Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alemao
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la alemao » 11 dec 2009, 21:00

eto sad likujte ciromrsci ,mada nemate zasluge za to
covjek je otisao zbog misimovica, mislio je da nece imati podrsku javnosti bez njega (glupo)
a misimovic da je volio ovu rep.igrao bi u zenici barem poluvrjeme, kakva povreda ,nalazi i bakraci to vazi
samo za generaciju teletabisa.pravu istinu zna karabeg svakom ce u privatnom razgovoru reci da nije htjeo da igra u zenici pa nismo ni mi travu pasli, mozes utakmicu u subotu odigrati 90min a prije dva dana ni minute kakva je to povreda da za 48h zacijeli ,a vjerujem da ce ciro tek sad progovoriti vise o tom slucaju.i ko god da dođe za selektora
bice igraca koji nece htjeti da igraju zbog ovog ili onog (papac, misimovic)sad kad ne treba reprezentacija mogu bez nje.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 11 dec 2009, 21:08

Mirza_Hordas je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Napokon!
Mislim da bi tema trebala biti brisana ;) DELETE!
169 stranica ispisanih, što je dosta dosta je :D DELETE
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 11 dec 2009, 21:09

Za sve dane koje si lagao ovaj napaceni narod i na njihovim jadima si sebi pare skupio, SRAMI SE LOPOVE I HEBEM TI MAJKU UST.SK. TI SI UVIJEK BIO TUDJMANOV PULEN! DJUBRE JEDNO. KAO STO SAM UVIJEK GOVORIO PRIJE SVAKE UTAKMICE REPKE CIRO KRETENU TI NISI DOSLJEDAN OVE DRZAVE JER KAKO SI REKAO 95. BOSNA I HERCEGOVINA NIJE TVOJA DRZAVA!
Zadnja izmjena: Navijac Sarajeva, dana/u 11 dec 2009, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 dec 2009, 21:22

alemao je napisao/la: a misimovic da je volio ovu rep.igrao bi u zenici barem poluvrjeme, kakva povreda ,nalazi i bakraci to vazi samo za generaciju teletabisa...kakva je to povreda da za 48h zacijeli
Kao prvo ta povreda nije zacijelila poslije 48h nego nakon 168h, jer je zadobio protiv Portugala. Sto se tice nalaza, pa da sigurno su njemacki doktori Wolfsburga bili potkupljeni od srpskog lobija da salju snimke njegovog povredjenog koljena, sa svojim imenima kao garancijom na snimku. :lol:

Jos kad neke cujem kako Miske nije podnosio "kritiku". Kakvu kritiku?
Pljuvanje, prljanje i izmisljotine koje pas i macka nebi polizali.

Da li je covjek trebao dozvoliti da mu se po.s.ere usred glave, da ga laze i vrijedja preko novina i da cuti?
Pa svaki covjek ima ponos i jednu granicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 11 dec 2009, 21:29

Principatus je napisao/la:
alemao je napisao/la: a misimovic da je volio ovu rep.igrao bi u zenici barem poluvrjeme, kakva povreda ,nalazi i bakraci to vazi samo za generaciju teletabisa...kakva je to povreda da za 48h zacijeli
Kao prvo ta povreda nije zacijelila poslije 48h nego nakon 168h, jer je zadobio protiv Portugala. Sto se tice nalaza, pa da sigurno su njemacki doktori Wolfsburga bili potkupljeni od srpskog lobija da salju snimke njegovog povredjenog koljena, sa svojim imenima kao garancijom na snimku. :lol:

Da li je covjek trebao dozvoliti da mu se po.s.ere usred glave, da ga laze i vrijedja preko novina i da cuti?
Potpisujem brate!!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 dec 2009, 21:30

Navijac Sarajeva je napisao/la:Za sve dane koje si lagao ovaj napaceni narod i na njihovim jadima si sebi pare skupio, SRAMI SE LOPOVE I HEBEM TI MAJKU UST.SK. TI SI UVIJEK BIO TUDJMANOV PULEN! DJUBRE JEDNO. KAO STO SAM UVIJEK GOVORIO PRIJE SVAKE UTAKMICE REPKE CIRO KRETENU TI NISI DOSLJEDAN OVE DRZAVE JER KAKO SI REKAO 95. BOSNA I HERCEGOVINA NIJE TVOJA DRZAVA!

