FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Odbrana nam je smijesna...
Van Buyten & Starke da budemo precizniji.Bilall je napisao/la:Odbrana nam je smijesna...
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
ovaj komentator na es2 navijac dortmunda , a shaqiri potpuno me razocarao , thiago u prvom djelu nekoliko pogresnih dodavana a u drugom dobar.......
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Dante mesto Kroosa, sraman je Pep...
- francobaresi
- Kontakt:
Jupp je ostavio savršen stroj Guardioli , nije bilo potrebe da se išta mijenja. Međutim , veliki filozof je odlučio mijenjati potpuno uigrani sistem teške mašinerije iz Minhena. Da li je to greška , vrijeme će pokazati , ali zaista ovo ne liči na igru koja odgovara ovim igračima .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma jok... nisu samo oni problem. Nema te kompaktne odbrane kao prosle sozone.shaqiri11 je napisao/la:Van Buyten & Starke da budemo precizniji.Bilall je napisao/la:Odbrana nam je smijesna...
Stoperi su ostavljeni na cjedilu..
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 27 jul 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nekoliko zaključaka iz ove utakmice:
- Buyten je kloc nad klocevima i tačka
- Thiago-Kroos-Šaćiri ne mogu igrati zajedno
- Pep će uveliko forsirati Thiaga na poziciji DM a dokaz toga je i ulazak Bastiana koji nije preuzeo tu poziciju što me i nervira jer Basitan i Martinez su doktori za tu poziciju ...
- Manždo igra uz krilo a Šaćiri i Muller igraju lažne devetke lol
- Ulazak Dante-a za Kroosa je presmješan, nasmijao si me pravo Pep pogotovo kad sam vidio da igra u vezi jer je postojala opcija da Buyten ide u napad što je valjda logičnije ...
- Pep je uveliko tvrdoglav i podsjeća me na LvG, nadam se da mu neće podugo potrajati a valjda uradi nešto i pozitivno za Bayern
Nadam se da ove Bayernove glavešine neće mastiti brk od marketinga koji je donio Pep i da će uputiti kritike na igru ...
Najslabije pojačanje Bayern-a u ovoj sezoni je Pep Guardiola.
Doviđenja.
- Buyten je kloc nad klocevima i tačka
- Thiago-Kroos-Šaćiri ne mogu igrati zajedno
- Pep će uveliko forsirati Thiaga na poziciji DM a dokaz toga je i ulazak Bastiana koji nije preuzeo tu poziciju što me i nervira jer Basitan i Martinez su doktori za tu poziciju ...
- Manždo igra uz krilo a Šaćiri i Muller igraju lažne devetke lol
- Ulazak Dante-a za Kroosa je presmješan, nasmijao si me pravo Pep pogotovo kad sam vidio da igra u vezi jer je postojala opcija da Buyten ide u napad što je valjda logičnije ...
- Pep je uveliko tvrdoglav i podsjeća me na LvG, nadam se da mu neće podugo potrajati a valjda uradi nešto i pozitivno za Bayern
Nadam se da ove Bayernove glavešine neće mastiti brk od marketinga koji je donio Pep i da će uputiti kritike na igru ...
Najslabije pojačanje Bayern-a u ovoj sezoni je Pep Guardiola.
Doviđenja.
mislim kad se schweinsteiger potpuno oporavi i martinez ude u punu formu da ce to biti potpuno drugaciji bayern a Van Buyten treba biti 4 izbor za stopera
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Samo da pozdravim one navijace Bayerna koji su me ubijedjivali da im BVB ne moze parirati...
Ovaj Vam je poraz dosao u pravo vrijeme da se malo sputite na zemlju, jer mozete uociti mane koje imate u Vasoj igri i iste ispraviti do pocetka sezone. Sada ste mogli npr. vidjeti sta se desi kada protivnik na samo ime protivnika ne spusti gace i moli Boga da prodje sa sto manje golova u mrezi.
Ruku na srce do BVB-a na pripremama niste imali adekvatnog protivnika...
