FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a neke od vas ne razumijem...pa sta se vi nadate da vidite nekog pirla,iniestu,xavia na terenu...previse se nadate....TODOROVIS i GOJKO su odlicni....bolje nemamo ne samo mi nego i ostali timovi u ligi...dajte ljudi malo budite realni i spustite tenzije...nama fali napadac i kreator igre...ovaj osmanagic bi mogao biti taj....
"Kada me sin bude pitao ko mu treba biti uzor u životu i karijeri, odgovoriću mu Alex Del Piero."
ma sta se moze???? pa u romi je jos gora bila situacija da ti ne kazem za palermo pa jel ko otisao ? ajd ne kaki materet'
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Eto , poslije vecerasnje sjednice UO i uprave kluba javno saopstenje u kojem se kaze da je Sesar SUSPENDOVAN i nema pravo igrati ni za repku niti potpisati ugovor sa nekim klubom u BiH ili van nje.
Boze Ivane kako si GLUP GLUP GLUP
Boze Ivane kako si GLUP GLUP GLUP
Ma ne vjerujem da ce neko otici,nego vidim ovaj brzi stavio neki iz RS-a pa razmisljam,kontam Cimirot mlad,sigurno se prepao decko.
Mada sigurno suplja brzog.
1946
@PACO...ponekad , prije nego pritisnes ENTER...procitaj svoj post i vidjeces da pises GLUPOSTI
cimirot i todorovic dva najvaznija igraca, sinoc su izgarali an terenu,pokusavali nesto,da odu nmg da vjerujem, to je suplja i ne nasjedajte na te price
sve mi je jasno ali svi portali su objavili da su navijaci usli na trening i igracima poskidali dresove.a kako ja znam svi treniraju u majicama i markerima.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Gojko je pricao da je od malih nogu navijao za Sarajevo tako sumnjam da je on. Jedino znam da je nas vrli melun napustio ne grad nego drzavu mada mu se nije trebalo auto zapaliti ako je to istina. Ogi je bio ok. vjerovatno najbolji ako gledamo ovaj evropski izlet.Head je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce neko otici,nego vidim ovaj brzi stavio neki iz RS-a pa razmisljam,kontam Cimirot mlad,sigurno se prepao decko.
Ljudi ne nasjedajte lazima...pls
Gojko je pricao da je od malih nogu navijao za Sarajevo tako sumnjam da je on. Jedino znam da je nas vrli melun napustio ne grad nego drzavu mada mu se nije trebalo auto zapaliti ako je to istina. Ogi je bio ok. vjerovatno najbolji ako gledamo ovaj evropski izlet.[/quoteEXIT je napisao/la:Head je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce neko otici,nego vidim ovaj brzi stavio neki iz RS-a pa razmisljam,kontam Cimirot mlad,sigurno se prepao decko.
todora sam gledao dok je jos igrao za slaviju....strasan igrac....on i arsenijevic su bili glavni igraci....i ovaj drugi steta sto nije duze ostao kod nas...
"Kada me sin bude pitao ko mu treba biti uzor u životu i karijeri, odgovoriću mu Alex Del Piero."
U upravi kao da su sve forumas do forumasa sjedi,sta god ovi ovamo napisu ovi odma sprovedu...daj Melunovic noga ide odma,daj Irfanu noga ide odma,daj promjeni kapitena ide odma 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
sta ce Tan reci na sve ovo...covjek kad opet navrati pola uprave se promjenilo....miky_hz je napisao/la:U upravi kao da su sve forumas do forumasa sjedi,sta god ovi ovamo napisu ovi odma sprovedu...daj Melunovic noga ide odma,daj Irfanu noga ide odma,daj promjeni kapitena ide odma

ide jedna balada..BLU SKY je napisao/la:Sjecam, a sjecas li se ti iz Sparte zvao se Kweuke dao vam četri. Mozemo ovako u nedogled.Head je napisao/la:Sjecas se ti onog teletabisla iz Hapoela,zvao se Lala a dao vam tricu.BLU SKY je napisao/la:Šta je zajedničko nogometašima FK "Sarajevo" i teletabisima? Izađu na livadu i prave budale od sebe.....
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Dobra je stvar sto su se desile promjene,losa je stvar tajming kao i obicno,sezona pocinje za dva dana,ovi se veceras popisali u gace,nezna se ko kome vodu nosi,kako zbiti redove za 2 dana,koliko ce se ovo osjetiti na samoj ekipi,koliko god da ovo ima pozivitnih stvari ima nije dobro sto se ovo desilo sad pred sami pocetak lige ali nikako nije dobro,jednostavno uvijek sranja uvijek neke afere nemozes 2 mjeseca cista sasataviti bez trzavica,i kako rezultat da se ocekuje
Ajde ako nista igrat ce Osmanagic eto i to je bio zahtijev navijaca kad se vec sve ispostovalo i to ce ocito

Ajde ako nista igrat ce Osmanagic eto i to je bio zahtijev navijaca kad se vec sve ispostovalo i to ce ocito

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JosipBukal
- Kontakt:
jesu li ovi albanci jača ekipa od zete
Oni su izmedju Zete i Čelika.JosipBukal je napisao/la:jesu li ovi albanci jača ekipa od zete
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- slavko njegus
- Kontakt:
Molim sve navijace Zelje da sacuvaju dostojanstvo grupe themaniacs i da predju na svoj dio foruma i da ostave ove ljude na miru. Mislim da im je dosta njihove muke jos i mi da im život zagorcavamo - ne ide...
Tu su negdje uglavnom uskoro obje lige ce imati jaci koeficijent od BIH. Neznaju onako ni jedni ni drugi, a eto ko mi znamo, jel. Ali albanci su se borili i izgarali mozda i vise od crnogoraca. A vidjecemo ih u iducem kolu. Usput sampion albanije i kaZahstana igraju u trecem kolu lige prvaka.i jedan sigurno ide u grupno takmicenjeJosipBukal je napisao/la:jesu li ovi albanci jača ekipa od zete

Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 26 jul 2013, 23:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Na muci se poznaju jauci...slavko njegus je napisao/la:Molim sve navijace Zelje da sacuvaju dostojanstvo grupe themaniacs i da predju na svoj dio foruma i da ostave ove ljude na miru. Mislim da im je dosta njihove muke jos i mi da im život zagorcavamo - ne ide...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Mulenovic je bio najslabija karika u ionako losem timu.Otpusten je na jedan bezvezan nacin tako da su se na njemu na kraju slomila kola.Razlog ovako loseg nastupa je u cinjenici da je skoro cijeli tim izgledao jadno kao i sama postavka Husrefa.Vidim ovdje ima onih koji izricito krive Husrefa a sa druge strane su oni koji ne vide u njemu nikakvu krivicu i vodeci se emocijama njega jos zale.Sta je realnost?
Realnost je da je ovaj tim Sarajeva duplo skuplji od Kukesija i da sa dosta kvalitetnijim igracima taj isti Husref nije postigao nikakav rezultat.Ne moze me niko ubjediti da nema krivice a sa duplo boljom ekipom nije uradio nista.Gdje je priprema igraca,selekcija igraca,stvaranje atmosfere u timu,i milion drugih kuraca.Da je on odradio svoj dio posla siguran sam da bi duplo kvalitetniji tim Sarajeva na terenu izgledao mnogo bolje.
Iako Husref snosi najvecu krivicu,drugi po liniji komandne odgovornosti u ovim mecevima je Bandovic.Pa taj lik je licno izbacio Sarajevo.Sarajevo bi njih poderalo i u Albaniji da on svojim glupostima nije poljuljao totalno ekipu i ubio im svaki moguci moral.Koliko god neko krivio cijeli tim Sarajeva koji je doista izgledao jadno,nepobitno je da je napad postigao dva gola u prvoj tekmi,odbrana i nije toliko kiksala ali su natrpani cisto radi golmana.U drugoj tekmi je bio bunker,i losa taktika Husrefa kao i nezalaganje vecine igraca i rezultat je taj da Sarajevo ponovo rusi ugled tima zahvaljujuci hrpi nesposobnih ljudi.
Uprava po meni nije nista kriva,koliko god su ti igraci koje su doveli iz uprave bili slabi oni su bili duplo bolji od igraca kukesija,a da ne govorimo o ekipi iz san marina.Husref je nakon prve utakmice govorio kako je to kao splet losih okolnosti ali je siguran da Sarajevo ide dalje,i tako podcjenio Albance i nedovoljno ozbiljno pristupio pripremi ekipe za revans.Znam da je lik legenda Sarajeva,iskreno mi ga je zao i nebi volio da dobije otkaz ako ga vec vecina navijaca podrzava,ali za mene neutralnog posmatraca,poslije Bandovica snosi najveci dio krivice.Ipak na ono Bandovicevo poklanjanje golova nije mogao uticati i pretpostaviti.
Realnost je da je ovaj tim Sarajeva duplo skuplji od Kukesija i da sa dosta kvalitetnijim igracima taj isti Husref nije postigao nikakav rezultat.Ne moze me niko ubjediti da nema krivice a sa duplo boljom ekipom nije uradio nista.Gdje je priprema igraca,selekcija igraca,stvaranje atmosfere u timu,i milion drugih kuraca.Da je on odradio svoj dio posla siguran sam da bi duplo kvalitetniji tim Sarajeva na terenu izgledao mnogo bolje.
Iako Husref snosi najvecu krivicu,drugi po liniji komandne odgovornosti u ovim mecevima je Bandovic.Pa taj lik je licno izbacio Sarajevo.Sarajevo bi njih poderalo i u Albaniji da on svojim glupostima nije poljuljao totalno ekipu i ubio im svaki moguci moral.Koliko god neko krivio cijeli tim Sarajeva koji je doista izgledao jadno,nepobitno je da je napad postigao dva gola u prvoj tekmi,odbrana i nije toliko kiksala ali su natrpani cisto radi golmana.U drugoj tekmi je bio bunker,i losa taktika Husrefa kao i nezalaganje vecine igraca i rezultat je taj da Sarajevo ponovo rusi ugled tima zahvaljujuci hrpi nesposobnih ljudi.
Uprava po meni nije nista kriva,koliko god su ti igraci koje su doveli iz uprave bili slabi oni su bili duplo bolji od igraca kukesija,a da ne govorimo o ekipi iz san marina.Husref je nakon prve utakmice govorio kako je to kao splet losih okolnosti ali je siguran da Sarajevo ide dalje,i tako podcjenio Albance i nedovoljno ozbiljno pristupio pripremi ekipe za revans.Znam da je lik legenda Sarajeva,iskreno mi ga je zao i nebi volio da dobije otkaz ako ga vec vecina navijaca podrzava,ali za mene neutralnog posmatraca,poslije Bandovica snosi najveci dio krivice.Ipak na ono Bandovicevo poklanjanje golova nije mogao uticati i pretpostaviti.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, boki86, bordospartanac, Fouzi1, Hajdeee, SAMO BORDO, samoSA, TefalTava, ŠTA_JE i 161 gost.