FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TheManiacs
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Snimano je,cisto da se zna,mislim ima snimak sa Hayata moze se naci na netu...googlajTheManiacs je napisao/la:Faruk_Edin Džeko je napisao/la:ee ljudi jel neko ima snimak od bajramskog malonogometnog turnira.da bas vidim kako je bilo iz daljine....kako su to ljudi mogli vidjeti koji nisu bili na utakmici posto sam ja bio,pa da vidim kako smo navijali,mada znam da je prejako bilo.....![]()
Nije snimano

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TheManiacs
- Kontakt:
Cestitat cu ti ak nadjemmiky_hz je napisao/la:Snimano je,cisto da se zna,mislim ima snimak sa Hayata moze se naci na netu...googlajTheManiacs je napisao/la:Faruk_Edin Džeko je napisao/la:ee ljudi jel neko ima snimak od bajramskog malonogometnog turnira.da bas vidim kako je bilo iz daljine....kako su to ljudi mogli vidjeti koji nisu bili na utakmici posto sam ja bio,pa da vidim kako smo navijali,mada znam da je prejako bilo.....![]()
Nije snimano

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma bravo! Kakav crni San i clanci iz tih kvazinovina. Treba se samo sjetiti kakve su gluposti, lazi i sta sve ne jos do prije par mjeseci pisali po ovim kvazinovinama neki (poznati) kvazinovinari. Koliko samo "placenih" clanaka, pored onih izmisljenih, ima u tim kvazinovinama. Nisam im vjerovao tada i ne vjerujem ni sada!bistrikboy je napisao/la:Pa o tome i govorim,kada se jadikuje onda su kao pouzdani a kada kritikuju klub nisu,izgleda da nije svakom jasno da je ovaj intervju lakrdija obicna...Seyo_TM je napisao/la:Ovo je intervju bio, tako da sumnjam da ce lazirati odgovore na pitanja...a pitanja su naravno dogovorena...bistrikboy je napisao/la:Molim vas da od sada uvijek blagovremeno najavite koji clanak "SAN"-a je istinit a koji nije jer sam sada totalno zbunjen
A svako njihovo misljenje, info iz provjerenih izvora i "rekao nam igrac koji zeli biti anoniman" su stvari o kojima ne treba trositi rijeci
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
sve dok je junuza i tako tih bices ti banovan jos koji put isto ko i ja...naprave acc da zajebavaju banuju ga ali on ima jos 3 acc i tako to, tako da mu je svejedno...evo kja sam napravio ovaj njofra acc da bi nastavio normalno pisati, ali sutra se vraca 19TM87Manijakk je napisao/la:Pa sto bi administracija banovala jednog junuza, kad imaju mene...Mandrak je napisao/la:Ovaj junuz je klasicni pakaš koji dođe ovdje samo da provocira i podyebava raju....njega treba administracija da riješi,a ne da dozvoli da se dođe do svađe i eventualnih banova.

19TM87 to sam ja
Ma bit će boljih pojačanja, samo polahko, ne trčimo pred rudu.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Pinki tm`87
- Kontakt:
sve dok je junuza i tako tih bices ti banovan jos koji put isto ko i ja...naprave acc da zajebavaju banuju ga ali on ima jos 3 acc i tako to, tako da mu je svejedno...evo kja sam napravio ovaj njofra acc da bi nastavio normalno pisati, ali sutra se vraca 19TM87
[/quote]
Izdrzi Denise jug je uz tebe
Al sam si kriv, nisi trebo istinu govorit na dijelu foruma malenih
Ma da je dovest jednog igraca kako treba, npr Blatnjaka ili nekog extra veznog, uz oporavljenog Viscu i Rovcanina, moglo bi se nesto uradit...Ako ne mogu dovest nekog koji ce zaigrat odmah u prvih 11 ne treba ga ni dovodit. Ali treba vjerovat Amaru, skontace on nesto 100%.
Evropa ili razlaz, svi sem AMARA

