RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Biće to veliki praznik za sve nas. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
- pravnik1981
- Kontakt:
Otis'o Melunovic iz Sarajeva, sad ce ga Tana nakacit nama i to ce nam bit "extra" pojacanje

ne, samo ne to, odmah bi se objesio na orahu, pored kuće....pravnik1981 je napisao/la:Otis'o Melunovic iz Sarajeva, sad ce ga Tana nakacit nama i to ce nam bit "extra" pojacanje![]()
![]()
![]()

- pravnik1981
- Kontakt:
Melun i Cemalovic u napadu, kakav bi to tandem bioAlemC85 je napisao/la:ne, samo ne to, odmah bi se objesio na orahu, pored kuće....pravnik1981 je napisao/la:Otis'o Melunovic iz Sarajeva, sad ce ga Tana nakacit nama i to ce nam bit "extra" pojacanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mirzi fali discipline, sredit će to IBRO, ako već nije...pravnik1981 je napisao/la:Melun i Cemalovic u napadu, kakav bi to tandem bioAlemC85 je napisao/la:ne, samo ne to, odmah bi se objesio na orahu, pored kuće....pravnik1981 je napisao/la:Otis'o Melunovic iz Sarajeva, sad ce ga Tana nakacit nama i to ce nam bit "extra" pojacanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Sta je bilo na press konferenciji, sta su govorili igrači i Ibro, pisalo je na oficijelnoj da će biti neke izjave, i valjda cemo znati jel Tanović ostao direktor i ko je predsjednik kluba (Trebao je biti onaj Čevra, ali je ipak samo član UO)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
bit će na oficijelnoj stranici poslijepodne, tako da se moraš malo strpiti...RodjeniiBrato je napisao/la:Sta je bilo na press konferenciji, sta su govorili igrači i Ibro, pisalo je na oficijelnoj da će biti neke izjave, i valjda cemo znati jel Tanović ostao direktor i ko je predsjednik kluba (Trebao je biti onaj Čevra, ali je ipak samo član UO)

-
- Kontakt:
sto smo pali po melunovicu majko moja,,,covjeku dati nogu zbog promasenog penala je ipak malo previse jer nije on jedini krivac sto sarajevo nije proslo dalje,nije on jedini igrao sinoc,ako bi se tako gledalo i po tome onda bi kod nas u velezu trebalo da dati nogu polovici ekipe...
koliko sam ja upoznat uopste nije bio press sa tom tematikom..press se odrzao povodom zavrsetka priprema, tj. sutrasnjeg pocetka sezone i utakmice sa Slavijom...a sjednicu Upravnog Odbora treba ocekivati poslije godisnjih odmora..jer sada je malo teze da se okupe svi koji su clanovi istog..sto zbog njihovih privatnih/poslovnih obaveza, sto upravo zbog tih godisnjih odmora..osim ako se budu dogovarali telefonskiRodjeniiBrato je napisao/la:Sta je bilo na press konferenciji, sta su govorili igrači i Ibro, pisalo je na oficijelnoj da će biti neke izjave, i valjda cemo znati jel Tanović ostao direktor i ko je predsjednik kluba (Trebao je biti onaj Čevra, ali je ipak samo član UO)

