Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

demir44
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la demir44 » 11 dec 2009, 17:43

alemao je napisao/la:**** vise ovu raspravu, nego hajde vi ciromrsci ponudite neko rjesenje ko bi mogao biti selektor.
scenarij je da nece moci izabrati selektora,jer od ovih nasih trenerski patriota nece se niko prijaviti jer ne znaju s kim ce u grupi biti, pa ce privremeno voditi rep tulic ili sredojevic a to ce se otegnuti do sljedecih kvalif. svjetskog p.
pa ce nas izvuci opet i cetvrtog sesira,i opet hajmo jovo na novo.nije bitno hoce li otici ciro a najvjerovatnije hoce nego je bitno koga za selektora. pa izvolite kriticari ponudite adut lako je kritikovati

.
ciro najbolje rjesenje
ma kazem ti sad ce Muzurovic doci,i on ce da napravi revoluciju u nasem fudbalu...On je sigurno bolje rjesenje od cire,ima prebogatu inostranu karijeru!!! :cry:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 17:44

rob do bagro je napisao/la:Ciro ubire sebi kes...da bi mogao sebi obezbjedit sahranu
Jest,bice sahranjen k'o Mao Ce Tung :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 dec 2009, 17:46

Evo alemao izgubio zivce 8-) ne vrijedi brate nadati se boljem.
U vise navrata kolega harishp je pisao u cemu je problem, ali kod nas se ide iz krajnosti u krajnost. Ili je Bog ili je smece.
Sad bih dao dukat, da na vrata reprezentacije zakuca Bajevic ili Halilhodzic. Ali nece ili ne zele ili ne mogu...

Vidjet cemo ko ce nas usreciti ;)
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 17:49

geronimo je napisao/la:Evo alemao izgubio zivce 8-) ne vrijedi brate nadati se boljem.
U vise navrata kolega harishp je pisao u cemu je problem, ali kod nas se ide iz krajnosti u krajnost. Ili je Bog ili je smece.
Sad bih dao dukat, da na vrata reprezentacije zakuca Bajevic ili Halilhodzic. Ali nece ili ne zele ili ne mogu...

Vidjet cemo ko ce nas usreciti ;)
Poenta je sto raja hoce da rusi kucu i useli u novu,a ni za novih ''rogova'' rjesenja nema ;) a kamoli temelja :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 11 dec 2009, 17:51

sve je to moj geronimo zauzeto,a ako nije zauzeto i nevalja!!!A taman ce vaha ostavit Slonove i pozamašan ugovor,da bi radio za ćevape...Puste zelje,vratimo se u stvarnost
P.S.-a i bajevic je reko da ne zeli raskinuti ugovor,tako da
Rotor Volgograd...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 11 dec 2009, 17:57

Ma joj fuj od tih novinara ,bhf,emisija zagadili narod,
Ni Cappelo ne valja da dođe,sve mi je to prejadno.
Cirkus show.Gdje su igrači imaju li oni šta reći.Ljubimci Spaha ,Đžeko,Ibro.....dajte molim vas.
Došo nas opljačkat sve rekao otvoreno o plaći i iznosu,ima čovijek bogatstvo,nekretnine.....
.Doće Barba pa će nas preporodit,napredak ;)
Ma nikud mi ne idemo.Samo tonemo ne vidim optimizma.Nitko nam ne valja samo mijenjaj selektora.
Fi hajati.
GO Bosno.

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 11 dec 2009, 17:58

A gdje su sad oni koji su htjeli smjenit savez prije nego što je Čiro došo? Nema ih nigdi. Došo Čiro da pomogne Usranoviću pokrast i ono malo para što je dosad ostajalo u kasi saveza, pa hajmo sad svi Čiro majstore!

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 11 dec 2009, 18:00

chilly00 je napisao/la:Hehehe.... Ciro se zadrzi usvugdje dok ga ljudi ne procitaju kada shvati da je procitan ide dalje, covjek je potpisao pred ugovor, a ima vazeci ugovor sa reprezentacijom potpisuju se ugovori sa BH telekomom a ima vazeci ugovor sa Ht eronetom...a ko kaze da nema para u BIH taj se vara mozda na izgled jesmo siromasna zemlja ali kada sve sagledas ciro je dobro prosao nije covjek dzabe kupio i novo auto ... jos jednom tvrdim da je ciro pokupio priznanja drugih trenera koji su stvorili ovu ekipu ... to je moj misljenje ... vecina ce pljuvati po ovome ali tako je ... Ciro je glumac zeljan medijske paznje ....
Tvorac ove ekip je Ibro Zukanović....a sto se tice Cire hvala mu ipak za sve ....jbg sto jest jest uzivali smo godinu dana......
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 18:02

zehro je napisao/la:
chilly00 je napisao/la:Hehehe.... Ciro se zadrzi usvugdje dok ga ljudi ne procitaju kada shvati da je procitan ide dalje, covjek je potpisao pred ugovor, a ima vazeci ugovor sa reprezentacijom potpisuju se ugovori sa BH telekomom a ima vazeci ugovor sa Ht eronetom...a ko kaze da nema para u BIH taj se vara mozda na izgled jesmo siromasna zemlja ali kada sve sagledas ciro je dobro prosao nije covjek dzabe kupio i novo auto ... jos jednom tvrdim da je ciro pokupio priznanja drugih trenera koji su stvorili ovu ekipu ... to je moj misljenje ... vecina ce pljuvati po ovome ali tako je ... Ciro je glumac zeljan medijske paznje ....
Tvorac ove ekip je Ibro Zukanović....a sto se tice Cire hvala mu ipak za sve ....jbg sto jest jest uzivali smo godinu dana......
Jest sad bi ti Jelic kapiten bio :lol: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 11 dec 2009, 18:07

