ulazi se sa onim zarom,ne ulazi se srcem nego to vec postaje formalnost.To se pokazalo i u tekmi sa Milanom,kad je Barca nakon sto su ih svi ismijavali namlatila taj Milan.Onda su opet ponovili gresku i formalno i opusteno su usli u tekmu sa Bajernom koji je nakon 2 izgubljena finala zapeo i nogama i rukama.Nakon prve tekme su vidjeli da su ispusili i revans je bio samo formalnost protiv onako motivisanog i kvalitetnog Bajerna.soxx je napisao/la:Mani se toga zasiceni pa niste osvojili 5x zaredom.. nece biti 2 godine zasiceni lige prvaka. Treba izmjena u ekipi to je svima poznato. Xavi nece biti bolji, odbrana ima rupa, golman slab.. realno je tako.arhimed89 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sa strane imaju i ostali nastavci..
Bajern jest pobjedio Barcelonu ali da je Bajern toliko mocniji nije uopste.Stvar je da su igraci Barce postali zasiceni trofeja i da je ocito da im fali motivacije.Sve velike ekipe koje su nekad dominirale svijetom imaju taj neki vremenski period od nekih 5 godina i poslije toga dolazi do zasicenja.U naredne godine predvidjam dominaciju prvenstveno Bajerna ali i Njemackog fudbala s obzirom da su im klubovi skoro bez dugovanja dok se u Engleskoj i Spaniji ti dugovi mjere milijardama.Nije iskljuceno ni da Real pocne bolje da igra jer su i oni gladni trofeja i gledajuci na ovom gore snimku sa kakvim zarom su tada igraci Barce slavili i sa kakvim zarom sada slave ne moze se ni poredit.
Sad su vec i sami svjesni da su vecina njih dokazani igraci i pokusavaju mljeti na kvalitet sto svakako i prolazi protiv slabijih ekipa u Spanskoj ligi,ali kad naletis na kvalitetnu ekipu u ligi prvaka koja ostavi srce na terenu,tu Barcelona pokazuje da je izgubila onu draz.Prije je to bio skup poniznih majstora a danas sve vise postaje skup preplacenih zvijezda.Gluma,mahanje rukama,prigovaranja i slicno.Nekad je tu bio ponizni i prehebeni Etoo u napadu kasnije se posralo na njega i doveden je preplaceni Ibrahimovic.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta
Zasićeni trofejaarhimed89 je napisao/la:
Bajern jest pobjedio Barcelonu ali da je Bajern toliko mocniji nije uopste.Stvar je da su igraci Barce postali zasiceni trofeja i da je ocito da im fali motivacije.
Ko "mi" pacijentu?Saurman je napisao/la:Zasićeni trofejaarhimed89 je napisao/la:
Bajern jest pobjedio Barcelonu ali da je Bajern toliko mocniji nije uopste.Stvar je da su igraci Barce postali zasiceni trofeja i da je ocito da im fali motivacije.![]()
Rezultat pokazuje koliko je Bayern bio moćan.Sad vi možete izmišljati razloge ovog debakla : zasićenost,Messi igrao bez jedne noge,Iniesta i Xavi igrali pod inekcijama,Shakira uletila gola u svlačionicu itd itd,..
arhimed89 je napisao/la:Ko "mi" pacijentu?Saurman je napisao/la:Zasićeni trofejaarhimed89 je napisao/la:
Bajern jest pobjedio Barcelonu ali da je Bajern toliko mocniji nije uopste.Stvar je da su igraci Barce postali zasiceni trofeja i da je ocito da im fali motivacije.![]()
Rezultat pokazuje koliko je Bayern bio moćan.Sad vi možete izmišljati razloge ovog debakla : zasićenost,Messi igrao bez jedne noge,Iniesta i Xavi igrali pod inekcijama,Shakira uletila gola u svlačionicu itd itd,..
Dobar,ispao si pametan,evo bananaSaurman je napisao/la:
Ti pacijentu.Prosipaš ovdje šuplju djeci o razlozima debakla protiv Bayerna, zasićenost trofejima i nedostatak motivacije epic.
Pa nije Cesc nista rekao...To samo novine pizdekaju.Johny je napisao/la:Ovo remplovanje Uniteda u vezi Cesca mi je na vrh tukija.
Nosi ga u 3 lijepe ako mu je milo da ide , daleko mu kuca bila..
Klasa je od igraca ali velika pizda a takvih Barcelona ima na pretek.Stakor se prepao da jos jednu sezonu ne presjedi na klupi pa se ocito necka.Dok je Maestro ziv njegovo je mjesto na klupi da uci.Xavi je godinama grijao klupu Guardioli , neka i on dobije hemoroide na istoj.
Ma meni je nekako nejasna uprava Barcelone.Ocito je da nisu zeljeli zadrzati Tiaga sto se moze vidjeti i iz njegove izjave da se uopste nisu trudili da ga zadrze.Sad vidim i ovo flertovanje oko Cesca pa mi nije jasno sta se desava sa svim tim navodnim "nasljednicima" Xavia.Nema sta da nervira ovo Manchesterovo slanje ponuda,ljudi prepoznaju kvalitet igraca i rado bi ga zeljeli u svojim redovima.Ali mi nikako nije jasna uprava,a ni sam Fabregas.Izadji javno reci da nema nista od toga,i rijesena stvar.Ovo sto se desava preko ljeta u Barceloni podsjeca na jednu totalnu anarhiju u klubu,totalni amaterizam.Johny je napisao/la:Ovo remplovanje Uniteda u vezi Cesca mi je na vrh tukija.
Klasa je od igraca ali velika pizda a takvih Barcelona ima na pretek.Stakor se prepao da jos jednu sezonu ne presjedi na klupi pa se ocito necka.Dok je Maestro ziv njegovo je mjesto na klupi da uci.Xavi je godinama grijao klupu Guardioli , neka i on dobije hemoroide na istoj.
a sta je ovo nego javna izjava potpredsjednika barce bartomeua na predstavljanju tate:arhimed89 je napisao/la:Ma meni je nekako nejasna uprava Barcelone.Ocito je da nisu zeljeli zadrzati Tiaga sto se moze vidjeti i iz njegove izjave da se uopste nisu trudili da ga zadrze.Sad vidim i ovo flertovanje oko Cesca pa mi nije jasno sta se desava sa svim tim navodnim "nasljednicima" Xavia.Nema sta da nervira ovo Manchesterovo slanje ponuda,ljudi prepoznaju kvalitet igraca i rado bi ga zeljeli u svojim redovima.Ali mi nikako nije jasna uprava,a ni sam Fabregas.Izadji javno reci da nema nista od toga,i rijesena stvar.Ovo sto se desava preko ljeta u Barceloni podsjeca na jednu totalnu anarhiju u klubu,totalni amaterizam.Johny je napisao/la:Ovo remplovanje Uniteda u vezi Cesca mi je na vrh tukija.
i cesc je izjavljivao da nece nigdje da ide ,i da ostaje u barciQue el United muestre interés por Cesc es bueno, pero llegue la oferta que llegue no vamos a venderle. No está en venta y contamos con él, Tata también, y Zubizarreta dijo desde que llegó una oferta que no se vende. Estamos contentos con él", aseguró en rueda de prensa.
kakve ovo ima veze s Barcelonombparena je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.