Ja stvarno rijetko pisem na forumu opcenito, ali covjece ti stalno mlatis praznu slamu, DOBRO jasno nam je, valjda je i njima.Evo ja cu ti reci sta je problem bio prosle sezone.Problem je bio sto NISU vrsili presing, znaci NIJE bilo presinga citavu sezonu osim protiv Milana na Nou Campu, niti je bilo gladi za pobjedama.Ja od novog trenera opcenito ocekujem da nam unese strast za pobjedama kao prije 2-3 godine, da svaku tekmu igramo kao da nam je finale LP,i glavno uspostavljanje presinga, tj igra bez lopte (BVB,Real,Bayern su prvenstveno jaki zbog toga i tranzicije u napad.) .Bez toga nema nista, rasut ce nas sve ozbiljnije ekipe jer cinjenica je da Barcelona nikada nije imala svjetsku odbranu, jednostavno nikad se nismo branili.Istina je da treba dovesti WC stopera i da je odbrana smijesna.Mozda jos jednu zamjenu jer je Puyol u godinama, ali glavni problem je bio kada izgubimo loptu, nema zelje za povratkom, presporo je to islo i onda logicno ekipe koje imaju jaka krila kao Bayern,Real to iskoriste.Sjeti se da smo prije loptu vracali za 10-20 sec u svoj posjed i to je nase glavno oruzije a sad pustimo ekipe da napadaju, prvenstveno Real vec 4 zadnja El Clasica.Ne znam sta je upitanju, mozda Xavi zbog godina ne moze vise trcati kao prije.A i cinjenica je da Pique vec 2 sezone nije u formi i iskreno se nadam da ce se to promijenit.bparena je napisao/la:Bajern je trenutno bolji od Barcelone pa ima raje kojima znace ti porazi. Mene vise boli saznanje da se nista ozbiljno ne radi po pitanju odbrane gola koju nemamo. Nista ne znaci zamazivanje ociju ko fol ponudama za Luiza. Ma i da ovaj hoce da dodje, nece to portugalski firaun dozvolit.ceze je napisao/la:Blago tebi kad se raduješ Bayernovim porazima.Hegemonista je napisao/la:Alcantara upravo izgubio finale Superkupa od Borussije, bio je loš. Ono što je bitnije za Barcu, to jest činjenica da je Bayern ovako propustio priliku da izjednači WR koji drži Barca iz 2009. godine kada su u jednoj godini osvojena 6 trofeja, trener je bio Guardiola.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
27.10.2020
Sva slama koju sam izlupao obistinila se do sada. I sada mlatim "praznu slamu" i kazem da uprava ne zeli da kupuje igrace i da je sve ovo fol u nadi da se Barta i ostali golobradi mladici ucvrste i postanu veliki. Svaki ubacaj u peterac je nadskocen Barcin igrac a svi znamo zbog cega + smusenost i izgubljenost - letva (VV) na golu = 99% gol. To je jasna racunica svih klubova u LP i mislim da nam se dobro smiju na nase ludosti i tvrdoglavosti.
Protivnik baca loptu na krilo i preskace sredinu i tika/taku i onda kako ovako spori igraci u odbrani mogu vrsiti presing ? Prebace loptu u peterac i odmah smo nadskoceni ili je ludi golgeter postigao jos jedan autogol prije nego nam oni postignu jos jedan neshvatljivo jeftin gol. I ovo je "prazna slama", ali to ne zele da vide ovi u upravi.
Protivnik baca loptu na krilo i preskace sredinu i tika/taku i onda kako ovako spori igraci u odbrani mogu vrsiti presing ? Prebace loptu u peterac i odmah smo nadskoceni ili je ludi golgeter postigao jos jedan autogol prije nego nam oni postignu jos jedan neshvatljivo jeftin gol. I ovo je "prazna slama", ali to ne zele da vide ovi u upravi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Cautinho
- Kontakt:
@bparena
Previse se sikiras covjece.
Kako ti znas da oni nece dovesti stopera,mozda cak i dva.
Ima vremena za transfere u klubu koliko hoces,novi trener je u klubu tek nesto manje od 48 sati.
Razumjet cu te ako 1.9 ne bude dovodenja stopera,onda se svi ovdje dobrovoljno mozemo nasamarati.
Samo ti kazem,da ima vremena, i da se radi na tome.Ako nisu igraca doveli do danas,kako znas da ga nece dovesti sutra ili u narednom periodu.
Send from my Digitron FCB
Previse se sikiras covjece.
Kako ti znas da oni nece dovesti stopera,mozda cak i dva.
Ima vremena za transfere u klubu koliko hoces,novi trener je u klubu tek nesto manje od 48 sati.
Razumjet cu te ako 1.9 ne bude dovodenja stopera,onda se svi ovdje dobrovoljno mozemo nasamarati.
Samo ti kazem,da ima vremena, i da se radi na tome.Ako nisu igraca doveli do danas,kako znas da ga nece dovesti sutra ili u narednom periodu.
Keep walking.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
s.roberto je juce bio maestralan ,najbolji na terenu
nadam se da ce dobijati sansu u narednoj sezoni
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
+1barca_87 je napisao/la:s.roberto je juce bio maestralan ,najbolji na terenu
ne treba previse ozb. uzimati predsezonske tekme, ali ovo sto pokazuje je odlicno
mozda prodaja Thiaga na kraju ispadne pametan potez