Ajd idi u šumarak :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 11 dec 2009, 21:41

Za mene je najbitnija repka a ko je trener to uopste nije vazno a koliko je jedna repka uspjesna to govore rezultati. Mi smo sa Cirom napravili najveci uspjeh u istoriji BiH reprezentativnog fudbala a pravu vrijednost nekog drugog selektora vidjecemo u sljedecim kvalifikacijama za Euro. Ciri zamjeram sto je takve bljuvotine pricao po medijima, sto nije karakteran i kao covjek se pokazao sad ovako, sad onako, sto rece Miske mijenja misljenje svakih pet minuta.
Da bogda mi igrali super u sljedecim kvalifikacijama i da se plasiramo na jedno veliko takmicenje ali svi vi koji sada osporavate Ciru vidjecemo sta cete reci kada nam dodje Madjarska pa nam uvali ko sale tri komada sto se Ciri nikad ne bi desilo. Bice dobar Ciro, vratite Ciru i tako to. Rezultat je na prvom mjestu i mi smo ga imali sa Cirom a sto neko misli da smo zasluzili odlazak u J.Afriku, nismo jer ni jednu jacu tekmu nismo rijesili u svoju korist, moje misljenje. Tu smo gdje nam je i mjesto, sve iznad bi bilo veliko iznenadjenje i kad to shvatimo bice nam puno lakse.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 11 dec 2009, 21:43

Denizmare je napisao/la:
Principatus je napisao/la:

Potpisujem brate!!!!
svaka je na mjestu, kritika je jedno al pljuvanje i optuzbe o izdaji i prodaji su nesto sasvim drugo... Miske je kralj..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 11 dec 2009, 21:48

Mislim da bi ovu temu trebali zatvoriti, posto je ciro dao ostavku.

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 11 dec 2009, 21:51

Nema razloga da mu toliko psujete i pljujete.Ima nekih sumniivih stvari u vezi njega i njegovog rada,ali ISTINA je da je on trener koji je napravio najveci uspjeh ove repke i uzdigao BH u svijetu u kojem nas nikako nije bilo !
12.9.2009.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 dec 2009, 21:52

ibrakadabra je napisao/la:Mislim da bi ovu temu trebali zatvoriti, posto je ciro dao ostavku.
Treba je samo prebaciti u dio "Medjunarodni Fudbal"
Ima on dosta obozavatelja na ovom forumu, steta za njih da se zatvara...
100% sportski i krajnje opušten potpis

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 11 dec 2009, 21:58

RiNo je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Mislim da bi ovu temu trebali zatvoriti, posto je ciro dao ostavku.
Bas zbog toga,ovde sam procitao dosta glupih postova.
Sve samo pametnjakovici,sve znaju.
I svi oni koji su ga ukivali u zvijezde sada ga najvise kude.
Takvi smo mi,valjda mentalitet.
Zato i nikada necemo nigdje otici.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 11 dec 2009, 22:00

Ne znam cemu tolika frka forumasa koji jedni druge kude,pa nije Ciru niko otjerao,covjek je sam odlucio da ide

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 22:02

RiNo je napisao/la:
A ti masi glavom i dalje :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 11 dec 2009, 22:37

