FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

baltazar1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la baltazar1 » 27 jul 2013, 12:26

bože sačuvaj da pametujem ali vjerovao ili ne ima nas kojima je Sloboda itekako drag klub a vidi čuda nismo iz Tuzle

ja lično dajem samo neke svoje lične sugestije, forum je javno mjesto i nije nikome zabranjeno da piše, najlakše je izignorisati nekoga i završiti priču

vidim međutim da ima dosta ograničenih pacijenata na svim temama, pa tako i na ovoj - čast izuzecima

LP iz Gračanice

see ya ;)
Undici stelle - ACM 1899

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2013, 12:34

Azmir do ovog trenutka zasluzio da mu pravimo kip, bgm...

Samo sam misljenja da je trebalo jos 2-3 nova igraca dovesti, kad krene sezona, kartoni povrede biti ce gutavo skrozz :roll:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jul 2013, 12:39

boli mene k.i.t.a sto se igra u nekoj klokotnici....bio sam i u vecim v.u.k.o.j.e.b.i.n.a.m.a..cak mislim i da je dobro zbog same promocije SLOBODE po kantonu..mene interesuje jedna druga stvar...jel uslovan taj stadion u klokotnici..nas ce bit par stotina...doci ce i neke gracanlije...moze bit nekih natezanja..sta cemo ako dodze do cirkusa,nereda...to mene imteresuje...Sloboda ima navijace i vrlo je bitno da stadion na kojem igra je USLOVAN za odigravanje jedne ovakve tekme...sta da se igrala tekma protiv radnickog u toj klokotnici..i oni imaju organizovanu grupu...jel hocete da vam kazem sta bi bilo...haos bi bio....jel mislite da 10 prasinara iz klokotnice mogu sprijecit nesto...zato ne s.e.r.i.t.e za celzijima,junajtedima i juventisima...oni igraju u azijskim v.u.k.o.j.e.b.i.n.a.m.a a pred 50 000 gledalaca i na stadionima koji za nase izgledaju ko svemirski brodovi...zato..ne budite smijesni sa prepametnim komentarima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 27 jul 2013, 12:40

baltazar1 je napisao/la:bože sačuvaj da pametujem ali vjerovao ili ne ima nas kojima je Sloboda itekako drag klub a vidi čuda nismo iz Tuzle

ja lično dajem samo neke svoje lične sugestije, forum je javno mjesto i nije nikome zabranjeno da piše, najlakše je izignorisati nekoga i završiti priču

vidim međutim da ima dosta ograničenih pacijenata na svim temama, pa tako i na ovoj - čast izuzecima

LP iz Gračanice

see ya ;)
Pametujes samo nije niko nista reko' ruzno.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jul 2013, 12:49

staragarda je napisao/la:boli mene k.i.t.a sto se igra u nekoj klokotnici....bio sam i u vecim v.u.k.o.j.e.b.i.n.a.m.a..cak mislim i da je dobro zbog same promocije SLOBODE po kantonu..mene interesuje jedna druga stvar...jel uslovan taj stadion u klokotnici..nas ce bit par stotina...doci ce i neke gracanlije...moze bit nekih natezanja..sta cemo ako dodze do cirkusa,nereda...to mene imteresuje...Sloboda ima navijace i vrlo je bitno da stadion na kojem igra je USLOVAN za odigravanje jedne ovakve tekme...sta da se igrala tekma protiv radnickog u toj klokotnici..i oni imaju organizovanu grupu...jel hocete da vam kazem sta bi bilo...haos bi bio....jel mislite da 10 prasinara iz klokotnice mogu sprijecit nesto...zato ne s.e.r.i.t.e za celzijima,junajtedima i juventisima...oni igraju u azijskim v.u.k.o.j.e.b.i.n.a.m.a a pred 50 000 gledalaca i na stadionima koji za nase izgledaju ko svemirski brodovi...zato..ne budite smijesni sa prepametnim komentarima
Stadion ima jednu jedinu tribin-ICU i realno na nju mogu stati samo FUKARE....ukucaj na fb NK Doboj Istok i prelistaj malo slike pa ces vidjet , teren odlican ali problem MALA tribina.I moglo bi vrlo lahko bit belaja jer na onu tribinu NE MOZE stat i (bubam) 200 fukara,200 obicnih navijaca (iz Tuzle,Gracanice a i Klokotnice i obliznjih mjesta koji ce doc da pogledaju tu tekmu ;) Vrlo lahko bi mogli Fukare odvojit sa strane u kakvu travugu i ogradit ih (nista cudno ne bi bilo vjerujte..)A kako sam ja upucen receno je da ce biti kornjace ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 jul 2013, 13:29

