FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mija » 27 jul 2013, 10:16

Amaru i ako je puko film ne cudi me.Cetiri godine nakon njegovog povratka osvojio je 9 titula sto lige sto kupa,a drugi nista zivo ne rade.Nakacili su se na njegove uspjehe kao na sisu,i misle tako dovijeka.Prvi ga je ispalio ublehas Zujo,obecavo kule i gradove,kada je vidio da njega nema u nekim mutljagama samo njemu svojstvenimpobjego preko noci.Buki-katastrofa nikada goreg marketinga pa mi nemamo generalnog sponzora godina i vise,kazu nece niko haha-pa mi smo ga imali kada smo tavorili u sredini tabele.Cviko-ljudi moji mutan je to tip,mozda grijesim ali eto i on pobjeze.O litexu nemam rijeci kako je to podal covjek fuj,fuj-direktni krivac za sukob Amara i Zebe.Stadion propada,nekadasnjih legendi kluba nigdje i ako je covjeku puko fil ne bi me cudilo,ali da mije zao,jeste i to pravo-i nemojte navijace okrivljavati za neke stvari radi njih brko nikada ne bi otisao
Muharemovicu odlazi iz Zelje

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 27 jul 2013, 10:20

Ja samo jedno znam, bez obzira na to sto mi je Amar car i sto nikako nebi volio da ode. Ja na tekmu vise necu nijednu otić dok god igraju Adil i Svraka i slicni njima. Nemogu vise valjanja i keranja lopte da bi ta dva manekena i slični njima mogli vozati aute,vodat manekenke i meni zivce j..... svaku tekmu i da još za to placam. Navijači trebaju da imaju svoj glas i da izraze nezadovoljstvo i bojkotuju zaje**nciju sa klubom. Pa citavu proslu sezonu sam psovao, pljuvao promasaje onog sa 2m i setkaranje Svrake po terenu i lik onda usere i evropsku tekmu.. Poslije tekme u onom holu gledam iza igraci, zajeb.--ncija smiju se zezaju se.. a vamo raja u sj..bna do bola....

Boli me k... vise za titulu i duple krune u ovoj korida ligi, rezultati u evropi koji će promovirati državu, donjeti para i drzavi i svima.

mozete me svi sad jeb.. ali ne idem na grbavicu dok je Adilovica i sl.. "fudbalera".

(Necu nikad spovati niti jednom, dali su za Želju ipak nešto, ali treba glasno kulturno i jasno reci, pa dosta vas je vise)

Ikos

Post Postao/la Ikos » 27 jul 2013, 10:28

ninox je napisao/la:Ja samo jedno znam, bez obzira na to sto mi je Amar car i sto nikako nebi volio da ode. Ja na tekmu vise necu nijednu otić dok god igraju Adil i Svraka i slicni njima. Nemogu vise valjanja i keranja lopte da bi ta dva manekena i slični njima mogli vozati aute,vodat manekenke i meni zivce j..... svaku tekmu i da još za to placam. Navijači trebaju da imaju svoj glas i da izraze nezadovoljstvo i bojkotuju zaje**nciju sa klubom. Pa citavu proslu sezonu sam psovao, pljuvao promasaje onog sa 2m i setkaranje Svrake po terenu i lik onda usere i evropsku tekmu.. Poslije tekme u onom holu gledam iza igraci, zajeb.--ncija smiju se zezaju se.. a vamo raja u sj..bna do bola....

Boli me k... vise za titulu i duple krune u ovoj korida ligi, rezultati u evropi koji će promovirati državu, donjeti para i drzavi i svima.

mozete me svi sad jeb.. ali ne idem na grbavicu dok je Adilovica i sl.. "fudbalera".

(Necu nikad spovati niti jednom, dali su za Želju ipak nešto, ali treba glasno kulturno i jasno reci, pa dosta vas je vise)
Idi prati Islandsku ligu ili Gruzijsku, tamo ces se manje nervirati.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 jul 2013, 10:37

Amar nije na moru. Jer je ta prica kruzila da je otisao na more. U Sarajevu je.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 jul 2013, 10:39

Ne mogu biti pametan, ali nisu u upravi samo Litex, Buki i Greda ima tu i previse pijavica i glodara koji samo gledaju sebe. Zasto se ne vracaju igracke legende koje itekako mogu pomoci, niti se ljudi petljaju, ocito je previse sranja u pozadini. Dopizdilo Amaru on je jedina prevaga bio u nasu korist otkako se vratio.
Nisam previse upoznat, ali po meni bi trebalo sve to rastjerat i staviti nove ljude, od cela pa do cistaca. Oni nisu u stanju niti stolice ocistiti, a kamo li praviti stadion. O donosenju para u klub ili pronalasku nacina da iste dodju u vidu sponzora ili kako vec da i ne govorim.
Po meni rjesenje raspustit gamad i "vanredne izbore" raspisat, da tako kazem ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 jul 2013, 10:50

Remi pionira u Busovači

http://fkzeljeznicar.ba/remi-pionira-u-busovaci/6170/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 27 jul 2013, 10:59

ninox je napisao/la:Ja samo jedno znam, bez obzira na to sto mi je Amar car i sto nikako nebi volio da ode. Ja na tekmu vise necu nijednu otić dok god igraju Adil i Svraka i slicni njima. Nemogu vise valjanja i keranja lopte da bi ta dva manekena i slični njima mogli vozati aute,vodat manekenke i meni zivce j..... svaku tekmu i da još za to placam. Navijači trebaju da imaju svoj glas i da izraze nezadovoljstvo i bojkotuju zaje**nciju sa klubom. Pa citavu proslu sezonu sam psovao, pljuvao promasaje onog sa 2m i setkaranje Svrake po terenu i lik onda usere i evropsku tekmu.. Poslije tekme u onom holu gledam iza igraci, zajeb.--ncija smiju se zezaju se.. a vamo raja u sj..bna do bola....

