FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nedaTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nedaTM » 27 jul 2013, 01:49

PL BiH -1 je napisao/la:
Buu je napisao/la:@pl bih ma Dzelo ne muda da pisne. Gorio bi ko baklja. Greda je predsjednik i treba odma da se rijesi tih levata. Jer u klubu samo Amar ima podrsku navijaca niko drugi, a navijaci su ti koji imaju zadnju rijec.
Ne znam vala nista. Ostaje da sjedimo i da vidimo kako ce se ovo odigrati.
to je najgore sto bi nam se moglo desiti, a to je da sjedimo i cekamo i blejimo...
trebamo kao navijaci, iako to svi oni u upravi dobro znaju, opet pokazati da smo uz amara dati mu punu podrsku i dat do znanja svima u upravi da jedino on ima nasu podrsku da se svi ostali mogu goniti u 3 lijepe na celu sa Litexom...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 jul 2013, 01:50

Sutra je tekma i veliki broj naroda ce ici u gradacac a bgm do sutra ce isplivati imena 100% sam siguran. Ako amar ima volje da ostane mislim da je on otvoren i da ce nekome reci u cemu je problem. **** im majku sutra na utakmici.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jul 2013, 01:51

PL BiH -1 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:
Buu je napisao/la:@pl bih ma Dzelo ne muda da pisne. Gorio bi ko baklja. Greda je predsjednik i treba odma da se rijesi tih levata. Jer u klubu samo Amar ima podrsku navijaca niko drugi, a navijaci su ti koji imaju zadnju rijec.
Ne znam vala nista. Ostaje da sjedimo i da vidimo kako ce se ovo odigrati.
Bgm ne treba da sjedimo to ne smijemo .

Najgore je sto se jos ne zna ko je u pitanju.[/quote]
Ne moze njega Greda uvjerit moze samo izabrat Amara i otjerati parazite koji se protive njemu....

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jul 2013, 01:51

Ako je litex ta "osoba" ne piše mu se dobro...
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jul 2013, 01:53

bagrcavi je napisao/la:Ako je litex ta "osoba" ne piše mu se dobro...
Ma ko da gledam očima sjecam se dobro da je bilo trzavica izmedju njega i Amara čak sta vise bilo je i svadja i svega... ma dzelo mi je odvratan svejedno, njega smo se davno trebali rijesiti, ali tesko ove parazite otjerati... dug je proces, ali ako Bog da proces se priblizava kraju samo polahko

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 27 jul 2013, 01:54

terabajt je napisao/la:Sutra je tekma i veliki broj naroda ce ici u gradacac a bgm do sutra ce isplivati imena 100% sam siguran. Ako amar ima volje da ostane mislim da je on otvoren i da ce nekome reci u cemu je problem. **** im majku sutra na utakmici.
Kome **** majku? Mi ne znamo ni sta je, ni koji je problem u klubu, ako ga i uopste ima, Amar uzima 10 dana odmor, i odma kao da je neki problem.
Za sve ti hvala Amare!

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 27 jul 2013, 01:57

Evo sad citam ovo za AO, i nemogu da vjerujem. Koliko je taj covjek donio srece nama obicnim smrtnicima.Digao iz sivila naseg Zelju i sad da ode, ma nema sanse.Jedan je Amar Osim.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 jul 2013, 01:57

Ne mogu da vjerujem da neko u klubu moze biti glup i protiviti se SEF-u...
Jednom smo napravili gresku i siguran sam da se ta greska drugi put nece ponoviti. Trebamo svi opkoliti stadion i traziti imena i onda fino SEF-a vratiti na funkciju i dati mu sve ovlasti ako treba.

Da citiram Zuju iz jednog intervijua: Protiviti se ili otjerati Amara Osima bi za tu/te osobe bilo ravno samoubistvu.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 27 jul 2013, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 jul 2013, 01:57

BosniaHerzegovina je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Sutra je tekma i veliki broj naroda ce ici u gradacac a bgm do sutra ce isplivati imena 100% sam siguran. Ako amar ima volje da ostane mislim da je on otvoren i da ce nekome reci u cemu je problem. **** im majku sutra na utakmici.
Kome **** majku? Mi ne znamo ni sta je, ni koji je problem u klubu, ako ga i uopste ima, Amar uzima 10 dana odmor, i odma kao da je neki problem.
Kralju sutra pocinje liga prva utakmica a on da ide na odmor 10 dana to ako tebi nije cudno jbg onda.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 27 jul 2013, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 27 jul 2013, 01:58

BosniaHerzegovina je napisao/la:
kako nije problem? jel tebi ovo izgleda normalno? da menadjer i sef struke i alfa i omega ovog kluba pred pocetak sezone trazi tek neki onako bezazleni relaksirajuci odmor? daj molim te...
odani! THE MANIACS 1987

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 jul 2013, 01:58

EuroSport je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Nije odmor 100%. Amar je napustio Zeljeznicar u procesu je moljenje da se vrati. Ako nije ovo istina neka me aleksandar veliki banuje za sva vremena.
Pa svi znamo da Amar voli da ga se moli. Otjero je Zebu konto da ce ga ovaj molit, otjero je Bekrica konto je da ce ga moliti, otjero je Kerlu ovaj ga molio, plako, pa ga vratio. Tako da ako ga budu molili, vratit ce se sigurno.
Opet oni infantili: Dona, Aldin i ostali bolesni identiteti jednog zapostavljenog djecaka dolaze do izrazaja. Idi u pijesak i igraj se, dok ostali pricaju. Tamo ti je zanimljivije i korisniji si mnogo tamo.

