Hasrett je napisao/la:Sergeja.... hocemo Sergeja...
Necemo Barbu, dok je ova garnitura na vlasti. Pustite LEGENDU nek kali jos zanat, pa kasnije ce nam dobro doci. NIkad nije kasno, Prvo se kutarisati jos ovih foteljasa, i onda mirna Bosna.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hasrett je napisao/la:Sergeja.... hocemo Sergeja...
nisko je napisao/la:Mene za selektora![]()
![]()
![]()
Ne ozbiljno mislim da bi Ivica Osim bio idealno rijesenje......
pitanje je samo dali je Ivica spreman da se uhvati u kostac sa onom mafijom iz saveza...
jer Ivica nije Ciro Derpe da mu je stalo samo do love....
Ma nemora biti selektor ja bi njega najradije vidio na mjestu predsjednika F.S da istrijebi onu gamad iz savezaharishp je napisao/la:nisko je napisao/la:Mene za selektora![]()
![]()
![]()
Ne ozbiljno mislim da bi Ivica Osim bio idealno rijesenje......
pitanje je samo dali je Ivica spreman da se uhvati u kostac sa onom mafijom iz saveza...
jer Ivica nije Ciro Derpe da mu je stalo samo do love....covjek jednom nogom u grobu.
A ti bi ga medzu garibe u savezu
ili Rajkarda..madridista je napisao/la:Mislim da nijedan strani selektor ne bi dugo ostao, jer stranci nisu navikli na ovakvu situaciju kao kod nas, iako sam manijak, mislim da bi Safet Sušić bio idealno riješenje. Ja bih najradije Barbareza, ali on nema nikakvog trenerskog iskustva
Ne budi glupsakho je napisao/la:Rafa Benitez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
! sala mala propali bi ko Anticka Grcka, Dusan Bajevic mislim da bi bio veoma dobro rjesenje!
nisam glup, samo kazem realnoPhill Jackson je napisao/la:Ne budi glupsakho je napisao/la:Rafa Benitez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
! sala mala propali bi ko Anticka Grcka, Dusan Bajevic mislim da bi bio veoma dobro rjesenje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.