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sergi Roberto je susta suprotnost svim igracima kakve ima Barcelona u veznom redu.Pravi box to box veznjak.
Jos prije par godina sam govorio da ce biti klasan igrac i bolji od Alcantare i nadam se da je ovo sezona njegove ekspanzije.Tata ce mu pruzati prilike to je definitivno !
Stoper ce se dovesti , ne treba kukati i jadikovati.Para se ima i za vise od jednog klasnog igraca
Jos prije par godina sam govorio da ce biti klasan igrac i bolji od Alcantare i nadam se da je ovo sezona njegove ekspanzije.Tata ce mu pruzati prilike to je definitivno !
Stoper ce se dovesti , ne treba kukati i jadikovati.Para se ima i za vise od jednog klasnog igraca

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
[youtube][/youtube]
zadugo nece biti oboren rekord barce od 6 trofeja u jednoj sezoni
jedini klub u istoriji kojem je to uspjelo
zadugo nece biti oboren rekord barce od 6 trofeja u jednoj sezoni
jedini klub u istoriji kojem je to uspjelo
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
-
- Kontakt:
Sto se tice stopera,evo smijel se ko kladit da ce u naredni 15-tak dana,Hummels postati clan Barce!

Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!
i u doba pepa je pruzo dobre partije gdje sam se cudio sto nije vec u prvih 18 al kontam hajd ima vremena za njega,ova sezone bi trebala biti njegova .Johny je napisao/la:Sergi Roberto je susta suprotnost svim igracima kakve ima Barcelona u veznom redu.Pravi box to box veznjak.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Evo mogu jaForcaBarca je napisao/la:Sto se tice stopera,evo smijel se ko kladit da ce u naredni 15-tak dana,Hummels postati clan Barce!![]()
![]()
![]()

Keep walking.
I Humels nam dodje kao pojacanje.ForcaBarca je napisao/la:Sto se tice stopera,evo smijel se ko kladit da ce u naredni 15-tak dana,Hummels postati clan Barce!![]()
![]()
![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
hajde ne rise vise.bparena je napisao/la:I Humels nam dodje kao pojacanje.ForcaBarca je napisao/la:Sto se tice stopera,evo smijel se ko kladit da ce u naredni 15-tak dana,Hummels postati clan Barce!![]()
![]()
![]()
Ojjjjjj najgori i jedini los u dva polufinala Borusije ove godine.
Ma ne bi me cudilo da ga dovedu i uklope u ovu odbranu.
. I naravno ostali bez POJACANJA.
hummels je doktor za sve u barcinoj obrani, izuzev puyola.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ala ti mozes srati i biti dosadan covjekbparena je napisao/la:I Humels nam dodje kao pojacanje.ForcaBarca je napisao/la:Sto se tice stopera,evo smijel se ko kladit da ce u naredni 15-tak dana,Hummels postati clan Barce!![]()
![]()
![]()
Ojjjjjj najgori i jedini los u dva polufinala Borusije ove godine.
Ma ne bi me cudilo da ga dovedu i uklope u ovu odbranu.
. I naravno ostali bez POJACANJA.

Visca el Barça ! Mes que un club !
Ja samo ne zatvaram oci i pisem ono sto mi se pise. I konstantno to pisem pa se to vama svidjelo ili ne svidjelo. Eto vam 0:9 protiv Bajerna u zadnjim tekmama pa kontajte ko je u pravu.
Moj dido je doktor za ovu odbranu a ne samo taj levat Hummels.
p.s. ko hoce da i dalje spava i sanja nekad lijepe snove pored ove odbrane - samo bparenu na ignore i nastavite.

