UBICE!!!

Moderator/ica: GracanicaAA
Ako vas ne kazni savez, onda ce eko zeleni
Joj ako ja počnem pisati o skandalima koji su drugi izazvali i ko nas sve i na koje načine sramoti bojim se da do prekosutra neću stati.Ovo što se desilo je više komično nego što je zapravo neki incident.Kada su to Travničani išta napravili što bi se moglo nazvati incidentom.Ama nikada brate dragi.scorpion je napisao/la:Sramota je da se liga uopste i igra na ovom stadionu. Sramotite nas ne samo u BiH, nego i sirom Evrope jer je ova vijest obisla svijet.
Sramota zaista.
Kada Mladost ili Vitez ne mogu igrati utakmice na svojim terenima, ne bi se ni vama trebalo dopustiti da igrate fudbal na svojoj farmi.
dobro si ovo rekao,na tribinama su sjedili i Vitezani i Travnicani,niti jedna psovka nije bila upucena na racun nekog navijaca,svi su se radovali naravno svojim dobrim potezima i prilikama ekipa,bez konflikta i to je dobra stvar. oni par seljaka sto su zapalili sijeno su samo manjina koju treba iskorijeniti iz Bh nogometaslobodnjak je napisao/la:Joj ako ja počnem pisati o skandalima koji su drugi izazvali i ko nas sve i na koje načine sramoti bojim se da do prekosutra neću stati.Ovo što se desilo je više komično nego što je zapravo neki incident.Kada su to Travničani išta napravili što bi se moglo nazvati incidentom.Ama nikada brate dragi.scorpion je napisao/la:Sramota je da se liga uopste i igra na ovom stadionu. Sramotite nas ne samo u BiH, nego i sirom Evrope jer je ova vijest obisla svijet.
Sramota zaista.
Kada Mladost ili Vitez ne mogu igrati utakmice na svojim terenima, ne bi se ni vama trebalo dopustiti da igrate fudbal na svojoj farmi.
Na ovoj utakmici,evo neka ljudi iz Viteza kazu kako je bilo,sjedili su Travničani i Vitezani jedni do drugih na stadionu,ali bukvalno svi se radovali dobrim potezima svojih ekipa ,slavili date golove bez najmanjeg incidenta.E vidiš to je moguće jedino u Travniku,a rječ o tome ni jedan novinar nije napisao.Zašto.Zato što onda nebi bio u centru paznje.Ovo je uradila grupica maloljetnih balavaca koji nisu ni ušli na stadion,i ovo realno s klubom i nema veze jer se desilo van stadiona.Ko je bio na Piroti zna o čemu se radi.Gore uvjek ima raje na toj livadi ,zna se i roštilj potpaliti za vrijeme tekme.Policija je reagovala i privela IZGREDNIKE.
Što se Pirote tiče ona zadovoljava sve propisane uslove koje je trazila komisija za licenciranje za Premijer ligu .Kada budu trazili više biće i to.Eto tako .
Mislim da je pored svega što se u našoj ligi dešavalo u najmanju ruku nekorektno praviti dramu oko ovoga.
A da je komično jest jbg...
Ništa ,nastavlja se sa treninzima,svismo vidjeli koliko smo jaki protiv Viteza-ili koliko smo slabi.Što se igračkog kadra tiče to je to.Idemo na Grbavicu gdje će sve osim poraza vjerovatno biti ogroman uspjeh.zesa je napisao/la:Ima li kakvih desavanja kod vas nakon prvog kola?
bravo prijatelju osobno sam sjedio i slavio gol Viteza među navijačima Travnika i niko me ružno nije pogledao pa mi smo tu susjedi i oni koji prate nogomet vrlo se često viđaju a ovo sa sijenom je jedna komična situacija koju svi tako prihvaćaju naravno osim vlasnika i onih koji nisu bili prisutni a novinari ko novinari moraju nešto pisati.slobodnjak je napisao/la:Joj ako ja počnem pisati o skandalima koji su drugi izazvali i ko nas sve i na koje načine sramoti bojim se da do prekosutra neću stati.Ovo što se desilo je više komično nego što je zapravo neki incident.Kada su to Travničani išta napravili što bi se moglo nazvati incidentom.Ama nikada brate dragi.scorpion je napisao/la:Sramota je da se liga uopste i igra na ovom stadionu. Sramotite nas ne samo u BiH, nego i sirom Evrope jer je ova vijest obisla svijet.
Sramota zaista.
Na ovoj utakmici,evo neka ljudi iz Viteza kazu kako je bilo,sjedili su Travničani i Vitezani jedni do drugih na stadionu,ali bukvalno svi se radovali dobrim potezima svojih ekipa ,slavili date golove bez najmanjeg incidenta.E vidiš to je moguće jedino u Travniku,a rječ o tome ni jedan novinar nije napisao.Zašto.Zato što onda nebi bio u centru paznje.Ovo je uradila grupica maloljetnih balavaca koji nisu ni ušli na stadion,i ovo realno s klubom i nema veze jer se desilo van stadiona.Ko je bio na Piroti zna o čemu se radi.Gore uvjek ima raje na toj livadi ,zna se i roštilj potpaliti za vrijeme tekme.Policija je reagovala i privela IZGREDNIKE.
