FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jul 2013, 12:04

Nemojte tako na pitare,oni su nanijetili da amar ode ima 4 godine,treba to postovati. Pa njima se uspjeh sezone ogleda kroz nas. Sta bi bilo da smo prosli u trece predkolo,ugasili bi se jadnici.

Btw. brko svake god uzme godisnji u ovo doba,samo ove liga pocinje ranije i to je to.

Nego, @bokačo,hajde sarni sta,da se konacno ima sta procitati,hvala ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jul 2013, 12:07

htcxone je napisao/la: ima nas koji radimo, pa ne mozemo ici... al dobro, ti si jos maloljetan pa ne znas sta znaci raditi :)
imamo problema, naravno, kako potrositi pare od generalnog sponzora nesto preko 500 000 maraka :lol: :lol:

A vi kupite amaru kremu za suncanje dok je na "odmoru" u zavrrsnoj fazi pregovora sa drugim klubom :lol: :lol: :lol:
bolje vodi racuna irfo poceo placati da batinaju, prvi su fasovali moras se cuvati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 28 jul 2013, 12:08

storm_raider je napisao/la: :lol: :lol: :lol: E da sam Bogdo maloljetan, da su mi opet te godine. :lol: :lol: Nemas ti pojma sta znaci raditi, a tesko i da si napunio 17, nego ti vjerovatno stari nije mogao dati koju markicu za tekmu ili ti je bilo prekasno. Mozda ti je izlaz do 7. Ali zato forumski se moze na sve stici. :lol:

Meni da je ekipa ispala od pekara, ljekara i apotekara, ne bih mogao iz kuce izaci, ali eto moja ekipa je sampion drzave i mozemo priustiti sebi da nam sef uzme godisnji i opet ubiljezimo 3 boda. Vi, eto, skidajte igrace i nastavite im uzimati gace za suvenir. Ti, pa ti, ces i dalje nastaviti sve to pratiti preko foruma. Mozda si u kakvoj kazni. :mrgreen: :mrgreen:
jao,, kako imas sjajan smisao za humor :) sve suza za suzom :roll: pa vi ste prvi ulijetali na treninge i tukli igrace (Stanic) i nesto pametujes' :roll:
ispali smo pa sta? ispao je i utrecht od poluamatera, i sturm, da ne nabrajam dalje :) čuda se dešavaju :D
zaboravio si napisati BIVŠI šef :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 28 jul 2013, 12:11

haj ba pitaru na svoju temu popij koji persen i na koševo gledaj ostatak melunovića..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 jul 2013, 12:18

htcxone je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: :lol: :lol: :lol: E da sam Bogdo maloljetan, da su mi opet te godine. :lol: :lol: Nemas ti pojma sta znaci raditi, a tesko i da si napunio 17, nego ti vjerovatno stari nije mogao dati koju markicu za tekmu ili ti je bilo prekasno. Mozda ti je izlaz do 7. Ali zato forumski se moze na sve stici. :lol:

Meni da je ekipa ispala od pekara, ljekara i apotekara, ne bih mogao iz kuce izaci, ali eto moja ekipa je sampion drzave i mozemo priustiti sebi da nam sef uzme godisnji i opet ubiljezimo 3 boda. Vi, eto, skidajte igrace i nastavite im uzimati gace za suvenir. Ti, pa ti, ces i dalje nastaviti sve to pratiti preko foruma. Mozda si u kakvoj kazni. :mrgreen: :mrgreen:
jao,, kako imas sjajan smisao za humor :) sve suza za suzom :roll: pa vi ste prvi ulijetali na treninge i tukli igrace (Stanic) i nesto pametujes' :roll:
ispali smo pa sta? ispao je i utrecht od poluamatera, i sturm, da ne nabrajam dalje :) čuda se dešavaju :D
zaboravio si napisati BIVŠI šef :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Nije to humor vec istina, pa te i razumijem zasto places. Nije mala stvar imati 17 godina, a biti tako napacen. :lol: :lol: Sta ljubomora radi ovim novim generacijama...
To sto ste ispali nije cudo, vec realno stanje na terenu. Druga postava pekare AS i Ravene je bolja od vas i to je realnost, nazalost. Sta bi bilo da su im kuhari igrali tek? :mrgreen: :mrgreen: Neg' ti i dalje bodri svoj tim preko foruma, to ti ide kol'ko - tol'ko, pa kad budu igrali komentarisi i trazi izmjene. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mozda dobijes i gace od Sunjevarica na poklon. :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2013, 12:21

ceze je napisao/la:Ubrinuo :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

@ redwhite
Čovjek je bar pismen i šta mu fali ako nije iz Sarajeva, manje je vrijedan ili šta već!?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 28 jul 2013, 12:24

Strašno važna pobjeda u gradačcu.pokazan karakter.Frka poslije utakmice ima dvije medalje ,ona negativna zbog koje obojica trebaju biti kažnjena bez pardona.S druge strane očito je velika borba za mjesto u timu ,rezerve pogotovo hoće da se dokažu pa onda i prorade emocije i strast preko dozvoljenog.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 jul 2013, 12:38

Saurman je napisao/la:Postoji li mogućnost da se proda kloc Adilović, postoji li interes za ovog rasnog golgetera.Njega prodati za 100 000 bilo bi premija.
Pokloniti ga nekim jadovima za Bajram ali prije toga ga dobro upakovati da ovi nebi odbili poklon.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 jul 2013, 12:39

pile87 je napisao/la:
htcxone je napisao/la: ima nas koji radimo, pa ne mozemo ici... al dobro, ti si jos maloljetan pa ne znas sta znaci raditi :)
imamo problema, naravno, kako potrositi pare od generalnog sponzora nesto preko 500 000 maraka :lol: :lol:

