Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Željovac
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Željovac » 11 dec 2009, 17:18

Vrijeme je da se zatvori tema 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 11 dec 2009, 17:20

po vasem sad je ciro i lopov,cuj koju hiljadarku maznuo od saveza,hehe,taman je njemu do hiljadarki!!!Imao je platu od 5000,uz klauzulu da od svakog dovedenog sponzora ima 70%...Zahvaljujuci svom ugledu doveo je konzum,digao lovu,i neka je,kapa dole majstoru!!!
Rotor Volgograd...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 11 dec 2009, 17:20

Željovac je napisao/la:Vrijeme je da se zatvori tema 8-)
tema ce bit zatvorena kad ciro kaze 8-) 8-) 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 17:21

smijesni_ste je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Vrijeme je da se zatvori tema 8-)
tema ce bit zatvorena kad ciro kaze 8-) 8-) 8-)
:lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 11 dec 2009, 17:22

Ciro, sretno u Kini :P Hvala ti za sve sto si ucinio i pokusao uciniti.. al' to nije bilo dovoljno.. da si trenirao reprezentaciju s tolikim naporom s kojim si pokusavao sarmirati navijace i sebi izmusti vise love.. mozda bi bilo drugacije..
pa pa 8-)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 11 dec 2009, 17:23

demir44 je napisao/la:po vasem sad je ciro i lopov,cuj koju hiljadarku maznuo od saveza,hehe,taman je njemu do hiljadarki!!!Imao je platu od 5000,uz klauzulu da od svakog dovedenog sponzora ima 70%...Zahvaljujuci svom ugledu doveo je konzum,digao lovu,i neka je,kapa dole majstoru!!!
ma pusti ih bolan sta oni pricaju a ne pitaju se je li mozda miske digo koju paru sa tim sto nije htjeo da igra u zenici a i u portugalu sto je igro nako bi svaki igrac iz 3 lige odigro samo je smeto na terenu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 dec 2009, 17:23

Polahko...naucice i kinezi Ciro P.ederu...nece ni on tamo dugo ostat
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 11 dec 2009, 17:24

Hehehe.... Ciro se zadrzi usvugdje dok ga ljudi ne procitaju kada shvati da je procitan ide dalje, covjek je potpisao pred ugovor, a ima vazeci ugovor sa reprezentacijom potpisuju se ugovori sa BH telekomom a ima vazeci ugovor sa Ht eronetom...a ko kaze da nema para u BIH taj se vara mozda na izgled jesmo siromasna zemlja ali kada sve sagledas ciro je dobro prosao nije covjek dzabe kupio i novo auto ... jos jednom tvrdim da je ciro pokupio priznanja drugih trenera koji su stvorili ovu ekipu ... to je moj misljenje ... vecina ce pljuvati po ovome ali tako je ... Ciro je glumac zeljan medijske paznje ....

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 11 dec 2009, 17:24

rob do bagro je napisao/la:Polahko...naucice i kinezi Ciro P.ederu...nece ni on tamo dugo ostat
ma bit ce: Cilo Pedelu :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 11 dec 2009, 17:25

chilly00 je napisao/la:Hehehe.... Ciro se zadrzi usvugdje dok ga ljudi ne procitaju kada shvati da je procitan ide dalje, covjek je potpisao pred ugovor, a ima vazeci ugovor sa reprezentacijom potpisuju se ugovori sa BH telekomom a ima vazeci ugovor sa Ht eronetom...a ko kaze da nema para u BIH taj se vara mozda na izgled jesmo siromasna zemlja ali kada sve sagledas ciro je dobro prosao nije covjek dzabe kupio i novo auto ... jos jednom tvrdim da je ciro pokupio priznanja drugih trenera koji su stvorili ovu ekipu ... to je moj misljenje ... vecina ce pljuvati po ovome ali tako je ... Ciro je glumac zeljan medijske paznje ....
ma nece niko da pljuje po tome sto si napiso ali ako moze odgovor........dali bi ti uzeo pare da si na njegovom mjestu ili bi reko meni pare netrebaju ja cu sve besplatno jer ja volim bosnu de molim te odgovori

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 17:26

rob do bagro je napisao/la:Polahko...naucice i kinezi Ciro P.ederu...nece ni on tamo dugo ostat
Miloncic je njegov kako god,a ako se vrati ranije jos bolje za njega.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 11 dec 2009, 17:28

harishp je napisao/la:
Miloncic je njegov kako god,a ako se vrati ranije jos bolje za njega.
heheheheheehh e to si u pravu ciro bere milione a oni neka pisu da je **** sta ga briga mnogi bi davali i guzice javno samo da im neko dadne milion :D :D

