RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

KenoRob
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la KenoRob » 26 jul 2013, 16:12

plus. drago mi je sto ce te ugostiti mladu repku u Vrapcicima. napokon da se i to desi. ocekujem finu atmosferu.

minus. rahimic i igraci nisu trebali izaci u medije sa izjavama da ce se velez borit za evropu. to je jedan dodatni pritisak poljuljanom velezu (bar sto se rezultata tice). cuo sam takve price x puta u celiku ali i u velezu. nije trebalo. to je trebala biti jedna lukava sredina tabele sa nekim jokerima u rukavu za iznenadjenje. vidimo se u cetvrtom kolu ali ovaj put na Bilinom gdje jedino jos vi i leotar niste igrali na novoj travi. zanimljivo je da celik zavrsava ovu godinu u vrapcicima 19. kolo...znaci 2 okrsaja ove godine (a mozda i kup) :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jul 2013, 16:38

KenoRob je napisao/la:plus. drago mi je sto ce te ugostiti mladu repku u Vrapcicima. napokon da se i to desi. ocekujem finu atmosferu.

minus. rahimic i igraci nisu trebali izaci u medije sa izjavama da ce se velez borit za evropu. to je jedan dodatni pritisak poljuljanom velezu (bar sto se rezultata tice). cuo sam takve price x puta u celiku ali i u velezu. nije trebalo. to je trebala biti jedna lukava sredina tabele sa nekim jokerima u rukavu za iznenadjenje. vidimo se u cetvrtom kolu ali ovaj put na Bilinom gdje jedino jos vi i leotar niste igrali na novoj travi. zanimljivo je da celik zavrsava ovu godinu u vrapcicima 19. kolo...znaci 2 okrsaja ove godine (a mozda i kup) :)
slažem se. ovo je veliki plus kako za grad, tako i za VELEŽ, mada grad i ne zaslužuje VELEŽ, pošto se o njemu uopšte ne brine, a ponaša se maćehinski....ova tekma će donijeti VELEŽU nadam se pune tribine, a uz to da se pojedini ljudi iz saveza malo bolje uvjere u stanje stadiona...klub bi trebao na ovakvim tekmama da pokuša da zaradi koju paru, što je normalno...

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 26 jul 2013, 16:50

KenoRob je napisao/la:plus. drago mi je sto ce te ugostiti mladu repku u Vrapcicima. napokon da se i to desi. ocekujem finu atmosferu.

Slažem se ovo za Evropu, trebali su samo najaviti borbu za gornji dio tabele.Mada liga odavno nije bila slabija po kvaliteti ekipa.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 jul 2013, 16:52

Rodjeni sretno protiv Slavije :D ;)
04.10.2009 !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jul 2013, 17:13

sarajlija je napisao/la:Rodjeni sretno protiv Slavije :D ;)
Hvala! ;)

sretno vama kontra komšija..

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 jul 2013, 17:13

Sretno i nama na tribinama i da niko u juznom ne zavrsi :mrgreen:

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 26 jul 2013, 17:30

RAHIMIĆ : NA PUTU PREMA „EVROPI“ MORAMO RAZMIŠLJATI O POBJEDI NAD SLAVIJOM

Danas je održana press konferencija Fudbalskog kluba Velež uoči početka sezone 2013/2014.
Medijima su se obratili Ibro Rahimić, šef stručnog štaba „Rođenih“ i Samir Merzić, jedan od najiskunijih igrača u redovima Veleža.

Kompletan snimak press konferencije možete pogledati u sklopu VelezTV.

izvor: oficijelna

FORZA VELEZ

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 26 jul 2013, 19:08

Sutra utakmicama 1. kola počinje nova sezona Premijer lige BiH u fudbalu.

Slavija će u Vrapčićima gostovati protiv Veleža, ali u meč će ući dosta oslabljena. Tako tim iz Istočnog Sarajeva neće moći računati na Filipa Osmana koji još uvijek nije završio papire sa bivšim klubom, a zbog povreda neće igrati i Nedim Oglečevac i Darko Mitrović.

Slavija je prošle sezone ubjedljivo pobijedila Velež u Vrapčićima sa 3:0.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 26 jul 2013, 19:16

AMADUDI je napisao/la:Sutra utakmicama 1. kola počinje nova sezona Premijer lige BiH u fudbalu.

