FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

inacefindecko
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la inacefindecko » 28 jul 2013, 15:31

što se tiče osima ništa ne znam osim da mi je stao staroj dok je vozio jer je bila sa cekerima maloprije (GRBAVICA) :D

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 28 jul 2013, 15:31

Ja sam bio u Gradačcu i evo kako je bilo:

Čolić nije dao Pehilju loptu, bilo je 1 na 1 sa golmanom. Ovaj mu nešto ružno rekao, Čolić je Pehilja gađao flašicom za vodu, ovaj sva sreća izmaknuo se i pri tom je flašica pogodila Nermina Jamaka. Išla je tolikom brziom da ga je mogla povrijediti. Ovaj se odma počeo držati za članak, i prepalo me. Onda je došo Čolić do Pehilja, i gurno ga, Pehilj se okreno i Čolić ga pljuno, tako da ga je ovaj puko glavom u nos.

:)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2013, 16:17

inacefindecko je napisao/la:što se tiče osima ništa ne znam osim da mi je stao staroj dok je vozio jer je bila sa cekerima maloprije (GRBAVICA) :D
Što ga nije pitala ostaje li? :D Da je mojoj stao, morala bi ga pitati :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 28 jul 2013, 16:22

kod mene su i otac i majka pitari :mrgreen: a ja ko mali zavolio Želju! crvena (bordo) mi je bila uvijek ženska boja :lol:
i jednom su mi rekli kuci (imao sam 4-5 godina): Pa živiš u Sarajevu, moraš navijat za Sarajevo!
i ja rekao: Živim u Sarajevu, al volim Želju!
to im bilo simpatično pa me od tad ne smaraju :mrgreen:
inače, blizak neko u familiji mi je bio u upravi pa sam često završavao sa guzonjama u loži gore :lol:
al najzanimljivije su mi bile utakmice kad me je stari vodio među željovce na derbi, a on pitar :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2013, 16:22

E svašta :D Al' zato ti je priča za 10! :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 28 jul 2013, 16:38

Ja gledam ovi neki sad iz vana pobjegulje koje dolaze na godišnje pa u nekih ono grb sarajevo, to nisu nikakvi navijači više im je to da se deklarišu odakle su pa piše velikim slovima sarajevo, a ustvari pozadina onog odakle su je makedonija, kosovo, ili dio srbije novi pazar itd..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 jul 2013, 16:53

AsharaK je napisao/la:Ja sam bio u Gradačcu i evo kako je bilo:

Čolić nije dao Pehilju loptu, bilo je 1 na 1 sa golmanom. Ovaj mu nešto ružno rekao, Čolić je Pehilja gađao flašicom za vodu, ovaj sva sreća izmaknuo se i pri tom je flašica pogodila Nermina Jamaka. Išla je tolikom brziom da ga je mogla povrijediti. Ovaj se odma počeo držati za članak, i prepalo me. Onda je došo Čolić do Pehilja, i gurno ga, Pehilj se okreno i Čolić ga pljuno, tako da ga je ovaj puko glavom u nos.

Koji debili... :roll: :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 28 jul 2013, 17:00

Consigliere je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ja sam bio u Gradačcu i evo kako je bilo:

Koji debili... :roll: :oops:
Meni bilo žao Jamaka, flašica puna vode kada te pogodi tom brzinom nije za zajebanciju. Vidilo se na njemu koliko ga je zabolilo **** ga, pobudalio je lik maksimalno bio. Pa slomit nogu čovječe ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 28 jul 2013, 17:16

Šef viđen maloprije u Nedžarićima ulazi u neku kuću :D
ZELJEZNICAR 1921!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 jul 2013, 17:21

hamzaTM87 je napisao/la:Šef viđen maloprije u Nedžarićima ulazi u neku kuću :D
Jel kod neke trebe ?
DRUG NEBI TI PUNCA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 jul 2013, 17:24

Nemojte nas obasipat tim bitnim informacijama, preforsirah se citajuci. Jel jeo nesto Amar il posti?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 jul 2013, 17:32

exbabilon je napisao/la:Nemojte nas obasipat tim bitnim informacijama, preforsirah se citajuci. Jel jeo nesto Amar il posti?
Covjek je ateista ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 28 jul 2013, 17:36

bagrcavi je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:Šef viđen maloprije u Nedžarićima ulazi u neku kuću :D
Jel kod neke trebe ?
maa 100% :lol: :lol:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 jul 2013, 17:43

Consigliere je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Nemojte nas obasipat tim bitnim informacijama, preforsirah se citajuci. Jel jeo nesto Amar il posti?
Covjek je ateista ;)
Fulio poentu, al nek si nam i to reko. U ovoj potrazi svaka informacija je dragocijena.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 jul 2013, 18:36

slika

ja mislim da nam ovaj moze pomoc :D
Željeznicar za život cijeli !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 jul 2013, 18:40

A sege..
Vidicete kad pukne vijest noc pred Travnik da je Amar opet na klupi,a na tekmu dodje 15 000 ljudi :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 28 jul 2013, 18:41

Evo sad je na Glam Blam-u bila reportaza o utakmici Zeljo-Plzen. Pogadjajte ko je davao izjavu? :D
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 jul 2013, 18:43

plavalokomotiva je napisao/la:Evo sad je na Glam Blam-u bila reportaza o utakmici Zeljo-Plzen. Pogadjajte ko je davao izjavu? :D
Svraka il Adilovic ? :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 28 jul 2013, 18:46

likusa je napisao/la:
plavalokomotiva je napisao/la:Evo sad je na Glam Blam-u bila reportaza o utakmici Zeljo-Plzen. Pogadjajte ko je davao izjavu? :D
Svraka il Adilovic ? :mrgreen:
Obadvojica :D
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 28 jul 2013, 18:48

Hamza nemoj lagati raji ja ga sada vidio u liker store u Milfordu Connecticut ,kupovao Balantajn,jer nije bilo Johni
Wocker.(on ne pije ali je kupioza Jamacka) da ga casti zbog dobro odigrane tekme u gradu Zmaja od Bosne.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.