Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
al kako samo lik ovaj zadnji napad prije poluvremena krenu , pretrča pola terena za dvije sekunde , strašno ima ubrzanje i kontrolu lopte , ovdje je čak napadao kroz sredinu.. šteta što ga ukliza na kraju onaj neki lik
Uvali ga Izet 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Izet jos jedan zabio. iz slobodnjaka
- Goalgetter
- Kontakt:
Jao koji majstor 
Sa 16ak metara u raslje

Sa 16ak metara u raslje
imate li kakav dobar link? 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jos jednom veliko ti hvala Izete sto odabra nas, a nisi morao..... Hvala ti sto si slusao srce i zelju roditelja, a ne zelju, htijenje i nijet forumskih ahbaba @hareta & co ... Jer da su se takvi pitali ti nikada ne bi bio nas igrac...
Buduca nova desetka nase repke....

Buduca nova desetka nase repke....

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.webfirstrow.eu/watch/197673/ ... aarau.htmlJTS je napisao/la:imate li kakav dobar link?
na ovome sam i ja gledao, zato sam napisao 'dobar'Goalgetter je napisao/la:http://www.webfirstrow.eu/watch/197673/ ... aarau.htmlJTS je napisao/la:imate li kakav dobar link?

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad uzmes u obzir da boljeg nema onda i ovakav dobro dodjeJTS je napisao/la: na ovome sam i ja gledao, zato sam napisao 'dobar'hvala u svakom slučaju

- calcio
- Kontakt:
kakve sad to veze ima? jok trebali su (smo) sutiti dok je pricao svasta po novinama i dok nas je zajebavao..MrMuscle je napisao/la:Jos jednom veliko ti hvala Izete sto odabra nas, a nisi morao..... Hvala ti sto si slusao srce i zelju roditelja, a ne zelju, htijenje i nijet forumskih ahbaba @hareta & co ... Jer da su se takvi pitali ti nikada ne bi bio nas igrac...
Buduca nova desetka nase repke....![]()
ako se predomislio i dosao tobe, onda je dobrodosao.
mada me nebi iznenadilo da se opet predomisli i postane svicarac...
drugim rijecima, jos je on daleko od toga da ga dizemo u nebesa ili da dobije desetku (nju sigurno nece dobiti sve dok Miske ne odluci okaciti kopacke).
haj golove postavite da vidimo,,Hajro je prekuco Svicu idemo u Lacio
u Laziju nema mjestahroni je napisao/la:haj golove postavite da vidimo,,Hajro je prekuco Svicu idemo u Lacio

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:u Laziju nema mjestahroni je napisao/la:haj golove postavite da vidimo,,Hajro je prekuco Svicu idemo u Lacio
barem na klupi

ma jok, on mora da igra da bi napredovao .. nadam se da će uskoro u lige peticehroni je napisao/la:JTS je napisao/la:u Laziju nema mjestahroni je napisao/la:haj golove postavite da vidimo,,Hajro je prekuco Svicu idemo u Lacio
barem na klupi

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Polako vidjeces kad pocnu svrsavati na svog "Izmeta"MrMuscle je napisao/la:Jos jednom veliko ti hvala Izete sto odabra nas, a nisi morao..... Hvala ti sto si slusao srce i zelju roditelja, a ne zelju, htijenje i nijet forumskih ahbaba @hareta & co ... Jer da su se takvi pitali ti nikada ne bi bio nas igrac...
Buduca nova desetka nase repke....![]()

Inace kad god haretova ekipa procijeni znaj da uvijek bude kontra, samo im pici smajlice dosta im...
Elem, jeli on potpisao isti onaj papir kao Jakupovic, nekako me hastra da ga Svicarci ne pritisnu....

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- calcio
- Kontakt:
Uvijek kad covjek pomisli momak se konacno malo opametio, ovaj gringo napise neku glupost i odmah demantuje glasine.

jooj kako ce nam dobro doci ovaj hajrovic, covjek je ubica.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
evo slobodnjaka iz dobre pozicije? da li će biti gol? 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
gol je, al' nije Izet šutiraoJTS je napisao/la:evo slobodnjaka iz dobre pozicije? da li će biti gol?

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nemora covjek ni pomisljati,uzalud trud.calcio je napisao/la:Uvijek kad covjek pomisli momak se konacno malo opametio, ovaj gringo napise neku glupost i odmah demantuje glasine.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.