Pa kako to Arsenal ne osvoji ni jednom Ligu Sampiona, a vec tri puta je osvajao EPL?ljubav je napisao/la:Lakse je osvojiti LP nego EPL.
Odnosi se na vrijeme od 1992, od kada je poceo ovaj naziv takmicenja u LP-a.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pa kako to Arsenal ne osvoji ni jednom Ligu Sampiona, a vec tri puta je osvajao EPL?ljubav je napisao/la:Lakse je osvojiti LP nego EPL.
Ciji predsjednik je trazio da se formira superliga kako bi i Real mogao redovno da igra sa23 KING JAMES je napisao/la:na čemu si tiljubav je napisao/la:Ja i Real je osvojio 9 puta LP, haj nek uzme EPL:
All for love!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šuti ljubaviljubav je napisao/la:Ciji predsjednik je trazio da se formira superliga kako bi i Real mogao redovno da igra sa23 KING JAMES je napisao/la:na čemu si tiljubav je napisao/la:Ja i Real je osvojio 9 puta LP, haj nek uzme EPL:
All for love!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
velikanima engleskog i svjetskog fudbala?
Nije garant Abramovic, sta ce mu to kad Chelski, Arsenal, Utd, Aston Villa, City, etc vec
igraju Superligu.
@geronimo
Vaznija je EPL od LP, tako da susve snage skoncentrisane a to takmicenje.
Najbolji dokaz su ti sasavi Utd-a i Arsenaa u zadnjem kolu LP.
da to Arsenal ne ide slucajno na itulu prvaka EPL ? ahahahah..ljubav je napisao/la:Ciji predsjednik je trazio da se formira superliga kako bi i Real mogao redovno da igra sa23 KING JAMES je napisao/la:na čemu si tiljubav je napisao/la:Ja i Real je osvojio 9 puta LP, haj nek uzme EPL:
All for love!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
velikanima engleskog i svjetskog fudbala?
Nije garant Abramovic, sta ce mu to kad Chelski, Arsenal, Utd, Aston Villa, City, etc vec
igraju Superligu.
@geronimo
Taj dokaz koji ti navodis ne pije vode, jer su i United i Arsenal vec imali kvalifikaciju za sljedecu rundu.ljubav je napisao/la:
@geronimo
read my lips - CHELSEAljubav je napisao/la: Evo, uzmi primjer Chelskog, oni su ove godine pobijedili u LP Porto, Atletico i APOEL i vec su
u osmini finala i vrlo blizu zavrsnici.
Uzevsi u obzir sve tekme LP, mora se odigrati u prosjeku na najvisem nivou svega 10-akt
tekmi, dok u Engleskoj moras igrati dobro barem 28-30 tekmi da bi bio konkurent za titulu.
Najbolje ekipe Engleske su ujedno i najbolje ekipe Europe, tako da je i vecina onih desetak
tekmi iz LP sadrzana u ovih 28-30 u EPL.
Zar mislis da ce Utd, Chelski ili Arsenal imati problema u osmini finala?
Mogu se samo medusobno boizbacivati, ostalo je sitna buranija.
Jaca je tekma protiv Citya, nego protiv Bayerna, Viola ili Intera.lejla je napisao/la:read my lips - CHELSEAljubav je napisao/la: Evo, uzmi primjer Chelskog, oni su ove godine pobijedili u LP Porto, Atletico i APOEL i vec su
u osmini finala i vrlo blizu zavrsnici.
Uzevsi u obzir sve tekme LP, mora se odigrati u prosjeku na najvisem nivou svega 10-akt
tekmi, dok u Engleskoj moras igrati dobro barem 28-30 tekmi da bi bio konkurent za titulu.
Najbolje ekipe Engleske su ujedno i najbolje ekipe Europe, tako da je i vecina onih desetak
tekmi iz LP sadrzana u ovih 28-30 u EPL.
Zar mislis da ce Utd, Chelski ili Arsenal imati problema u osmini finala?
Mogu se samo medusobno boizbacivati, ostalo je sitna buranija.![]()
![]()
ak si u osmini finala, to znaci sve, osim da si vec vjerovatno u zavrsnici![]()
![]()
kvantitet utakmica je veci, al kvalitet protivnika![]()
nemoj mi rec da ti je Real u rangu Stoke-a
![]()
Ko prica sa tobom?Wolverine je napisao/la:Arsenal ove sezone ima dva poraza od Cityja vec. i to sa gol razlikom 7-2. vama je ocito teze igrati sa njima nego sa tm timovima.
sa bayernom i interom ste u egalu. mozda jaci od viola.
i btw. ošini se letvom.
Sa bayernom i interom u egaluWolverine je napisao/la:Arsenal ove sezone ima dva poraza od Cityja vec. i to sa gol razlikom 7-2. vama je ocito teze igrati sa njima nego sa tm timovima.
sa bayernom i interom ste u egalu. mozda jaci od viola.
i btw. ošini se letvom.
ljubav je napisao/la: Jaca je tekma protiv Citya, nego protiv Bayerna, Viola ili Intera.
Tesko mi je gledati u zenske usne i istovremeno slusati sta prica.
De stavi Fabregasa na avatar, mnogo je ljepsi od tog nakvog, a mogao sam ti ja poslati
svoju sliku pa da ti budem na avataru. Sta mislis?
Ma daj, sta ti je!lejla je napisao/la:ljubav je napisao/la: Jaca je tekma protiv Citya, nego protiv Bayerna, Viola ili Intera.
Tesko mi je gledati u zenske usne i istovremeno slusati sta prica.
De stavi Fabregasa na avatar, mnogo je ljepsi od tog nakvog, a mogao sam ti ja poslati
svoju sliku pa da ti budem na avataru. Sta mislis?
Mozda i jest protiv Citya, al protiv ostatka Premier lige (bez CHELSEA, Uniteda i mozda Liverpoola),,,![]()
Slazem se da je engleska liga najjaca na svijetu, al da je Wigan u rangu Intera, e to je glupost
![]()
![]()
a sto se tice avatara, Sejo je ljepsi od Fabregasa,,, a sto se tice tvoje slike - to bi se ti opet kladio![]()
Iz tvojih usta u božije uši.Najlakši moguci protivnikomerbavarac je napisao/la:Dabogda dobili nas.![]()
![]()
![]()
Da malo smirimo i ove navijace Arsenala....
Da se ne zahebes.....Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Iz tvojih usta u božije uši.Najlakši moguci protivnikomerbavarac je napisao/la:Dabogda dobili nas.![]()
![]()
![]()
Sto bi se covjek zajebavao?omerbavarac je napisao/la:Da se ne zahebes.....Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Iz tvojih usta u božije uši.Najlakši moguci protivnikomerbavarac je napisao/la:Dabogda dobili nas.![]()
![]()
![]()
nama ide bayern,a vi igrajte protiva nekog drugog btw u zadnje vrijeme svi se lome da dobiju bayuljubav je napisao/la:Sto bi se covjek zajebavao?omerbavarac je napisao/la:Da se ne zahebes.....Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
Iz tvojih usta u božije uši.Najlakši moguci protivnik
Vi ste totalno inferiorna ekipa i Arsenal je od Bayerna jaci na svakoj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.