Neko jel danas prijateljska sa Borcem iz Cacka, bice to prava provjera za nase momke, jer Borac je dosta kvalitetna ekipa.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jul 2013, 16:22

Dajte ljudi pokazite malo respekta prema ostalim sredinama na Tk (da se razumijemo niposto prema svim :D). U toj Klokotnici ima dosta ljudi koji navijaju za Slobodu, kao sto decko iz Gracanice napisa.. jedino me brine jel uslovan stadion?? Ako jeste, onda svaka cast treba ispostovat ljude da im napunnimo stadion :), jer su sigurno nekom zaslugom dobili organizovanje ovogfinala.
075

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 jul 2013, 16:25

Travnjak je vrlodobar u Klokotnici na stadionu, i svi uslovi za jednu dobru tekmu su tu. Tribina im se nalazi iza gola i za vrijeme utakmice lagano gledati tekmu, sunce ne smeta :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jul 2013, 16:26

ma dobro malo za finale je nelogicno da se tu igra...trebali su u Banvicima,Lukavcu ili sta ti ja znam odrediti to fnale...ali dobro hajde boze moj ne igramo mi uvjek finale ovog kupa :)

Nego gledam i DOboj Istok igra u crveno crnim dresovima, pa onda i navijacima im obiljezja vidim naravno crveno crna boja :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 jul 2013, 16:36

ne znam sta treba pojedincima da nazivaju Klokotnicu vukojebinom a pola te Klokotnice navija za Slobodu, de se skulirajte prilikom nekih stvari da ne bude opet da nas citav kanton mrzi bez razloga! jos po facebook stranici poceli majmuni pisat svakakve komentare da su na kraju ljudi iz Doboj-Istoka morali reagirati. sramota!
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 27 jul 2013, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 jul 2013, 16:42

SaltCityAttack je napisao/la:ma dobro malo za finale je nelogicno da se tu igra...trebali su u Banvicima,Lukavcu ili sta ti ja znam odrediti to fnale...ali dobro hajde boze moj ne igramo mi uvjek finale ovog kupa :)

Nego gledam i DOboj Istok igra u crveno crnim dresovima, pa onda i navijacima im obiljezja vidim naravno crveno crna boja :)
Nek se igra po manjim sredinama tipa Klokotnica, Tinja i tako to ipak je kantonalni kup i nek se i tamo odigra neka zanimljiva utakmica ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jul 2013, 16:51

pa nazivaju ovi nasi novokomponovani na tribini, sto su zasrali od sickog dje god su otisli....njima su svi od sickog i slavinovica seljaci a po Tuzle bas zbog njih nece na tribinu jer njih smatraju seljacinama i nece da se poistovjete sa takvim....ko sto svi kazu , ako je uslovan teren bolje i tamo, jer ima nasih navijaca pa nek se ljudi zabave malo.

a sto se tice Denisa, dobio je za zadnju sezonu 20.000 na ruke od Adema, u stan mu odnio- to svi znaju jbg. Al je fazon sto sam siguran da to nigdje nema evidentirano, Adem odnio pare, ali nigdje nema u FK Slobodi da ga je Adem isplatio i za koju svrhu..

dok svi ugovori postoje i svi su na teret Slobode, ovaj moze rec dao mi Adem onako 20.000 a ja posebno imam svoj ugovor i platu... sve je na rijec igraca i tu je posao za policiju i sudstvo. Zato skoro niko od njih ni ne racuna na svoja potrazivanja, prvenstveno Sabovici i Davud (bar sam ja tako ) jer su to dvostruki, visestrani ugovori, preko firmi placanja, ovog-onog...posla za tuzliastvo preko glave. To najbolje pokazuje sta su nam radili od kluba i kako su ga vodili.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jul 2013, 16:55

