Adnan Zahirović
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Adnan Zahirović
Mislim da nam igraci i nakon reprezentativnih uspjeha slabo kotiraju..standardni reprezentativac presao u redove njemackog drugoligasa..hmm, slabo je to!
masteRofPoker je napisao/la:Ma to ti je brate moj Bosna i Hercegovina, Balkan, bitno je pljunuti, posrati se covjeku na njegovu karijeru, oprosti na izrazu, ali tako ti je ovdje. I ovo kada su procitali proba, odmah strucnjaci se javljaju, a bolje je citav zivot igrati u Turbini iz Jablanice nego biti neobrazovan i pristrasan novinar.Devil je napisao/la:Ma nije moguce da on ode u Nemacku. Zar on nije futa, neznalac i sve ostalo ciji je najveci domet ruska druga ili "slabasna" kineska liga ?.![]()

Solidan transfer... Ako Njemacka moze na svjetskom prvenstu u Juznoj Africi imati jednog (ili mozda dva?) igraca u trupi iz druge lige zasto nebi i mi mogli?
- BritishCore
- Kontakt:
Sacekaj momciluko august 2014. pa da vidimo onda kako ce biti.. mislim u pravu si, al sumnjam da će biti ovako tad nekad.. još ako dobro prođemo na SP-u cijenim da će se bar 3-4 reprezentativca prodati u lige petice.velez_mostar je napisao/la:Mislim da nam igraci i nakon reprezentativnih uspjeha slabo kotiraju..standardni reprezentativac presao u redove njemackog drugoligasa..hmm, slabo je to!

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Iskreno se nadam da ce uspjeti i da ce zaigrati i u prvoj Bundesligi,zaista nemam nista protiv momka,ja samo zelim da nasa reprezentacija bude sto jaca i da ne cekamo da nam se lose stvari dogode pa tek onda da reagujemo kao sto je bilo u proslosti,eventualne lose stvari treba prevenirati,ne moze se to meni ili bilo kome uzimati za zlo.Cartman je napisao/la:Kako god okrenes, nemamo dva zadnja vezna koja su bolja od njega u ovom trenutku. Tako da ima mjesta. Dobar je ovo izbor za Zahirovica, sada se mora izborit za mjesto u prvih 11, u Minsku to nije uspio uradit. Eh sad je li za to razlog manjak kvaliteta ili sto je bio samo na posudbi, ne znam.Miske10 je napisao/la:Preuvelicavate li,preuvelicavateAli hajd dobro,ja i dalje mislim da Zaha nije kalibar za reprezentacije naseg ranga,nadam se da ce me demantovati.Sretno Zahire
A koji zadnji vezni je kalibar naše reprezentacije? Hadžić u strašnoj austrijskoj ligi ili Rahimić u 38. godini kojem su zadnjih godina nastupi u reprezentaciji jedina minutaža u profesionalnom fudbalu? Svraka? Ili pošto nemamo zadnjeg veznog u ligi petice, što valjda vidimo kao neki naš kalibar, onda da igramo bez zadnjeg veznog, je l'.
Isprobat ćemo sad Hadžića, on bi trebalo da je nešto ofanzivniji pa ćemo vidjeti kako se to uklapa, ali pretpostavljam da su po kvalitetu tu negdje. Što se tiče prelaska u Bochum, dobro je igrati u Cvajti. Naravno ne mora čekati da Bochum pređe u viši rang, na njemu je da igra dobro i brzo će ga uloviti neki prvoligaš. Ako bude standardan i bude solidan na eventualnom nastupu u Brazilu, vrlo lako već sljedeće sezone.
A može bit' i da nam se Kolašinac smiluje, pa će ovo pitanje već biti manje važno...
Isprobat ćemo sad Hadžića, on bi trebalo da je nešto ofanzivniji pa ćemo vidjeti kako se to uklapa, ali pretpostavljam da su po kvalitetu tu negdje. Što se tiče prelaska u Bochum, dobro je igrati u Cvajti. Naravno ne mora čekati da Bochum pređe u viši rang, na njemu je da igra dobro i brzo će ga uloviti neki prvoligaš. Ako bude standardan i bude solidan na eventualnom nastupu u Brazilu, vrlo lako već sljedeće sezone.
A može bit' i da nam se Kolašinac smiluje, pa će ovo pitanje već biti manje važno...
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa upravo to, nemamo boljeg zadnjeg veznog, zato ovaj transfer itekako dobro dode. Pa sam Ivica Osim je rekao da nam je to jedna od deficitarnijih pozicija u ekipi.Edol je napisao/la:A koji zadnji vezni je kalibar naše reprezentacije? Hadžić u strašnoj austrijskoj ligi ili Rahimić u 38. godini kojem su zadnjih godina nastupi u reprezentaciji jedina minutaža u profesionalnom fudbalu? Svraka? Ili pošto nemamo zadnjeg veznog u ligi petice, što valjda vidimo kao neki naš kalibar, onda da igramo bez zadnjeg veznog, je l'.
Ako neko kaze za nekog igraca da nije kalibar za repku, pa onda ocekujemo da nam napise igraca koji je bolji od njega pa da vidimo ko je to za repku.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Hajd nek se i Zaha konacno maknu iz bivseg SSSR-a
Puno srece u Njemackoj..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja mislim da bi taj Hadzic trebao i mogao mijenjati Medu, a ne Zahu. Neko ovdje napisa kako Spaha iznosi loptu, pa to je upravo radi njeg, zamisli imas igraca za kojeg znas da ce u 95% slucajeva ostati nazad. Onda ti odmah imas vise sigurnosti u sebe, to meni smeta kod Besica, on igra defanzivnog veznog i odjednom se pojavi u napadu, i zna on to i u napadu igrati sve je to ok, ali prazno nazad. Ali vidjeti cemo, nadam se da ce uspjeti u Njemackoj.
Celik!3,2,2.
Iznosio bi Zaha loptu, al' ona njemu zapinje za noge, smeta čovjeku.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne može on mijenjati Medu nikako. Isti klinac od igrača kao i Zaha, samo sa jačom fizičkom snagom i građom.
Da je Medi građu Hadžića, a trku Zahe

