RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Mislim da bi mogli iduce kolo uzet tri boda Sirokom, oni uvijek imaju loš start, a to je razlog evropske utakmice (veliki umor), jos sada igraju protiv Udinesea na Bilinom ima da ginu, nekim igracima ce ovo biti dobra prilika da se dokazu pa mozda naprave dobar transfer, i sigurno je da ce biti umorni jer u 7 dana oni će igrati tri utakmice: Mladost, Udinese (cetvrtak), i onda protiv nas, zato trebamo iskoristiti njih umor i uzeti sva 3 boda...
FORZA
FORZA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Jos dobrih vijesti iz Veleza...
Do sredine Avgusta ce Velez na stadionu instalirati 3 tonske press kabine plus jos jedna platforma za sve ostale novinare. Vjerovatno tamo prema Djuri Salaju. Tako da bi Velezov stadion trebao pruziti solidne uslove TV i radio kucama u buduce. E ja sad kontam da je to priprema sad pred tekmu mlade repke jer upravo oni dolaze tada, ali vidicemo. Uglavnom sigurno dobra stvar za stadion i za Velez kako god da okrenes.
Sve mi ovo mirise da se Velez ozbiljno sprema za Evropu. Plus, kad skontas da je klub sad stigao sve zakasnjele plate i sada je u Velezu plata svima svakog prvog u mjesecu - yhebo te evo nas ko BH Telekom! Nikom u gradu nije plata na vrijeme i bez kasnjenja.
Poredite to sad sa Zeljom gdje kasne po 3-4 mjeseca.
Eto vam pa drhkajte

Do sredine Avgusta ce Velez na stadionu instalirati 3 tonske press kabine plus jos jedna platforma za sve ostale novinare. Vjerovatno tamo prema Djuri Salaju. Tako da bi Velezov stadion trebao pruziti solidne uslove TV i radio kucama u buduce. E ja sad kontam da je to priprema sad pred tekmu mlade repke jer upravo oni dolaze tada, ali vidicemo. Uglavnom sigurno dobra stvar za stadion i za Velez kako god da okrenes.
Sve mi ovo mirise da se Velez ozbiljno sprema za Evropu. Plus, kad skontas da je klub sad stigao sve zakasnjele plate i sada je u Velezu plata svima svakog prvog u mjesecu - yhebo te evo nas ko BH Telekom! Nikom u gradu nije plata na vrijeme i bez kasnjenja.
Poredite to sad sa Zeljom gdje kasne po 3-4 mjeseca.

Eto vam pa drhkajte

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
I zaboravio sam jos jednu dobru,
Situacija u klubu je takva da sad Velez uzima igrace Sarajvu. Okrenule se sljive na rogace.
Osmanagic je htio doci u Velez ali ga je Sarajevo zaustavilo, vjerovatno ga drzali u sahu ko mi Letica. ( Eto sta znaci kad su plate na vrijeme i kad je klub stabilan.)
Sad je meni skroz jasno zasto niko od nasih igraca nije otisao u neki drugi klub. Ta nisu mahniti kad svak hoce nazad ovamo.
Sad meni ovo mirise sve vise na ofanzivu. Sad nam samo treba malo sportske srece i da nam uleti neko dobro pojacanje onako iznenada kako to cesto biva u BiH, pa da pocnemo stedit lovu za gostovanja po Evropi. Da planiramo posjete u Mostar oko Lige Sampiona.
Eto sad nastavite drhkhat.
Situacija u klubu je takva da sad Velez uzima igrace Sarajvu. Okrenule se sljive na rogace.
Osmanagic je htio doci u Velez ali ga je Sarajevo zaustavilo, vjerovatno ga drzali u sahu ko mi Letica. ( Eto sta znaci kad su plate na vrijeme i kad je klub stabilan.)
Sad je meni skroz jasno zasto niko od nasih igraca nije otisao u neki drugi klub. Ta nisu mahniti kad svak hoce nazad ovamo.
Sad meni ovo mirise sve vise na ofanzivu. Sad nam samo treba malo sportske srece i da nam uleti neko dobro pojacanje onako iznenada kako to cesto biva u BiH, pa da pocnemo stedit lovu za gostovanja po Evropi. Da planiramo posjete u Mostar oko Lige Sampiona.

Eto sad nastavite drhkhat.

Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 28 jul 2013, 03:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ova tvoja zadnja 2 posta bas jesu za drhkanjeMostaracVelezovac je napisao/la:Jos dobrih vijesti iz Veleza...
Poredite to sad sa Zeljom gdje kasne po 3-4 mjeseca.![]()
Eto vam pa drhkajte![]()

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Brato ovo sad Ramazan, sto otreses na vece, otreses. Po danu nemere nista!

Pa ne citaju se ovako fine vjesti svaki dan!
Pogotovo kad je Velež u pitanju!

-
- Kontakt:
Brato moj, ja stvarno mislim da su najteze godine iza nas. Ocekuju nas bolji dani.vm22 je napisao/la:Pa ne citaju se ovako fine vjesti svaki dan!Pogotovo kad je Velež u pitanju!
![]()
Zato ne stiskaj previse. Poplavice ti, pa kad cujes opet nesto dobro za par dana, neces moci ponovo.

