jesi siguran majmune jedan. neko nikad nece u evropi predstavit svoju DRŽAVU dostojanstveno pogodi ko?PL BiH -1 je napisao/la:Neko nikad nece biti ni kvazi sampion. Hajd iz 3 pokusaj probaj pogoditi od kome je rijec!ludinjo22 je napisao/la:prvo PEŠTALIĆU djeces zbog 200 ljudi zabranit DOMAĆIM NAVIJAČIMA da idu na zapad puuu
drugo nije igra loša dobra igra samo jbg-a kad sudija prvo mora malo izjebat zivce i onda taj neki sampion dadne glup gol al hajde kakva država takav i sampion, a ovaj mmmmirza vazda sere sto uopste citate njegove komentare kad malo, malo navija za tog kvazi sampiona
Sad ne mogu reci da poznajem situaciju jer ne poznajem. Ali zasto nisu barem fizicki dominirali. Pa Jamak i Tomic su prije 3 dana pretrcali ko go Gradacca i nazad a danas u Gradaccu razbili sredinu i napatili vec dio odbrane. Jamak ba vidi se ne moze na nogama da stoji uzima duele i dribla igrace zvijezde. Ne govorim ja da je Zvijezda ovo trebala pobjediti ali je bila prelagan protivnik. Da je Adilovic odmoran, da je igrao Bucan sta mislite kako bi tek onda izgledalo sve to na terenu.Bosanski zmaj je napisao/la:Za navijace Zelje i sve one koje ne poznaju situaciju u Zvijezdi, jedina prava istina:
PRVA POSTAVA ZVIJEZDE NIKADA NIJE ZAJEDNO ODIGRALA NITI JEDNU TRENING UTAKMICU!
Nije ova Zvijezda los tim da ce se boriti za opstanak ali nije ni tim koji moze izboriti Evropu. Crnogorac, Pandza, Kuduzovic sve istroseni igraci. A to se dokazalo da na samom pocetku sezone nemaju snage. Jos jednom vas podsjecam ovaj tim Zelje je jedva stajao na nogama.
edit: Vejzović za mene danas veoma loš isto kao i Trejić mislim da mi moramo igrat sa dva špica Pandzom i Šmigalovićem jer očito sam Pandza ne moze