Da je Medi građu Hadžića, a trku Zahe

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa gdje je timska igra i zatvaranje te pozicije od strane igraca koji nije u poziciji da doprinese napadu???AllGunsBlazing je napisao/la:Ja mislim da bi taj Hadzic trebao i mogao mijenjati Medu, a ne Zahu. Neko ovdje napisa kako Spaha iznosi loptu, pa to je upravo radi njeg, zamisli imas igraca za kojeg znas da ce u 95% slucajeva ostati nazad. Onda ti odmah imas vise sigurnosti u sebe, to meni smeta kod Besica, on igra defanzivnog veznog i odjednom se pojavi u napadu, i zna on to i u napadu igrati sve je to ok, ali prazno nazad. Ali vidjeti cemo, nadam se da ce uspjeti u Njemackoj.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
cestitke Zahirovicu na transferu u Bohum,odlazi u prilicno jaku ligu i poznat njemacki klub,sad je sve na njemu,da se dokaze i nakon Brazila pronadje jos bolji angazman! od ovoga ce itekako profitirati reprezentacija,sada na toj poziciji zadnjeg veznog imamo Hadzica iz Sturma i Zahirovica iz Bohuma,neka se obojica potrude da izbore status prvotimca...
svaka cast Zaha! samo napreduj i stipu se ovi levata iz plbih
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa ide samo rotacija, neka logika, bek na stopera, krilo na beka, ali svejedno to nije isto kao igrac koji je nekad i sam igrao stopera(po potrebi). Uostalom, ako se nekad desi i da bek ostane, i krilo, ko onda ulazi tu? Opet Zaha dok bi Besic isto ostao.gringobih je napisao/la: Pa gdje je timska igra i zatvaranje te pozicije od strane igraca koji nije u poziciji da doprinese napadu???
@bagrcavi bitno je da Svraki nista ne zapinje kad igra. Uostalom onda da treba iznositi loptu iznosio bi je.
Celik!3,2,2.
Pa nebitno moze se desiti i da Edin mora zatvoriti DM poziciju ako Besa recimo probije protivnicku odbranu i nadje se u gol sansi...AllGunsBlazing je napisao/la:Pa ide samo rotacija, neka logika, bek na stopera, krilo na beka, ali svejedno to nije isto kao igrac koji je nekad i sam igrao stopera(po potrebi). Uostalom, ako se nekad desi i da bek ostane, i krilo, ko onda ulazi tu? Opet Zaha dok bi Besic isto ostao.gringobih je napisao/la: Pa gdje je timska igra i zatvaranje te pozicije od strane igraca koji nije u poziciji da doprinese napadu???
@bagrcavi bitno je da Svraki nista ne zapinje kad igra. Uostalom onda da treba iznositi loptu iznosio bi je.
Ipak je bolje imati DM-a koji zna povuci loptu...Jer tad protivnik mora trositi jednog igraca da njega zatvara...

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Po cemu je bolje? I zasto onda velike ekipe nemaju to? Carolija fudbala nije samo dati gol, vec se dobro i odbraniti.
Celik!3,2,2.
Kako nemaju Sta je Pirlo, Sta je Buskets, Sta je Toure, nekad Skols itdAllGunsBlazing je napisao/la:Po cemu je bolje? I zasto onda velike ekipe nemaju to? Carolija fudbala nije samo dati gol, vec se dobro i odbraniti.
Ipak je bolje imati auto sa brzinama prema naprijed a i rikvercom....

- Rockefeller
- Kontakt:
Oni nisu defanzivni veznjaci. Defanzivan je Carrick (pored nekada Scholesa), defanzivan je bio Gatusso (pored Pirla), defanzivan je Barry, Garcia ili de Jong pored Yaya Tourea. Busquets je defanzivni vezni, baš tako.
Oni koji igraju sa tri u sredini koriste još jednog ofanzivnog veznjaka ili defanzivnog, zavisi šta im treba. Nama sa dva napadača i sa Pjanićem ili Zvjezdanom u sredini je taman jedan igrač koji voli defanzivne zadatke.
Oni koji igraju sa tri u sredini koriste još jednog ofanzivnog veznjaka ili defanzivnog, zavisi šta im treba. Nama sa dva napadača i sa Pjanićem ili Zvjezdanom u sredini je taman jedan igrač koji voli defanzivne zadatke.
Pa dobro CM u formaciji 4-4-2 je automatski i DM i obratno, Toure,Skols, Fabregas, Modric itdRockefeller je napisao/la:Oni nisu defanzivni veznjaci. Defanzivan je Carrick (pored nekada Scholesa), defanzivan je bio Gatusso (pored Pirla), defanzivan je Barry, Garcia ili de Jong pored Yaya Tourea. Busquets je defanzivni vezni, baš tako.
Poenta je da je bolje imati svestranog igraca na toj poziciji nego nekog ogranicenog u napadu...
U nasoj repki se to najbolje vidi jer u vecini slucajeva Spaha mora iznositi loptu jer nam je DM prema naprijed limitiran...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.