U zadnje vrijeme pad igre,bit će bolje.
miky_hz je napisao/la:"Nisam ja Ćiro, pa da menjam mišljenje svakih pet minuta", izjavio je Misimović za "Sportski Žurnal".
To gigante samo direktno
neboj se drug miske ce se naljutit i na drugog trenera pa nece htjet igrat a razlog ce mu bit nije mi htjeo svezat kopacke_Bihać_ je napisao/la:Jeste vidjeli,mislim procitali...Ćiro odlazi!!!!znaci Miske nam ostaje...hajmo se napiti narode,razllog za slavlje!!!IDI ĆIRO DALEKO TI KUCA OD BOSNE BILA!!!!!
smijesan sismijesni_ste je napisao/la:neboj se drug miske ce se naljutit i na drugog trenera pa nece htjet igrat a razlog ce mu bit nije mi htjeo svezat kopacke_Bihać_ je napisao/la:Jeste vidjeli,mislim procitali...Ćiro odlazi!!!!znaci Miske nam ostaje...hajmo se napiti narode,razllog za slavlje!!!IDI ĆIRO DALEKO TI KUCA OD BOSNE BILA!!!!!![]()
ili nije mi htjeo dat flasicu prije utakmice
![]()
demir44 je napisao/la:e moj misimovicu,sram te bilo!!!Koji je to patriota,veci je srbin od dodika...Igra preko one stvari za repku,zvace zvaku i krevelji si dok ide himna,dok se slikaju on trlja ruke,a svi ostali se zagrlili,i jos milion detalja antipatriotizma!!!A ciro tebi hvala za sve sto si uradio za ovu drzavu,hvala ti i za ono nemanja supic u zenici!!!I bizi kralju od ovog poganog naroda,dok te nije dokrajcio!!!
Ajd molim te nauci me!!!Vidim da ti sve znas!!!rob do bagro je napisao/la:Prvo ne znas sta znaci pojam patriotizam...
Drugo ko zvace zvaku je izdajica po tvojoj logici nekoj.
Bajramovic je sa nogom u zavoju odigrao perfekt utakmicu u Genku iako non stop ''prezivao'' za vrijeme intoniranja himne.Da ne govorim o odvaljivanju guzova u repci dok je bio zdrav i u top formi.demir44 je napisao/la:Izmedju ostalog se ogleda i u tome,naravno!!!A on malo,malo pa mu nesto smeta-sad mu krivo sto nije kapiten,sad ovo,sad ono!!!REPREZENTACIJA TREBA DA BUDE SVETINJA!!!Eno ti primjer Nadarevica,ciro ga otjerao,svasta pricao po novinama o njemu,a Safet se opet molio da se vrati.I jos place na bilinom polju,kad smo ispali!!!E to je patriota,buraz moj
A otkud ti znas da Miske nije plakao...vjeruj mi jako je Misketu tesko pao poraz i ispadanje....ja vjerujem da bi dao zivot samo da smo otisli u SA.....Jel ti mislis da je Ciri repka svetinja...aha kako da ne...Niđe vezedemir44 je napisao/la:Izmedju ostalog se ogleda i u tome,naravno!!!A on malo,malo pa mu nesto smeta-sad mu krivo sto nije kapiten,sad ovo,sad ono!!!REPREZENTACIJA TREBA DA BUDE SVETINJA!!!Eno ti primjer Nadarevica,ciro ga otjerao,svasta pricao po novinama o njemu,a Safet se opet molio da se vrati.I jos place na bilinom polju,kad smo ispali!!!E to je patriota,buraz moj
Igrati kako u ,jel kao u Portugalu sto se Misketa tice.Bajramovic je tada opet vratio svoju povredu i bio katastrofalan u tri cetiri zadnja mecademir44 je napisao/la:pa o cemu sam ti ja pricao neg o tome,citaj do kraja postove...A izmedju ostalog sam se rekao"zvake,ruke na srcu,i milion drugih stvari"!!!Eh pa ako je bajramovic takav mogao igrati,99% je mogao i misimovic!!!Ja mislim da dobro znas o cemu ja pricam za misimovica,ako imalo pratis repku!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.