NEGATIVNO:
ADILOVIC-zaista mi je drag ko igrac zbog svih golova sto je dao,ali mislim da je konacno vrijeme da se proda ili da sjedne na klupu jer je dostigao svoj maksium.Da nemamo zamjena reko bi nek igra ,ali uzima mjesto jednom hodzicu koji mozda ce te me neki i napast al po meni ima potenicjal d abude novi dzeko,takodjer uzima bajicu koji obecava da za koju godinu igra lige petice
SVRAKA: ja nez sta vise rec za tog momka,repka mu je donijela sve najgore on vise nije ni I od onog igraca koji je bio nije to samo u psihi jednotavno izgubio je svkai dodir sa terenom i igrom isto ko da je samo tijelom tu prisutan.Ima eo vec dosta kako nisam vidio njegovu paritju koju bi mogo pohvaliti.Valjda sef zna sta je najbolje ali sto se mene tice nek ide odma jos ako su dobre pare u pitanju necu zaliti sekunde
Ova dovica sto se pobise trebaju finu kaznu da dobiju i da konacno shvate da ma koliko slaba nasa liga bila da je to ipak PRVA LIGA JEDNE DRZAVE i to ne bilo koje NEGO DRZAVE KOJA JE 14 NA SVIJETU ,a ne termin u fisu pa da sam mozes uzimat pravdu u svoje ruke i psovat nekome sto ti nije dodo.
Za sefa fkt ne vjerujem d bi nas tek tako ostavio na cijedilu,mozda je covjek samo sebi uzeo malo odmora jer sigurno ga je pogodilo ispadnje od plezna,ne smijem tj necu ni da pomisljam sta bi bilo kad bi otiso mi jos nismo ni blizu toga da smo klub koji to moze podnijet mislim da bi pukli po savovima