FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
amar napusta klub , ceka jos da jurcic bude otjeran iz dinama i to je to , provjereno iz prve ruke 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
vidjet ćemo.fedeltafrotta je napisao/la:nece otici amar, nazalost po mnoge udbase, ozracene, sumare i druge.. opustite se
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Amar i Mamic, ne ide burazerulucif3R666 je napisao/la:amar napusta klub , ceka jos da jurcic bude otjeran iz dinama i to je to , provjereno iz prve ruke
ili je mozda Grazlucif3R666 je napisao/la:amar napusta klub , ceka jos da jurcic bude otjeran iz dinama i to je to , provjereno iz prve ruke

Sto ja ne mogu ovih insajdera.
Svi lafo imaju neke informacije, veze po klubu, sve znate a do prije 3-4 sata jos ste pricali o Kukesiju, a onda odjednom o Amaru.
A sad svi znate sta se desava i sta ce biti.

Svi lafo imaju neke informacije, veze po klubu, sve znate a do prije 3-4 sata jos ste pricali o Kukesiju, a onda odjednom o Amaru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zato sluzi forum! Niko ne spava s Amarom u krevetu, jedino ako pile i bokaco spavaju s njim pa da znaju.Elegant je napisao/la:Sto ja ne mogu ovih insajdera.![]()
Svi lafo imaju neke informacije, veze po klubu, sve znate a do prije 3-4 sata NIKOME NIJE PALAO NA PAMET DA CE NESTO BITI SA AMAROM !!!
Problem je što postoje osobe koje stvarno znaju šta se dešava. Ti koji znaju neće na forumu pisati. Ovdie svi nagađaju, pa mi je baš zabavno čitati.Elegant je napisao/la:Sto ja ne mogu ovih insajdera.![]()
Kako je krenulo, uskoro će se AO početi povezivati sa Anžijem (Hiddink otišao).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Post mjeseca!Ozren je napisao/la:Vidim ja da je strah sa igraca presao i na neke navijace, strah se pojedincima uvukao u kosti!
Niko nije veci od kluba pa tako ni Osim, pravila moraju biti ista za sve. FK Zeljeznicar nije privatna svojina pa da neko radi kako mu srce zeli!
Svaki pravi navijac je razocaran nastupima ekipe u evropskim takmicenjima u proteklim sezonama. Ja licno ne vidim nikakav pomak od one sezone kad je Maccabi napunio mrezu "plavih" do one tekme od prije tri dana! Ne vidim niti jednog perspektivnog igraca, takodje ne postoji igrac koji je napredovao u periodu od tri godine!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Jarane ti si smorio za ova 4 dana ko kakv proljev, smiri malo idi sta zigu ili bar upali kakav crtic pa ga otresi.EuroSport je napisao/la:Zato sluzi forum! Niko ne spava s Amarom u krevetu, jedino ako pile i bokaco spavaju s njim pa da znaju.Elegant je napisao/la:Sto ja ne mogu ovih insajdera.![]()
Svi lafo imaju neke informacije, veze po klubu, sve znate a do prije 3-4 sata NIKOME NIJE PALAO NA PAMET DA CE NESTO BITI SA AMAROM !!!
Ima i drugih stvari osim trolanja po forumu

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- HannahMontana
- Kontakt:
Nemojte shvatiti kao provokaciju ili bilo sta slicno jer zaista mi nije namjera! Isto tako ne bih da prosipam patetiku i neki cinizam pa cu iskreno reci volio bi da napusti klupu jer vas je napravio dominantnima u pl, ali eto igrom slucaja imam par prijatelja koji su dosta upuceni u sve sto se desava u i oko kluba pa sam iz znatizelje i pitao sta se dogadja! Uglavnom sve je receno manje vise i ovdje na forumu, ono sto nije napisano je to da je dao ultimatum pojedinim (ne znam kojima) u vasoj upravi, i citirat cu par recenica "svakakvih priča ima
izgleda da je dao nekim ljudima ultimatum
u upravi
jer ga ne prate sa radom,
"vjerovatno mu je prekipilo
sve isto, nekog napretka nema,
ma znam, al vjeruj da nije ovo ono što on hoće od Želje
a ne može sam
niko ništa ne radi
daje svoje pare, možda testira ovu gamad, upozorava, sumnjivo mi je svašta
otjerao je neki dan Gušu, on je sda struja i najveći lajavac na njega"
Eh eto! Jos jednom da ponovim nije mi namjera provocirati, bez nekog bespotrebnog licemjerja ja navijam za to da ode!
izgleda da je dao nekim ljudima ultimatum
u upravi
jer ga ne prate sa radom,
"vjerovatno mu je prekipilo
sve isto, nekog napretka nema,
ma znam, al vjeruj da nije ovo ono što on hoće od Želje
a ne može sam
niko ništa ne radi
daje svoje pare, možda testira ovu gamad, upozorava, sumnjivo mi je svašta
otjerao je neki dan Gušu, on je sda struja i najveći lajavac na njega"
Eh eto! Jos jednom da ponovim nije mi namjera provocirati, bez nekog bespotrebnog licemjerja ja navijam za to da ode!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
-
- Kontakt:
malo se smirite , ipak smo mi gospodapropuh je napisao/la:Jarane ti si smorio za ova 4 dana ko kakv proljev, smiri malo idi sta zigu ili bar upali kakav crtic pa ga otresi.EuroSport je napisao/la:Zato sluzi forum! Niko ne spava s Amarom u krevetu, jedino ako pile i bokaco spavaju s njim pa da znaju.Elegant je napisao/la:Sto ja ne mogu ovih insajdera.![]()
Ima i drugih stvari osim trolanja po forumu

