Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 jul 2013, 20:01

A ne pitas se "jel njega ijedan veci klub hóce" ? Bitno je reci "idi sejo u veliki klub, napravi tu karijeru vise" :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 26 jul 2013, 21:30

Svaki klub je veci Hoffenheima.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jul 2013, 22:10

Murga je napisao/la:. Bolic otisao u Tursku i nikad nije izasao iz nje jer je tesko zbog manjka marketinga.

Nemoj pogresno da me razumijes, to su nasi igraci i naravno da su mi dragi i ni sekunde ne osporavam njihovu karijeru i njih kao dobre igrace, ali moj argument je da kad odes u Tursku, fakticki nestanes sa scene fudbala u centru evrope. Ja licno mislim da su Baljic i Bolic bili u njemackoj da bi bolje prosli. O tome se radi a naravno da imamo svi svoje misljenje i postujem ako ti mislis da su njih dvojica dosegli vrhunac svog potencijala u turskoj. Ja mislim da su mogli bolje proci.
.
Otkud ti to za Bolica???Poslije Turske je bio u Primeri i jedan od boljih igraca Raja Valecana.
Sto se tice Seje,on je vec ziva ikona kluba,zajedno sa Hoponjom.
Igrati u jednoj od najacih liga svijeta,i to u kontinuitetu godinama,nije mala stvar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 26 jul 2013, 23:20

harishp je napisao/la:Otkud ti to za Bolica???Poslije Turske je bio u Primeri i jedan od boljih igraca Raja Valecana.
Sto se tice Seje,on je vec ziva ikona kluba,zajedno sa Hoponjom.
Igrati u jednoj od najacih liga svijeta,i to u kontinuitetu godinama,nije mala stvar.
Kao prvo, rekao sam da ne omalovazavam niciju karijeru niti talent, radi se o ligama. Drugo, de mi reci kad je taj veleklub ispao u drugu ligu, gdje je Bola otisao? Da nije opet Turska? Jednostavno se radi o tome da Tuska liga nije za igrace koji imaju potencijala jer je tesko izaci iz nje i ne mozes doci do izrazaja kao u boljim ligama a la Bundesliga, EPL itd. A i dalje ne sumnjam da su i Bola I Baljic bili tj. ostali u ovim ligama 5-ice da bi se bolje proslavili i zaradili naravno.

Pozdrav!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 27 jul 2013, 01:20

Bolica u ono vrijeme Turci ne bi dali nit za suho zlato. Slucaj Darija Srne, recimo. Vlasnik pun para i moze mu se. Kada je taj isti presidente napustio klub, isto je i Bolic uradio. Steta jer je bio vec u godinama. Mislim da bi bio mozda i bolji od Dzeke danas. Bola je bio golgeter prvoklasan ...

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 27 jul 2013, 03:27

BadrHari je napisao/la:Sejo ima problema sa mentalitetom.
On sam sebe podcjenjuje, umjesto da cilja visoko on ostaje u Hoffenheimu.
Ima neku nadu da postane legenda kluba pa ostaje u najboljim godinama a nudio mu se Bayern.

Na stranu to sa roditeljima ali Hoffenheim nikakvu buducnost nema (barem dugorocnu) i od svih klubova bas u njemu da postane legenda ...
Treba za Vedom u veci klub preci.

Bez povreda on bi na Svjetskom poslije Dzeke i Pjanketa vjerovatno nas najbolji igrac bio.
Šteta mogao je bolju karijeru napraviti sa 28 godina vrijeme mu je da ide u klub kvalitete Stuttgarta jer je sramota sa kakvim polovnjacima igra.
Nikad Sejo u Bajernu nebi uspio. Svaka cast za slobodnjake i borbenost, al' lik ni dan danas ne zna ubaciti loptu u kazneni prostor. Od 20 pokusaja kad je god igrao za repku 19 ih je zavrsilo van terena.

U stvari ne vidim ko bi ga zelio tu ? I ima li kakav dokaz da je ikad imao ponudu Bayerna. Bas bi me cudilo, zaista.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 27 jul 2013, 04:24

Od kako sam procitao Sejin interview kako nije htio preci u Bayern jer su mu roditelji htjeli da ostanu na selu a on kao fin momak nije htio protiv njih.. to sve govori gdje ce nas Sejo da zavrsi karijeru. Ne znam kakva mu je situacija sa roditeljima, jesul stari i bolesni ljudi il sta vec al evidentno je da on nece maknuti dalje od njih.

