FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

111
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 111 » 27 jul 2013, 20:02

Tkanton je napisao/la:
111 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Tesko da vi ove sezone sta napravite..... pa bolan mi smo vam parirali sa igracima koji su se prvi put juce vidili na treningu........
Mi mozda jesmo mala sredina i selo za Sarajevo al da ste cigani vala cigani ste od igraca pa do navijaca zajedno sa onim jednim pomocnim i Jakupovicem posle datog gola
Bez pola tima, bez 5 provotimaca, bez trenera Osima, sa 50% snage vas uzmemo na vašem terenu....hajd sad sjedi i šuti
Nisu ni kod nas bila 3 prvotimca
Ma nema veze u suštini, utakmica je bila OK, ali nemoj nazivati Želju i manijake ciganima...preloša prica koja ima za cilj svađu i obostranu vrijeđanje

Ne bacaj kosti ovdje :!:

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 27 jul 2013, 20:03

fedeltafrotta je napisao/la:da su zapeli 10% ili 90%, sta vas boli koji q, mi pobjedjujemo i ne zanima nas ta seljacka spika, vozdra
bas vi sa foruma igrate :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 jul 2013, 20:03

ko gubi ima pravo da se ljuti,3 boda u koferu..pusa bokic :!:
Željeznicar za život cijeli !

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 27 jul 2013, 20:04

Prema Avazu, Pehilj je udario Colica glavom... A zasto se Urdinov onda naljutio.... CIRKUS
Za sve ti hvala Amare!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 jul 2013, 20:04

Neka hvala ti........ vama cestitke na pobjedi utakmica je bila fer i korektna do primljenog gola..... posle su nastale male trzavice, sudija se malo pogubijo i td...........

A ja vas ne kontam vi pjevate bosna je drzava i himnu od mora do save al pjevate u fazonu kao da nas provocirate jel vi ne znate da smo mi bosna kako vec da vam objasnim i mi to isto pjevamo

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 jul 2013, 20:05

ne kontam sto se svi prepirete sa nekim djetetom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 jul 2013, 20:07

BosniaHerzegovina je napisao/la:Prema Avazu, Pehilj je udario Colica glavom... A zasto se Urdinov onda naljutio.... CIRKUS
To je bilo posle utakmice, a urdinov je se nesto okurazio u toku utakmice a de ti sad znaj ko je tu koga

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 27 jul 2013, 20:07

Vidilo se da nema tu čvrste ruke i idscipline, mašu rukama svađaju se onaj memić se dere samo stana, stana čitavu utakmicu ko da je na planinčugi kakvoj sa ovcama.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 27 jul 2013, 20:08

Tkanton je napisao/la:Neka hvala ti........ vama cestitke na pobjedi utakmica je bila fer i korektna do primljenog gola..... posle su nastale male trzavice, sudija se malo pogubijo i td...........

A ja vas ne kontam vi pjevate bosna je drzava i himnu od mora do save al pjevate u fazonu kao da nas provocirate jel vi ne znate da smo mi bosna kako vec da vam objasnim i mi to isto pjevamo
Pa sto onda vi nas provocirate.Salim se,to je standardni repertoar,pjeva se bilo da igras u Mostaru,Banja Luci,Gradačcu,Zenici,uopste nije provokacija. ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 jul 2013, 20:09

corleone87 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Neka hvala ti........ vama cestitke na pobjedi utakmica je bila fer i korektna do primljenog gola..... posle su nastale male trzavice, sudija se malo pogubijo i td...........