Svako zasluzuje platu za svoj rad...a nemoj mi te price ja sam dosao jer volim BIH, i da prica suplje okolo kako on tu nije radi para ...ja da sam dosao ja bih se usutio ako sam vec htio lovu odradio svoje i cao a ne na ovaj nacin, i jos za one koji pljuju po misketu, ti ocigledno ne znaju sta je fudbal .... covjek je nas doveo tu gdje smo mogao je birati reprezentaciju....[/quote]
ko je bolan mogo birat reprezentaciju pa igro je za srbiju da su ga htjeli osto bi on ali posto ga nije niko htjeo doso je da igra za bih mani mi suplje majke ti[/quote]

I Miralem je igrao za drugu drzavu, Asmir takodje hoces da kazes da ih ove drzave nisu htijele zadrzati radi takvih misljenja izgubili smo dosta igraca .... okani se toga majke ti

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 11 dec 2009, 18:14

mozda bi trebao psiholog zakucati na vrata

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 18:18

Zgembo Adislic bi rjesio sve problene :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 dec 2009, 18:22

harishp je napisao/la:Zgembo Adislic bi rjesio sve problene :mrgreen:
mozda on il Alan Oprosti
a pomoc bi mogao i Ogulin Colobrk Oglo
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 18:23

A Nelson Piketa za buduceg presjednika :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 dec 2009, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

_Elnino_
Kontakt:

Post Postao/la _Elnino_ » 11 dec 2009, 18:24

Mislim da nam ovo nije trebalo oko cire i reprezentacije jer stvarno Ciro to nije zasluzio prije mjesec dana bio je car ,legenda ,majstor svih majstora, pisale se pjesme o njemu i sad kad nije uspio odvesti reprezentaciju na SP sad ga blate svi **** , glupan ..... pa covjek stvarno to nije zasluzio ako je imao mali konflikt sa misimovicem to se moze srediti al covjek je zasluzio svaku pocast niko nas nikad nije uspio dovesti do baraza nijedan trener pa stvarno covjek je legenda i trebao je da ostane ali dosta glupi i nemoralni ljudi ima koji blate reprezentaciju i trenera ev ja sam cuo kad sam gledao utakmicu Bih-Portugal kad smo gubili 0:1 cuo sam na trgu u Bihacu gdje sam gledo tekmu da dosta navijaca psuje mater ciri i svim igracima onda govore da nemaju blage veze itd . pa ko je to zasluzio ev kad su pobjedivali ti navijaci su bili uz njih podrzavali ih a nakon neuspjeha onda im se **** matere pa to nidje nema samo u Bosni i to za mene nisu navijaci sad nam nek je samo bog na pomoci ako dojde kakav dobar trener a takavog je sad tesko naci Barbarez nam nemoze biti trener jer nema trenerske licence jos a monogi govore da njega se stavi za trenera jos to nije moguce najbolji nacin je da dojde Bazdarevic. ili Halilhodzic ili Bajevic neki iskusni treneri. Nadam se da ce se ovo rijesiti sto prije jer kvalifikacije za Euro pocinju uskoro . :D :D :D :D
Only House Music

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 18:31

-Halilhodjic nece jer para nema dovoljno za njega.A on jedino s tim jezikom prica. :roll:
-Bajevic potjerao bi i savez i pola repke oko sebe u p.m i na kraju i on otisao,nekad zaebaniji od samog Osima
-Bazdarevic mozda jedina normalna sansa ali su se sasrali i on i savez prije par godina.
Ostali ''normalni''za mizeriju zvana plata selektora BIH cisto sumnjam :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 11 dec 2009, 18:32

e moj misimovicu,sram te bilo!!!Koji je to patriota,veci je srbin od dodika...Igra preko one stvari za repku,zvace zvaku i krevelji si dok ide himna,dok se slikaju on trlja ruke,a svi ostali se zagrlili,i jos milion detalja antipatriotizma!!!A ciro tebi hvala za sve sto si uradio za ovu drzavu,hvala ti i za ono nemanja supic u zenici!!!I bizi kralju od ovog poganog naroda,dok te nije dokrajcio!!!
Rotor Volgograd...

bendjani
Kontakt:

Post Postao/la bendjani » 11 dec 2009, 18:34

http://www.****.com/bs/index.php?opt ... t&Itemid=6

Kako se na kineskom kaže sine ili moramo igrati galvanizirano?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 18:37

bendjani je napisao/la:http://www.****.com/bs/index.php?opt ... t&Itemid=6

Kako se na kineskom kaže sine ili moramo igrati galvanizirano?
Trazi citat ''Jeb-atce-mo im majku'' na kineskom
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 dec 2009, 18:39

joj volio bi cuti sada misljenje naseg bivseg cjenjenog forumasa zelje do groba
nekako osjecam da je on sad najsretniji
kad se samo sjetim tog covjeka(bio je to dobar coek)
sad bi on poceo:
''jesam vam rekao da je ciro vakav,onakav,kodro je tito''itd
al opet on fali ovom djelu foruma :D
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.