Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la bosnas_ » 27 jul 2013, 22:08

Izet Hajrovic je vec sada igracina! velika je stvar sto je izabrao BIH ispred Svicarske,hvala mu na tome... on je buducnost nase reprezentacije,kao sto neko rece nova desetka! mislim da ce do kraja prijelaznog roka on promjeniti klub jer je vec sada najbolji igrac lige! sve najbolje buduci Zmaju!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 jul 2013, 22:12

Izet Hajrovic ce uz Dzeku Ibisevica bit dobar, sto prije da dobije drzavljanstvo da moze igrati u Brazilu jer nam treba ovakav igrac.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 jul 2013, 22:15

gringobih je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Jos jednom veliko ti hvala Izete sto odabra nas, a nisi morao..... Hvala ti sto si slusao srce i zelju roditelja, a ne zelju, htijenje i nijet forumskih ahbaba @hareta & co ... Jer da su se takvi pitali ti nikada ne bi bio nas igrac...

Buduca nova desetka nase repke.... :D 8-)
Elem, jeli on potpisao isti onaj papir kao Jakupovic, nekako me hastra da ga Svicarci ne pritisnu.... :?
On je nas igrac.. Ceka se samo zeleno svjetlo Uefe.... ;)
A i nije bilo sumnje nikad za koga ce igrati... Momak je dolazio na okupljanja nase mlade repke pretprosli ciklus.. To valjda dovoljno govori o njegovoj zelji da nastupa za Zmajeve....

@calcio Mozda on nikad nista nije ni izjavio, mozda je to sve maslo Svicaraca i njihovih medija.... Jer su i svjesni kakav je kapitalac Izet.....
Da on ce biti nova desetka, naravno tek kada se Miske penzionise... Al' nema sumnje da ce prefurati Misketa i njegovu karijeru.... A tek mu je 21 god... Koja klasa...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 jul 2013, 22:17

MrMuscle@ ne znam nije on meni bas taj tip igraca 10 tj Miske ovo sto sam gledao meni je ekstra na krilu gdje sad igra ali ko zna u buducnosti :D :D

Moze neko golove da postavi :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 27 jul 2013, 22:18

Vidi, vidi,vidi

Mjesec dana poslije i vec 20+ stranica o Hajrovicu.Uskoro prelazi i Zahirovica po broju stranica nadam se

Momak ima 22 godine skoro.Bilo bi veoma dobro da ga se pocasti pozivom protiv Amerike.Znam da je on mnogo blize repki, nego Kolasinac.Od svih onih ''pojacanja''.Ja bih rekao Bicakcic, Hajrovic i mozda Kolasinac su neka pojacanja.Ne vjerujem da ce biti nesto od ostalih, tu i Hadzic
Inace, strasan igrac na toj strani.Bolji prospekt i od Lulica, ako poredis gdje Lulic bio i gdje on

Sad ce i ligu sampiona igrati.Ne znam jel Grashopers igra 3 rundu kvalifikacija i kad ce to.Samo da se i tu pokaze.Steta sto brat mu nije tako jak talent, kao on

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 jul 2013, 22:21

Denizli je napisao/la:Vidi, vidi,vidi

Mjesec dana poslije i vec 20+ stranica o Hajrovicu.Uskoro prelazi i Zahirovica po broju stranica nadam se

Momak ima 22 godine skoro.Bilo bi veoma dobro da ga se pocasti pozivom protiv Amerike.Znam da je on mnogo blize repki, nego Kolasinac.Od svih onih ''pojacanja''.Ja bih rekao Bicakcic, Hajrovic i mozda Kolasinac su neka pojacanja.Ne vjerujem da ce biti nesto od ostalih, tu i Hadzic
Inace, strasan igrac na toj strani.Bolji prospekt i od Lulica, ako poredis gdje Lulic bio i gdje on

Sad ce i ligu sampiona igrati.Ne znam jel Grashopers igra 3 rundu kvalifikacija i kad ce to.Samo da se i tu pokaze.Steta sto brat mu nije tako jak talent, kao on

Sumnjam da ce dobiti poziv protiv SAD jer UEFA jos nije odobrila njegov nastup za nas tj promjenu sportskog drzavljanstva tako da vjerovatno protiv Slovacke ce dobiti poziv :D :D

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 jul 2013, 22:22

@Yucca vjeruj momak je zvijer..... Doduse prirodnije mu je pozicija krilo, i tu je naravno najbolji, al' itekako moze i prednjeg veznog odigrati na vrhunskom nivou s obzirom da je tehnicki izuzetno jak....
Mada opet najbolje je da Pjanke bude prednji vezni ,a da Izet i Lula budu krila... Tek tad bi bili sila prema naprijed....

Ovo desetka, karikiram na broj... ;) Mora momak dobiti taj broj....

@Denizli on nece zaigrati LP jer igraju sa Lyonom.... Dakle igrat ce samo kvalifikacije, al' ce najvjerovatnije igrati LE...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 jul 2013, 22:25

sljedece sedmice Hajrovic igra sa svojim titmom 3 pretkolo Lige prvaka sa francuskim Lyonom,dobra prilika da prodju dalju je francuzi nisu ono sto su bili... ima li neko golove sa danasnje utakmice?