Što se Pirote tiče ona zadovoljava sve propisane uslove koje je trazila komisija za licenciranje za Premijer ligu .Kada budu trazili više biće i to.Eto tako .
Mislim da je pored svega što se u našoj ligi dešavalo u najmanju ruku nekorektno praviti dramu oko ovoga.
A da je komično jest jbg...
Odakle taj infoslobodnjak je napisao/la:Poslije dogovora N.K. Travnik i N.K. Vlašič o dugu Travničana na ime odštete za Kovačevića,on je definitivno ostao član Travnika s kojim ima vazeći ugovor i svi zainteresovani će morati platiti za njega.Sarajevo je očito ne znajući s kim imaju posla htjelo iskoristiti stvoreni jaz u tom sporu.Ali ko je sarajku i ekipu zayebao tom mozes dati doktorat iz bilo koje oblasti...
I hvala ljudima iz Viteza na tome što su realno rekli kakva je situacija bila na utakmici u Subotu.
Imaš post iznad gore o tom dogovoru.Da je tu sve bilo tako lako ,što sam ja i naglašavao prilikom informacije o prelasku malog u Sarajevo on bih odmah postao član tima s Koševa.Sarajevo je pokušalo iskoristiti pravnu začkoljicu oko prestanka ugovora ako se igraču ne izmire obaveze pa da za malog Travniku ne da ništa,ali su se u posljednji trenutak povukli i ugovor nije potpisan jer je i njima samim postalo jasno da ako dodje do dogovora izmedju Travnika i Vlašića,njihov ugovor o Kovačeviću nebi bio validan.To je to ukratko.E sad dali ima interesa da dogovore nešto s Travnikom druga je stvar.Head je napisao/la:Odakle taj infoslobodnjak je napisao/la:Poslije dogovora N.K. Travnik i N.K. Vlašič o dugu Travničana na ime odštete za Kovačevića,on je definitivno ostao član Travnika s kojim ima vazeći ugovor i svi zainteresovani će morati platiti za njega.Sarajevo je očito ne znajući s kim imaju posla htjelo iskoristiti stvoreni jaz u tom sporu.Ali ko je sarajku i ekipu zayebao tom mozes dati doktorat iz bilo koje oblasti...
I hvala ljudima iz Viteza na tome što su realno rekli kakva je situacija bila na utakmici u Subotu.
To je mozda istina,i lično i ne mislim da do tog transfera neće doći.U interesu je to svima.Ali sumnjam da će Travnik pustiti malog ako im se bar ne poravna odšteta prema Vlašiću.Ako je Sarajevo i posredovalo oko tog dogovora,dobro sad ja mislim da je neko drugi odigrao ulogu ali otom potom,moraće za Kovačevića kompenzirati na neki način,dali kroz posudbu igrača jednim djelom ili nekako drugačije nebitno je.miky_hz je napisao/la:Sarajevo ima interesa da i da nesto za Kovacevica, isto kao sto su izletili i lovu za Anida ,isto tako Sarajevu je bolje sto je ovo sa Vlasicem zavrsio sam Travnik nego da Sarajevo kao klub se ganja i sa jednim i sa drugim,ovako znas da moras to sa Travnikom zavrsiti,Vlasic je svoje odsvirao u ovoj prici i to je to
Travnik ce od Sarajeva dobiti neke igrace,sto kroz posudbu sto kroz nesto drugo mozda i ulete nesto ali to nece biti ni blizu cifre koju bi trebao Celik dobiti za Anida,ali konkretno ti govorim da je za samo Sarajevo bolje sto je Travnik zavrsio to sa Vlasicem cak koliko znam da je i samo Sarajevo u tome imalo ulogu
Ja koliko znam da ce decko vec biti u konkurenciji za Lukavicu
Ma rata prva Vlašiću treba biti isplaćena za 15 ak dana i to 5000 maraka ostalo kad se mogne.Takav je dogovor.Njima gore šta god daš dobro je ,igrači im djabe igraju.Pola Vlašića su juniori bivši Travnika,čaršijska djeca koja zbog sarajke seljaka ne mogu igrati u Travniku.Ima tu raznih relacija.stadion je napisao/la:Dobicete Hrelju na posudbu i Focica bez trazenja obestecenja...i ni banke vise
Vidjecete da ce ovako biti a cujem da je FC dao pare da se plati Vlasicu...i to je to...ni banke vise
Ali neka vam se Allah Smiluje sa ovim Hreljom...KLOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.