Izdrzi Denise jug je uz tebe

Ma da je dovest jednog igraca kako treba, npr Blatnjaka ili nekog extra veznog, uz oporavljenog Viscu i Rovcanina, moglo bi se nesto uradit...Ako ne mogu dovest nekog koji ce zaigrat odmah u prvih 11 ne treba ga ni dovodit. Ali treba vjerovat Amaru, skontace on nesto 100%.
Evropa ili razlaz, svi sem AMARA

kako se stavlja ovaj potpis???
Ma to tebi nesto pravo kratko trajenjofra je napisao/la:sve dok je junuza i tako tih bices ti banovan jos koji put isto ko i ja...naprave acc da zajebavaju banuju ga ali on ima jos 3 acc i tako to, tako da mu je svejedno...evo kja sam napravio ovaj njofra acc da bi nastavio normalno pisati, ali sutra se vraca 19TM87Manijakk je napisao/la:Pa sto bi administracija banovala jednog junuza, kad imaju mene...Mandrak je napisao/la:Ovaj junuz je klasicni pakaš koji dođe ovdje samo da provocira i podyebava raju....njega treba administracija da riješi,a ne da dozvoli da se dođe do svađe i eventualnih banova.

Neću, neću, oduševljen sam mogućim pojačanjem u vidu igrača koji zna i ući u igru u Javoru iz Ivanjice. Statistika: 4 gola u zadnje 4 godine. A o Džeki pišu sve novinenime_tm87 je napisao/la:Hoces da ti Messija dovedemo,Henrya, Xavi,Željovac je napisao/la:Vjerujem da je istina za dovođenje Stojanovića, jer već deceniju dovodimo takve prinove. Navijačima je on još uvijek ime i mnogi će na njega odmah gledati kao na pojačanje, a to što je totalno propao je većini manje važno.
Znači, dovešćemo par slobodnih bivših fudbalera i preko sudija dat' sve da izborimo Evropu. Igre nemamo već pola godine i jedina šansa da se šta promjeni su Višća i Rovčanin.
Stojanović, Spalević, Pelak, Ješe...- jadno i očekivano!
Žujin intervju je odvratan! Ne može nikako biti više iritantan u pokušajima da ostavi dojam jedinog spasitelja kojeg svi drugi povaljuju. Pa čak možda i menadžerska i advokatska mafija![]()
Pa eto, Spasioče, bujrum spašavaj! Nisi valjda došao da plačeš po novinama i tražiš oproste dugova.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:Neću, neću, oduševljen sam mogućim pojačanjem u vidu igrača koji zna i ući u igru u Javoru iz Ivanjice. Statistika: 4 gola u zadnje 4 godine. A o Džeki pišu sve novinenime_tm87 je napisao/la:Hoces da ti Messija dovedemo,Henrya, Xavi,Željovac je napisao/la:Vjerujem da je istina za dovođenje Stojanovića, jer već deceniju dovodimo takve prinove. Navijačima je on još uvijek ime i mnogi će na njega odmah gledati kao na pojačanje, a to što je totalno propao je većini manje važno.
Znači, dovešćemo par slobodnih bivših fudbalera i preko sudija dat' sve da izborimo Evropu. Igre nemamo već pola godine i jedina šansa da se šta promjeni su Višća i Rovčanin.
Stojanović, Spalević, Pelak, Ješe...- jadno i očekivano!
Žujin intervju je odvratan! Ne može nikako biti više iritantan u pokušajima da ostavi dojam jedinog spasitelja kojeg svi drugi povaljuju. Pa čak možda i menadžerska i advokatska mafija![]()
Pa eto, Spasioče, bujrum spašavaj! Nisi valjda došao da plačeš po novinama i tražiš oproste dugova.Još kad se sjetim kako je prije 10 godina bacio Mulalića na Koševu, Xavi i Messi su mi suvišni.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Vjerovatno i jeste taj Javor jači od nas, ali nema dileme da Stojanović forme nije vidio očima već nekoliko godina. Mešanović je za Jedinstvo za polusezonu zabio 12 golova prije nego što je nama došao, a i nije tako fantastično pojačanje. Guvo je isto tako nekad znao, pa nije meda mog'o kad se vratio. Hoću da kažem da su njegove 4 godine neigranja u formi teška kocka za nas. A ako nemamo para za bolje, to je već druga stvar.
Najtužnije je što ćemo i za njega morati dati sve para što imamo. Možemo se samo nadati da će imati veće samopouzdanje u ligi koju je već jednom prekucao.
Najtužnije je što ćemo i za njega morati dati sve para što imamo. Možemo se samo nadati da će imati veće samopouzdanje u ligi koju je već jednom prekucao.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- TheManiacs
- Kontakt:
Željovac je napisao/la:Vjerovatno i jeste taj Javor jači od nas, ali nema dileme da Stojanović forme nije vidio očima već nekoliko godina. Mešanović je za Jedinstvo za polusezonu zabio 12 golova prije nego što je nama došao, a i nije tako fantastično pojačanje. Guvo je isto tako nekad znao, pa nije meda mog'o kad se vratio. Hoću da kažem da su njegove 4 godine neigranja u formi teška kocka za nas. A ako nemamo para za bolje, to je već druga stvar.
Cudan si ..

