RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 25 jul 2013, 16:08

Biće to veliki praznik za sve nas. 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 jul 2013, 17:39

slika

Svi iza gola,
Svi u CRVENOM!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 26 jul 2013, 11:16

Otis'o Melunovic iz Sarajeva, sad ce ga Tana nakacit nama i to ce nam bit "extra" pojacanje :lol: :lol: :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jul 2013, 11:19

pravnik1981 je napisao/la:Otis'o Melunovic iz Sarajeva, sad ce ga Tana nakacit nama i to ce nam bit "extra" pojacanje :lol: :lol: :lol: :lol:
ne, samo ne to, odmah bi se objesio na orahu, pored kuće.... :lol: :lol: :lol:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 26 jul 2013, 11:20

AlemC85 je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:Otis'o Melunovic iz Sarajeva, sad ce ga Tana nakacit nama i to ce nam bit "extra" pojacanje :lol: :lol: :lol: :lol:
Melun i Cemalovic u napadu, kakav bi to tandem bio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jul 2013, 11:23

pravnik1981 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Melun i Cemalovic u napadu, kakav bi to tandem bio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mirzi fali discipline, sredit će to IBRO, ako već nije...

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 26 jul 2013, 12:13

Sta je bilo na press konferenciji, sta su govorili igrači i Ibro, pisalo je na oficijelnoj da će biti neke izjave, i valjda cemo znati jel Tanović ostao direktor i ko je predsjednik kluba (Trebao je biti onaj Čevra, ali je ipak samo član UO)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jul 2013, 12:18

RodjeniiBrato je napisao/la:Sta je bilo na press konferenciji, sta su govorili igrači i Ibro, pisalo je na oficijelnoj da će biti neke izjave, i valjda cemo znati jel Tanović ostao direktor i ko je predsjednik kluba (Trebao je biti onaj Čevra, ali je ipak samo član UO)
bit će na oficijelnoj stranici poslijepodne, tako da se moraš malo strpiti... ;)

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 26 jul 2013, 12:22

sto smo pali po melunovicu majko moja,,,covjeku dati nogu zbog promasenog penala je ipak malo previse jer nije on jedini krivac sto sarajevo nije proslo dalje,nije on jedini igrao sinoc,ako bi se tako gledalo i po tome onda bi kod nas u velezu trebalo da dati nogu polovici ekipe...

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 26 jul 2013, 12:43

RodjeniiBrato je napisao/la:Sta je bilo na press konferenciji, sta su govorili igrači i Ibro, pisalo je na oficijelnoj da će biti neke izjave, i valjda cemo znati jel Tanović ostao direktor i ko je predsjednik kluba (Trebao je biti onaj Čevra, ali je ipak samo član UO)
koliko sam ja upoznat uopste nije bio press sa tom tematikom..press se odrzao povodom zavrsetka priprema, tj. sutrasnjeg pocetka sezone i utakmice sa Slavijom...a sjednicu Upravnog Odbora treba ocekivati poslije godisnjih odmora..jer sada je malo teze da se okupe svi koji su clanovi istog..sto zbog njihovih privatnih/poslovnih obaveza, sto upravo zbog tih godisnjih odmora..osim ako se budu dogovarali telefonski :) ..a nije da bas taj UO ne radi nista..jer ako je to ikakav pokazatelj povecan je znatno broj sponzora kluba..sto se moze vidjeti i na dnu oficijelne stranice..

u svakom slucaju..valja nama sutra na utakmicu...nadam se da nece bas previse da upekne ovo nase mostarsko sunce..jer ce biti tesko i sjediti tamo..a mogu tek misliti kako ce biti igracima koji uz sve to jos moraju i da igraju lopte..a bez obzira kakvo vrijeme bude nadam se da ce Velez biti dovoljno bolji od Slavije i da cemo na pravi nacin, pobjedom, otvoriti ovu novu sezonu...a onda Siroki...pa Leotar....itd itd