Slavija će u Vrapčićima gostovati protiv Veleža, ali u meč će ući dosta oslabljena. Tako tim iz Istočnog Sarajeva neće moći računati na Filipa Osmana koji još uvijek nije završio papire sa bivšim klubom, a zbog povreda neće igrati i Nedim Oglečevac i Darko Mitrović.

Slavija je prošle sezone ubjedljivo pobijedila Velež u Vrapčićima sa 3:0.
Ja sam to neki dan napisao. Slavija je ekipa koja uvijek odigra solidno protiv Veleza ali mislim da ce sutra kapitulirat u ranoj fazi utakmice. Jbt bit ce i sutra cevru vopra danas i gusteri trazili hladovinu
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 jul 2013, 19:23

Sve kontam da odem na onu tribinu u hladu ali s one tribine nikako ne mogu pratit utakmicu normalno :roll: Samo sam jednom bio na onoj tribini, jedva do poluvremena izdrzao.

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 26 jul 2013, 20:27

Sutra lagana pobjeda aBd :).. Evo Haurdic je slobodan, a po meni extra igrac za nasu ligu. Volio bih ga vidjeti kod nas.
i tito je volio velež :D

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 26 jul 2013, 21:01

kroos je napisao/la:Sutra lagana pobjeda aBd :).. Evo Haurdic je slobodan, a po meni extra igrac za nasu ligu. Volio bih ga vidjeti kod nas.
Taman to htjedoh da kazem, i ja bih ga volio vidjeti u nasem dresu. Odlican igrac za nase uslove. On i Osmanagic u paketu nek dodju i eto nam LP-a iduce godine aBd :mrgreen:

A sutra poslije utakmice ocekujem da budemo prvi na tabeli zbog gol razlike 8-)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 jul 2013, 21:45

Nego, hoće li se dolaziti iza gola sutra ?
Ja sam kont'o, nemojte me izradit' :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 jul 2013, 21:52

kroos je napisao/la:Sutra lagana pobjeda aBd :).. Evo Haurdic je slobodan, a po meni extra igrac za nasu ligu. Volio bih ga vidjeti kod nas.
Anes mi je tu haman komsija , nema nista od toga da ostane u ligi nasoj, hoce on vani da ide odmah ..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 jul 2013, 22:02

Da je valj'o ikome vani, ne bi se on vratio u PLBiH. Al et', možda ga fantastične partije u dresu Sarajeva, pogotovo protiv Kukesija otisnu u inostranstvo. :mrgreen:

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 26 jul 2013, 22:05

aS_Roma je napisao/la:
Anes mi je tu haman komsija , nema nista od toga da ostane u ligi nasoj, hoce on vani da ide odmah ..
Ehh sta ja sve hocu, puno bolji igraci iz PL nisu mogli naci angazman vani, i ako kazem on je dobar igrac za nase uslove i nasu ligu. Ja mislim sa njegovim dolaskom bi dobili ekipu koja je konkurentna za europu .
i tito je volio velež :D

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 26 jul 2013, 22:09

zizu1991 je napisao/la:Da je valj'o ikome vani, ne bi se on vratio u PLBiH. Al et', možda ga fantastične partije u dresu Sarajeva, pogotovo protiv Kukesija otisnu u inostranstvo. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 jul 2013, 22:57

zizu1991 je napisao/la:Da je valj'o ikome vani, ne bi se on vratio u PLBiH. Al et', možda ga fantastične partije u dresu Sarajeva, pogotovo protiv Kukesija otisnu u inostranstvo. :mrgreen:
on je i prije Libertasa najavio odlzaka tako da nisu tu cista posla , a sad kako on igra to je druga prica

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 jul 2013, 23:13

Nek' ide, sretno mu bilo, al ja igrača sa onakvim motivom za igru kakav je imao u dresu Sarajeva, ne bih preporučio niti jednom premijerligašu, da ne pričamo dalje. O njegovim kvalitetama ... mislim da se protiv već pomenutog Kukesija pokazao, jer ako već želiš vani, šta ti daje bolju priliku za izlog do evropske utakmice ?

Svaka njemu čast, ali ...

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 27 jul 2013, 01:01

Raja sta je sa Fkvelezlive?? Nesto ne fercera. Gdje gledat tekmu trasu? Ima li kakav stream?
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.