Kako je Ivic rasturio utakmicu, a Stipe pogodi stativu. Steta, nakon onakvog povratka mislio sam da cemo pobijediti.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
http://www.bhrt.ba/226.html" onclick="window.open(this.href);return false;patriota_90 je napisao/la:Moze li onaj link za utakmicu?
hamzaTM87 je napisao/la:Ne znam , na kraju nikako nisam zadovoljan.Pred prvenstvo se puno najavljivalo , minimalno 1/4 finale , pa borba za medalje , a na kraju završismo 14. i jedina evropska selekcija koja je slabija od nas je Rusija. Na ovom prvenstvu smo odigrali samo jednu dobru utakmicu , tačnije poluvrijeme i to ono drugo protiv Mađarske . Ostalo sve je bilo jako loše i ništa što dokazuje da i ova reprezentacija nije obični prosjek.Jedini igrači vrijedni pažnje su Perić,Malinović i Serdarević.Ostalo je sve goli prosjek , igrači za PL BIH.Imali smo ubjedljivo najlakšu grupu i iz toga smo profitirali maksimalno , jer smo na kraju zauzeli drugo mjesto.Protiv Egipta odigrana loša utakmica , imali smo tu šansu na kraju ali ruku na srce gol nije bio regularan, jer u rukometu ne vrijede pravila kao naprimjer u košarci.Što se tiče današnje utakmice,igrači nisu imali nikakvog motiva,zajebavali su se po terenu,smijali poslije promašaja i to mi je stvarno odvratno , taj pristup prema igri.Koliko god mi govorili da je ovo prvo veliko takmičenje i veliko iskustvo,14.mjesto nikako ne može i ne smije biti uspjeh na domaćem terenu , i mislim da bi neko za ovaj rezultat trebao snositi posljedice,selektor,savez ili neko treći.
brate da se ne uvrijedis al ja ti moram rec da ti je post PREGLUPhamzaTM87 je napisao/la:Ne znam , na kraju nikako nisam zadovoljan.Pred prvenstvo se puno najavljivalo , minimalno 1/4 finale , pa borba za medalje , a na kraju završismo 14. i jedina evropska selekcija koja je slabija od nas je Rusija. Na ovom prvenstvu smo odigrali samo jednu dobru utakmicu , tačnije poluvrijeme i to ono drugo protiv Mađarske . Ostalo sve je bilo jako loše i ništa što dokazuje da i ova reprezentacija nije obični prosjek.Jedini igrači vrijedni pažnje su Perić,Malinović i Serdarević.Ostalo je sve goli prosjek , igrači za PL BIH.Imali smo ubjedljivo najlakšu grupu i iz toga smo profitirali maksimalno , jer smo na kraju zauzeli drugo mjesto.Protiv Egipta odigrana loša utakmica , imali smo tu šansu na kraju ali ruku na srce gol nije bio regularan, jer u rukometu ne vrijede pravila kao naprimjer u košarci.Što se tiče današnje utakmice,igrači nisu imali nikakvog motiva,zajebavali su se po terenu,smijali poslije promašaja i to mi je stvarno odvratno , taj pristup prema igri.Koliko god mi govorili da je ovo prvo veliko takmičenje i veliko iskustvo,14.mjesto nikako ne može i ne smije biti uspjeh na domaćem terenu , i mislim da bi neko za ovaj rezultat trebao snositi posljedice,selektor,savez ili neko treći.
