Treba saznati ko su ti "ljudi" **** li im materina.Jednom smo glupi ispali i dopustili da ga otjeraju, ovaj put budite sigurni da nećete gledati reprizu.PL BiH -1 je napisao/la:
Jednostavno ga neki ljudi ne zele a on ne zeli te ljude u klubu. O kome je rijec ne znam.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Samo naivan insan moze povjerovati da trener ide na odmor dan pred pocetak sezone.
Ne znam sta je, ali odmor definitivno nije u pitanju.
Da svi odu lakse bi bilo, samo ne on!
AMAR AMAR, OSIM OSIM!
Ne znam sta je, ali odmor definitivno nije u pitanju.
Da svi odu lakse bi bilo, samo ne on!
AMAR AMAR, OSIM OSIM!
Preko 150.000KM je ulozio svojih para na Adilovica a niko nije sposoban da ga proda, jer je ovaj nesposoban. Problem.
-
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Treba saznati ko su ti "ljudi" **** li im materina.Jednom smo glupi ispali i dopustili da ga otjeraju, ovaj put budite sigurni da nećete gledati reprizu.PL BiH -1 je napisao/la:
Jednostavno ga neki ljudi ne zele a on ne zeli te ljude u klubu. O kome je rijec ne znam.
+1
Zadnja izmjena: Edvin_manijak, dana/u 27 jul 2013, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ne kontam ko to ima jos bitan u klubu sem Amara i Gredica ? Ko moze da utice na Amarov ili Gredicev rad ?
NO PYRO NO PARTY
Mogu ove "legende" kluba, tipa direktor stadiona i sl.Buu je napisao/la:Ja ne kontam ko to ima jos bitan u klubu sem Amara i Gredica ? Ko moze da utice na Amarov ili Gredicev rad ?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Kao i u svakoj "ljubavi" kad jedno od dvoje potrebnih za ljubav zatrazi "odmor", a vjerujem da smo svi iskusili i prosli takvu situaciju, znamo sta to znaci...
Ne znam da sam ikada u svijetu sporta upratio ili cuo o situaciji koja se desila u nasem klubu. Manager, covjek koji je odgovoran za igrace (prije svega) i strucni stozer, dan prije pocetka prvenstva, odlazi na odmor 10 dana. Da sam cuo, sigurno bih zapamtio, jer to je nezamislivo. Imao je dovoljno vremena za odmor, kazu da je bio vani (Francuska), vidio sam ga u Hrvatskoj (Gradac) na samom pocetku priprema dok je Zeljo bio u Međugorju i vjerujem da se mogao odmoriti i u Sloveniji.
Mislim da je ovo zadnji potez i trzaj da se Zeljo pokusa izdignuti iz sivila bh.fudbala. Da se Uprava i svi ljudi koji se brinu oko Zelje udruze i rade zajedno, da se navijaci udruze i da ne stete klubu, da se igraci (svi do jednog) krenu zalagati na terenu i igarti najbolje sto mogu.
Ali, ako to nismo uspjeli u ove 4 godine otkako je AO na klupi...bojim se da necemo ni sad.
Ne znam da sam ikada u svijetu sporta upratio ili cuo o situaciji koja se desila u nasem klubu. Manager, covjek koji je odgovoran za igrace (prije svega) i strucni stozer, dan prije pocetka prvenstva, odlazi na odmor 10 dana. Da sam cuo, sigurno bih zapamtio, jer to je nezamislivo. Imao je dovoljno vremena za odmor, kazu da je bio vani (Francuska), vidio sam ga u Hrvatskoj (Gradac) na samom pocetku priprema dok je Zeljo bio u Međugorju i vjerujem da se mogao odmoriti i u Sloveniji.
Mislim da je ovo zadnji potez i trzaj da se Zeljo pokusa izdignuti iz sivila bh.fudbala. Da se Uprava i svi ljudi koji se brinu oko Zelje udruze i rade zajedno, da se navijaci udruze i da ne stete klubu, da se igraci (svi do jednog) krenu zalagati na terenu i igarti najbolje sto mogu.
Ali, ako to nismo uspjeli u ove 4 godine otkako je AO na klupi...bojim se da necemo ni sad.
Nije bitno je li taj neko utjecajan ali ako ti taj neko psuje posline utakmice u utorak i okrivljuje te i dodje haman do fizickog obracuna sto bi se ti da prostis zajebavao i ostao u klubu. Samo je problem sto ovi bolje upuceni jece da kazu o kome je rijec.Buu je napisao/la:Ja ne kontam ko to ima jos bitan u klubu sem Amara i Gredica ? Ko moze da utice na Amarov ili Gredicev rad ?
Ja Litexa ne volim ali ne mogu reci da je on dok mi to neko nepotvrdi. Mada znam da Dzelo ne moze Amara jos od prvog mandata kad mu je trener bio. Ali ne mogu sa pravom reci da su oni zakuhali jer ne znam.
Ako je u pitanju gredic puno se mali digo trebalo bi ga spustiti oduvijek mi ide na ****. Nadam se da ce se saznati sta je u pitanju a volio bi da amar to kaze i da ukaze na krivce. Amare ne idi svi navijaci su uz tebe .