Ovaj Vam je poraz dosao u pravo vrijeme da se malo sputite na zemlju, jer mozete uociti mane koje imate u Vasoj igri i iste ispraviti do pocetka sezone. Sada ste mogli npr. vidjeti sta se desi kada protivnik na samo ime protivnika ne spusti gace i moli Boga da prodje sa sto manje golova u mrezi.
Ruku na srce do BVB-a na pripremama niste imali adekvatnog protivnika...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ono što nas je krasilo prošle sezone a to je čvrsta ODBRANA sad je najslabiji segment igre.Ostaviti Dantea na klupi i staviti kloca Buytena u prvih 11 je van svake pameti.Jednostavno smo poklonili BvB pobjedu sopstvenim greškama.
Thiago je stavio pečat na svoju lošu igru večeras kad je izgubio loptu kod 4 gola, ubjedljivo je bio najlošiji na terenu, izgubio je 5-10 lopti nakon kojih nam je BvB radila kontre.
Dante umjesto Kroosa u vezi
Ja fkt ne znam šta misli Guardiola sa ovim debilnim rotacijama igrača.
Thiago je stavio pečat na svoju lošu igru večeras kad je izgubio loptu kod 4 gola, ubjedljivo je bio najlošiji na terenu, izgubio je 5-10 lopti nakon kojih nam je BvB radila kontre.
Dante umjesto Kroosa u vezi

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 27 jul 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
glupa igra do bola shebaše mi noć utjeha mi je jedino što je tek početak...Pep se trenutno gubi
Ne može se baš reći "poklonili sopstvenim greškama", BvB je imala pregršt dobrih akcija, preciznih dodavanja, jednostavno su bili bolji i to je to. Nadam se da će Pep pokazati svoje pravo lice, a oni ljeljci koji su tvrdili da je on bolji od Velikog Josea propasti u zemlju.Saurman je napisao/la:Ono što nas je krasilo prošle sezone a to ODBRANA sad je najslabiji segment igre.Ostaviti Dantea na klupi i staviti kloca Buytena u prvih 11 je van svake pameti.Jednostavno smo poklonili BvB pobjedu sopstvenim greškama.
Dante umjesto Kroosa u veziJa fkt ne znam šta misli Guardiola sa ovim debilnim rotacijama igrača.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Dobro, ekipa jeste igrala bez Bilala i Javia, ali ovo je zalostan performans, i sta je Pep hteo sa Shaqirijem i Mullerom, ne znam. Nije mi jasno kako Dante nije poceo mec, i da li to znaci da ce vise racunati na Javia kao stopera nego na njega, a da ce Thiago igrati kao danas. Thiago me ne odusevljava uopste, bar za sada...
Visoka linija odbrane sa dva stopera koji nisu bas suptilni za taj sistem, ne daj boze van Buyten, Boateng manje vise, kompaktnost odbrane se naravno gubi, Borussia to kazni zestoko.
Visoka linija odbrane sa dva stopera koji nisu bas suptilni za taj sistem, ne daj boze van Buyten, Boateng manje vise, kompaktnost odbrane se naravno gubi, Borussia to kazni zestoko.
E kakvog smo mi trenera doveli ... ovaj je veci seljak od Murinja ...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Y075-EJqqE
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Y075-EJqqE
-
- Kontakt:
Muller nikad goru utakmicu za Bayern nije odigrao, Mandzukic ko qrac, Buyten nevidjeni idiot koji je Bayu kostao mnostva trofeja. Prvo protiv Intera u finalu lp-a, a onda protiv Chelsea, sad protiv Dortmunda takodje najgori, a jos je gluplji onaj ko ga stavi da igra. Dortmund nakon 4 trofeja prosle sezone izgubljenih upravo od Bayerna konacno osvojio jedan.