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 jul 2013, 22:26

MrMuscle je napisao/la:@Yucca vjeruj momak je zvijer..... Doduse prirodnije mu je pozicija krilo, i tu je naravno najbolji, al' itekako moze i prednjeg veznog odigrati na vrhunskom nivou s obzirom da je tehnicki izuzetno jak....
Mada opet najbolje je da Pjanke bude prednji vezni ,a da Izet i Lula budu krila... Tek tad bi bili sila prema naprijed....

Ovo desetka, karikiram na broj... ;) Mora momak dobiti taj broj....

@Denizli on nece zaigrati LP jer igraju sa Lyonom.... Dakle igrat ce samo kvalifikacije, al' ce najvjerovatnije igrati LE...

To i misli krila bi nam bila zvijeri i sa Pjanicem iza napadaca sto se tice broja moze i 110 nije bitno :D :D
ja sam ga kritikovao zbog njegovih izjava ako su istinite vezano za nasu repku izvinjavam se :D :D ali sto se tice kvaliteta tu nema dilema bice ekstra igrac koji ce biti odlicno pojacanje nasoj repki

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 27 jul 2013, 22:28

Sumnjam da ce dobiti poziv protiv SAD jer UEFA jos nije odobrila njegov nastup za nas tj promjenu sportskog drzavljanstva tako da vjerovatno protiv Slovacke ce dobiti poziv
Nista strasno.No,treba nam taj kao neka ozbiljna zamjena.Ako se Slovacka ne bude mogla probiti s sastavom Misimovic-Pjanic-Lulic

Onda izbacujemo negdje u 65 minuti Misimovica.I po krilima deremo.Mora se probiti Slovacka odbrana.Nema tu sta ili kako.

Nesto nam treba da neko dominira na toj strani.Lulic je domirao protiv Rumuna.Da vidimo ovog, kako ce.Ja bih ga ubacio negdje kao zamjenu naravno, ako budemo ne daj boze ganjali rezultat protiv Slovaka, ili ako bude nerijeseno.Moze da odluci.Brz, prodoran, ima strasan sut.

Lyon.Ne znam.Moze se i Lyon tuci.Nema im lovrena sad.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 jul 2013, 22:32

Denizli je napisao/la:
Sumnjam da ce dobiti poziv protiv SAD jer UEFA jos nije odobrila njegov nastup za nas tj promjenu sportskog drzavljanstva tako da vjerovatno protiv Slovacke ce dobiti poziv
Nista strasno.No,treba nam taj kao neka ozbiljna zamjena.Ako se Slovacka ne bude mogla probiti s sastavom Misimovic-Pjanic-Lulic

Onda izbacujemo negdje u 65 minuti Misimovica.I po krilima deremo.Mora se probiti Slovacka odbrana.Nema tu sta ili kako.

Nesto nam treba da neko dominira na toj strani.Lulic je domirao protiv Rumuna.Da vidimo ovog, kako ce.Ja bih ga ubacio negdje kao zamjenu naravno, ako budemo ne daj boze ganjali rezultat protiv Slovaka, ili ako bude nerijeseno.Moze da odluci.Brz, prodoran, ima strasan sut.

Lyon.Ne znam.Moze se i Lyon tuci.Nema im lovrena sad.

Lovrena :lol: :lol: :lol: ovaj je dobra sad su sretni sto ga nema pojacao covjek ekipu odlaskom :lol: :lol: ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jul 2013, 23:27

gdje su ti golovi Ize :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2013, 23:34

Izmet, idol nacije!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jul 2013, 23:42

ovde ima video ali link nesto ne radi
http://www.srf.ch/sport/fussball/super- ... egen-aarau
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 jul 2013, 23:44

Ponos Torina je napisao/la:ovde ima video ali link nesto ne radi
Samo u Svicarskoj je dostupan video, radi Copyrighta ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jul 2013, 23:46

Goalgetter je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:ovde ima video ali link nesto ne radi
Samo u Svicarskoj je dostupan video, radi Copyrighta ;)
a sad sam pogledao od Basela video sa iste stranice :lol: :lol: :lol: kakvi su to idioti :x :x :x
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 28 jul 2013, 00:08

" onclick="window.open(this.href);return false;

eto pregled cijele tekme :)

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 28 jul 2013, 00:15

super golovi Hajrovica
[youtube][/youtube]
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 jul 2013, 00:17

Izet "Nigga" Hajrovic

pis bro
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jul 2013, 00:37

Bosniacum Lilium je napisao/la:Izet "Nigga" Hajrovic

pis bro
:lol:

Izgleda da je kvalitetan ovaj Hajrovic. Ne svidja mi se nimalo njegovo ponasanje dosad u vezi nase repke, ali nismo u poziciji da nekoga odbacimo radi toga. Cini mi se da bi nam mogao bit ozbiljno pojacanje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], Blackwargreymon, denza, hurem, Lavcina, rishovski, s4mke, Serha, zastitaIdentiteta i 50 gostiju.