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Otiso Amar po Dialibu I Stilica 
A pitarima evo po jedna bakljava <> , za ove vrle informacije iz sesnaeste ruke.

A pitarima evo po jedna bakljava <> , za ove vrle informacije iz sesnaeste ruke.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Nije odmor 100%. Amar je napustio Zeljeznicar u procesu je moljenje da se vrati. Ako nije ovo istina neka me aleksandar veliki banuje za sva vremena.
Da li neko zna zašto u posljednje vrijeme na klix.ba veoma rijetko bude vijest o Želji, ili se meni pričinjava, ali recimo o Sarajevu svako malo nešto novo a Želje nigdje haman....
Zato što je istekao ugovor između Želje i Klixa, a sposobni ljudi iz Kluba naravno nisu produžili ugovor.bangara je napisao/la:Da li neko zna zašto u posljednje vrijeme na klix.ba veoma rijetko bude vijest o Želji, ili se meni pričinjava, ali recimo o Sarajevu svako malo nešto novo a Želje nigdje haman....
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Bas je cudno to, ako je vec zelio da ode mislim da bi to I najavio, mislim da on nebi zavlacio navijace na taj nacim. Ne kazem da ti nisi u pravu.PL BiH -1 je napisao/la:Nije odmor 100%. Amar je napustio Zeljeznicar u procesu je moljenje da se vrati. Ako nije ovo istina neka me aleksandar veliki banuje za sva vremena.
Ako je to istina onda vec u ponedjeljak imenovati Vladu, pa sta Bog da.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Pa svi znamo da Amar voli da ga se moli. Otjero je Zebu konto da ce ga ovaj molit, otjero je Bekrica konto je da ce ga moliti, otjero je Kerlu ovaj ga molio, plako, pa ga vratio. Tako da ako ga budu molili, vratit ce se sigurno.PL BiH -1 je napisao/la:Nije odmor 100%. Amar je napustio Zeljeznicar u procesu je moljenje da se vrati. Ako nije ovo istina neka me aleksandar veliki banuje za sva vremena.
Pa uredu to ali mislim Željo je dio sportske scene u BiH , i zar je uopšte potreban ugovor da bi se nešto napisalo o nama, mislim zar im nije u cilju prvenstveno novosti imati na portalu ...ipetm je napisao/la:Zato što je istekao ugovor između Želje i Klixa, a sposobni ljudi iz Kluba naravno nisu produžili ugovor.bangara je napisao/la:Da li neko zna zašto u posljednje vrijeme na klix.ba veoma rijetko bude vijest o Želji, ili se meni pričinjava, ali recimo o Sarajevu svako malo nešto novo a Želje nigdje haman....
Tako je vjeruj mi. Da li ce ga vratiti pojma nemam. Uglavnom je velika svadja izbila a Gredic gasi vatru na sve strane. Kad ce se znati pojma nemam. Znam da je ulozio puno svojih para u klub i da je sve ovo cudno ali svadja je bila velika prije dva dana.muXmania je napisao/la:Bas je cudno to, ako je vec zelio da ode mislim da bi to I najavio, mislim da on nebi zavlacio navijace na taj nacim. Ne kazem da ti nisi u pravu.PL BiH -1 je napisao/la:Nije odmor 100%. Amar je napustio Zeljeznicar u procesu je moljenje da se vrati. Ako nije ovo istina neka me aleksandar veliki banuje za sva vremena.
Ako je to istina onda vec u ponedjeljak imenovati Vladu, pa sta Bog da.
Jednostavno ga neki ljudi ne zele a on ne zeli te ljude u klubu. O kome je rijec ne znam.
Ja sam na to mislio cijeli dan, jer jedino mi to ima logike da je desetak dana "na odmoru". Mislio sam da je htio napustiti klub pa mu je uprava ili neko iz uprave rekao da uzme desetak dana da se malo odmori od svega i razmisli još. Ovo o odmoru mi je priča za malu djecu.PL BiH -1 je napisao/la:Nije odmor 100%. Amar je napustio Zeljeznicar u procesu je moljenje da se vrati. Ako nije ovo istina neka me aleksandar veliki banuje za sva vremena.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...