Bolio nas je k i 2002 kad smo ga otjerali, pa se nismo mogli u Europu plasirati, za opstnak se borili. Godine kad smo ga otjerali glat smo iz Europe izbacili tamo neke kiprane Anorthosisa koji završiše nedavno u ligi prvaka, i onda propadali 7 godina dok se nije vratio. Njegov odlazak bi bio ogroman udarac za Želju od kojeg se ne bi lako oporavili. Možda se to ne bi toliko osjetilo ove sezone, ali narednih već itekako.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 27 jul 2013, 11:05

Maloprije slušam Mimu na otvorenoj mreži i javlja se Ligata, kaže da Amar faktički nije ni imao odmora već sezonama i da je umoran, da kad se sezona završi on 'ganja' igrače koji će produžiti, koji će otići, koji će doći, odmah skoro počinju pripreme, a nakon evropskih utakmica malo čovjek izgubi i entuzijazam za ovom našom ligom, te da je on u stalnom kontaktu sa Amarom i da čovjek jednostavno želi da malo odahne, ne veliku žalost svih dušmana...

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 27 jul 2013, 11:12

Koliko sam ja upoznat Buki je otjeran iz kluba vec neko vrijeme zbog muljaže sa godišnjim kartama , i Dzelo je bio nešto umiješan, ali nije uhvaćen na djelu...

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 27 jul 2013, 11:25

ipetm je napisao/la:Remi pionira u Busovači

http://fkzeljeznicar.ba/remi-pionira-u-busovaci/6170/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro smo se predstavili protiv tamo neke busovače, to je uspjeh za objaviti svakako, a čuli ste šta je rekao amar 200,000 maraka za godinu na ime kazni smo platili, i onda se čudite nečemu krivi su paljači baklji sa juga nije moj čača.

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 27 jul 2013, 11:33

Bravoooo, svidja mi se kako reagujete i ovo bi moglo uveliko smanjti broj baklji na utakmicama Želje, na kojim ja naravno neću biti sve dok je Adila i svrake...!!!
Al svakako pozitivna se stvar desava bar kad su baklje i kazne u pitanju!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jul 2013, 11:42

Ko je litex?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 jul 2013, 11:43

Consigliere je napisao/la:Ko je litex?
Dželo
Željeznicar za život cijeli !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 27 jul 2013, 11:49

ninox je napisao/la:Bravoooo, svidja mi se kako reagujete i ovo bi moglo uveliko smanjti broj baklji na utakmicama Želje, na kojim ja naravno neću biti sve dok je Adila i svrake...!!!
Al svakako pozitivna se stvar desava bar kad su baklje i kazne u pitanju!!!
Nemoj nikako dolazit ni kad oni odu ljepse nam je bez takvih ko ti ;)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jul 2013, 11:51

Gledajuci situaciju hladne glave ne bi me nimalo zacudilo da Amar ode i ne bi ga ni krivio. Prvak drzave ne moze da popise igraca na dvije sezone ili da barem nadje sponzora. :roll:
Nema napretka a on daje sve od sebe.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jul 2013, 11:54

Consigliere je napisao/la:Gledajuci situaciju hladne glave ne bi me nimalo zacudilo da Amar ode i ne bi ga ni krivio. Prvak drzave ne moze da popise igraca na dvije sezone ili da barem nadje sponzora. :roll:
Nema napretka a on daje sve od sebe.
Zar nedavno nismo potpisali duze ugovore?
Necemo preuvelicavati.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 jul 2013, 11:56

joca je napisao/la:

Dobro smo se predstavili protiv tamo neke busovače, to je uspjeh za objaviti svakako, a čuli ste šta je rekao amar 200,000 maraka za godinu na ime kazni smo platili, i onda se čudite nečemu krivi su paljači baklji sa juga nije moj čača.
Šta je pisac htio reći?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 jul 2013, 11:58

neće amar otići, to je dobra stvar... a mi danas idemo po pobjedu, sretno plavi

VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 jul 2013, 11:58

ipetm je napisao/la:
joca je napisao/la:

Šta je pisac htio reći?
Ovaj pisac jako malo konkretnog govori,vecinu vremena sere i pljuje sve u vezi Zelje a istovremeno se zaklinje u istog.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 27 jul 2013, 11:59

ipetm je napisao/la:
joca je napisao/la:

Šta je pisac htio reći?
Busovača je inače poznata i jaka ekipa, to sam htio reći.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 26 gostiju.