Bez Amara cemo se opet utopiti u sivilo PL BiH i biti jedan obican klub kao sto smo i bili u vremenu izmedju prvog i drugog mandata gospodina Amara Osima.
Ne smijem ni zamisliti da u ovom momentu ode, kad svi padaju a mi se nekako drzimo i imamo priliku da bas odlijepimo konkurenciji.
Da ode za par godina, ostavio bi nedostizni Zeljeznicar, ovako bi sve moglo pasti u vodu.
Ne smijem ni zamisliti da u ovom momentu ode, kad svi padaju a mi se nekako drzimo i imamo priliku da bas odlijepimo konkurenciji.
Da ode za par godina, ostavio bi nedostizni Zeljeznicar, ovako bi sve moglo pasti u vodu.
Nije Gredic. Greda je gasio vatru. On ga i moli da ne ide.terabajt je napisao/la:Ako je u pitanju gredic puno se mali digo trebalo bi ga spustiti oduvijek mi ide na ****. Nadam se da ce se saznati sta je u pitanju a volio bi da amar to kaze i da ukaze na krivce. Amare ne idi svi navijaci su uz tebe .
Kakav bolan Greda... Dzelo, Cviko zna se ko je uvijek protiv Šefa bio... ogavni su mi obojica
@pl bih ma Dzelo ne muda da pisne. Gorio bi ko baklja. Greda je predsjednik i treba odma da se rijesi tih levata. Jer u klubu samo Amar ima podrsku navijaca niko drugi, a navijaci su ti koji imaju zadnju rijec.
NO PYRO NO PARTY
Sve smijeniti redom ostaviti samo Amara i nek on izabere sebi strusnio stab koga on hoce. Ako se sazna prava istina vec sutra bi ovi mogli biti bivsi nece ostati na ovome.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 27 jul 2013, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
Bazdarevic samo.SamoZeljo je napisao/la:Bez Amara cemo se opet utopiti u sivilo PL BiH i biti jedan obican klub kao sto smo i bili u vremenu izmedju prvog i drugog mandata gospodina Amara Osima.
Ne znam vala nista. Ostaje da sjedimo i da vidimo kako ce se ovo odigrati.Buu je napisao/la:@pl bih ma Dzelo ne muda da pisne. Gorio bi ko baklja. Greda je predsjednik i treba odma da se rijesi tih levata. Jer u klubu samo Amar ima podrsku navijaca niko drugi, a navijaci su ti koji imaju zadnju rijec.
Bgm ne treba da sjedimo to ne smijemo .PL BiH -1 je napisao/la:Ne znam vala nista. Ostaje da sjedimo i da vidimo kako ce se ovo odigrati.Buu je napisao/la:@pl bih ma Dzelo ne muda da pisne. Gorio bi ko baklja. Greda je predsjednik i treba odma da se rijesi tih levata. Jer u klubu samo Amar ima podrsku navijaca niko drugi, a navijaci su ti koji imaju zadnju rijec.
Amar nema alternativu. Uopste mi ne pada na pamet da mislim na bilo koga.EuroSport je napisao/la:Bazdarevic samo.SamoZeljo je napisao/la:Bez Amara cemo se opet utopiti u sivilo PL BiH i biti jedan obican klub kao sto smo i bili u vremenu izmedju prvog i drugog mandata gospodina Amara Osima.
AMAR JEDINI ZNA KAKO U OVIM USLOVIMA SA OVAKVIM KLUBOM!
Ni Moruinho, ni Pep ni SAF.... NIKO SAMO AMAR!
Majku im yebem poganu pa kako ih nije stid reci rijec nekome pogotovo Amaru hrane se preko Želje nista ne rade da Bog da im se sjeme zatrovalo ko god da je... sve ih treba otjerat majku im njihovu cijeli odbor ma sve samo Gredu i Amara ostavit pa nek sloze sebi kako im pase.... ovi paraziti sto samo uzimaju plate sebi, a nista ne rade da Bog da im zadnje bilo....fuj ogorcen sam, treba ovo sve malo obznanit raji da vide kakva je ustvari priča
AMAR AMAR OSIM OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
Sta ces? Kao navijac ne mozes nista promjeniti. Jedino kad ovo odjekne pa ako se raja digne i opkoli grbavicu i bude trazila imena. Ali bojim se da vec tada ce biti kasno. Sad je na Gredicu da ga uvjeri da ostane. To je to.terabajt je napisao/la:Bgm ne treba da sjedimo to ne smijemo .PL BiH -1 je napisao/la:Ne znam vala nista. Ostaje da sjedimo i da vidimo kako ce se ovo odigrati.Buu je napisao/la:@pl bih ma Dzelo ne muda da pisne. Gorio bi ko baklja. Greda je predsjednik i treba odma da se rijesi tih levata. Jer u klubu samo Amar ima podrsku navijaca niko drugi, a navijaci su ti koji imaju zadnju rijec.
Najgore je sto se jos ne zna ko je u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.