Adnan Zahirović

ElWeddo23
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la ElWeddo23 » 26 jul 2013, 11:12

Ma Zahirović će već na polusezoni preseliti u Bundesligu, prekvalitetan je to igrač za svajte, mislim da ce on ostatak karijere provesti u Bundesligi, u nekim srednjim klubovima tipa wolfsburg, nirnberg, keln...
Bratstvo do groba....

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 26 jul 2013, 12:01

Na Kickeru stoji da je ostavio dobar utisak na trenera i da ce vrlo vjerovatno potpisati bez odstete.

To ne bi bila lose za njega. Brzo ce on zaraditi transfer u jaci klub u Bundesligi.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 jul 2013, 13:59

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Na Kickeru stoji da je ostavio dobar utisak na trenera i da ce vrlo vjerovatno potpisati bez odstete.

To ne bi bila lose za njega. Brzo ce on zaraditi transfer u jaci klub u Bundesligi.
Prvo se mora izboriti za mjesto u 11 u Bochumu, sa obzirom da je u Minsku sarao, malo klupa, malo prvi tim...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 26 jul 2013, 14:51

ovim automehanicarima,frizerima,tehnicarima sto se zovu "novinarima" i rade na portalima se olaksam na zvanje
Veklika je razlika od pisanja da dolazi na probu,od dolaska kao pojacanje ;)
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 26 jul 2013, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 26 jul 2013, 14:51

Odlican transfer zbog mnogo cega. Bochum kakvog se ja sjecam nije toliko losa ekipa, vjerujem da su medju konkurentima za ulazak u Bundesligu. Na njemu je da se izbori za mjesto u ekipi, i pokaze se u dobrom svjetlu, Bochum je samo odskocna daska.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jul 2013, 15:03

Bravo Ado, Misketovim stopama. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2013, 15:05

Ma nije moguce da on ode u Nemacku. Zar on nije futa, neznalac i sve ostalo ciji je najveci domet ruska druga ili "slabasna" kineska liga ?. :? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 jul 2013, 15:16

Ako se ovo ispostavi tacnim, onda je to veoma dobar potez u njegovoj karijeri. Razlika u kvalitetama liga je ogromna i sigurno je da ce steci ogromno iskustvo igrajuci u Njemackoj. Bochum je dobar klub, ali trenutno nisam upucen kakve su im ambicije za narednu sezonu. Nekada su igrali Bundesligu i vjerujem da im je zelja da ponovo urade isto.

Sretno Zaha!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 jul 2013, 15:22

ako je ovo tacno a vjerujem da jeste prvo da zahirovic sam sebi pali samare a onda pape pa svi mi ostali. cvajta je odlicna i veoma kvalitetna i ili ce poptuno propasti ili ce postati ipak kvalitetniji igrac i u jednom i u drugom slucaju ce se olaksati situacija oko njegove pozicije u reprezentaciji. ovo je posljednih godinu dana bilo ipak cudno, igra u repki ali ga u klupskom nigdje na vidiku.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 26 jul 2013, 15:25

Miske izgleda ne voli svoj bivsi klub Bochum,sta li su mu to lose uradili.. :S

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jul 2013, 15:26

Evo, sto znaci biti reprezentativac jedne repke koja je pred plasmanom na SP, odmah se dize rejting igraca. Prvo sto je spomenuo sportski direktor Bochuma je to da nece propustiti sansu da dovedu reperezentativca Bosne i Hercegovine, koja je na putu na SP.
Metanor je napisao/la:Miske izgleda ne voli svoj bivsi klub Bochum,sta li su mu to lose uradili.. :S
Zaha se moze djelom i Misketu zahvaliti na ovom transferu, jer su se celnici Bochuma kod Misketa raspitivali za njega.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 26 jul 2013, 15:34

Devil je napisao/la:Ma nije moguce da on ode u Nemacku. Zar on nije futa, neznalac i sve ostalo ciji je najveci domet ruska druga ili "slabasna" kineska liga ?. :? :roll:
Ma to ti je brate moj Bosna i Hercegovina, Balkan, bitno je pljunuti, posrati se covjeku na njegovu karijeru, oprosti na izrazu, ali tako ti je ovdje. I ovo kada su procitali proba, odmah strucnjaci se javljaju, a bolje je citav zivot igrati u Turbini iz Jablanice nego biti neobrazovan i pristrasan novinar.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

akva
Kontakt:

Post Postao/la akva » 26 jul 2013, 15:41

Odličan transfer Zaha.
Sad samo maksimalan trud i zalaganje,da gaziš u cvajti,pa za koju godinu da te gledamo u Schalkeu zajedno sa Rušiocem. 8-)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 jul 2013, 15:43

trener mu je 'Peter Neururer', a pod njegovim vodstvom će napredovati koliko god je to moguće, dakle koliko god Zahirović ima potencijala, to je sigurno

još ako bi Bochum uspio ući u Bundesligu, huhu .. al' ko zna, ako se pokaže u Bochumu, a ima sve predispozicije za to u vidu 'Petera Neururera', možda ostvari transfer u Bundesligu

u svakom slučaju, za njega je ovo napredak i bolje cvajta i Bochum nego Spartak i Dinamo Minsk :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jul 2013, 15:45

Devil je napisao/la:Ma nije moguce da on ode u Nemacku. Zar on nije futa, neznalac i sve ostalo ciji je najveci domet ruska druga ili "slabasna" kineska liga ?. :? :roll:
Ja sad će ispasti da je potpisao u najmanju ruku za Real, a ne Bochum :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 26 jul 2013, 15:58

;) Odlicna drzava, solidan klub, dobra prilika za jos vise napredovanje. Zaha je mlad 23. godine i ovo ce mu biti stepenica vise u karijeri sretnooo
Limvo Likce

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 26 jul 2013, 16:01

Preuvelicavate li,preuvelicavate :) Ali hajd dobro,ja i dalje mislim da Zaha nije kalibar za reprezentacije naseg ranga,nadam se da ce me demantovati.Sretno Zahire :D

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 26 jul 2013, 16:10

Pa, dobro brate, nije Bajern, al ovo je ekstra, cvajta je jača od pola prvih liga Evrope. A, sjetićete se da je i Miske prošao kroz Bohum, tako da...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 jul 2013, 16:12

Dobro za Adnan jer ce imati odlicnog trenera,po meni jedan od najboljih u Njemackoj.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jul 2013, 16:19

Miske10 je napisao/la:Preuvelicavate li,preuvelicavate :) Ali hajd dobro,ja i dalje mislim da Zaha nije kalibar za reprezentacije naseg ranga,nadam se da ce me demantovati.Sretno Zahire :D
Kako god okrenes, nemamo dva zadnja vezna koja su bolja od njega u ovom trenutku. Tako da ima mjesta. Dobar je ovo izbor za Zahirovica, sada se mora izborit za mjesto u prvih 11, u Minsku to nije uspio uradit. Eh sad je li za to razlog manjak kvaliteta ili sto je bio samo na posudbi, ne znam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.