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Jedinstvo i Javor se jednostavno u danasnje vrijeme ne mogu ni porediti,a Mesanovic je dosao sa 10kg viska koje i danas skida,u tom slucaju Stojanovic bi da igra u jedinstvu dao duplo vise golova i ovako kako nije u formi,sa razlikom da Mesanovic nije nikada prekucao nasu ligu i ima 4 godine vise,a nema gdje nije igrao u BiH...potpuno si ti u pravu sa konstatacijom da to nije pojacanje po mjeri,i evo da te obradujem da Stojanovic nece doci u zelju,to je ustvari potpuna dezinformacija cijelo ovo vrijeme,jedino ako uprava nesto radi po tom pitanju a da Amar ne zna za to,u sta cisto sumnjam,jer Amar nikada nije ni pomislio na Stojanovica a kamoli pricao sa njim,ako laze mene onda i ja lazem ovde,znam da ga je pratio ovih godina cijelo vrijeme,ali to je sve...ima se nesto para ali to nije dovoljno da se dovedu ekstra pojacanja,ako neko ekstra i dodje,onda ce to biti jedno pojacanje koje ce donijeti prevagu u kvaliteti ekipe i to ce biti to,ili ce biti nekoliko igraca kvalitete u 5 deka u odnosu na ove nase,sve zavisi da li ce neko otici ili ce ekipa ostati istaŽeljovac je napisao/la:Vjerovatno i jeste taj Javor jači od nas, ali nema dileme da Stojanović forme nije vidio očima već nekoliko godina. Mešanović je za Jedinstvo za polusezonu zabio 12 golova prije nego što je nama došao, a i nije tako fantastično pojačanje. Guvo je isto tako nekad znao, pa nije meda mog'o kad se vratio. Hoću da kažem da su njegove 4 godine neigranja u formi teška kocka za nas. A ako nemamo para za bolje, to je već druga stvar.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Amar se sigurno raspitivao za njega, i to preko Sime, jedino ako ne postoji jos jedan Stojanovic...sto ne zeli da ti kaze, ako si vec pricao sa njim, to ne znam...boccaccio je napisao/la:Jedinstvo i Javor se jednostavno u danasnje vrijeme ne mogu ni porediti,a Mesanovic je dosao sa 10kg viska koje i danas skida,u tom slucaju Stojanovic bi da igra u jedinstvu dao duplo vise golova i ovako kako nije u formi,sa razlikom da Mesanovic nije nikada prekucao nasu ligu i ima 4 godine vise,a nema gdje nije igrao u BiH...potpuno si ti u pravu sa konstatacijom da to nije pojacanje po mjeri,i evo da te obradujem da Stojanovic nece doci u zelju,to je ustvari potpuna dezinformacija cijelo ovo vrijeme,jedino ako uprava nesto radi po tom pitanju a da Amar ne zna za to,u sta cisto sumnjam,jer Amar nikada nije ni pomislio na Stojanovica a kamoli pricao sa njim,ako laze mene onda i ja lazem ovde,znam da ga je pratio ovih godina cijelo vrijeme,ali to je sve...ima se nesto para ali to nije dovoljno da se dovedu ekstra pojacanja,ako neko ekstra i dodje,onda ce to biti jedno pojacanje koje ce donijeti prevagu u kvaliteti ekipe i to ce biti to,ili ce biti nekoliko igraca kvalitete u 5 deka u odnosu na ove nase,sve zavisi da li ce neko otici ili ce ekipa ostati istaŽeljovac je napisao/la:Vjerovatno i jeste taj Javor jači od nas, ali nema dileme da Stojanović forme nije vidio očima već nekoliko godina. Mešanović je za Jedinstvo za polusezonu zabio 12 golova prije nego što je nama došao, a i nije tako fantastično pojačanje. Guvo je isto tako nekad znao, pa nije meda mog'o kad se vratio. Hoću da kažem da su njegove 4 godine neigranja u formi teška kocka za nas. A ako nemamo para za bolje, to je već druga stvar.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ja sam za jedno zvucno, kvalitetno pojacanje nego za 5 prosjeka kao kod prosle uprave koja je dovela 12-13 igraca a niko se skoro nije mogao sastaviti sa loptom
19TM87 to sam ja
Uskoro novi salovi, cijena 20KM

Hackovan forum TM Breza od protivnicke strane pitara !

