Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Mrzim Romu i Lazio, samo zbog fasisticke proslosti, sadasnjosti i buducnosti. Ali ovakva ekipa Rome iz drugog poluvremena, definitivno ce se boriti za titulu. Tipican italijanski klub sa ambicijama, poput Milana, Juventusa ili Intera, birvaktile. Ipak, prizeljkujem da se Miralemu ostvari san da pobjegne od njih. Najradije u neki klub sa osiguranim PL ucescem.
Jos jednom da naglasim, i da me se za 9 mjeseci citira po potrebi, ovakva Roma ce se ravnopravno boriti za titulu u Seie A.
Jos jednom da naglasim, i da me se za 9 mjeseci citira po potrebi, ovakva Roma ce se ravnopravno boriti za titulu u Seie A.
Pa odgovori pametni koja je to utakmica umjesto da se bavis pravljenjem "psiho profila" forumasa...Denizmare je napisao/la:Da gledas tekme umjesto sto smisljas kako ces provocirati ljude po forumu mozda bi i znao. pises iste ovakve budalastine na temama vecine reprezentativaca.gringobih je napisao/la:U kojoj to vaznoj-teskoj-odlucujucoj utakmici za nas je on blistao?????
Besposlicar kakvog nema na forumu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
gringobih je napisao/la:U kojoj to vaznoj-teskoj-odlucujucoj utakmici za nas je on blistao?????
Ne znam da li su bile teske, ali sve su bile vazne. I opet, da ne ocajavas bezze, ne kazem ja da je Mire los, nego da njegovo vrijeme tek dolazi. Ti mislis da je los, i ok, postujem i to, ali nema smisla da druge u to uvjeravas.
Ma ignor provokatoru...gringobih je napisao/la:Pa odgovori pametni koja je to utakmica umjesto da se bavis pravljenjem "psiho profila" forumasa...Denizmare je napisao/la:Da gledas tekme umjesto sto smisljas kako ces provocirati ljude po forumu mozda bi i znao. pises iste ovakve budalastine na temama vecine reprezentativaca.gringobih je napisao/la:U kojoj to vaznoj-teskoj-odlucujucoj utakmici za nas je on blistao?????
Besposlicar kakvog nema na forumu...
na svijetu nema ekipe koja može igrati bez playmakera, pa tako ne može ni naša repka .. Mire je u toj repki najvažniji točak, uz Edina naravno
Mire je taj koji povezuje odbranu i napad, a čim repka ima rezultate, to je u najvećoj mjeri zasluga Mireta i Edina

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 26 jul 2013, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Hajde malo realnsti ukljuci pa se sjeti kad je o Mire bio prevaga na nasu stranu u jakoj utakmici???milomlat je napisao/la:gringobih je napisao/la:U kojoj to vaznoj-teskoj-odlucujucoj utakmici za nas je on blistao?????
Ne znam da li su bile teske, ali sve su bile vazne. I opet, da ne ocajavas bezze, ne kazem ja da je Mire los, nego da njegovo vrijeme tek dolazi. Ti mislis da je los, i ok, postujem i to, ali nema smisla da druge u to uvjeravas.
Realno nekad bljesne Lulic, nekad Mujdja, Miske redovno, Dzeko isto, Medo ponekad, MIRE NIKAD...Dokle ga vise smatrati talentom????
Deniz@
Jesi li to formatirao sjecanje????
Kakav je osjecaj kad kontras nekom(ko je 100% upravu) samo zbog svojih ubjedjenja i mrznje prema tom?????
gringobih je napisao/la:Hajde malo realnsti ukljuci pa se sjeti kad je o Mire bio prevaga na nasu stranu u jakoj utakmici???milomlat je napisao/la:gringobih je napisao/la:U kojoj to vaznoj-teskoj-odlucujucoj utakmici za nas je on blistao?????
Realno nekad bljesne Lulic, nekad Mujdja, Miske redovno, Dzeko isto, Medo ponekad, MIRE NIKAD...Dokle ga vise smatrati talentom????
Ja ga i ne smatram talentom. Ja ga smatram rodjenim playem, i to nema veze sa tim gdje i za koga igra. Momak je jedinstveni genij, sa pregledom igre na kojemu bi mu pozavidio i Xavi. E sad, sto ti nisi nekog oka sokolova, i ne kuzis se u vezni red nego samo gledas koliko ko golova postize, to je tvoj defekt. Nema smisla da to pokusavas projicirati na ostale.