Izvini ciro sto smo ovako pogan narod!!!Nisi ti ovo zasluzio...Tako ti mi radimo svojim legendama...
Tako smo radili i Danisu Tanovicu,kad je "digao"oskara i rekao:"ovo je za moju zemlju,za bosnu i Hercegovinu",svi smo bili ponosni sto smo Bosanci,al prodje neko vrijeme od Oskara pa mi podjosmo pljuvat i po Danisu,kaljat ga,kudit,trazit"dlaku u jajetu"
I Blaz Sliskovic nam je bio dobar dok smo igrali ravnopravno sa Spancima,Francuzima...Al prvi njegov pad smo docekali na "noz",pa je sad "Baka",prevarant,kladionicar,izdajnik...
Bolje srece nije bio ni Fuad Muzurovic,kad smo dobili norvezane u sred Osla,kad nas je doveo do 25 mjesta na Fifinoj rang listi,i "dajdza"je bio svetinja,ALI glupi bosanac ne zeli da razumije nikog i nista,i on zna samo da pljuje...
I ti gospodine Ciro si nam bio idol,pamtili smo sve tvoje rijeci,ponavljali "sine moj" kao papagaji,grmili smo "ciro majstore"na bilinom polju,ucili tvoje psovke,jednostavno zivili za tvoj novi ekces...Sve je to prolazilo dok nisi"pao",e tu su te glupi bosanci jedva docekali!!!Pa ti i oni isti novinari koji su pili kafe s tobom i pisali textove od kojih se sav najezis,pocese podbacivat nogu!!!Odjednom im poce smetati i novi vinodol,i sto vise nisi molio Sasu Papca,i sto si pozvao Medunjanina,i sto si nas doveo do baraza!Odjednom si postao i manipulator,i izdajnik,****,ustasa...A ruku na srce nisi to zasluzio!!!
HVALA TI ZA SVE,OTIDJI NEGDJE DALEKO DA TE NE STIGNE OVO NASE PROKLESTVO,A MI CEMO OPET PO KO ZNA KOJI PUT SVE ISPOCETKA!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
Rotor Volgograd...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 dec 2009, 22:48

Najnovije raja, Ciro se opet vraca, i javno dati izvinjenje MIsketu vec sutra. Tako isto je najavio da ce isto javno se izvinuti Nadarevicu za sve ono sto je rekao posle Turske, i kao slag na tortu kao sto on rece u svom stilu, ide u Glazgow na noge kod Papca, i nece odustati dok ga ne vrati u repku, pa kostalo ga to zivota. Siri intervju mozete naci na stranici.....www.nidjeveze.com :lol: .......

Ps. Ciro je isto tako izjavio da je veliki zaljubljenik pop glazbe, i da u zadnje vrijeme najvise gotivi nekadasnju sarajesvsku grupu Plavi Orkestar, i njihovu stvar: ODLAZIM, ODLAZIM, :lol: :D
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 11 dec 2009, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 11 dec 2009, 22:49