FORZA VELEZ

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 26 jul 2013, 13:53

Sutra svi na stadion. Forza Velez
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 26 jul 2013, 14:48

Sutra upisati prva 3 boda u sezoni , FORZA VELEŽ !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jul 2013, 14:52

Kackete na vugla i na stadion. Okoja vam je u fejicevoj blejit u seljankure s dna kace!!! Evo Ibro ponovo obecao Europu, sto se m3ne tice sa ovom ekipom I dalje mrvicu nerealno ali idemo se boriti pa sta bude. Mislim da nas igrac ili dva dijele od prvih nekoliko mjesta.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 26 jul 2013, 15:13

Titova-Juga je napisao/la:Kackete na vugla i na stadion. Okoja vam je u fejicevoj blejit u seljankure s dna kace!!! Evo Ibro ponovo obecao Europu, sto se m3ne tice sa ovom ekipom I dalje mrvicu nerealno ali idemo se boriti pa sta bude. Mislim da nas igrac ili dva dijele od prvih nekoliko mjesta.
Tito slazem se. Negdje od 5-10 mjesta. Ali kad bi drzali tempo do polusezone i onda doveli 2-3 dobra igraca mozda bi mogli i nesto vise. Ne zelim ni razmisljati koliko bi nas bilo na gostovanjima da izborimo evropu. To bi bila perverzija

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jul 2013, 15:16

Naravno, uz to da na polusezoni ne ode niti jedan kljucni igrac kao sto nam se iz godine u godinu ponavlja, I onda smo na konju.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 26 jul 2013, 15:46

Sta kazete za Ramovica i Jusufbasica, kako su se nametnuli?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 26 jul 2013, 15:50

LG97DM je napisao/la:Sta kazete za Ramovica i Jusufbasica, kako su se nametnuli?
U prijateljskim dobri. Sad tek dolaze prave provjere i na njima je da se dokazu

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 jul 2013, 15:52

moRAja je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Kackete na vugla i na stadion. Okoja vam je u fejicevoj blejit u seljankure s dna kace!!! Evo Ibro ponovo obecao Europu, sto se m3ne tice sa ovom ekipom I dalje mrvicu nerealno ali idemo se boriti pa sta bude. Mislim da nas igrac ili dva dijele od prvih nekoliko mjesta.
Tito slazem se. Negdje od 5-10 mjesta. Ali kad bi drzali tempo do polusezone i onda doveli 2-3 dobra igraca mozda bi mogli i nesto vise. Ne zelim ni razmisljati koliko bi nas bilo na gostovanjima da izborimo evropu. To bi bila perverzija
Bila bi invazija na svaki stadion. Realno, Velez je imao duplo vecu posjetu na gostovanjima u federalnoj nego neki klubovi kuci u PL.

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 26 jul 2013, 16:00

ako bude sutra ovakva vrucina kao danas nece biti zdravo za igrati...vruce je da nije normalno..

a slazem se apsolutno da nam za tu neku evropu trebaju jos 1-2 igraca..jer ipak treba biti realan..sezona je duga..postoji mogucnost povreda pa je pitanje da li bas imamo jednako dobre zamjene na klupi a da se to ne odrazi na kvalitet igre..ali eto, ko zna..ako ostvarimo dobar rezultat u ovih prvih 19 kola..mozda se bude isplatilo i malo se dodatno zaletiti u drugom dijelu..pojacati se..i zaletiti se..pa sta Bog da...

FORZA VELEZ

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 jul 2013, 16:07

"Ako je suditi prema posljednjim treninzima sutra će od prvog minuta u Veležovom dresu zaigrati Oštraković, Hebibović, Kazazić, Merzić, Letić, Majkić, Kodro, Ramović, Rašević, Okić i Jusufbašić."

Sutra ce biti katastrofa vrijeme, valja to izdrzat i nama sto gledamo a pogotovo igracima. Odmah mi padne na pamet utakmica protiv Kozare u Vrapcicima :x :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.