Majka jednom rodi i čitav se život kaje.Žalim tebe i tvoje roditelje koji su te takvog nakaradnog napravili đubre mučko provokatosko !Saurman je napisao/la:Znači Osim na jedan ofiran način podnosi ostavku.Kad je nestalo para u klubu odmah diže sidro.
Umorio se čovjek od europskih utakmica
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vidim "strucnjaci" brane Osimove poteze, jedinstven slucaj u svijetu, privilegiju da uzima odmor na pocetku sezone nije imao ni Alex Ferguson!
Ocigledno 6 mjeseci godisnje (3 mjeseca zimi i isto toliko ljeti) nije dovoljno za odmor!
Ocigledno 6 mjeseci godisnje (3 mjeseca zimi i isto toliko ljeti) nije dovoljno za odmor!
Pa ne znam samo ko može povjerovati u ovu izjavu Gredića.
Osim je koliko znam bio na odmoru, odradio je pripreme i Željo odigrao 2 europske utakmice i sad je kao Osimu potreban neki odmor ovo može samo proći kod balavaca.
Očigledno je nestalo keša i vrijeme je za odlazak.

Osim je koliko znam bio na odmoru, odradio je pripreme i Željo odigrao 2 europske utakmice i sad je kao Osimu potreban neki odmor ovo može samo proći kod balavaca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa nema veze to. Željo nije nista zaradio, a duguje se dosta para. Kao što sam napisao dvije plate i premije za cčitavu godinu.xxzulaxx je napisao/la:Zeljo je trebo dobiti nekih 325 hiljada eura ako se dobro sjecam...borilo se za dodatnih 200 hiljada protiv Plzena, nek me neko ispravi ako nije tacno111 je napisao/la:Ne lupajte bolan i ne izmišljajte takve stvariEuroSport je napisao/la:Pustite ljudi covjeka na miru vise. Niko to ne zna ali je logično. Svako zna da Amar nikad kad počinje sezona ne bi napustio klupu da ide da gladi mud.a.
Nek razmisli, možda nije zdravstveno nešto nije ok, možda hoće da razmisli štai kako.
Igračima se duguju dvije plate i premije za čitavu sezonu, para se nema, a zaradilo se nije nista od evrope. Tako da molimo Boga svi da ostane! Amin
Razmislite malo zašto su otišli Bogičević, Vasilić i ostali...nema se para ljudi...šta vam je, teška je situacija.
Ne kažem da je to razlog, nemam pojma koji je razlog, ali je ovo istina.
- SarajlijaTM
Ipetm sve objasnio kako stoje stvari
Saurman,pitarcino,uhvati se svog jada,mani se širenja lazi o šampionu
E to je jedino istina u tvom postuEuroSport je napisao/la:111 je napisao/la:Ne lupajte bolan i ne izmišljajte takve stvariEuroSport je napisao/la:Pustite ljudi covjeka na miru vise. Niko to ne zna ali je logično. Svako zna da Amar nikad kad počinje sezona ne bi napustio klupu da ide da gladi mud.a.
Igračima se duguju dvije plate i premije za čitavu sezonu, para se nema, a zaradilo se nije nista od evrope. Tako da molimo Boga svi da ostane! Amin
nemam pojma
Ja pitar ? Mora da se hebeno šališ.SarajlijaTM je napisao/la:Ipetm sve objasnio kako stoje stvari

Kakvih laži jadan, izvuci tu glavu iz pjeska i malo pogledaj oko sebe.
Ferguson je morao biti zbog konkurencije, a pošto je Amar nema, osvojićemo 6 bodova bez njega i pokazaće čovjek da može negdje pod palmicom odmarati, pijuckati koktelcic i "daljinski" voditi ekipe protiv kojekakvih Zvijezda, Sarajeva, Čelika ...Ozren je napisao/la:Vidim "strucnjaci" brane Osimove poteze, jedinstven slucaj u svijetu, privilegiju da uzima odmor na pocetku sezone nije imao ni Alex Ferguson!

Ima istine u tome da nema konkurencije , ali ako Zeljo zeli da bude ozbiljan klub, takve stvari se ne smiju desavati, sta ocekivati od igraca kad vide amaterski pristup menagera?!maho_sa je napisao/la:Ferguson je morao biti zbog konkurencije, a pošto je Amar nema, osvojićemo 6 bodova bez njega i pokazaće čovjek da može negdje pod palmicom odmarati, pijuckati koktelcic i "daljinski" voditi ekipe protiv kojekakvih Zvijezda, Sarajeva, Čelika ...Ozren je napisao/la:Vidim "strucnjaci" brane Osimove poteze, jedinstven slucaj u svijetu, privilegiju da uzima odmor na pocetku sezone nije imao ni Alex Ferguson!
@EuroSport, ti se uveliko raspisao o stanju unutar Želje, kako se nema para, kako se ništa nije zaradilo o Evrope, onda nam pojašnjavaš zbog cega igraci odlaze i na kraju sam priznaš i konstatuješ da Nemaš pojma
to zaista nije normalno ponašanje....mislim, bez uvrede

