FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
što se tiče osima ništa ne znam osim da mi je stao staroj dok je vozio jer je bila sa cekerima maloprije (GRBAVICA) 

Ja sam bio u Gradačcu i evo kako je bilo:
Čolić nije dao Pehilju loptu, bilo je 1 na 1 sa golmanom. Ovaj mu nešto ružno rekao, Čolić je Pehilja gađao flašicom za vodu, ovaj sva sreća izmaknuo se i pri tom je flašica pogodila Nermina Jamaka. Išla je tolikom brziom da ga je mogla povrijediti. Ovaj se odma počeo držati za članak, i prepalo me. Onda je došo Čolić do Pehilja, i gurno ga, Pehilj se okreno i Čolić ga pljuno, tako da ga je ovaj puko glavom u nos.

Čolić nije dao Pehilju loptu, bilo je 1 na 1 sa golmanom. Ovaj mu nešto ružno rekao, Čolić je Pehilja gađao flašicom za vodu, ovaj sva sreća izmaknuo se i pri tom je flašica pogodila Nermina Jamaka. Išla je tolikom brziom da ga je mogla povrijediti. Ovaj se odma počeo držati za članak, i prepalo me. Onda je došo Čolić do Pehilja, i gurno ga, Pehilj se okreno i Čolić ga pljuno, tako da ga je ovaj puko glavom u nos.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Što ga nije pitala ostaje li?inacefindecko je napisao/la:što se tiče osima ništa ne znam osim da mi je stao staroj dok je vozio jer je bila sa cekerima maloprije (GRBAVICA)

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- inacefindecko
- Kontakt:
kod mene su i otac i majka pitari
a ja ko mali zavolio Želju! crvena (bordo) mi je bila uvijek ženska boja
i jednom su mi rekli kuci (imao sam 4-5 godina): Pa živiš u Sarajevu, moraš navijat za Sarajevo!
i ja rekao: Živim u Sarajevu, al volim Želju!
to im bilo simpatično pa me od tad ne smaraju
inače, blizak neko u familiji mi je bio u upravi pa sam često završavao sa guzonjama u loži gore
al najzanimljivije su mi bile utakmice kad me je stari vodio među željovce na derbi, a on pitar

i jednom su mi rekli kuci (imao sam 4-5 godina): Pa živiš u Sarajevu, moraš navijat za Sarajevo!
i ja rekao: Živim u Sarajevu, al volim Želju!
to im bilo simpatično pa me od tad ne smaraju

inače, blizak neko u familiji mi je bio u upravi pa sam često završavao sa guzonjama u loži gore

al najzanimljivije su mi bile utakmice kad me je stari vodio među željovce na derbi, a on pitar

E svašta
Al' zato ti je priča za 10! 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja gledam ovi neki sad iz vana pobjegulje koje dolaze na godišnje pa u nekih ono grb sarajevo, to nisu nikakvi navijači više im je to da se deklarišu odakle su pa piše velikim slovima sarajevo, a ustvari pozadina onog odakle su je makedonija, kosovo, ili dio srbije novi pazar itd..
- Consigliere
- Kontakt:
Koji debili...AsharaK je napisao/la:Ja sam bio u Gradačcu i evo kako je bilo:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Meni bilo žao Jamaka, flašica puna vode kada te pogodi tom brzinom nije za zajebanciju. Vidilo se na njemu koliko ga je zabolilo **** ga, pobudalio je lik maksimalno bio. Pa slomit nogu čovječe ...Consigliere je napisao/la:Koji debili...AsharaK je napisao/la:Ja sam bio u Gradačcu i evo kako je bilo:
![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Jel kod neke trebe ?hamzaTM87 je napisao/la:Šef viđen maloprije u Nedžarićima ulazi u neku kuću
DRUG NEBI TI PUNCA
Nemojte nas obasipat tim bitnim informacijama, preforsirah se citajuci. Jel jeo nesto Amar il posti?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Consigliere
- Kontakt:
Covjek je ateistaexbabilon je napisao/la:Nemojte nas obasipat tim bitnim informacijama, preforsirah se citajuci. Jel jeo nesto Amar il posti?

Fit Tony: I keep my friends close...
maa 100%bagrcavi je napisao/la:Jel kod neke trebe ?hamzaTM87 je napisao/la:Šef viđen maloprije u Nedžarićima ulazi u neku kuću

Fulio poentu, al nek si nam i to reko. U ovoj potrazi svaka informacija je dragocijena.Consigliere je napisao/la:Covjek je ateistaexbabilon je napisao/la:Nemojte nas obasipat tim bitnim informacijama, preforsirah se citajuci. Jel jeo nesto Amar il posti?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
A sege..
Vidicete kad pukne vijest noc pred Travnik da je Amar opet na klupi,a na tekmu dodje 15 000 ljudi
Vidicete kad pukne vijest noc pred Travnik da je Amar opet na klupi,a na tekmu dodje 15 000 ljudi

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Evo sad je na Glam Blam-u bila reportaza o utakmici Zeljo-Plzen. Pogadjajte ko je davao izjavu? 

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Svraka il Adilovic ?plavalokomotiva je napisao/la:Evo sad je na Glam Blam-u bila reportaza o utakmici Zeljo-Plzen. Pogadjajte ko je davao izjavu?

Željeznicar za život cijeli !
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Obadvojicalikusa je napisao/la:Svraka il Adilovic ?plavalokomotiva je napisao/la:Evo sad je na Glam Blam-u bila reportaza o utakmici Zeljo-Plzen. Pogadjajte ko je davao izjavu?

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Hamza nemoj lagati raji ja ga sada vidio u liker store u Milfordu Connecticut ,kupovao Balantajn,jer nije bilo Johni
Wocker.(on ne pije ali je kupioza Jamacka) da ga casti zbog dobro odigrane tekme u gradu Zmaja od Bosne.
Wocker.(on ne pije ali je kupioza Jamacka) da ga casti zbog dobro odigrane tekme u gradu Zmaja od Bosne.
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Proximic, Pushko92 i 64 gosta.