Hackovan forum TM Breza od protivnicke strane pitara !
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- BlueSharks
- Kontakt:
Na upit kako će Šibenik igrački izgledati bez svog ponajboljeg igrača i prvog strijelca, direktor je rekao:
"Zeca je teško zamijeniti, ali ne brinite. Ove zime stiže novi kontigent iz BiH. Znate da mi tamo imamo svoju bazu i da ne griješimo. Imamo sjajnu poziciju koju nećemo ispustiti", dodao je Karađole.
Pa jbt ovo da nije žalosno, bilo bi smiješno.Tamo neki Šibenik nam kupi igrače iz naše zemlje.I dođe Žujo i počne kukati kako nema para, šta će ti bolan pare, dovoljan je sitniš da pokupiš dragulje, samo iz naše zemlje, a regionu da ne pričam i da hiljadice pretvaraš u milione i milione.Nama treba pametan čovjek koji će ubuduće kupiti Zečeve, Ibričiće, Alispahiće i druge dragulje i samo nas takva politika može dovesti do stabilnog kluba.Ma koji će nam urac Stojanović i drugi starci, bolje umjesto njega dovesti mladog igrača iz BiH, a ima ih na milione.Fkt ne mogu da vjerujem kako smo ovakvo nesposobni i glupi, znam da to Sarajevo, Željo, Borac, Čelik neće nikad uraditi jer u upravi sjede glupani najveći, al me čudi da Široki ne vodi takvu politiku.Umjesto da kupuju polovne igrač iz Hrvatske bolje im je sakupljati talente i pretvarati ih u keš, oni bar mogu imaju love i koliko toliko pametne ljude, mada je onaj Jelić nepismen što jes jes
"Zeca je teško zamijeniti, ali ne brinite. Ove zime stiže novi kontigent iz BiH. Znate da mi tamo imamo svoju bazu i da ne griješimo. Imamo sjajnu poziciju koju nećemo ispustiti", dodao je Karađole.
Pa jbt ovo da nije žalosno, bilo bi smiješno.Tamo neki Šibenik nam kupi igrače iz naše zemlje.I dođe Žujo i počne kukati kako nema para, šta će ti bolan pare, dovoljan je sitniš da pokupiš dragulje, samo iz naše zemlje, a regionu da ne pričam i da hiljadice pretvaraš u milione i milione.Nama treba pametan čovjek koji će ubuduće kupiti Zečeve, Ibričiće, Alispahiće i druge dragulje i samo nas takva politika može dovesti do stabilnog kluba.Ma koji će nam urac Stojanović i drugi starci, bolje umjesto njega dovesti mladog igrača iz BiH, a ima ih na milione.Fkt ne mogu da vjerujem kako smo ovakvo nesposobni i glupi, znam da to Sarajevo, Željo, Borac, Čelik neće nikad uraditi jer u upravi sjede glupani najveći, al me čudi da Široki ne vodi takvu politiku.Umjesto da kupuju polovne igrač iz Hrvatske bolje im je sakupljati talente i pretvarati ih u keš, oni bar mogu imaju love i koliko toliko pametne ljude, mada je onaj Jelić nepismen što jes jes
Strauss Junior
Ma hajde ba šta se sekirate, nek dovedu pojačanja koja oni misle da su dobra...
Biće Željo opet šampion, opet šampion, opet šampion...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
zato i jest situacija takva kakva jest predhodnih godina sto su dovodili igrace za "koja misle da su dobra"...posebno se odnosi na staru upravu...ovi su za sad onako polovicni sa pojacanjima...pa cemo vidjet daljeAYAN je napisao/la:Ma hajde ba šta se sekirate, nek dovedu pojačanja koja oni misle da su dobra...
19TM87 to sam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.