demir44 je napisao/la:Izvini ciro sto smo ovako pogan narod!!!Nisi ti ovo zasluzio...Tako ti mi radimo svojim legendama...
Tako smo radili i Danisu Tanovicu,kad je "digao"oskara i rekao:"ovo je za moju zemlju,za bosnu i Hercegovinu",svi smo bili ponosni sto smo Bosanci,al prodje neko vrijeme od Oskara pa mi podjosmo pljuvat i po Danisu,kaljat ga,kudit,trazit"dlaku u jajetu"
I Blaz Sliskovic nam je bio dobar dok smo igrali ravnopravno sa Spancima,Francuzima...Al prvi njegov pad smo docekali na "noz",pa je sad "Baka",prevarant,kladionicar,izdajnik...
Bolje srece nije bio ni Fuad Muzurovic,kad smo dobili norvezane u sred Osla,kad nas je doveo do 25 mjesta na Fifinoj rang listi,i "dajdza"je bio svetinja,ALI glupi bosanac ne zeli da razumije nikog i nista,i on zna samo da pljuje...
I ti gospodine Ciro si nam bio idol,pamtili smo sve tvoje rijeci,ponavljali "sine moj" kao papagaji,grmili smo "ciro majstore"na bilinom polju,ucili tvoje psovke,jednostavno zivili za tvoj novi ekces...Sve je to prolazilo dok nisi"pao",e tu su te glupi bosanci jedva docekali!!!Pa ti i oni isti novinari koji su pili kafe s tobom i pisali textove od kojih se sav najezis,pocese podbacivat nogu!!!Odjednom im poce smetati i novi vinodol,i sto vise nisi molio Sasu Papca,i sto si pozvao Medunjanina,i sto si nas doveo do baraza!Odjednom si postao i manipulator,i izdajnik,****,ustasa...A ruku na srce nisi to zasluzio!!!
HVALA TI ZA SVE,OTIDJI NEGDJE DALEKO DA TE NE STIGNE OVO NASE PROKLESTVO,A MI CEMO OPET PO KO ZNA KOJI PUT SVE ISPOCETKA!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
Hvala ti Ciro sto cemo SP gledati na TV i sto cemo po ko zna koji put navijati za tamo neke nama "bliske" zemlje
Hvala ti Ciro sto si drugove iz Saveza ostavio i ovu godinu da jasu u sedlu
Hvala ti Ciro sto si jednog od najvecih bosanskih sinova nazavao izdajnikom i sto si u jednom trenutku uspio i veliku vecini GLUPIH Bosanaca i Hercegovaca uvjeriti da je Miske veci Srbin od Vuka Karadzica
Hvala ti Ciro sto jos uvijek branis osudjenog kriminalca i tvog prijatelja Uša
Hvala ti Ciro sto smo j.e.bali majku Portugalcima
Hvala ti Ciro sto si otisao izgladiti odnose sa jednim od najvecih bosanskih sinova
Hvala ti Ciro sto nas jos uvijek pravis budalama
Hvala ti Ciro sto si u svoj eri na hrvatskoj klupi igrace bosanske vrbovao da igraju za Vatrene recenicom "BiH nije drzava pa ne moze imati ni reprezentaciju"
Hvala ti Ciro sto si u momentima kada su ti glupi Bosanci i Hercegovci najvise vjerovali isticao da si Tudjmanovac (za ove koji su jos uvijek Glupi-sto si i tada govorio da stujes lik i djelo covjeka koji je tvorac brojnih logora smrti i mnogobrojnih ratnih zlocina)
Hvala ti Ciro sto si Ocu Nacije skidao temperatruru, a Mileta Ronhila nazivao najvecim prijateljem
Hvala ti, ali odje.bi covjece, daleko ti kuca od nase BiH

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 22:54

Adinjo je napisao/la:Najnovije raja, Ciro se opet vraca, i javno dati izvinjenje MIsketu vec sutra. Tako isto je najavio da ce isto javno se izvinuti Nadarevicu za sve ono sto je rekao posle Turske, i kao slag na tortu kao sto on rece u svom stilu, ide u Glazgow na noge kod Papca, i nece odustati dok ga ne vrati u repku, pa kostalo ga to zivota. Siri intervju mozete naci na stranici.....www.nidjeveze.com :lol: .......

Ps. Ciro je isto tako izjavio da je veliki zaljubljenik pop glazbe, i da u zadnje vrijeme najvise gotivi nekadasnju sarajesvsku grupu Plavi Orkestar, i njihovu stvar: ODLAZIM, ODLAZIM, :lol: :D
Jest i dolazi ti Tulic ili takvi garibi koji obozavaju AC/DC sa glazbenom numerom higvay to hell :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 dec 2009, 22:59

Bye, bye Ćiro.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 11 dec 2009, 23:10

svi koji me uvjere da cemo naci boljeg trenera od cire,ja im skidam kapu!!!Ako neko ima ozbiljan prijedlog,nek kaze....
Rotor Volgograd...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.