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 11 dec 2009, 17:30

chilly00 je napisao/la:Hehehe.... Ciro se zadrzi usvugdje dok ga ljudi ne procitaju kada shvati da je procitan ide dalje, covjek je potpisao pred ugovor, a ima vazeci ugovor sa reprezentacijom potpisuju se ugovori sa BH telekomom a ima vazeci ugovor sa Ht eronetom...a ko kaze da nema para u BIH taj se vara mozda na izgled jesmo siromasna zemlja ali kada sve sagledas ciro je dobro prosao nije covjek dzabe kupio i novo auto ... jos jednom tvrdim da je ciro pokupio priznanja drugih trenera koji su stvorili ovu ekipu ... to je moj misljenje ... vecina ce pljuvati po ovome ali tako je ... Ciro je glumac zeljan medijske paznje ....
ma nece niko da pljuje po tome sto si napiso ali ako moze odgovor........dali bi ti uzeo pare da si na njegovom mjestu ili bi reko meni pare netrebaju ja cu sve besplatno jer ja volim bosnu de molim te odgovori[/quote

Svako zasluzuje platu za svoj rad...a nemoj mi te price ja sam dosao jer volim BIH, i da prica suplje okolo kako on tu nije radi para ...ja da sam dosao ja bih se usutio ako sam vec htio lovu odradio svoje i cao a ne na ovaj nacin, i jos za one koji pljuju po misketu, ti ocigledno ne znaju sta je fudbal .... covjek je nas doveo tu gdje smo mogao je birati reprezentaciju....

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 dec 2009, 17:30

Ciro ubire sebi kes...da bi mogao sebi obezbjedit sahranu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 11 dec 2009, 17:32

Pljujte,pljujte imat cete kad plakat za cirom kad vam dodje neki novi "dajdza","baka",il neko treci!!!
Rotor Volgograd...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 11 dec 2009, 17:32

chilly00 je napisao/la:
ma nece niko da pljuje po tome sto si napiso ali ako moze odgovor........dali bi ti uzeo pare da si na njegovom mjestu ili bi reko meni pare netrebaju ja cu sve besplatno jer ja volim bosnu de molim te odgovori[/quote

Svako zasluzuje platu za svoj rad...a nemoj mi te price ja sam dosao jer volim BIH, i da prica suplje okolo kako on tu nije radi para ...ja da sam dosao ja bih se usutio ako sam vec htio lovu odradio svoje i cao a ne na ovaj nacin, i jos za one koji pljuju po misketu, ti ocigledno ne znaju sta je fudbal .... covjek je nas doveo tu gdje smo mogao je birati reprezentaciju....
ko je bolan mogo birat reprezentaciju pa igro je za srbiju da su ga htjeli osto bi on ali posto ga nije niko htjeo doso je da igra za bih mani mi suplje majke ti

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 11 dec 2009, 17:33

demir44 je napisao/la:Pljujte,pljujte imat cete kad plakat za cirom kad vam dodje neki novi "dajdza","baka",il neko treci!!!
Ja sigurno necu.. :roll:

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 11 dec 2009, 17:40

Lily je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Pljujte,pljujte imat cete kad plakat za cirom kad vam dodje neki novi "dajdza","baka",il neko treci!!!
Pa dobro nece oni koji nisu ni navikli,ja pricam o o nima koji vole bosnu!! ;)
Rotor Volgograd...

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 11 dec 2009, 17:40

**** vise ovu raspravu, nego hajde vi ciromrsci ponudite neko rjesenje ko bi mogao biti selektor.
scenarij je da nece moci izabrati selektora,jer od ovih nasih trenerski patriota nece se niko prijaviti jer ne znaju s kim ce u grupi biti, pa ce privremeno voditi rep tulic ili sredojevic a to ce se otegnuti do sljedecih kvalif. svjetskog p.
pa ce nas izvuci opet i cetvrtog sesira,i opet hajmo jovo na novo.nije bitno hoce li otici ciro a najvjerovatnije hoce nego je bitno koga za selektora. pa izvolite kriticari ponudite adut lako je kritikovati

.
ciro najbolje rjesenje

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 11 dec 2009, 17:43

demir44 je napisao/la:
Lily je napisao/la:
Pa dobro nece oni koji nisu ni navikli,ja pricam o o nima koji vole bosnu!! ;)
Ma ja sigurno.. :roll:
haj bjezi tamo.. Jedno je raspravljati o Ciri a drugo je da mi govoris da ja ne volim svoju domovinu?! Koliko si zapeo za Ciru, izgleda tebi do Bosne i Hercegovine najmanje stalo..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.