NK Zvijezda Gradačac

ludinjo22
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ludinjo22 » 27 jul 2013, 20:51

PL BiH -1 je napisao/la:
ludinjo22 je napisao/la:prvo PEŠTALIĆU djeces zbog 200 ljudi zabranit DOMAĆIM NAVIJAČIMA da idu na zapad puuu
drugo nije igra loša dobra igra samo jbg-a kad sudija prvo mora malo izjebat zivce i onda taj neki sampion dadne glup gol al hajde kakva država takav i sampion, a ovaj mmmmirza vazda sere sto uopste citate njegove komentare kad malo, malo navija za tog kvazi sampiona
Neko nikad nece biti ni kvazi sampion. Hajd iz 3 pokusaj probaj pogoditi od kome je rijec!
Bosanski zmaj je napisao/la:Za navijace Zelje i sve one koje ne poznaju situaciju u Zvijezdi, jedina prava istina:
PRVA POSTAVA ZVIJEZDE NIKADA NIJE ZAJEDNO ODIGRALA NITI JEDNU TRENING UTAKMICU!
Sad ne mogu reci da poznajem situaciju jer ne poznajem. Ali zasto nisu barem fizicki dominirali. Pa Jamak i Tomic su prije 3 dana pretrcali ko go Gradacca i nazad a danas u Gradaccu razbili sredinu i napatili vec dio odbrane. Jamak ba vidi se ne moze na nogama da stoji uzima duele i dribla igrace zvijezde. Ne govorim ja da je Zvijezda ovo trebala pobjediti ali je bila prelagan protivnik. Da je Adilovic odmoran, da je igrao Bucan sta mislite kako bi tek onda izgledalo sve to na terenu.

Nije ova Zvijezda los tim da ce se boriti za opstanak ali nije ni tim koji moze izboriti Evropu. Crnogorac, Pandza, Kuduzovic sve istroseni igraci. A to se dokazalo da na samom pocetku sezone nemaju snage. Jos jednom vas podsjecam ovaj tim Zelje je jedva stajao na nogama.
jesi siguran majmune jedan. neko nikad nece u evropi predstavit svoju DRŽAVU dostojanstveno pogodi ko?

edit: Vejzović za mene danas veoma loš isto kao i Trejić mislim da mi moramo igrat sa dva špica Pandzom i Šmigalovićem jer očito sam Pandza ne moze
Zadnja izmjena: ludinjo22, dana/u 27 jul 2013, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 27 jul 2013, 20:52

ludinjo22 je napisao/la:prvo PEŠTALIĆU djeces zbog 200 ljudi zabranit DOMAĆIM NAVIJAČIMA da idu na zapad puuu
drugo nije igra loša dobra igra samo jbg-a kad sudija prvo mora malo izjebat zivce i onda taj neki sampion dadne glup gol al hajde kakva država takav i sampion, a ovaj mmmmirza vazda sere sto uopste citate njegove komentare kad malo, malo navija za tog kvazi sampiona
BAS SE,ES DA NE KAZEM DRUGACIJE.KAD NAPISES NEKU IZJAVU SA UTAKMICE BAR NAPISI DA JE UREDNA.I JA NAVIJAM ZA ZVIJEZDU ALI REALNO IZNOSIM ONO STO SAM VIDIO NA TERENU A TO JE
- igraci zvijezde nemaju kondicije i ne mogu parirati vise od 60 minuta, a to ces vidjeti i u sledecem kolu kad prime 2 gola u bijeljini u zadnjih 15-20 minuta
- zvijezda nema sredinu terena nego se sve svodi na nabijanja lopte od strane crnogorca, kuduzovica i maksumica
- Nikolic i kad povede kontru osim pandze nema kome dodati loptu
- bekovi katastrofa , nijednom nisu prosli i nabacili neku upotrebljivu loptu
- pandza usamljen u napadu i sa jednom spicom nemamo sta traziti na svom stadionu, smigalovic kad je usao unio dosta zivosti
- treba cestitati ZELJEZNICARU na pobjedi jer su prije cetiri dana imali izuzetno tesku utamicu, i bez nekolicine igraca su nas bez po muke pobijedili