p.s. ko hoce da i dalje spava i sanja nekad lijepe snove pored ove odbrane - samo bparenu na ignore i nastavite.
A'e druže vrati se na Realovu temu, nastavi se druzit' sa njima, ne bi li ban fasov'o napokon.
[youtube][/youtube]
Sa strane imaju i ostali nastavci..
Bajern jest pobjedio Barcelonu ali da je Bajern toliko mocniji nije uopste.Stvar je da su igraci Barce postali zasiceni trofeja i da je ocito da im fali motivacije.Sve velike ekipe koje su nekad dominirale svijetom imaju taj neki vremenski period od nekih 5 godina i poslije toga dolazi do zasicenja.U naredne godine predvidjam dominaciju prvenstveno Bajerna ali i Njemackog fudbala s obzirom da su im klubovi skoro bez dugovanja dok se u Engleskoj i Spaniji ti dugovi mjere milijardama.Nije iskljuceno ni da Real pocne bolje da igra jer su i oni gladni trofeja i gledajuci na ovom gore snimku sa kakvim zarom su tada igraci Barce slavili i sa kakvim zarom sada slave ne moze se ni poredit.
Sad su vec i sami svjesni da su vecina njih dokazani igraci i pokusavaju mljeti na kvalitet sto svakako i prolazi protiv slabijih ekipa u Spanskoj ligi,ali kad naletis na kvalitetnu ekipu u ligi prvaka koja ostavi srce na terenu,tu Barcelona pokazuje da je izgubila onu draz.Prije je to bio skup poniznih majstora a danas sve vise postaje skup preplacenih zvijezda.Gluma,mahanje rukama,prigovaranja i slicno.Nekad je tu bio ponizni i prehebeni Etoo u napadu kasnije se posralo na njega i doveden je preplaceni Ibrahimovic.
Sa strane imaju i ostali nastavci..
Bajern jest pobjedio Barcelonu ali da je Bajern toliko mocniji nije uopste.Stvar je da su igraci Barce postali zasiceni trofeja i da je ocito da im fali motivacije.Sve velike ekipe koje su nekad dominirale svijetom imaju taj neki vremenski period od nekih 5 godina i poslije toga dolazi do zasicenja.U naredne godine predvidjam dominaciju prvenstveno Bajerna ali i Njemackog fudbala s obzirom da su im klubovi skoro bez dugovanja dok se u Engleskoj i Spaniji ti dugovi mjere milijardama.Nije iskljuceno ni da Real pocne bolje da igra jer su i oni gladni trofeja i gledajuci na ovom gore snimku sa kakvim zarom su tada igraci Barce slavili i sa kakvim zarom sada slave ne moze se ni poredit.
Sad su vec i sami svjesni da su vecina njih dokazani igraci i pokusavaju mljeti na kvalitet sto svakako i prolazi protiv slabijih ekipa u Spanskoj ligi,ali kad naletis na kvalitetnu ekipu u ligi prvaka koja ostavi srce na terenu,tu Barcelona pokazuje da je izgubila onu draz.Prije je to bio skup poniznih majstora a danas sve vise postaje skup preplacenih zvijezda.Gluma,mahanje rukama,prigovaranja i slicno.Nekad je tu bio ponizni i prehebeni Etoo u napadu kasnije se posralo na njega i doveden je preplaceni Ibrahimovic.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
Ja nepisem 15 dana a ti 10 ako ne bude! DogovorenoCautinho je napisao/la:Evo mogu jaForcaBarca je napisao/la:Sto se tice stopera,evo smijel se ko kladit da ce u naredni 15-tak dana,Hummels postati clan Barce!![]()
![]()
![]()
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!
Ni ja ga nebi volio pretjerano vidjeti u Barceloni.Uopste me ne odusevljava u odbrani.Ali je cinjenica da su sve masine stoperi vecinom vezani jako dobrim ugovorima.Isto tako bi uvijek izabrao Tiago Silvu umjesto Davida Luiza,nekako mi Luiz tu i tamo cesce kiksa.Ali je stvar da su obojica tesko dostupni.bparena je napisao/la:Ja samo ne zatvaram oci i pisem ono sto mi se pise. I konstantno to pisem pa se to vama svidjelo ili ne svidjelo. Eto vam 0:9 protiv Bajerna u zadnjim tekmama pa kontajte ko je u pravu.![]()
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Cautinho
- Kontakt:
10 i meni i tebi da bude ravnopravno.ForcaBarca je napisao/la:Ja nepisem 15 dana a ti 10 ako ne bude! DogovorenoCautinho je napisao/la:Evo mogu jaForcaBarca je napisao/la:Sto se tice stopera,evo smijel se ko kladit da ce u naredni 15-tak dana,Hummels postati clan Barce!![]()
![]()
![]()
Znaci dogovoreno.
Danas je znaci 28.7,ako do 11.8 ne dodje ( ili dodje),oklada stupa na snagu.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.