Pa sto onda vi nas provocirate.Salim se,to je standardni repertoar,pjeva se bilo da igras u Mostaru,Banja Luci,Gradačcu,Zenici,uopste nije provokacija. ;)
Djeluje ko da ste u Srbij i sa tim provocirat...... mislim nije to shvaceno ko provokacija al tako djeluje

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 jul 2013, 20:10

Tkanton je napisao/la:
111 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Tesko da vi ove sezone sta napravite..... pa bolan mi smo vam parirali sa igracima koji su se prvi put juce vidili na treningu........
Mi mozda jesmo mala sredina i selo za Sarajevo al da ste cigani vala cigani ste od igraca pa do navijaca zajedno sa onim jednim pomocnim i Jakupovicem posle datog gola
Bez pola tima, bez 5 provotimaca, bez trenera Osima, sa 50% snage vas uzmemo na vašem terenu....hajd sad sjedi i šuti
Nisu ni kod nas bila 3 prvotimca
Ajde Tkanton nemoj zezat.
-Zeljo dosao poslije iscrpljujuce tekme u ligi prvaka prije 3 dana..
-Nisu igrali Colic,Kvesic,Zolotic,Svraka,Skaljic,Bučan..
-Igrali su na gostujucem terenu pred vecinom gostujucih navijaca
-Na klupi ih predvodio pomocnik a ne najvece oruzije ekipe sa Grbavice
-Nisu uopste ginuli nesto bogzna i odigrali sa pola snage
-Sudija vas nije ostetio
.....................................................................................
Posteno uzeta tekma i cestitam svom sampionu.Radujem se povratku gore nabrojanih igraca osim Svrake.Da se ja pitam grijao bi on meni klupu.

Amar Amar Osim Osim :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 27 jul 2013, 20:10

jarane, ja ne znam gdje ti živiš :o :shock: nevjerovartno koliko si neinformisan....svaku tekmu manijaci pjevaju himnu, SVAKU....bilo kod kuce, bilo na strani

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 27 jul 2013, 20:11

poslije utakmice doslo do tuce zeljinih igraca izmedju sebe, colicu razbijen nos, i ovaj sto ga je udario je dobio ceveni karton, da ih nisu treneri razdvojili bilo bi svasta... sramota zeljo!

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 27 jul 2013, 20:11

Tkanton je napisao/la:
BosniaHerzegovina je napisao/la:Prema Avazu, Pehilj je udario Colica glavom... A zasto se Urdinov onda naljutio.... CIRKUS
To je bilo posle utakmice, a urdinov je se nesto okurazio u toku utakmice a de ti sad znaj ko je tu koga
urdinov je sutno loptu na klupu zvijezde :D

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jul 2013, 20:12

Nije mu dao loptu u zadnjoj akciji, i zato su se pokoskali. Dino rekao sudiji sta je bilo i ovaj dobio crveni.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 jul 2013, 20:12

Pehilj i Colic kazne !!! obavezno !! Adilovic klupa
Željeznicar za život cijeli !

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 27 jul 2013, 20:13

Velika sramota nema šta, da kaljaju ugled kluba da se biju bilo s kim, ne kamoli među sobom !

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 27 jul 2013, 20:14

Consigliere je napisao/la:Nije mu dao loptu u zadnjoj akciji, i zato su se pokoskali. Dino rekao sudiji sta je bilo i ovaj dobio crveni.
Upravo to....Čolić ispao sebicni šupak kod one 100% šanse, umjesto da doda Šabanu da je zakuca u gol , on šutira ko žena :o :shock:
Poslije tekme Šaban ga opalio glavom

http://www.****/sport/fudbal/pehilj- ... skljucenje" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim, ovo je nedopustivo....Amar vracaj se i udaraj rigorozne kazne obojici, jer se brukamo sa ovim glupostima :oops: :oops:

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 27 jul 2013, 20:15

likusa je napisao/la:Pehilj i Colic kazne !!! obavezno !! Adilovic klupa
Imamo baš dosta igrača, pa si možemo to prisuštiti svakako.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 27 jul 2013, 20:19

to udaranje fkt i jeste glupo sto jest jest, al opet ko se ne bi iznervirao kad colic cistu ima da doda Pehilju ovaj samo da je ubaci u gol, a ovaj nista on suta lijevom.. gluho bilo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 19 gostiju.