@ontopic,
Nadam se da ce sef da ostane, ako se sazna ko mu podmece nogu, navijaci moraju svoje da odrade. Klub je tu zbog navijaca i samo zbog navijaca i postoji.
Sport je lijek za tijelo i duh.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jul 2013, 01:59

nime_tm87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ako je litex ta "osoba" ne piše mu se dobro...
Ma ko da gledam očima sjecam se dobro da je bilo trzavica izmedju njega i Amara čak sta vise bilo je i svadja i svega... ma dzelo mi je odvratan svejedno, njega smo se davno trebali rijesiti, ali tesko ove parazite otjerati... dug je proces, ali ako Bog da proces se priblizava kraju samo polahko
Ja se samo nadam da imaju gram mozga u svojim glavama i da znaju kakve posljedice po klub može izazvati šefov odlazak.A ako šef ode biće problema za sve neradnike.
DRUG NEBI TI PUNCA

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 27 jul 2013, 02:00

Ma iskulirajte, sve je ovo nova priča za podizanje interesovanja oko kluba, PR "radi" posao, jest' da je seljački al' radi. Godinama su se pričale priče o bagerima i obnovi stadiona, sad kada je i štićenicima iz Mjedenice jasno da nema ništa od obnove stadiona, plasiraju se informacije o bombastičnim raskidima...Tresla se gora rodio se miš. Đe će u pm? Probao je u Jeff United pa se usr'o, nema tog tima gdje bi imao uspjeh kao u Želji...
Realno :D

evo sve objašnjeno...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Krvotok, dana/u 27 jul 2013, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 jul 2013, 02:01

Ne moze se nista poduzeti kad se ne zna nista niti je fer donijeti zakljucak jer mi nekoga volimo manje ili vise. Valjda ce se brzo saznati i rijesiti ovo. Nemojte skidati glave prije vremena.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 jul 2013, 02:03

Treba Amaru dati max podrsku, ovi iz udruzenja navijaca nekim javnim saopstenjem da stoje iza sefa.
To jedino mi kao navijaci mozemo, bar dok se ne obznani sta je problem.
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 27 jul 2013, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jul 2013, 02:03

PL BiH -1 je napisao/la:Ne moze se nista poduzeti kad se ne zna nista niti je fer donijeti zakljucak jer mi nekoga volimo manje ili vise. Valjda ce se brzo saznati i rijesiti ovo. Nemojte skidati glave prije vremena.
Trebali smo skidat davno pa do ovog mozda i ne bi doslo :evil:

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 27 jul 2013, 02:04

Ma zna se sve samo raja neće da pričaju, pogotovo na forumu. Sutra će cijeli grad znati, samo što pojedini neće vjerovati dok neko javno ne progovori a to se nikad neće desiti. Za nadati se da bude sve O. K.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 27 jul 2013, 02:05

PL BiH -1 je napisao/la:Ne moze se nista poduzeti kad se ne zna nista niti je fer donijeti zakljucak jer mi nekoga volimo manje ili vise. Valjda ce se brzo saznati i rijesiti ovo. Nemojte skidati glave prije vremena.
da se mene pita ja bi radije poskidao sve glave i vratio sefa, ne zanima me, i bez ovog su davno zreli bili mnogi za skidanja, bolje i to nego da cekamo da sef ode, uvidimo krivca njega nogiramo i sta onda na cemu smo, na qrcu da prostis...
odani! THE MANIACS 1987

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 jul 2013, 02:06

nedaTM je napisao/la:
da se mene pita ja bi radije poskidao sve glave i vratio sefa, ne zanima me, i bez ovog su davno zreli bili mnogi za skidanja, bolje i to nego da cekamo da sef ode, uvidimo krivca njega nogiramo i sta onda na cemu smo, na qrcu da prostis...
Bravo . Svi redom napolje od prvog do zadnjeg i vratiti Amara pa nek sebi sastavi strucni stab.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 27 jul 2013, 02:08

Nije iskljuceno I da se covjek zasitio svega, dao je sve od sebe za klub, neki ga nisu pratili, a ni mi navijaci nemamo sta da pricamo kad nas na pojedine utakmice dode 2000 a borimo se za titule.

Dakle I mi smo krivi.

Sef ce svakako jeenom morati otici, dali je to taj trenutak vidjecemo.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Hrasno15, Levin, ristagrad i 28 gostiju.