Salihovic je 'lifer' sto bi Ameri rekli i zavrsice karijeru u Hoffenheimu. Volio bih da grijesim al eto..
shandrlike-tandrlike

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 27 jul 2013, 04:47

Nisam ni ja cuo da je bilo tu ista i bas sam potrazio i nasao njemacki artikl iz 2008 http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... abbel.html

Ja sam mislio da njegovi zive u BiH. Cini mi se da sam citao na Avazu prije par mjeseci kako je isao u posijetu roditeljima i rodnom mjestu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 jul 2013, 08:00

BadrHari je napisao/la:Svaki klub je veci Hoffenheima.
E njega nece nijedan klub ocigledno dok je i sad tamo..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2013, 18:42

Papastathopoulos je napisao/la: E njega nece nijedan klub ocigledno dok je i sad tamo..
Hoce jasta, samo je problem sto Hoffa ne zeli da pusti svog ponajboljeg igraca. Ovo govorim iz nekih ranijih iskustava, jer je po ulasku Hoffe u prvu ligu imao ponudu Bayerna koju je odbio, tako da je malo vjerovatno da nije imao jos nekih ponuda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 jul 2013, 19:06

Omerbavarac je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: E njega nece nijedan klub ocigledno dok je i sad tamo..
Hoce jasta, samo je problem sto Hoffa ne zeli da pusti svog ponajboljeg igraca. Ovo govorim iz nekih ranijih iskustava, jer je po ulasku Hoffe u prvu ligu imao ponudu Bayerna koju je odbio, tako da je malo vjerovatno da nije imao jos nekih ponuda.
Očigledno je da je Sejo pao što se forme tiče.
I to vjerovatno usljed povreda koje su ga pratile u zadnje vrijeme, a ponajviše jer je jedno vrijeme bio u nemilosti trenera.

A Hoffenheim je skoro pa uvijek prodavao svoje najbolje igrača, tako da ne vjerujem da je to istina sa Salihovićem danas. Kad su tek ušli u ligu to je bilo tako kako si napisao.
Ibišević, Ba, Obasi, Luiz Gustavo su samo neki koji su nakon dobrih partija otišli u bolje klubove.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 jul 2013, 19:30

Seju je malo zeznula ona polusezona kad su igrali stvarno fantastican fudbal.
Napadacki, atraktivno sa puno golova, nesto kao Borussija danas.

Oni su mislili da su dio tog nekog projekta koji ce harati ligom, sjetite se Vedinih golova te jeseni i onda je doslo do pada i Hoffenheim se polahko vratio u prosjek.

Igraci se rasprodali, Sejo odbijao najbolje ponude onda su povrede pocele i ostalo sve znate.
Ponavljam steta je sto je trenutno u Hoffenheimu jer ta ekipa ni na sta ne lici.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 10 avg 2013, 15:21

sejo danas na klupi znaci nije ozbiljna povreda

ocekujem da odigra malo ako zaskripi kod hofenhajma a sigurno ce zaskripit :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 avg 2013, 16:56

Za 3 minute primise 3 gola svaka cast ovoj ekipi mora se i ovo znat ... 2 nula vodis umjesto da smiris igru zatvoris se lagano :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2013, 17:15

To je bas u njihovom stilu, uvijek zayebu stvar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 10 avg 2013, 17:17

Sejo usao u igru u 85 minuti
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

iphone
Kontakt:

Post Postao/la iphone » 10 avg 2013, 17:21

staje ovo? bilo 2-3 sad pise 2-2 na livescore

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 avg 2013, 17:23

Kako je sejo uso odma morali jedan go protivnicima ponistit

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 10 avg 2013, 17:24

iphone je napisao/la:staje ovo? bilo 2-3 sad pise 2-2 na livescore

Bio je gol za Nurnberg ali nije priznat pa su vjerovatno pogresno upisali ali 2-2 je zavrsilo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 avg 2013, 18:02

Hoce to,kad nam ''izvjestaci forumski'' prenose preko live scorea :mrgreen:
Ko je tekmu gledao,ocito je bilo da je treci gol ponisten od strane sudije.
Bitno je da je Salihovic umocio koju minutu i da ce pa skoro biti spreman protiv kauboja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, EdinjoBos, Google Adsense [Bot], hurem, Lekqqq1921, MElloo i 31 gost.