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 jul 2013, 20:52

Maksumic dosao prije 2 dana, nije 100% spreman, Trejic nije trenirao zadnjih 7-8 dana i obojica su zapoceli od pocetka utkamicu.Pandza je u pola priprema obnovio povredu, vratio se treninzima prije 7-8 dana, 3 igraca iz prve postave nisu igrala danas,.... sve je to uticalo na fizicku nespremnost i veliku neuigranost ekipe....

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 27 jul 2013, 20:53

mmmirza je napisao/la:
BAS SE,ES DA NE KAZEM DRUGACIJE.KAD NAPISES NEKU IZJAVU SA UTAKMICE BAR NAPISI DA JE UREDNA.I JA NAVIJAM ZA ZVIJEZDU ALI REALNO IZNOSIM ONO STO SAM VIDIO NA TERENU A TO JE
- igraci zvijezde nemaju kondicije i ne mogu parirati vise od 60 minuta, a to ces vidjeti i u sledecem kolu kad prime 2 gola u bijeljini u zadnjih 15-20 minuta
- zvijezda nema sredinu terena nego se sve svodi na nabijanja lopte od strane crnogorca, kuduzovica i maksumica
- pandza usamljen u napadu i sa jednom spicom nemamo sta traziti na svom stadionu, smigalovic kad je usao unio dosta zivosti
- treba cestitati ZELJEZNICARU na pobjedi jer su prije cetiri dana imali izuzetno tesku utamicu, i bez nekolicine igraca su nas bez po muke pobijedili
prvo ne bi njima cestito na pobjedi kad bi sutra umro. drugo jesi ti gledo uopste utakmicu cuj bekovi katastrofa daj ba nemam s tobom sta pricat

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 27 jul 2013, 20:55

ludinjo22 je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:
prvo ne bi njima cestito na pobjedi kad bi sutra umro. drugo jesi ti gledo uopste utakmicu cuj bekovi katastrofa daj ba nemam s tobom sta pricat
to je stvar kulture i subjektivnosti.treba pogledati pravo stanje pa tek onda nesto komentarisati

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 jul 2013, 20:57

@ ludinjo22 (internet huligan)

Gdje ces cestitati ipak niste zasluzili da izgubite :lol:

0:1 se kod vas u gradu ne racuna porazom. I da bili ste bolji tim.

Samo da pohvalim publik. Solidna cifra na tribinama.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 jul 2013, 21:01

Bosanski zmaj je napisao/la:Za navijace Zelje i sve one koje ne poznaju situaciju u Zvijezdi, jedina prava istina:
Onako cisto da ti odgovorim ni Zeljina ova ekipa nikad nije odigrala utakmicu zajedno toliko o tome ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 jul 2013, 21:08

propuh je napisao/la:
Onako cisto da ti odgovorim ni Zeljina ova ekipa nikad nije odigrala utakmicu zajedno toliko o tome ;)
Zeljo ima kostur ekipe koja je na okupu par godinu, trenirali su barem zajedno, a u ovoj danasnjoj Zvijezdinoj ekipi jedino je kapiten Moranjkic duze od godinu dana i Pandza koji nikako nije igrao proslu polusezonu.Svi ostali su dosli u zadnjih 15-ak dana, cak i i 3 igraca koja su usla sa klupe su dosla u ovom ljetnom prelaznom roku.Sve je ovim receno.
Da ne govorim o trojici igraca koji danas nisu nastuopili a sigurno bi bili u prvoj postavi.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 jul 2013, 21:12

Da bogodom onaj Vejzovic nije ni doso, vala kad prije nije nije moro ni u ovi zadnji 15 dana :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jul 2013, 21:14

