FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Bez pravog DM u postavi. Skeptičan sam nešto, no dobro, PEP zna najbolje.
Šta je s Martineza? Nema ga ni na klupi?
Šta je s Martineza? Nema ga ni na klupi?

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa ovom igrom koju Bayern preferira a to je da se vrsi stalni pritisak na protivnika i trka svih 90 minuta, Bayernu zadnji vezni skoro da uopste nije potreban.
Taj tzv. osigurac je strasno potreban u onim utakmicama kada te protivnik napada i tada takva situacija iziskuje malo defanzivniji pristup igri, ali o tom potom.
Navijajmo veceras za prvi trofej sezone, za mene bome treci.
Taj tzv. osigurac je strasno potreban u onim utakmicama kada te protivnik napada i tada takva situacija iziskuje malo defanzivniji pristup igri, ali o tom potom.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta rece kukavce crniOmerbavarac je napisao/la:Sa ovom igrom koju Bayern preferira a to je da se vrsi stalni pritisak na protivnika i trka svih 90 minuta, Bayernu zadnji vezni skoro da uopste nije potreban.
Taj tzv. osigurac je strasno potreban u onim utakmicama kada te protivnik napada i tada takva situacija iziskuje malo defanzivniji pristup igri, ali o tom potom.![]()

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Pravi zadnji vezni protiv Reusa Gundogana Kube i Lewata itekako je potreban, no dobro, ko zna!Omerbavarac je napisao/la:Sa ovom igrom koju Bayern preferira a to je da se vrsi stalni pritisak na protivnika i trka svih 90 minuta, Bayernu zadnji vezni skoro da uopste nije potreban.
Taj tzv. osigurac je strasno potreban u onim utakmicama kada te protivnik napada i tada takva situacija iziskuje malo defanzivniji pristup igri, ali o tom potom.![]()

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kazem skoro da nije potreban, no ocigledno da me pogresno shvatate, jer nisam mislio bukvalno bez zadnjeg veznog nego bez destruktivca koji ce biti orijentisan na razbijanje protivnika.Ozren je napisao/la: Sta rece kukavce crni![]()
Schweini moze igrati tu poziciju, Thiago i Kroos isto ali oni nisu razbijaci.
Nadam se da me kontas.
Necu vise o ovome sad, iftar pa tekme i neka nam je sretno.
http://bstream4.net/index5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link za tekmu
link za tekmu
-
- Kontakt:
Starke bolid onakvom intervencijom je unio dodatnu nesigurnost u igrace, preglupo primljen gol.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- gerdmuller
- Kontakt:
Svaku tekmu koju igramo s Dortmundom bude gusto a opet neki najavljuju hendikepe i slicno 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Loše igramo imali smo par šansi al' sve je to tanko, zadnja linija nesigurna, jednostavno bez Martineza i Schweinsteigera kroz vezni red puše na sve strane.Saqiri i Thiago samo gube lopte i prvi su kandidati za klupu dok Mandžo kasni na gotovo svaku loptu.
Reakcija Starkea u stilu Bandovića.
Reakcija Starkea u stilu Bandovića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Thiago i Hrvat OUT
Gustavo, Pizarro IN
Gustavo, Pizarro IN
A sta Mandzo igra? Koja mu je funkcija na terenu osim da popuni kvorum od 11 igraca?
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ok, nismo još uigrani ali me nevjerojatno smeta to što Manđo igra lijevo krilo???
Malo sam frustriran tom postavkom. Znam, Pep je glavni. Stoga, dajte me prosvijetlite što igrač stasa, kvaliteta i brzine radi na krilu?
Ne kužim Guardiolu niti 1%.
Pa onda stavi još jednog veznog pa mašala.
Ljut sam ko ris. Pep zasad izmišljava toplu vodu. Koje su to ideje to niti Van Gaal nije imao..........
Šaćiri izgubljen na lažnoj devetki.
Muller izgubljen.
Alaba najjači kao i Thiago, Kroos i Boateng.
Malo sam frustriran tom postavkom. Znam, Pep je glavni. Stoga, dajte me prosvijetlite što igrač stasa, kvaliteta i brzine radi na krilu?
Ne kužim Guardiolu niti 1%.
Pa onda stavi još jednog veznog pa mašala.
Ljut sam ko ris. Pep zasad izmišljava toplu vodu. Koje su to ideje to niti Van Gaal nije imao..........
Šaćiri izgubljen na lažnoj devetki.
Muller izgubljen.
Alaba najjači kao i Thiago, Kroos i Boateng.
Dobra tekma, igra se dinamicno sa obje strane i stvaraju se dobre prilike.
Tom Starke nazalost pokazao velike slabosti. Shaqiri takodje nije na svom nivou. Nije mnogo pokazao osim jednog dobrog udarca na gol, a imao je mnogo pogresnih pasova.
Sada se vidi koliko Ribery znaci ovoj ekipi.
Guardiola bi morao obratiti paznju na odbranu. Tu ne izgledamo ni blizu kao prosle sezone sto se moglo primijetiti i na ranijim utakmicama.
a evo u drugom dijelu je cini mi se centarfor 
EDIT: 1:1
Tom Starke nazalost pokazao velike slabosti. Shaqiri takodje nije na svom nivou. Nije mnogo pokazao osim jednog dobrog udarca na gol, a imao je mnogo pogresnih pasova.
Sada se vidi koliko Ribery znaci ovoj ekipi.
Guardiola bi morao obratiti paznju na odbranu. Tu ne izgledamo ni blizu kao prosle sezone sto se moglo primijetiti i na ranijim utakmicama.
U prvom dijelu ja ga vidim na lijevom krilu..ribery je napisao/la:A sta Mandzo igra? Koja mu je funkcija na terenu osim da popuni kvorum od 11 igraca?

EDIT: 1:1
Van Buyten.
Mandžo izgubljen, odsječen od ostatka tima. Starke, priča za sebe.

Mandžo izgubljen, odsječen od ostatka tima. Starke, priča za sebe.
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 27 jul 2013, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
j... te b.. retardirani, pa on Dante stavlja na klupu a uvodi ovog kloca i panja pa jeeeeeeeeeeee.beeem tiiiiiiiiiiiiii
Potop 

mandzo na krilu i sam ne zna sta radi

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- francobaresi
- Kontakt:
Ovo nije Bayern , ovo je zasad samo loša kopija Barcelone.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Gvardiola me vec pocinje nervirati, imam osjecaj da ce ovako cijele sezone nesta kombinovati ekipu, treba nam napadac svjetske klase..... 

Sreca pa je Ojler mlad umro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.