to zaista nije normalno ponašanje....mislim, bez uvrede
igrači ne smiju pisnuti Amaru.Ozren je napisao/la:Ima istine u tome da nema konkurencije , ali ako Zeljo zeli da bude ozbiljan klub, takve stvari se ne smiju desavati, sta ocekivati od igraca kad vide amaterski pristup menagera?!maho_sa je napisao/la:Ferguson je morao biti zbog konkurencije, a pošto je Amar nema, osvojićemo 6 bodova bez njega i pokazaće čovjek da može negdje pod palmicom odmarati, pijuckati koktelcic i "daljinski" voditi ekipe protiv kojekakvih Zvijezda, Sarajeva, Čelika ...Ozren je napisao/la:Vidim "strucnjaci" brane Osimove poteze, jedinstven slucaj u svijetu, privilegiju da uzima odmor na pocetku sezone nije imao ni Alex Ferguson!

ali nema para,sve se rastalilo....
+1EuroSport je napisao/la:
Pa nema veze to. Željo nije nista zaradio, a duguje se dosta para. Kao što sam napisao dvije plate i premije za cčitavu godinu.
Razmislite malo zašto su otišli Bogičević, Vasilić i ostali...nema se para ljudi...šta vam je, teška je situacija.
Ne kažem da je to razlog, nemam pojma koji je razlog, ali je ovo istina.
E neka je ovo Amar uradio, da se malo trznu ovi što traže dlaku u jajetu.Te prljave im stolice, te nemaju šta vidjeti, nema ponude na stadionu......Cijelu prošlu sezonu čovjek bukvalno molio navijače da dođu na stadion, od toga klub živi.Lako je preko tastature s..ti, a kad treba kupiti kartu onda sve skupo.Svi znamo kakva je posjeta bila. Ovaj naš svijet navikao samo da traži, a kad treba klubu nešto dati onda nigdje nikog.Da smo kako treba svaka utakmica bi bila puna. Mogu misliti kad Amar viddi poluprazne tribine, logično je da se upita ima li smisla sve što čini za klub.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Sto bolan diras Celika....maho_sa je napisao/la:Ferguson je morao biti zbog konkurencije, a pošto je Amar nema, osvojićemo 6 bodova bez njega i pokazaće čovjek da može negdje pod palmicom odmarati, pijuckati koktelcic i "daljinski" voditi ekipe protiv kojekakvih Zvijezda, Sarajeva, Čelika ...Ozren je napisao/la:Vidim "strucnjaci" brane Osimove poteze, jedinstven slucaj u svijetu, privilegiju da uzima odmor na pocetku sezone nije imao ni Alex Ferguson!
Neka se šef odmori, zaslužio je. 10 trofeja nam je darovao i sada bi neko da se buni protiv njega. Ne samo to, od naredne sezone ćemo biti nosioci u drugom pretkolu ako Bog da. Dok šef nije došao, na Grbavici su se utakmice igrale svako 14 dana i zato neka budale danas ćute.
Nije na odmet da starta od drugog kola, neka da koji bod prednosti protivnicima. Biće zanimljivije.
Nije na odmet da starta od drugog kola, neka da koji bod prednosti protivnicima. Biće zanimljivije.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ciji si ti potrcko ?Saurman je napisao/la:Pa ne znam samo ko može povjerovati u ovu izjavu Gredića.![]()
NO PYRO NO PARTY
Vidim ja da je strah sa igraca presao i na neke navijace, strah se pojedincima uvukao u kosti!
Niko nije veci od kluba pa tako ni Osim, pravila moraju biti ista za sve. FK Zeljeznicar nije privatna svojina pa da neko radi kako mu srce zeli!
Svaki pravi navijac je razocaran nastupima ekipe u evropskim takmicenjima u proteklim sezonama. Ja licno ne vidim nikakav pomak od one sezone kad je Maccabi napunio mrezu "plavih" do one tekme od prije tri dana! Ne vidim niti jednog perspektivnog igraca, takodje ne postoji igrac koji je napredovao u periodu od tri godine!
Niko nije veci od kluba pa tako ni Osim, pravila moraju biti ista za sve. FK Zeljeznicar nije privatna svojina pa da neko radi kako mu srce zeli!
Svaki pravi navijac je razocaran nastupima ekipe u evropskim takmicenjima u proteklim sezonama. Ja licno ne vidim nikakav pomak od one sezone kad je Maccabi napunio mrezu "plavih" do one tekme od prije tri dana! Ne vidim niti jednog perspektivnog igraca, takodje ne postoji igrac koji je napredovao u periodu od tri godine!
-
- Kontakt:

Ako ne vidiš javi se ljudima mogu ti pomoći.Ozren je napisao/la:Vidim ja da je strah sa igraca presao i na neke navijace, strah se pojedincima uvukao u kosti!
http://www.sefic.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- corleone87
- Kontakt:
Je li neko spomenuo iz kluba Osimovu ostavku.NIJE.I ne vidim po cemu vi zakljucujete da covjek napusta klub.Fino je receno da mu treba odmora par dana i gotova stvar.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer i 10 gostiju.