Rafael30 je napisao/la:To je navijačkiBrcko87 je napisao/la:"bice gusto, bice 0:3"Rafael30 je napisao/la:1. kolo bujrum u BihaćRealno 2:0
![]()
Svaki poraz do 2 razlike za vas je uspjeh

Moderator/ica: GracanicaAA
Rafael30 je napisao/la:To je navijačkiBrcko87 je napisao/la:"bice gusto, bice 0:3"Rafael30 je napisao/la:1. kolo bujrum u BihaćRealno 2:0
![]()
Svaki poraz do 2 razlike za vas je uspjeh
druga ekipa kod nasBrcko87 je napisao/la:Gradina preokrenula na 2:1..(Turbić,Likić)
kod nas trećaLjumani_Banovici je napisao/la:druga ekipa kod nasBrcko87 je napisao/la:Gradina preokrenula na 2:1..(Turbić,Likić)
To je pojedinac, nisam vidio da je neko drugi psovao od igrača.. Popara je uvijek takav bio, da igra sa malo više pameti bio bi extra igrač. A što se tiče utakmice, Budućnost 15minuta stisla nas u mišiju rupu i dao Sloma gol, posle Turba dade gol i Budućnost pade katastrofa, Gradina preuze igru i napravi 5-6 100% sansi..baltazar1 je napisao/la:Gradina jučer ubila Budućnost...Gradina kao i obično dobra, rastrčani, mladi, uvijek opasni i dok je Turbića Gradina će uvijek biti kandidat za sami vrh tabele, pa tamam kad bi svake godine ulazili i ispadali
Turba je mašina
ono što mi se godinama ne sviđa kod vas, to je nekultura, kako na terenu tako i na klupi
jučer opet isto, Popara cijelo vrijeme psuje i prigovara sudiji i zbog prigovora dobije drugi žuti (ušao je igrač umjesto njega, niste bili u manjku) izlazi sa terena i veli "je.bo mu Bog mater u usta" da su svi čuli, a onda skače Grbešić i napada sudiju i organizatore i kaže kako su napravili lakrdiju, kako nema smisla džaba isključivati igrača itd...
a ne kontaju svi da je ipak turnir u spomen šehidima, da je eto i ramazan, da su domaćini više nego fer i korektni i da turnir svake godine organizuju na visokom nivou, a na kraju imaju mogućnost da vrate igrača u teren umjesto ovog isključenog
od kako znam za Gradinu uvijek ista priča ... nažalost, krkanluk uvijek na visokom nivou
Brcko87 je napisao/la:jel otaj novi traži 2000km na ruke i igra na sredi ??
i još nešto,u klub došao dopis da se pripremimo da igramo PL ako Leotar odustane..cirkus..
Pitaj Ibru Ibrića..:)Kaže da je on kontaktirao Gošk i da zbog nečeg oni ne bih mogli...ne bih sad o tom na forumu al ako mi nevjeruješ otidji sutra do kluba i kontaktiraj ga,sve će ti objasnit i dokumentovat..Benjo_AFC86 je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:jel otaj novi traži 2000km na ruke i igra na sredi ??
i još nešto,u klub došao dopis da se pripremimo da igramo PL ako Leotar odustane..cirkus..
nije to taj, mislim da si mislio na Hasanovica?
Kako cemo mi igrati kad ima GOSK
Pošto samo ti i ja pišemo ovde, da čujem tvoje mišljenje za narednu sezonuBrcko87 je napisao/la:Adin Džafić trenira sa ekipom..
Ekipu je pojačao i povratnik Adin Jahić..Moguć povratak i golmana Kenana Pirića..
Dijelim tvoje mišljenje da na papiru imamo kvalitetniju ekipu od one koja nas je uvela..na njima je da dokažu to i na terenu..sigurno da je sad i konkurencija dosta jača nego one godine..Benjo_AFC86 je napisao/la:Pošto samo ti i ja pišemo ovde, da čujem tvoje mišljenje za narednu sezonuBrcko87 je napisao/la:Adin Džafić trenira sa ekipom..
Ekipu je pojačao i povratnik Adin Jahić..Moguć povratak i golmana Kenana Pirića..![]()
Mislim da je ova ekipa kvalitetnija od one kad smo ušli, ne zna se ko će igrati prvu postavu, na svakoj poziciji imamo igrače koji konkurišu jedan drugome tako da se ne zna ništa. Kad smo ulazili onu sezonu na klupi su nam bili juniori samo.
Dolaskom Džafe bi puno toga dobili, jer vidjelo se na turniru u Klokotnici šta su naši špicevi mašali. Pogotovu Turba iza njega će igrati..
O Jahiću ne treba puno reći, lik je stavio igrače Sarajeva u džep kad smo igrali kući sa njima, i po meni najbolje odigrao proteklu sezonu iako je 95 godište.
Danas sa Slogom iz Doboja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.