Sva sreca pa imamo Riberya, pa Guardiola cak i moze izmisljati toplu vodu, jer dok je njega u Bayi zime nema
Sva sreca pa imamo Riberya, pa Guardiola cak i moze izmisljati toplu vodu, jer dok je njega u Bayi zime nema

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Genghis je napisao/la:Ne može se baš reći "poklonili sopstvenim greškama", BvB je imala pregršt dobrih akcija, preciznih dodavanja, jednostavno su bili bolji i to je to. Nadam se da će Pep pokazati svoje pravo lice, a oni ljeljci koji su tvrdili da je on bolji od Velikog Josea propasti u zemlju.Saurman je napisao/la:Ono što nas je krasilo prošle sezone a to ODBRANA sad je najslabiji segment igre.Ostaviti Dantea na klupi i staviti kloca Buytena u prvih 11 je van svake pameti.Jednostavno smo poklonili BvB pobjedu sopstvenim greškama.
Dante umjesto Kroosa u veziJa fkt ne znam šta misli Guardiola sa ovim debilnim rotacijama igrača.
Naravno da su poklonili pobjedu kad su od 4 gola dva bila poklon od Starkea i Buytena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Čestitam Borussia-i na osvojenom pokalu!
Nego, ima da izludimo od ovih fiks ideja novog nam trenera.
Pa zašto Guardiola neke fiks ideje? Zašto kad za tim nema potrebe?
Zašto nam ne igra klasičan zadnji vezni kao što je Gustavo?
Obrana od 26.06.2013. do danas ostavljena na vjetrometini!!!!! Onaj ko je gledao protiv Brescie Calcio je već mogao vidjeti propuhe u našoj obrani!!!!!
Obrana kao kod Barcelone od 2008-2012, visoko podignuta pa skoro na centar. Nema od toga kruha više.
Obrana nam opet izgleda smiješno kao kod Van Gaala.
Pep, veliki si trener, ma trenerčina i tu nemam sumnje nimalo ali ti se nisi prilagodio ekipi nimalo kao što si rekao na predstavljanju da ćeš učiniti!!!!
Ovo je nova taktika, potpuno drugačija od prošlogodišnjeg Bayerna.
Za male utakmice može ali za velike želim vidjeti BEDEM ispred Neuera kao prošle sezone kao prvo a kao drugo trebat će proći vremena i vremena da se obrana uigra kako Pep to zamišlja, ako će to biti uopće moguće.
Nego, ima da izludimo od ovih fiks ideja novog nam trenera.
Pa zašto Guardiola neke fiks ideje? Zašto kad za tim nema potrebe?
Zašto nam ne igra klasičan zadnji vezni kao što je Gustavo?
Obrana od 26.06.2013. do danas ostavljena na vjetrometini!!!!! Onaj ko je gledao protiv Brescie Calcio je već mogao vidjeti propuhe u našoj obrani!!!!!
Obrana kao kod Barcelone od 2008-2012, visoko podignuta pa skoro na centar. Nema od toga kruha više.
Obrana nam opet izgleda smiješno kao kod Van Gaala.
Pep, veliki si trener, ma trenerčina i tu nemam sumnje nimalo ali ti se nisi prilagodio ekipi nimalo kao što si rekao na predstavljanju da ćeš učiniti!!!!
Ovo je nova taktika, potpuno drugačija od prošlogodišnjeg Bayerna.
Za male utakmice može ali za velike želim vidjeti BEDEM ispred Neuera kao prošle sezone kao prvo a kao drugo trebat će proći vremena i vremena da se obrana uigra kako Pep to zamišlja, ako će to biti uopće moguće.
- roy_makaay
- Kontakt:
Nek' i Borussia malo omasti brk,previše bi bilo nakon što smo im skinuli gače prošle sezone na svim frontovima da im i ovaj kupić uzmemo.Pomalo me mali Thiago iritira na šestici,vidi se da ima znanje al' mu je igra previše rizična da igra odmah ispred odbrane.Treba vratit Bastiana gdje mu je mjesto a Španca gurnut' naprijed.Blackoutovi Starke i Buyte su nas koštali.Alaba,Robben i Lahm najbolji kod nas.Kod Shaqa se vidi da zna i da će biti paklen igrač , samo nekad previše hoće pa u odsudnim momentima nema koncentracije.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Omerbavarac
- Kontakt:
E moj Pep, sta ti nama uradi od odbrane.