Bosanski zmaj je napisao/la:
propuh je napisao/la:
Zeljo ima kostur ekipe koja je na okupu par godinu, trenirali su barem zajedno, a u ovoj danasnjoj Zvijezdinoj ekipi jedino je kapiten Moranjkic duze od godinu dana i Pandza koji nikako nije igrao proslu polusezonu.Svi ostali su dosli u zadnjih 15-ak dana, cak i i 3 igraca koja su usla sa klupe su dosla u ovom ljetnom prelaznom roku.Sve je ovim receno.
Da ne govorim o trojici igraca koji danas nisu nastuopili a sigurno bi bili u prvoj postavi.
Pa niste izgubili od Gradine koliko se izvlačite na tu neuigranost.I da ste uigrani i kompletni ne bi pobjedili.Ne znam što se navijači manjih (nemojte se ljutiti) klubova nešto ibrete kad izgube od šampiona, od ekipe koja je postavila neke rekorde u našoj ligi zadnjih godina.Stvarno smiješno zvuči.
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 jul 2013, 21:19

Mi se ne ibretimo sto smo izgubili od sampiona,niti se izvlacimo na neuigranost, cestitke Zelji na pobjedi, samo sam ovdje napisao razloge Zvijezdinog danasnjeg poraza.Zvijezda je ekipa koja je najvise promjenila svoj igracki kadar od svih ekipa u Pl, treba vremena da se sve kockice posloze.Imali smoj jos peh sto su nam se povrijedila dva najbolja igraca iz prosle sezone.
Istina je da je 90% danasnje ekipe pristiglo u posljednjih 15-ak dana.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 27 jul 2013, 21:20

Ja kao cesti kriticar,cu reci da sam zadovoljan igrom,mozda onaj Music da je poceo ,Adam mi se ne svidja,mislim da smo bolji nego prosle godine .Sretno Zmajevi u Nastavku.Sto vise se uigravati i bit ce to dobro!!!!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 27 jul 2013, 21:27

Željo igro koliko mu je trebalo da uzme bodove, oni se zajebaju pošalju trenera na godišnji :lol: dođu nama bez po ekipe i opet nas dobiju, nama opet preostaje borba za opstanak ekipa fizički nespremna neuigrana nekoliko igrača došlo pred sami početak prvenstva nespremni i neuigrani dok su drugi igrali jake utakmice u pripremama mi igramo sa Bosnom, Toišićima, Modričom ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 jul 2013, 21:28

A ja neznam kako neko sebe moze nazvat Covjekom prije svega, Adam se jadnik valja po terenu i jauce , a ona Jakupovic debil samo pogleda u njega i okrenu mu ledja i tek na huk publike prekide utakmice a u to vrijeme Kerla nabija loptu preko tribine........... a dok posle zeljinog gola na svaki jauk jakupovic nije ni doso do igraca a zove doktore sa druge strane i onda smo mi poremeceni i ljubomorni oj zemljo otvori se

Zbog adama smo i primili go, neznam sto ga odma nisu izvadili covjek jedva hoda i sepa i po njegovoj strani i primismo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jul 2013, 21:29

Tkanton je napisao/la:A ja neznam kako neko sebe moze nazvat Covjekom prije svega, Adam se jadnik valja po terenu i jauce , a ona Jakupovic debil samo pogleda u njega i okrenu mu ledja i tek na huk publike prekide utakmice a u to vrijeme Kerla nabija loptu preko tribine........... a dok posle zeljinog gola na svaki jauk jakupovic nije ni doso do igraca a zove doktore sa druge strane i onda smo mi poremeceni i ljubomorni oj zemljo otvori se

Zbog adama smo i primili go, neznam sto ga odma nisu izvadili covjek jedva hoda i sepa i po njegovoj strani i primismo
drmni jedan krkadol smiri se
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 jul 2013, 21:33

Neces vjerovat koliko sam miran...........