Kad je insan high i ne se kontrolirathamzaTM87 je napisao/la:Ne znam , na kraju nikako nisam zadovoljan.Pred prvenstvo se puno najavljivalo , minimalno 1/4 finale , pa borba za medalje , a na kraju završismo 14. i jedina evropska selekcija koja je slabija od nas je Rusija. Na ovom prvenstvu smo odigrali samo jednu dobru utakmicu , tačnije poluvrijeme i to ono drugo protiv Mađarske . Ostalo sve je bilo jako loše i ništa što dokazuje da i ova reprezentacija nije obični prosjek.Jedini igrači vrijedni pažnje su Perić,Malinović i Serdarević.Ostalo je sve goli prosjek , igrači za PL BIH.Imali smo ubjedljivo najlakšu grupu i iz toga smo profitirali maksimalno , jer smo na kraju zauzeli drugo mjesto.Protiv Egipta odigrana loša utakmica , imali smo tu šansu na kraju ali ruku na srce gol nije bio regularan, jer u rukometu ne vrijede pravila kao naprimjer u košarci.Što se tiče današnje utakmice,igrači nisu imali nikakvog motiva,zajebavali su se po terenu,smijali poslije promašaja i to mi je stvarno odvratno , taj pristup prema igri.Koliko god mi govorili da je ovo prvo veliko takmičenje i veliko iskustvo,14.mjesto nikako ne može i ne smije biti uspjeh na domaćem terenu , i mislim da bi neko za ovaj rezultat trebao snositi posljedice,selektor,savez ili neko treći.
Nije nam prvi put da smo na velikom prvenstvu.Svirana je pasivna igra a ne kraj meca.hamzaTM87 je napisao/la:Ne znam , na kraju nikako nisam zadovoljan.Pred prvenstvo se puno najavljivalo , minimalno 1/4 finale , pa borba za medalje , a na kraju završismo 14. i jedina evropska selekcija koja je slabija od nas je Rusija. Na ovom prvenstvu smo odigrali samo jednu dobru utakmicu , tačnije poluvrijeme i to ono drugo protiv Mađarske . Ostalo sve je bilo jako loše i ništa što dokazuje da i ova reprezentacija nije obični prosjek.Jedini igrači vrijedni pažnje su Perić,Malinović i Serdarević.Ostalo je sve goli prosjek , igrači za PL BIH.Imali smo ubjedljivo najlakšu grupu i iz toga smo profitirali maksimalno , jer smo na kraju zauzeli drugo mjesto.Protiv Egipta odigrana loša utakmica , imali smo tu šansu na kraju ali ruku na srce gol nije bio regularan, jer u rukometu ne vrijede pravila kao naprimjer u košarci.Što se tiče današnje utakmice,igrači nisu imali nikakvog motiva,zajebavali su se po terenu,smijali poslije promašaja i to mi je stvarno odvratno , taj pristup prema igri.Koliko god mi govorili da je ovo prvo veliko takmičenje i veliko iskustvo,14.mjesto nikako ne može i ne smije biti uspjeh na domaćem terenu , i mislim da bi neko za ovaj rezultat trebao snositi posljedice,selektor,savez ili neko treći.
Pa valjda savez-pa kradu te na domaćem terenuhamzaTM87 je napisao/la:Ne znam , na kraju nikako nisam zadovoljan.Pred prvenstvo se puno najavljivalo , minimalno 1/4 finale , pa borba za medalje , a na kraju završismo 14. i jedina evropska selekcija koja je slabija od nas je Rusija. Na ovom prvenstvu smo odigrali samo jednu dobru utakmicu , tačnije poluvrijeme i to ono drugo protiv Mađarske . Ostalo sve je bilo jako loše i ništa što dokazuje da i ova reprezentacija nije obični prosjek.Jedini igrači vrijedni pažnje su Perić,Malinović i Serdarević.Ostalo je sve goli prosjek , igrači za PL BIH.Imali smo ubjedljivo najlakšu grupu i iz toga smo profitirali maksimalno , jer smo na kraju zauzeli drugo mjesto.Protiv Egipta odigrana loša utakmica , imali smo tu šansu na kraju ali ruku na srce gol nije bio regularan, jer u rukometu ne vrijede pravila kao naprimjer u košarci.Što se tiče današnje utakmice,igrači nisu imali nikakvog motiva,zajebavali su se po terenu,smijali poslije promašaja i to mi je stvarno odvratno , taj pristup prema igri.Koliko god mi govorili da je ovo prvo veliko takmičenje i veliko iskustvo,14.mjesto nikako ne može i ne smije biti uspjeh na domaćem terenu , i mislim da bi neko za ovaj rezultat trebao snositi posljedice,selektor,savez ili neko treći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.