ma ja sad mu je Adem rekao uradi tako meni pola i tebi pola i super nam :)... ma neka se srame ..vo vidim nene je pobrisao i sa FB, jer sam rekao par stvari... samo sto rece covjek nikome se nece tek tako isplatiti...ganjat cemo se i dokazati da mnogi ne trebaju dobiti taj novac..ovdje ko treba da dobije to je Joguncic i vjerovatno Zoletic ali ne ovu cifru uvjeren sam da se ne radi o ovij cifri
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 27 jul 2013, 17:05

fukaratz je napisao/la:ne znam sta treba pojedincima da nazivaju Klokotnicu vukojebinom a pola te Klokotnice navija za Slobodu, de se skulirajte prilikom nekih stvari da ne bude opet da nas citav kanton mrzi bez razloga! jos po facebook stranici poceli majmuni pisat svakakve komentare da su na kraju ljudi iz Doboj-Istoka morali reagirati. sramota!
ajde eto da vidimoza koga oni navijaju, imaju priliku ako je tako kapa dole za KLOKOTNICU - DOBOJ ISTOK.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jul 2013, 17:12

m ja ne vidim ovdje da je neko rekao da im je crnjak otici u kokotnicu jer je to neko zabaceno mjesto..jednostavno evo lik i iz Gracanice kaze da je mala tribina i da uslovi nisu povoljni, a posebno sta bi tek bilo da igramo sa Radnickim u finalu..jednostavno zbog toga ljudi se pitaju pa zasto u Klokotnici...naravno fino je zbog promocije i svega da se odigra tamo utakmica
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 27 jul 2013, 17:24

Sve Parižani pa ne znaju naći Klokotnicu. U veće zabiti idete za 1. maj pa vam super bude. ;)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 27 jul 2013, 17:37

TzBulevar87 je napisao/la:Jer su sigurno nekom zaslugom dobili organizovanje ovogfinala.
Priča se da je to kompenzacija NS TK za nešto, ne znam. Uglavnom lokalne radnje pod ključ taj dan i mirna Klokotnica. :mrgreen:

Uvijek jedni te isti seru za ovu priču seljaci-"građani", ništa novo, neće se nikad ni promjenit. Iako je više ovih drugih, ali eto oni su glasniji.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jul 2013, 17:39

VolimTz je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Jer su sigurno nekom zaslugom dobili organizovanje ovogfinala.
Priča se da je to kompenzacija NS TK za nešto, ne znam. Uglavnom lokalne radnje pod ključ taj dan i mirna Klokotnica. :mrgreen:

Uvijek jedni te isti seru za ovu priču seljaci-"građani", ništa novo, neće se nikad ni promjenit. Iako je više ovih drugih, ali eto oni su glasniji.
Ma to je zbog toga sto dobro organizuju svoj memorijalni turnir koji zele da od sledece godine postane medunarodni.... :D
www.nkbratstvogracanica.com

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jul 2013, 17:50

Ma fazon je u tom sto se forsira ova prica kao: "Klokotnica,gdje je ta vukojebina".. to moze ne znat jedino covjek koji nije mako iz kantona, zapravo iz opstine svoje :D. Cudi me sto to ne znaju neki stariji clanovi na ovom forumu, ali otom-potom, njima na dusu. U biti treeba se pokazat ljudima u finom svjetlu pa da u nadolazecoj sezoni ljudi posjecuju utakmice na Tusnju :).
075

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 27 jul 2013, 18:19

Ma bezveze je ta prica o Klokotnici kao vukojebini... ljudi organizuju
svoj memorijalni sehidski turnir svake godine i svaka im cast na tome...kao
domaciini su izvrsni i usluzni gledaju da turnir prode u najboljem redu, da se niko
ne zamjeruje i naravno da ljudi dodu i iduce godine zato mislim da ce i ovo finale
kupa organizovati bezprijekorno i na najvisem nivou... dovoljan je podatak de je ekipa
D.Istoka 2 godine bila na razigravanju za ulazak iz 1.kanton. u 2.federalnu i da nije usjela
znaci da su nekakvi muckarosi to bi odradilia ne je... kup....pozdrav prijateljima tuzlacima
a ovim "gradanima " tipa vukojebina, selendra i tako to nemam sta poruciti... vidimo se u cetvrtak
u KLOKOTNICI neka pobijedi bolji....

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.