Latvija kod kuće i Litvanija . ako već hoćeš bitne utakmice . više mi je dosta tvog , ne podcjenjivanja , već indirektnog omalovažavanja Pjanićevih kvaliteta iz razloga samo tebi poznatih . ne znam jel si se ikad radovao kada je on odigrao dobro , ako se uopšte raduješ kada reprezentacija pobijedi 

Možda on misli na baraže, tu Mire kao vezni igrač nije postigao golove, jer je to, jel' te, njegov posao.
Da nosi, jel' te, reprezentaciju sa 19, odnosno 22 god na leđima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
i ne kontam zašto on misli da je Miralem trebao biti glavni igrač sa nekih 20 godina kada je Miske još uvijek bio glavni u to vrijeme a i sada jeste. Pjanić je tek počeo jako dobro igrati ovih kvalifikacija , jer je počeo sazrijevati kao igrač . pa Miske je sa 22 godine tek debitovao za reprezentaciju , a ovaj sa 18 debitovao.zizu1991 je napisao/la:Možda on misli na baraže, tu Mire kao vezni igrač nije postigao golove, jer je to, jel' te, njegov posao.
Ne samo o njemu,iste stvari pise i o Vedi,Dzeki i drugim reprezentativcima. Ignor je Tito za provokatore poput njega...viKK je napisao/la:Latvija kod kuće i Litvanija . ako već hoćeš bitne utakmice . više mi je dosta tvog , ne podcjenjivanja , već indirektnog omalovažavanja Pjanićevih kvaliteta iz razloga samo tebi poznatih . ne znam jel si se ikad radovao kada je on odigrao dobro , ako se uopšte raduješ kada reprezentacija pobijedi
Ma ne samo baraz nego inace koja je to tekma kad je on bio glavni kotac, sto se od njega uvijek ocekuje...???
Ja je se ne sjecam...
Pustite utakmice tipa L smijesno je nekog ocjenjvati protiv amatera...Tad i Svraka zablista...
Deniz@ ohladi malo sa savjetima, nisi valjda otvorio savjetovaliste na forumu...
Ja je se ne sjecam...
Pustite utakmice tipa L smijesno je nekog ocjenjvati protiv amatera...Tad i Svraka zablista...
Deniz@ ohladi malo sa savjetima, nisi valjda otvorio savjetovaliste na forumu...

- Goalgetter
- Kontakt:
Pa kako ce se dokazati u velikim utakmicama, kad je citava ekipa pod grcem , od Dzeke pa na dalje. Mentalitet protiv velikih nam je k.arina, barem smo sada dobili Grke i ucinili jedan veliki korak naprijed prema tome, istina ima i njegove krivice tu, ali citav kolektiv zakaze.gringobih je napisao/la:Ma ne samo baraz nego inace koja je to tekma kad je on bio glavni kotac, sto se od njega uvijek ocekuje...???
Ja je se ne sjecam...
Kad je odigrao dobru tekmu protiv velikih? Protiv Francuza u Parizu je odigrao sjajno, u prvom svakako, a i u drugom poluvremenu je koliko toliko drzao tempo. Protiv Njemaca u prijateljskoj takodjer odigrao dosta dobro, po meni..
Nemoj Pjaniću matere ti više da riješavaš utakmice protiv L ekipa, nek' igra Svraka zadnju protiv Litvanije u gostima, al prije toga trebamo zijanit', i nek' on iznese ekipu do pobjede.
Čuvajmo Pjanića za najjače utakmice. Također Sušiću preporučujem da u utakmice sa L ekipama ubaci amatere, jer i oni mogu, jel' te, da riješe utakmice.
Čuvajmo Pjanića za najjače utakmice. Također Sušiću preporučujem da u utakmice sa L ekipama ubaci amatere, jer i oni mogu, jel' te, da riješe utakmice.