u svakom slucaju..valja nama sutra na utakmicu...nadam se da nece bas previse da upekne ovo nase mostarsko sunce..jer ce biti tesko i sjediti tamo..a mogu tek misliti kako ce biti igracima koji uz sve to jos moraju i da igraju lopte..a bez obzira kakvo vrijeme bude nadam se da ce Velez biti dovoljno bolji od Slavije i da cemo na pravi nacin, pobjedom, otvoriti ovu novu sezonu...a onda Siroki...pa Leotar....itd itd
FORZA VELEZ
Sutra svi na stadion. Forza Velez
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Sutra upisati prva 3 boda u sezoni , FORZA VELEŽ !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kackete na vugla i na stadion. Okoja vam je u fejicevoj blejit u seljankure s dna kace!!! Evo Ibro ponovo obecao Europu, sto se m3ne tice sa ovom ekipom I dalje mrvicu nerealno ali idemo se boriti pa sta bude. Mislim da nas igrac ili dva dijele od prvih nekoliko mjesta.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Tito slazem se. Negdje od 5-10 mjesta. Ali kad bi drzali tempo do polusezone i onda doveli 2-3 dobra igraca mozda bi mogli i nesto vise. Ne zelim ni razmisljati koliko bi nas bilo na gostovanjima da izborimo evropu. To bi bila perverzijaTitova-Juga je napisao/la:Kackete na vugla i na stadion. Okoja vam je u fejicevoj blejit u seljankure s dna kace!!! Evo Ibro ponovo obecao Europu, sto se m3ne tice sa ovom ekipom I dalje mrvicu nerealno ali idemo se boriti pa sta bude. Mislim da nas igrac ili dva dijele od prvih nekoliko mjesta.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Naravno, uz to da na polusezoni ne ode niti jedan kljucni igrac kao sto nam se iz godine u godinu ponavlja, I onda smo na konju.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Sta kazete za Ramovica i Jusufbasica, kako su se nametnuli?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
U prijateljskim dobri. Sad tek dolaze prave provjere i na njima je da se dokazuLG97DM je napisao/la:Sta kazete za Ramovica i Jusufbasica, kako su se nametnuli?
Bila bi invazija na svaki stadion. Realno, Velez je imao duplo vecu posjetu na gostovanjima u federalnoj nego neki klubovi kuci u PL.moRAja je napisao/la:Tito slazem se. Negdje od 5-10 mjesta. Ali kad bi drzali tempo do polusezone i onda doveli 2-3 dobra igraca mozda bi mogli i nesto vise. Ne zelim ni razmisljati koliko bi nas bilo na gostovanjima da izborimo evropu. To bi bila perverzijaTitova-Juga je napisao/la:Kackete na vugla i na stadion. Okoja vam je u fejicevoj blejit u seljankure s dna kace!!! Evo Ibro ponovo obecao Europu, sto se m3ne tice sa ovom ekipom I dalje mrvicu nerealno ali idemo se boriti pa sta bude. Mislim da nas igrac ili dva dijele od prvih nekoliko mjesta.
ako bude sutra ovakva vrucina kao danas nece biti zdravo za igrati...vruce je da nije normalno..
a slazem se apsolutno da nam za tu neku evropu trebaju jos 1-2 igraca..jer ipak treba biti realan..sezona je duga..postoji mogucnost povreda pa je pitanje da li bas imamo jednako dobre zamjene na klupi a da se to ne odrazi na kvalitet igre..ali eto, ko zna..ako ostvarimo dobar rezultat u ovih prvih 19 kola..mozda se bude isplatilo i malo se dodatno zaletiti u drugom dijelu..pojacati se..i zaletiti se..pa sta Bog da...
FORZA VELEZ
a slazem se apsolutno da nam za tu neku evropu trebaju jos 1-2 igraca..jer ipak treba biti realan..sezona je duga..postoji mogucnost povreda pa je pitanje da li bas imamo jednako dobre zamjene na klupi a da se to ne odrazi na kvalitet igre..ali eto, ko zna..ako ostvarimo dobar rezultat u ovih prvih 19 kola..mozda se bude isplatilo i malo se dodatno zaletiti u drugom dijelu..pojacati se..i zaletiti se..pa sta Bog da...
FORZA VELEZ
"Ako je suditi prema posljednjim treninzima sutra će od prvog minuta u Veležovom dresu zaigrati Oštraković, Hebibović, Kazazić, Merzić, Letić, Majkić, Kodro, Ramović, Rašević, Okić i Jusufbašić."
Sutra ce biti katastrofa vrijeme, valja to izdrzat i nama sto gledamo a pogotovo igracima. Odmah mi padne na pamet utakmica protiv Kozare u Vrapcicima

Sutra ce biti katastrofa vrijeme, valja to izdrzat i nama sto gledamo a pogotovo igracima. Odmah mi padne na pamet utakmica protiv Kozare u Vrapcicima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.