To je grafit u Velikoj Brijesnici na poligonu, ako ne griješim.SaltCityAttack je napisao/la:Jeli ovo grafit na tom stadionu?...onda trebalo bi biti dobro ahahahhaa
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
19sioux89 više nije član ovog foruma.
Svaka čast za potez, a isto tako i svakog našeg koji ode provocirati na druge teme slobodno blokirajadmin je napisao/la:19sioux89 više nije član ovog foruma.

tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
joj ljudi ja sam redovno 4 godine na tribini volim sloboduisto ko i mater bgm to je neka neopisiva ljubav al ove godine vjerujem da ce mo se vratit u PL visenego ikad..da mi je ono da dodju utakmice zelje sarajeva da ima malo protivnickih navijaca da opet bude te euforije malo adrenalina jedva cekma da pocne ova sezona i da se abd vratimo u PL

najvise para od Slobode potrazuje Denis Mujkic 70000 eto vam vase legende
smrad najveci a uzimao je godisnje najmanje 40000 do dok je bio u Slobodi! pa vi opet njega gotivite

Sloboda Tuzla
Ma Mujkica su volili navijaci a sad to sto on tuzi klub to se malo treba raspitati, za sve su krivi braca Sabovici koji su pravili ovakve ugovore, da bi ostetili nekad klub.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 26 jul 2013, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
fukaratz je napisao/la:najvise para od Slobode potrazuje Denis Mujkic 70000 eto vam vase legendesmrad najveci a uzimao je godisnje najmanje 40000 do dok je bio u Slobodi! pa vi opet njega gotivite
ja s ga gotivio , licno se poznajemo , nikad ga vise pozdraviti necu , al da nesto utvrdi i kontaktirat cu ga preko tel da mu kazem neke stvari !!! slazem se ... SMRAD PRAVI JE ISPAO ... IMAO JE VELIKU PLATU , auto , zivio ko king
Prijateljska utakmica: FK Grbalj - FK Sloboda Tuzla 0:0.
Covjek smrad sto hoce svoje, realno dok je igro za vas mogo je lahke sale igrat bilo gdje drugo za duplo vece pare al je osto kod vas i sta sad on je najveci dusman slobode.........RUDARSKA2 je napisao/la:fukaratz je napisao/la:najvise para od Slobode potrazuje Denis Mujkic 70000 eto vam vase legendesmrad najveci a uzimao je godisnje najmanje 40000 do dok je bio u Slobodi! pa vi opet njega gotivite
ja s ga gotivio , licno se poznajemo , nikad ga vise pozdraviti necu , al da nesto utvrdi i kontaktirat cu ga preko tel da mu kazem neke stvari !!! slazem se ... SMRAD PRAVI JE ISPAO ... IMAO JE VELIKU PLATU , auto , zivio ko king
Svako od nas kad ode u prodavnicu gleda u marku hocel ga neko zajebat a kamoli 70 000 km
to je ono evo ti 40000,meni vrati 20000,sebi ostavi 20000 i svi zadovoljni..tako su vjerovatno radili i sa ostalim.. Glavašu 100 000..fukara87 je napisao/la:Ma Mujkica su volili navijaci a sad to sto on tuzi klub to se malo treba raspitati, za sve su krivi braca Sabovici koji su pravili ovakve ugovore, da bi ostetili nekad klub.

OFK Gradina Srebrenik
Glavasa placali ko da je Jürgen Klopp
Prvih 11 sa utakmice FK Grbalj - FK Sloboda Tuzla 0 - 0

-
- Kontakt:
[quote="fukara87"]Prvih 11 sa utakmice FK Grbalj - FK Sloboda Tuzla 0 - 0
[/quode mozel neko napisat koje ko

Opet nema Mujke u prvih 11fukara87 je napisao/la:Prvih 11 sa utakmice FK Grbalj - FK Sloboda Tuzla 0 - 0

www.nkbratstvogracanica.com
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
@Samke12345:Ovako pise ispod slike na fksloboda.ba,pa mislim da su imena postavljena kao igraci na slici.
U današnjem susretu šef struke Smajil Karić na teren je izveo sljedeću jedanaestorku:
Hadžić, Ćejvanović, Čejvanović, Salihović, Galin, Omić, Mehidić, Pršeš, Nezić, Brčkalić, Mehanović.
- IgorVisent
- Kontakt:
Vidim, ti bi se kao nasladjivao sto nema Mujkica u prvoj postavi. Ovo su pripremne utakmice, trener svaki put izvede drugaciju postavu. Nekad cak ni kapitena nema nedju prvih 11. Ali igraju svi, rotiraju se. Tako je to kad se utakmica igra svaki drugi, treci dancesc4 je napisao/la:Opet nema Mujke u prvih 11fukara87 je napisao/la:Prvih 11 sa utakmice FK Grbalj - FK Sloboda Tuzla 0 - 0

Diavolo. ACM
Ma kombinovani sastavi su svaku utakmicu, jos uvjek se ne zna prvih 11.
Slabo misljenje imas o meni,nemam nista ni protiv Mujke a kamoli protiv Slobode.Nego sam primjetio da je u ovih 5 pirpremnih igrao jednu ili 2 (sto nije slucaj sa ostalim igracima)IgorVisent je napisao/la:Vidim, ti bi se kao nasladjivao sto nema Mujkica u prvoj postavi. Ovo su pripremne utakmice, trener svaki put izvede drugaciju postavu. Nekad cak ni kapitena nema nedju prvih 11. Ali igraju svi, rotiraju se. Tako je to kad se utakmica igra svaki drugi, treci dancesc4 je napisao/la:Opet nema Mujke u prvih 11fukara87 je napisao/la:Prvih 11 sa utakmice FK Grbalj - FK Sloboda Tuzla 0 - 0
Ne sekiraj se ti, dat ce Mujka i u Slobodi puno golova, iako svi znamo da bi ti volio da ne da nijedan. Sportski pozdrav.

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
svaki igrac igra svaku utakmicu jedno poluvrijeme jedni a drugo drugi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.