Btw. brko svake god uzme godisnji u ovo doba,samo ove liga pocinje ranije i to je to.
Nego, @bokačo,hajde sarni sta,da se konacno ima sta procitati,hvala

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bolje vodi racuna irfo poceo placati da batinaju, prvi su fasovali moras se cuvati.htcxone je napisao/la: ima nas koji radimo, pa ne mozemo ici... al dobro, ti si jos maloljetan pa ne znas sta znaci raditi
imamo problema, naravno, kako potrositi pare od generalnog sponzora nesto preko 500 000 maraka![]()
![]()
A vi kupite amaru kremu za suncanje dok je na "odmoru" u zavrrsnoj fazi pregovora sa drugim klubom![]()
![]()
jao,, kako imas sjajan smisao za humorstorm_raider je napisao/la:![]()
![]()
E da sam Bogdo maloljetan, da su mi opet te godine.
![]()
Nemas ti pojma sta znaci raditi, a tesko i da si napunio 17, nego ti vjerovatno stari nije mogao dati koju markicu za tekmu ili ti je bilo prekasno. Mozda ti je izlaz do 7. Ali zato forumski se moze na sve stici.
![]()
Meni da je ekipa ispala od pekara, ljekara i apotekara, ne bih mogao iz kuce izaci, ali eto moja ekipa je sampion drzave i mozemo priustiti sebi da nam sef uzme godisnji i opet ubiljezimo 3 boda. Vi, eto, skidajte igrace i nastavite im uzimati gace za suvenir. Ti, pa ti, ces i dalje nastaviti sve to pratiti preko foruma. Mozda si u kakvoj kazni.![]()
htcxone je napisao/la:jao,, kako imas sjajan smisao za humorstorm_raider je napisao/la:![]()
![]()
E da sam Bogdo maloljetan, da su mi opet te godine.
![]()
Nemas ti pojma sta znaci raditi, a tesko i da si napunio 17, nego ti vjerovatno stari nije mogao dati koju markicu za tekmu ili ti je bilo prekasno. Mozda ti je izlaz do 7. Ali zato forumski se moze na sve stici.
![]()
Meni da je ekipa ispala od pekara, ljekara i apotekara, ne bih mogao iz kuce izaci, ali eto moja ekipa je sampion drzave i mozemo priustiti sebi da nam sef uzme godisnji i opet ubiljezimo 3 boda. Vi, eto, skidajte igrace i nastavite im uzimati gace za suvenir. Ti, pa ti, ces i dalje nastaviti sve to pratiti preko foruma. Mozda si u kakvoj kazni.![]()
sve suza za suzom
pa vi ste prvi ulijetali na treninge i tukli igrace (Stanic) i nesto pametujes'
![]()
ispali smo pa sta? ispao je i utrecht od poluamatera, i sturm, da ne nabrajam dalječuda se dešavaju
![]()
zaboravio si napisati BIVŠI šef
ceze je napisao/la:Ubrinuo![]()
![]()
Pokloniti ga nekim jadovima za Bajram ali prije toga ga dobro upakovati da ovi nebi odbili poklon.Saurman je napisao/la:Postoji li mogućnost da se proda kloc Adilović, postoji li interes za ovog rasnog golgetera.Njega prodati za 100 000 bilo bi premija.
Sprema tuzbu protiv Sarajeva, duguju mu neku lovupile87 je napisao/la:bolje vodi racuna irfo poceo placati da batinaju, prvi su fasovali moras se cuvati.htcxone je napisao/la: ima nas koji radimo, pa ne mozemo ici... al dobro, ti si jos maloljetan pa ne znas sta znaci raditi
imamo problema, naravno, kako potrositi pare od generalnog sponzora nesto preko 500 000 maraka![]()
![]()
A vi kupite amaru kremu za suncanje dok je na "odmoru" u zavrrsnoj fazi pregovora sa drugim klubom![]()
![]()
redwhite je napisao/la:Vec sam se ubrinuo nema te na forumu,pa ne znam jesu li zeljini navijaci iz podmajevickih i TK sela sigurno doputovali. Im'o sam brigu,ona vozila mi nisu ulijevala povjerenje da ce izdrzati.
Elem,svako dobro i pozdrav za Celic, Rahic, Brku, Devetak,Puracic itd(izvinjenje ako sam nekog izostavio)
krajnje je bezobrazno,nemastovito da ne kazem debilno ovako pricati o igracu koji je 2 sezone najbolji strijelac zelje,molim te postedi nas ovako glupih komentara mislit ce ljudi da smo svi takviSaurman je napisao/la:Postoji li mogućnost da se proda kloc Adilović, postoji li interes za ovog rasnog golgetera.Njega prodati za 100 000 bilo bi premija.
Ne znam cemu se smijete,mozda rijeci "ubrinuo"??? I na tekve su ljudi mislili. Senahid Halilovic,pravopis bosanskog jezika, pa makar ga prelistajte.anonimni je napisao/la:ceze je napisao/la:Ubrinuo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ redwhite
Čovjek je bar pismen i šta mu fali ako nije iz Sarajeva, manje je vrijedan ili šta već!?
Halilović nigdje ne spominje riječ ubrinuti, ako već nemaš Pravopis kući, pošalji mi e-mail u PP da ti pošaljem skeniranu verziju u kojoj se to ne spominjeredwhite je napisao/la: Ne znam cemu se smijete,mozda rijeci "ubrinuo"??? I na tekve su ljudi mislili. Senahid Halilovic,pravopis bosanskog jezika, pa makar ga prelistajte.
Ko je spomenuo da je neko manje vrijedan, iako ponasanje vase kompletne grupe,upucuje na manju vrijednost nesarajlija,osim ako nisu simpatizeri zelje.
Može on zabiti i 100 golova u ovoj korida ligi ali i dalje je kloc što je nebrojeno puta dokazao.nick je napisao/la:krajnje je bezobrazno,nemastovito da ne kazem debilno ovako pricati o igracu koji je 2 sezone najbolji strijelac zelje,molim te postedi nas ovako glupih komentara mislit ce ljudi da smo svi takviSaurman je napisao/la:Postoji li mogućnost da se proda kloc Adilović, postoji li interes za ovog rasnog golgetera.Njega prodati za 100 000 bilo bi premija.
Šta si ti jarane ovim htio reći, da Željo i u najmanjem selu ima navijača. Naravno da ima. Jel treba toga da se stidi? Naravno da ne treba, već treba da se ponosi sa armijom svojih navijača.redwhite je napisao/la:Vec sam se ubrinuo nema te na forumu,pa ne znam jesu li zeljini navijaci iz podmajevickih i TK sela sigurno doputovali. Im'o sam brigu,ona vozila mi nisu ulijevala povjerenje da ce izdrzati.
Elem,svako dobro i pozdrav za Celic, Rahic, Brku, Devetak,Puracic itd(izvinjenje ako sam nekog izostavio)
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Blackwargreymon, bvsic i 40 gostiju.