Nije mi zao poraza, izgubili nema veze, jos uvijek se trazi ta prava takticka slagalica, igra se jos uvijek nespreman, ali mi je krivo zbog stavljanja igraca na neprirodne pozicije. Izmisljanje tople vode u bitnim utakmicama nece donijeti nista sem losih rezultata.
Ocigledno ce Pep imati isti problem kao Jupp na pocetku svog mandata da shvati kako i na koji nacin dobiti BvB, jer jalovim napadanjem i nevracanjem navalne linije u odbranu nece se dobiti ni puno losiji tim od Dortmunda.
Robben unatoc zvizducima, po meni je odigrao najbolje, pored njega prolaznu ocjenu mogu dobiti jos Alaba, Lahm i donele Buyten, sve ostalo macku o rep.
Muller jeste sjajan igrac, veliki trkac ali ono sto Pep zahtijeva tu se Muller ne uklapa.
Thiago je takodjer veliki talenat i blistava buducnost mu slijedi ali ona nonsalantnost i dodavanje koje ne prolazi ni na malom nogometu mu ne ide u prilog. Onaj samar od Pepa je samo jedan dokaz koliko je veceras bio los.
Ne treba traziti Alibi i vaditi se na izostanak nekoliko ponajboljih igraca, ali treba reci da sa ovakvim pristupom i ovakvim nezalaganjem kada je i odbrana i napad u pitanju Bayern nece puno postici a ja vjerujem da ce Pep vremenom uigrati ekipu i podici na jos veci nivo i da ce napokon prestati sa eksperimentisanjem.

Nije mi zao poraza, izgubili nema veze, jos uvijek se trazi ta prava takticka slagalica, igra se jos uvijek nespreman, ali mi je krivo zbog stavljanja igraca na neprirodne pozicije. Izmisljanje tople vode u bitnim utakmicama nece donijeti nista sem losih rezultata.
Ocigledno ce Pep imati isti problem kao Jupp na pocetku svog mandata da shvati kako i na koji nacin dobiti BvB, jer jalovim napadanjem i nevracanjem navalne linije u odbranu nece se dobiti ni puno losiji tim od Dortmunda.
Robben unatoc zvizducima, po meni je odigrao najbolje, pored njega prolaznu ocjenu mogu dobiti jos Alaba, Lahm i donele Buyten, sve ostalo macku o rep.
Muller jeste sjajan igrac, veliki trkac ali ono sto Pep zahtijeva tu se Muller ne uklapa.
Thiago je takodjer veliki talenat i blistava buducnost mu slijedi ali ona nonsalantnost i dodavanje koje ne prolazi ni na malom nogometu mu ne ide u prilog. Onaj samar od Pepa je samo jedan dokaz koliko je veceras bio los.
Ne treba traziti Alibi i vaditi se na izostanak nekoliko ponajboljih igraca, ali treba reci da sa ovakvim pristupom i ovakvim nezalaganjem kada je i odbrana i napad u pitanju Bayern nece puno postici a ja vjerujem da ce Pep vremenom uigrati ekipu i podici na jos veci nivo i da ce napokon prestati sa eksperimentisanjem.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma samo nek ovo bude opomena, ja sam prvi potcjenio Dortmund ali vise radi nase snage jer smo zaista jaki, al desi se ovaj lapsus. Treba se malo spustit i naravno zadnji vezni ne moze bit brate Thiagoo i to je svima jasno, tu se zna ili Javi ili gustavo ispred njega ili svajni ili Thiago ili Kroos i sve ostalo super.. Dante-Boa stoperi..
Realno Starke kriv za prvi gol, za onaj gol kriv Buytoo, i to je odmah gotova tekma..
Robben svaka cast veliki je majstor.. Bice ovo dobro samo da malo Pep shvati da treba nastavit na igruu koja se gajila prosle sezone i da prati ove kontre
Realno Starke kriv za prvi gol, za onaj gol kriv Buytoo, i to je odmah gotova tekma..
Robben svaka cast veliki je majstor.. Bice ovo dobro samo da malo Pep shvati da treba nastavit na igruu koja se gajila prosle sezone i da prati ove kontre

FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.