MostaracVelezovac je napisao/la:Brato moj, ja stvarno mislim da su najteze godine iza nas. Ocekuju nas bolji dani.vm22 je napisao/la:Pa ne citaju se ovako fine vjesti svaki dan!Pogotovo kad je Velež u pitanju!
![]()
Zato ne stiskaj previse. Poplavice ti, pa kad cujes opet nesto dobro za par dana, neces moci ponovo.

-
- Kontakt:
Evo citam Elvir Colic dobio degenek od Pehilja tamo u Zelji.
Kad se sjetim Colic seljak iz Veleza otiso u Zelju radi para, a sad hem u Zelji dobija degenek od svojih suigraca a hem mu plata kasni 4 mjeseca, a ovamo lova na vrijeme.
Sad kad dodje treba mu pjevat:
Coolaaaa, gluuupaaneeee gluuupanneee glupaneeeeeeeee...

Kad se sjetim Colic seljak iz Veleza otiso u Zelju radi para, a sad hem u Zelji dobija degenek od svojih suigraca a hem mu plata kasni 4 mjeseca, a ovamo lova na vrijeme.

Sad kad dodje treba mu pjevat:
Coolaaaa, gluuupaaneeee gluuupanneee glupaneeeeeeeee...

Centralna ce njega sredit
Ko danas Ljubisu i Comora

- samo_lijevo
- Kontakt:
Sada ce se Nermin Bise barem malo razumjeti kada bude prenosio utakmice.MostaracVelezovac je napisao/la:Jos dobrih vijesti iz Veleza...
Poredite to sad sa Zeljom gdje kasne po 3-4 mjeseca.![]()
Eto vam pa drhkajte![]()

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Po meni je bilo oko 2000 gledalaca.Tribina iza gola VIP
puna i to je 300 ljudi(nije bilo slobodnog mjesta),iza drugog gola 100 to je 400(nije valjda da je na velikoj bilo samo 300-400 gledalaca
) i na velikoj tribini je bilo vise od pola popunjeno (dakle nekih 1600-1800)a to je ukupno preko 2000.Moram napomenuti da je mozda na pocetku utakmice i bilo svega nekih 1000 sve ukupno prisutnih zbog udesa na M-17 tacno kod ulaza u stadion pa je bio manji zastoj,tako da je dosta raje kasnilo na pocetak utakmice.Ja kad sam pogledao veliku tribinu na poluvremenu vidio sam da je dobro popunjena.Ja sam cak ubjedjen da je bilo vise od 2000 i to je vise nego solidna posjeta po onome zvuzdanu
(a bas smo na poluvremenu pricali kolika bi mogla biti posjeta, svi se slazu 2000-2500)
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Sa novim press kabinama nek nam objave broj grla na stadionu. 

Kao sto kaze rodjak 300-400 iznad svlacionica,vise od pola dedarske oko 1800,100 iza gola. Znaci 2000-2500 cuj 600-700 jao tih komentatora na radiu camzi ga u cio rslep mu neo. Solidna posjeta i siguran sam da ce se dobrim igrama i te praznine popunit
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Svi u napad protiv Sirokog,nikakva bunkeranja. Ova ekipa i ovaj napad moze svakom zabit 2-3 gola zato ih odmah napast i ohladit na pocetku utakmice. Kad bi tu uzeli bod/ove onda nam dolazi slabi Leotar kojeg cemo sigurno mlatnut. Sa raspletom od 7-9 bodova bila bi invazija na BP
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
otkud to da će se postavljati kabine za novinare? nisam to nigdje uspio pročitati
ja sam mislio na betonske radove na stadionu, ako govorimo o infrastrukturi....
da li su završeni WC-ovi ispod centralne tribine?
P.S. Zanima me zašto nisu postavljene sve stolice na centralnoj tribini kod slova V, pošto fale neke, kako vidim?
P.S. Zanima me zašto nisu postavljene sve stolice na centralnoj tribini kod slova V, pošto fale neke, kako vidim?
Jedno vrijeme su gostujući navijači tamo bili pa kontali da se ne isplati ali ne znam što sad to ne urade kad je gostujuća tribina postavljena preko puta.AlemC85 je napisao/la:otkud to da će se postavljati kabine za novinare? nisam to nigdje uspio pročitati
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Super vijesti, nema šta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dasta je nego Jusufbasic sebican, navikavajte se tako je i nama u GOŠKU bilo kad je slobodnjak ili penal odma on trci i loptu namjesta, samo ga je kasnije publika zvizdala nije se trudio nikako... Ugl. nece vam se on zadržat tu vise od 1 sezone. Igrat ce vam on ovaj jesenji dio extra tako je i kod nas bilo pa je kasnije rekao kako nije zadovoljan ovo-ono kako je kalibar za jači klub. A Ramovic vam je bolji igrac i 100 puta bolji čovjek od Jusufbasica
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.