RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- el-fighter
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Okiccc 1-0
Ajmo jos jedan do poluvremena, i onda mirno privesti kraju.
Ajmo jos jedan do poluvremena, i onda mirno privesti kraju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nije nam vruce. 

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
hajde bolan, mrtvu slaviju morate dobiti.... 

vodimoooooooooooooooooooo 2:1..
JUSUF-BEG....

JUSUF-BEG....

Bravo ROĐENI. Čestitke svim igračima, nemože nam niko nilšta pa ni ovaj Mostarski čolopek

- el-fighter
- Kontakt:
Ono sto smo zeljeli to smo i ostvarili. Upisana su 3 boda i tako smo otvorili sezonu na najbolji nacin. Momcima treba cestitati na pobjedi, koja ce im sigurno puno znaciti u daljoj borbi za ostvarenje postavljenog cilja. Nisam bio na tekmi, tako da igru ne bi da komentarisem, vec cu to prepustiti raji koja je bila na utakmici.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Letić opet asistencija? Znači vam taj igrač dosta, mora se priznati, htjeli vi to ili ne. 

Smoke Weed Everyday!
Evo taman s utakmice. Kao sto sam rekao da ce biti teska utakmica ali dobro je. Trebali smo im u prvom zavalit 3 gola i u drugom jos 2. Sevko najbolji,koliko je momak pretrcao za nepovjerovat. Po meni puno bolji napad nego odbrana,go beze primili mada Slavija nije nimalo naivna. Jusuf beg isro dobar a Ramovic tu negdje,promasi zicer s peterca ali dobro je.Sada pokusat iznenadit Siroki posto ce ovi sigurno biti umorni. Sve u svemu ja sam zadovoljan jer su prve utakmice uvijek bile zajebane. Bravo Rodjeni uz nasu staru mostarsku FORZA VELEZ
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- el-fighter
- Kontakt:
Naravno da nam znaci. Momak je izrastao u jednog od najboljih lijevih bekova lige i pravi je kapitalac. Pred ovu sezonu se povezivao sa Sarajevom, ali je ipak produzio sa nama do 2015. godine.EvoMene je napisao/la:Letić opet asistencija? Znači vam taj igrač dosta, mora se priznati, htjeli vi to ili ne.
je li ovo sastav bio koliko sam upratio?
.....................ostrakovic...................
hebibovic...merzic...kazazic.........letic
.................majkic......kodro............
okic...............ramovic.......hajdarovic
..................jusufbasic.................
usli zolj,zvonic i cemalovic
-
- Kontakt:
Rahimić: Uvijek je važan trijumf u prvoj utakmici
Piše: A. Demić
Danas, 19:59
Slavija se u Mostaru predstavila u dobrom svjetlu i nulu čuvala sve do finiša utakmice.
PREPORUČI
Share on Facebook
Odštampaj Printaj
Ipak tim iz Istočnog Sarajeva posustao je pa su Rođeni na kraju došli do zasluženog trijumfa i bodova na otvaranju sezone.
„U konačnici kada se sve sabere pobjeda Veleža je zaslužena. U prvom poluvremenu smo previše griješili, dozvoljavali smo u više navrata protivniku da nas ugrozi, dok smo u drugom dijelu stvari malo korigovali i zaigrali bolje. Ipak, to nije bilo dovoljno za nešto više na kraju,“ rezimirao je nakon meča trener Slavije Dragan Radović.
Pao je sa srca kamen Ibri Rahimiću nakon današnje utakmice. Velež je olako ispustio vodstvo, ali na kraju ipak došao do trijumfa.
„Odigrali smo u prvom puluvremenu dobro i disciplinovano, čime sam zadovoljan. Ipak uslijedila je crna rupa na otvaranju drugog dijela gdje smo katastrofalno reagovali i Slaviji dopustili da izjednači. Izmjenama smo uspjeli podići ritam igre stvoriti dodatni pritisak te na kraju na sreću postići pobjedonosni gol. Uvijek je dobro pobijediti prvi meč. Sada se sa više samopouzdanja i motiva okrećemo narednim utakmicama,“ izjavio je Ibro Rahimić. Pomenimo i da su današnju utakmicu sa tribina stadiona u Vrapčićima posmatrale dvije najveće Veležove legende Duško Bajević i Enver Marić.
TOLIKO O DUSKU SE KRITIKA DALO STO JE ISAO GLEDAT SVINJSKI.....A USTVARI TO JE URADIO ISPRED NFSBIH
Piše: A. Demić
Danas, 19:59
Slavija se u Mostaru predstavila u dobrom svjetlu i nulu čuvala sve do finiša utakmice.
PREPORUČI
Share on Facebook
Odštampaj Printaj
Ipak tim iz Istočnog Sarajeva posustao je pa su Rođeni na kraju došli do zasluženog trijumfa i bodova na otvaranju sezone.
„U konačnici kada se sve sabere pobjeda Veleža je zaslužena. U prvom poluvremenu smo previše griješili, dozvoljavali smo u više navrata protivniku da nas ugrozi, dok smo u drugom dijelu stvari malo korigovali i zaigrali bolje. Ipak, to nije bilo dovoljno za nešto više na kraju,“ rezimirao je nakon meča trener Slavije Dragan Radović.
Pao je sa srca kamen Ibri Rahimiću nakon današnje utakmice. Velež je olako ispustio vodstvo, ali na kraju ipak došao do trijumfa.
„Odigrali smo u prvom puluvremenu dobro i disciplinovano, čime sam zadovoljan. Ipak uslijedila je crna rupa na otvaranju drugog dijela gdje smo katastrofalno reagovali i Slaviji dopustili da izjednači. Izmjenama smo uspjeli podići ritam igre stvoriti dodatni pritisak te na kraju na sreću postići pobjedonosni gol. Uvijek je dobro pobijediti prvi meč. Sada se sa više samopouzdanja i motiva okrećemo narednim utakmicama,“ izjavio je Ibro Rahimić. Pomenimo i da su današnju utakmicu sa tribina stadiona u Vrapčićima posmatrale dvije najveće Veležove legende Duško Bajević i Enver Marić.
TOLIKO O DUSKU SE KRITIKA DALO STO JE ISAO GLEDAT SVINJSKI.....A USTVARI TO JE URADIO ISPRED NFSBIH
-
- Kontakt:
Jeste, samo si zamjenio Okića i Hajdarevića, Okić je igrao lijevo krilo, a Hajdarević desno. Hajdarević me danas ugodno iznenadio pravi je borac na terenu, gine za crveni dres! Svaka mu čast...arius je napisao/la:je li ovo sastav bio koliko sam upratio?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne volim suditi nikome nakon jedne odigrane tekme ali pored onog nevjerovatnog promasaja ramovica gdje je sa par metara loptu poslao kod ramosove da zajedno piju fuka, lik mi je izgledao izgubljeno cijelu tekmu I kao da se prvi put upoznava sa nogometnom loptom. Igramo mnogo ljepse za oko nego prosle sezone, to je ocito. Ono sto se nije promijenilo u glavama pojedinih igraca je to da nakon sto povedemo oni prestanu da se trude I igraju misleci da ce protivnik sam skinuti gace. Treba reci da je slavija nakon izjednacenja imala stopostotnu sansu da totalno preokrenu rez u svoju korist, a sve tozbog naseg opustanja. Prva je tekma pa ih necu previse kritikovat jertri boda u pocetku sezone su ono sto je najbitnije. Malom dini I shevchenku svaka cast na fizickoj spremi, ostali mogu da I'm zavide I ugledaju se na njih. Kodro takoder odigrao iznenadjujuce dobru tekmu I dosta se trudio. Ovo moze I mora bolje. Forza!!!!!
Ps letic takodjer standardno dobar.
Ps letic takodjer standardno dobar.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 27 jul 2013, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
I ja sam vidio isto.arius je napisao/la:je li ovo sastav bio koliko sam upratio?