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 27 jul 2013, 21:41

Tkanton je napisao/la:Neces vjerovat koliko sam miran...........
Mozda si primjetio da prvo igraci zvijezde nisu htjeli izbaciti loptu, nastavili su s napadom, i kada su izgubili loptu treba izbacit. Ne treba zamjeriti Kerli, prvo nisu vasi izbacili, a i Plzen je dao jedan gol jer nisu izbacili loptu, skupilo se covjeku.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 27 jul 2013, 21:55

PL BiH -1 je napisao/la:@ ludinjo22 (internet huligan)

Gdje ces cestitati ipak niste zasluzili da izgubite :lol:

0:1 se kod vas u gradu ne racuna porazom. I da bili ste bolji tim.

Samo da pohvalim publik. Solidna cifra na tribinama.
vidi se ko je internet huligan... vi ste obicne pic..ke forumaske nise vrijedni vise paznje piste sta hocete necu uc na forum dog god bude spamali na temi

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 27 jul 2013, 22:02

Nazalost moja zelja se nije ispunila da uzmemo Zelji bod.Sto se tice nase igre evidentan je problem nedostatka kvalitenih igraca sredine terena i sa ovakvom igrom preskakanja sredine tesko se moze dobiti i losija ekipa od Zelje.Ono sto fali danasnjoj Zvijezdi je kvalitetan zadnji vezni igrac koji ce preuzeti loptu iz svog sesnesterca,a to nemogu ni ovaj Trejic koji nije tehnicki potkovan ni ono dijete Brazilac nejak u duelu.Maksumic je za nas nepoznanica prije svega sto proslu sezonu nije zadovoljio igrom ni u Gosku iako je slovio svojevremeno za velikog talenta .Nikolic bi i mozda i mogao nesto naprijed iako gledajuci njega Kuduzovica i Crnogorca bojim se da bi to moglo biti presporo.I na kraju sam dosao do Dalibora Pandze vuka samotnjaka u vrhu napada koji je jedini danas zadovoljio po mom misljenju.Zeljinu igru nebi komentarisao iz razloga sto su jednostavno iskoristili nas hendikep sredine terena i sa svojim veznjacima Tomicem i Jamakom jednostavno se setali nasim travnjakom ko na korzu.Nama preostaje da u narednim susretima dodjemo do neke igre,a trener Gacinovic da uganja prvih 11 jer to se i danas vidilo da nije.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 27 jul 2013, 22:09

zmajevac je napisao/la:Nazalost moja zelja se nije ispunila da uzmemo Zelji bod.Sto se tice nase igre evidentan je problem nedostatka kvalitenih igraca sredine terena i sa ovakvom igrom preskakanja sredine tesko se moze dobiti i losija ekipa od Zelje.Ono sto fali danasnjoj Zvijezdi je kvalitetan zadnji vezni igrac koji ce preuzeti loptu iz svog sesnesterca,a to nemogu ni ovaj Trejic koji nije tehnicki potkovan ni ono dijete Brazilac nejak u duelu.Maksumic je za nas nepoznanica prije svega sto proslu sezonu nije zadovoljio igrom ni u Gosku iako je slovio svojevremeno za velikog talenta .Nikolic bi i mozda i mogao nesto naprijed iako gledajuci njega Kuduzovica i Crnogorca bojim se da bi to moglo biti presporo.I na kraju sam dosao do Dalibora Pandze vuka samotnjaka u vrhu napada koji je jedini danas zadovoljio po mom misljenju.Zeljinu igru nebi komentarisao iz razloga sto su jednostavno iskoristili nas hendikep sredine terena i sa svojim veznjacima Tomicem i Jamakom jednostavno se setali nasim travnjakom ko na korzu.Nama preostaje da u narednim susretima dodjemo do neke igre,a trener Gacinovic da uganja prvih 11 jer to se i danas vidilo da nije.
Korektno i realno.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.