čuj , pa i L utakmice su bitne kao i sve kvalifikacijske . pogotovo uzmi u obzir drugu , tj Litvaniju gdje smo jako kritično stajali na terenu , ni Miske , ni Džeko ni nitko drugi nije nešto napravio sve dok Pjanić nije uzeo stvari u svoje ruke . nije to toliko bezazleno koliko misliš jer bi ta utakmica bila dosta teža da Pjanić nije dao 2 asistencije i postigao gol .gringobih je napisao/la:Ma ne samo baraz nego inace koja je to tekma kad je on bio glavni kotac, sto se od njega uvijek ocekuje...???
Ja je se ne sjecam...
uostalom i da Pjanić NIJEDNU utakmicu dosad nije odigrao dobro (a jeste) , ja mu ne bih zamjerio jer on ima još puno u svojoj reprezentativnoj karijeri da odradi , tako da se ne brinem ja za njega . Miske je u njegovim godinama (malo mlađi) debitovao za reprezentaciju , i evo sa 31 godinom još uvijek je glavni dio našeg veznog reda.
Pa ako je veliki igrac o kakvom grcu pricamo, veliki igraci pokrenu i mrtvu kobilu a da ne pokrene klase poput Dzeke...Goalgetter je napisao/la:Pa kako ce se dokazati u velikim utakmicama, kad je citava ekipa pod grcem , od Dzeke pa na dalje. Mentalitet protiv velikih nam je k.arina, barem smo sada dobili Grke i ucinili jedan veliki korak naprijed prema tome, istina ima i njegove krivice tu, ali citav kolektiv zakaze.gringobih je napisao/la:Ma ne samo baraz nego inace koja je to tekma kad je on bio glavni kotac, sto se od njega uvijek ocekuje...???
Ja je se ne sjecam...
Kad je odigrao dobru tekmu protiv velikih? Protiv Francuza u Parizu je odigrao sjajno, u prvom svakako, a i u drugom poluvremenu je koliko toliko drzao tempo. Protiv Njemaca u prijateljskoj takodjer odigrao dosta dobro, po meni..
Odlicno, kad smo dobili prvu veliku utakmicu u Historiji????Kad nije bilo Pjanica....Jeli tako ili opet ja nesta tripujem???
Ti tu utakmicu uzimaš kao argument da bi dokazao da je on igrač koji je izvikan, te ima minimalnu ulogu u reprezentaciji. Ne vjerujem. Jedna jedina utakmica. Protiv Francuske bi bila prva historijska pobjeda, da nas nije syeb'o teren u tekmi prije protiv Lux -a.
Kasnije nisu mogli da trče s njima, i ja u tome vidim jedan od razloga zašto smo u drugom poluvremenu zijanili, a ne zato što Pjanić nije igrao onako kako ti od njega očekuješ. Zaista ti je argumentacija smiješna.
Kasnije nisu mogli da trče s njima, i ja u tome vidim jedan od razloga zašto smo u drugom poluvremenu zijanili, a ne zato što Pjanić nije igrao onako kako ti od njega očekuješ. Zaista ti je argumentacija smiješna.
Ma gringo je prolupao i to dobro. Prije je bio ok, sad je izgleda puko. Pjanic je medju nasa 3 najbolja igraca u kvalifikacijama dosada. Strasno nam je falio u Atini.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako da nije izvikan...Nama su mediji izaprali mozak velicajuci Pjanica, kojeg jos vecina smatra talentom a gazi 24-tu godinu...zizu1991 je napisao/la:Ti tu utakmicu uzimaš kao argument da bi dokazao da je on igrač koji je izvikan, te ima minimalnu ulogu u reprezentaciji. Ne vjerujem. Jedna jedina utakmica. Protiv Francuske bi bila prva historijska pobjeda, da nas nije syeb'o teren u tekmi prije protiv Lux -a.
Osim gola Realu nikad nije napravio nista u svojoj karijeri...
Pogotovo u Zenici nam je falio...PukoCartman je napisao/la:Ma gringo je prolupao i to dobro. Prije je bio ok, sad je izgleda puko. Pjanic je medju nasa 3 najbolja igraca u kvalifikacijama dosada. Strasno nam je falio u Atini.

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 26 jul 2013, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Stvarno šteta za njega, kao što ti kažeš, da nije ništa napravio u svojoj karijeri, još malo pa će kopačke o klin. Toliko smo nade polagali u njega ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.