A vi kupite amaru kremu za suncanje dok je na "odmoru" u zavrrsnoj fazi pregovora sa drugim klubom :lol: :lol: :lol:
bolje vodi racuna irfo poceo placati da batinaju, prvi su fasovali moras se cuvati.
Sprema tuzbu protiv Sarajeva, duguju mu neku lovu
NO PYRO NO PARTY

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 28 jul 2013, 12:47

redwhite je napisao/la:Vec sam se ubrinuo nema te na forumu,pa ne znam jesu li zeljini navijaci iz podmajevickih i TK sela sigurno doputovali. Im'o sam brigu,ona vozila mi nisu ulijevala povjerenje da ce izdrzati.
Elem,svako dobro i pozdrav za Celic, Rahic, Brku, Devetak,Puracic itd(izvinjenje ako sam nekog izostavio)
:lol: :lol: najjaci si :lol: :lol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 jul 2013, 12:47

Saurman je napisao/la:Postoji li mogućnost da se proda kloc Adilović, postoji li interes za ovog rasnog golgetera.Njega prodati za 100 000 bilo bi premija.
krajnje je bezobrazno,nemastovito da ne kazem debilno ovako pricati o igracu koji je 2 sezone najbolji strijelac zelje,molim te postedi nas ovako glupih komentara mislit ce ljudi da smo svi takvi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

redwhite

Post Postao/la redwhite » 28 jul 2013, 12:56

anonimni je napisao/la:
ceze je napisao/la:Ubrinuo :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

@ redwhite
Čovjek je bar pismen i šta mu fali ako nije iz Sarajeva, manje je vrijedan ili šta već!?
Ne znam cemu se smijete,mozda rijeci "ubrinuo"??? I na tekve su ljudi mislili. Senahid Halilovic,pravopis bosanskog jezika, pa makar ga prelistajte.
Ko je spomenuo da je neko manje vrijedan, iako ponasanje vase kompletne grupe,upucuje na manju vrijednost nesarajlija,osim ako nisu simpatizeri zelje.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 28 jul 2013, 12:57

Tek sad pročitah ovo Pehilj-Čolić, ne znam šta je razlog ali je fkt ppk ispao. Ne riješava se to na takav način, mlad je, naučit će, ali nadam se da će biti kažnjen zbog ovakvih nepromišljenih poteza!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 28 jul 2013, 12:58

jučer neko napisa ko je bio u gradačcu da je prvo njemu becks opalio šamar!

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 28 jul 2013, 13:58

Ajd Bokaco dodji molim te da nesto pametno procitam. :)
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2013, 14:07

redwhite je napisao/la: Ne znam cemu se smijete,mozda rijeci "ubrinuo"??? I na tekve su ljudi mislili. Senahid Halilovic,pravopis bosanskog jezika, pa makar ga prelistajte.
Ko je spomenuo da je neko manje vrijedan, iako ponasanje vase kompletne grupe,upucuje na manju vrijednost nesarajlija,osim ako nisu simpatizeri zelje.
Halilović nigdje ne spominje riječ ubrinuti, ako već nemaš Pravopis kući, pošalji mi e-mail u PP da ti pošaljem skeniranu verziju u kojoj se to ne spominje ;)
Niko kod nas nije manje vrijedan, na svakoj utakmici stoje transparenti momaka iz Živinica, Travnika itd., al' bi se to dalo zaključiti iz tvog nabrajanja sela u TK...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2013, 14:58

nick je napisao/la:
krajnje je bezobrazno,nemastovito da ne kazem debilno ovako pricati o igracu koji je 2 sezone najbolji strijelac zelje,molim te postedi nas ovako glupih komentara mislit ce ljudi da smo svi takvi
Može on zabiti i 100 golova u ovoj korida ligi ali i dalje je kloc što je nebrojeno puta dokazao.

Dovoljno je pogledati njegov nastup u ove dvije utakmice protiv Plzena pa da vidiš o kakvom se flopu radi.Svaka cijena za njega je bonus za klub i što ga se prije riješe to bolje.Samo je pitanje ko želi uzeti ovog kloca možda jedino prevariti nekako Irance.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 28 jul 2013, 15:28

redwhite je napisao/la:Vec sam se ubrinuo nema te na forumu,pa ne znam jesu li zeljini navijaci iz podmajevickih i TK sela sigurno doputovali. Im'o sam brigu,ona vozila mi nisu ulijevala povjerenje da ce izdrzati.
Elem,svako dobro i pozdrav za Celic, Rahic, Brku, Devetak,Puracic itd(izvinjenje ako sam nekog izostavio)
Šta si ti jarane ovim htio reći, da Željo i u najmanjem selu ima navijača. Naravno da ima. Jel treba toga da se stidi? Naravno da ne treba, već treba da se ponosi sa armijom svojih navijača.

Ako si na mene mislio, kratak odgovor. Nas četvorica iz Brčkog bili na utakmici sa Merdžom parkiranim ispred stadiona. I sinko kada smo mi u Brčkom sa tribina gledali fudbal, ti si se penjao po šljivama da imaš bolji pregled igre.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 28 jul 2013, 15:29

Ne vjerujem za Šefa , ali sigurno da će nas morati napustiti kad-tad . Ja trenutno u ovoj ligi ne vidim adekvatnu zamjenu za njega...
ZELJEZNICAR 1921!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 28 jul 2013, 15:30

A sto raja lupaju !!!

Sef ostaje 100%. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.