Ramović se malo pogubio bio, prepo se šta li.Jusufbegović malo sebičan, treba to malo promijeniti.Teška pobjeda, kao što sam i očekivao.Mogli smo prije sve riješiti ali eto, na kraju je sve dobro ispalo.
-
- Kontakt:
Meni je Ramović dobar bio, uvijek se nađe na pravm mjestu, zna fino djelit lopte, bas ono u noge, prednost mu je sto zna i lijevom i desnom nogom, samo mrlja na njegov danasnji nasup je bilo sto je ono sa 10ak metara poslao preko gola, ono kad je u guzvi dosla lopta do njega... Za razliku od prosle sezone igramo dosta bolji nogomet, od noge do noge, to mi se pravo sviđa, odavno nisu ovako fino igrali...anel81m je napisao/la:I ja sam vidio isto.arius je napisao/la:je li ovo sastav bio koliko sam upratio?
usli zolj,zvonic i cemalovic![]()
Ramović se malo pogubio bio, prepo se šta li.Jusufbegović malo sebičan, treba to malo promijeniti.Teška pobjeda, kao što sam i očekivao.Mogli smo prije sve riješiti ali eto, na kraju je sve dobro ispalo.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
necu uopste komentarisati ni igru a pogotovo ne igrace..jer je danas bilo stvarno prevruce..ne toliko vruce koliko je zrak bio tezak...tako da stvarno nebi mogao da bilo kome bilo sta kazem..
jedino sto cu prokomentarisati je to da mi je drago da nakon sto je Ibro napravio izmjene da je velez pritisnuo..i da je ipak dobio dimenziju vise u svojoj igri..sto mi je posebno drago jer se sezona duga..moguce su povrede..a ako je suditi po ovom danas mi ipak imamo kakvog takvog kvaliteta na klupi...
idemo dalje...
FORZA VELEZ
jedino sto cu prokomentarisati je to da mi je drago da nakon sto je Ibro napravio izmjene da je velez pritisnuo..i da je ipak dobio dimenziju vise u svojoj igri..sto mi je posebno drago jer se sezona duga..moguce su povrede..a ako je suditi po ovom danas mi ipak imamo kakvog takvog kvaliteta na klupi...
idemo dalje...
FORZA VELEZ
Ramovic se malo izgubio ali vidi se da nije los igrac. Meni je najlosiji bio Mirza jbte uso momak u 75 minuti hodat ne moze. Drag mi je momak pravo ali on je vala za klupe i 90e minute ako se potrefi neki korner. Treba izdvojiti solidnu posjetu od preko 2 milje. Sto me puno obradovalo je dosta stare RAje iz dijaspore koja su me vratila na stara vremena. Puno mostarluka,puno izvala i sto je najvaznije 3 boda protiv jako dobre i spremne Slavije
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Dobro je.Prva utakmica,žega,s druge strane jedna jako dobra ekipa.
Velež igra lijepo za oči,mada ima tu još dječjih bolesti u obrani...
Ono šta raduje je forma Okića koji je ne tako davno imao velikih problema sa realizacijom,danas djeluje moćno.
Sljedeće kolo po pobjedu u Široki!
Velež igra lijepo za oči,mada ima tu još dječjih bolesti u obrani...
Ono šta raduje je forma Okića koji je ne tako davno imao velikih problema sa realizacijom,danas djeluje moćno.
Sljedeće kolo po pobjedu u Široki!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.