Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
dosadan si ba , više je "ishlapilo" to tvoje .
jeste vidjeli maloprije navasa ? šteta što nije imao brzine Džeko da ga stigne na onaj ubačaj..
jeste vidjeli maloprije navasa ? šteta što nije imao brzine Džeko da ga stigne na onaj ubačaj..
Man of tournament.
-
- Kontakt:
Nije smak svijeta taj promaseni penal, valjda ce mu Pellegrini zabraniti kad mu cuje za statistiku.
Man of the match, rijesio je utakmicu svojim potezom, tako da se mora biti zadovoljan pruzenim. gledao sam samo prvo poluvrijeme i tu je bio borben i pokretljiv.
Man of the match, rijesio je utakmicu svojim potezom, tako da se mora biti zadovoljan pruzenim. gledao sam samo prvo poluvrijeme i tu je bio borben i pokretljiv.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Samo ne kada lopta mirno stoji na jednom specificnom mjestu na terenu 11 metara od gola, gdje je sam protiv golmana.Batko je napisao/la:Evo ih, kompleksasi se vraćaju, opet su našli razlog!
Dobro došli momci, teška će ovo i duga sezona za vas biti! Dijamant trese mreže!!!
po meni je Jesus Navas napravio potez viška, mislim da je trebao odmah dati loptu Edinu .. a promašen penal mi je ostavio gorak okus u ustima
ipak, dobro je igrao, kupi bodove kod Pellegrinija, promašen penal ne mjenja ništa u vezi njegovog statusa, osim to da više nikad neće pucati isti 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
dobar Dzeko,odlican gol i po ko zna koji put svom timu je donio pobjedu! penal promasio,ali sta ima veze,svima se to desava,a i teren je bio katastrofa tako da me to ne cudi.... inace Dzeko u ovoj utakmici bio jedan od najboljih,samo naprijed Zmaju!
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Amar otiso u Hong Kong da dovede Dzeksona u Želji, ali ne znam jel ima kvalitet za Želju, mora proci probu
Za sve ti hvala Amare!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
1. Dzeko
2. Sunderland
3. Tottenham
4. South China
igrac turnira !!!
2. Sunderland
3. Tottenham
4. South China
igrac turnira !!!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ako ti ovaj komentar vidis kao veliku nuzdu, ja ti mogu zazeliti prijatan tekarelinho je napisao/la:svi idu u wc da obave veliku nuždu,a ti dodjes ovdje al' navika je navikasastrane je napisao/la:Opet po starom, setka se i poskakuje u mjestu, jbg jest prijateljska al navika je navika...
Ne zelim da se spustam na tvoj nivo, ipak si ti ispod menesastrane je napisao/la:ako ti ovaj komentar vidis kao veliku nuzdu, ja ti mogu zazeliti prijatan tekarelinho je napisao/la:svi idu u wc da obave veliku nuždu,a ti dodjes ovdje al' navika je navikasastrane je napisao/la:Opet po starom, setka se i poskakuje u mjestu, jbg jest prijateljska al navika je navika...

2 gola za osvajanje turnira , bravo majstore
Mislim da bi Navas morao igrati u prvoj postavi kad sezona u Engleskoj pocne , jer je jednostavno prebrz , prodoran i nesebican , kao krilo ubitacan ..

Mislim da bi Navas morao igrati u prvoj postavi kad sezona u Engleskoj pocne , jer je jednostavno prebrz , prodoran i nesebican , kao krilo ubitacan ..
bitno je spomenuti da se vidi kolegijalnost u ovom Man Cityju, pa tako su pustili Edinu da šutira penal pored Negreda, Jesus Navasa, Kolarova, Narija, Fernandinha, itd .. jedva čekam Premiership 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Papastathopoulos
- Kontakt:
druze, od petorice nabrojanih trojica su tek stigli, pa i realnije je da puca neko ko je odprije tuJTS je napisao/la:bitno je spomenuti da se vidi kolegijalnost u ovom Man Cityju, pa tako su pustili Edinu da šutira penal pored Negreda, Jesus Navasa, Kolarova, Narija, Fernandinha, itd .. jedva čekam Premiership

jesu tek stigli, al' znaju pucati penale .. u svakom slučaju, bolje da puca ko zna, nego ko ne znaPapastathopoulos je napisao/la:druze, od petorice nabrojanih trojica su tek stigli, pa i realnije je da puca neko ko je odprije tuJTS je napisao/la:bitno je spomenuti da se vidi kolegijalnost u ovom Man Cityju, pa tako su pustili Edinu da šutira penal pored Negreda, Jesus Navasa, Kolarova, Narija, Fernandinha, itd .. jedva čekam Premiership

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Papastathopoulos
- Kontakt:
vjerujem da ce od danas i pantilimon imati prednost nad dzekom 

mislim da ću sada promjeniti mišljenje, ne bih se smio zakleti da će Aguero 99 % biti prvi izbor, tj. da će startati sve tekme .. tandem Džeko-Negredo djeluje jako dobro, bez trunke sebičnosti
samo trpaj Edine i začepi gubice dušmanima i hejterima, a penal kao penal, shit happens, iako u tvom slučaju uvijek
ne trpaj se gdje ti nije mjesto, radi svoj posao, trpaj golove i nema zime 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Najbolji igrač turnira, Edin Džeko

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma 'ta ce kloc. Setka se po onoj oranici. Nece da gine i rizikuje povredu.
Najslabiji a opet najbolji. Stela.
Najslabiji a opet najbolji. Stela.
EDIN DZEKO OOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOO EDIN DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU SJAJ
SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU SJAJ
"Imam mnogo povjerenja u njega. Ljudi su govorili o Cavaniju, Lewandowskom, ali ja sam uvijek vjerovao u Džeku", rekao je kratko Pellegrini.