FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 26 jul 2013, 10:48

Mi kao igramo sutra neku utakmicu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 jul 2013, 11:12

bistrikboy je napisao/la:Mi kao igramo sutra neku utakmicu...
Izgleda da su svi zaokopljeni porazom komšija. Mislim, razumijem ih, i oni su se nad nama "izivljavali" u srijedu, ali zašto im ne dokazati da smo bolji, da nas interesuje samo naš tim.

Sutra očekujem laganu pobjedu, 0:4 ;)

[youtube][/youtube]
Ja te volim, volim Željo..

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 26 jul 2013, 12:25

da li je nama priznata ona titula iz 1945?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 jul 2013, 12:48

Ultras1921 je napisao/la:da li je nama priznata ona titula iz 1945?
Ja koliko znam ista zvanicno jos nije priznata i u pitanju je 1946;) ;).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 jul 2013, 12:50

Na tome se radi, incijativa je pokrenuta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 jul 2013, 12:52

iVar je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Ja da sam Amar kao sto nisam gurnuo bih malog Emraha sa Kerlom Željino dijete, ostavio bi srce na terenu, dokazao bi se 100%, desno Zeljkovica, lijevo Urdinov... na zadnje Tomic-Svraka najvjerovatnije i gore standardno Bučan-Jamak-Selimovic u vrhu Adil
Aha, Emraha koji po onom kafiću dole priča protiv Želje. :roll: Rekoše ovdje neki ljudi ;)
A ti bio tu da znas sta se pricalo,de sviju ti...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 jul 2013, 12:53

bagrcavi je napisao/la:heheheheheheeee
slika
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 26 jul 2013, 12:55

zaboljisportuBiH je napisao/la:Napisat ću večeras ili sutra malo duži post o svemu, ali sad me interesuju dvije stvari.
Šta je fakat istina za ovog Alibašića? Da ima problema sa koljenom ili ovo da je ušao sa ''kapitenom'' u sukob. Što se frajer vratio? Čim je potpisao znači da je imao kvalitet. Oba ova razloga nisu bezveze. Povreda je jasna, a ako se uvrijedio zbog sukoba sa kapitenom onda mu psiha nije dovoljno jaka i neće nikad ni postati igrač, mada je it aj kapiten trebao malom pomoći da se adaptira. Sjećam se jednom kad je Muzur pričao da je Pape htio na pripreme da ide sa novi autom a ostali išli busom, pa je on pričao sa igračima koji su shvatili da je ovoga malo ponijelo ali su to zajednički istrpili i kasnije je Pape sam shvatio gdje je griješio. Ali su i igrači i trenre dobili Papeta. Da su ga tada odj...li možda ne bi ni postao igrač. MOžda bi uticali psihički na njega i sl.
Čitam i isto i Gušo fol otišao zbog Lončarića. DJelovao mi je GUšo ok, pogotovo što se druži sa nekom mojoj rajom koja je ok, ali ova glupost je užas. Čuj on otišao radi FIlipa. Ispade kao da je bilo on ili ja:) pa ne može tako raditi. Pa ne odlučuje samo on hoće li nogu dobiti igrač. Ima i Amar, pa i drugi u klubu. Treba znati riješiti probleme, a ne bježati od njih. Iako znam da počinje ta škola fudbala njegova tj opštine NG i bez obzira šta je razlog glupo je ovo govoriti u medijima. Svraki i Adilu treba malo stati u kraj. Adil se zalaže na tekmama i to je ok. Svraka je pod ručnom, ali na stranu i to i igrački kvaliteti meni najviše smeta njihovo ponašanje koje se primjeti i na terenu a to je da su oni kao glavni. Treba se znati ko je glavni, ali to može biti neko ko je primjer u svim segmentima života. KAo što je bio Bogičević recimo (bar po onome što ja znam). ISto tako treba stati u kraj i onim seljačkim fazonima Brajlovića. To mi je dno dna iznositi u medijima. Svraka isto počeo držati govorancije. Prvo na proslavi titule pa sad poslije Plzena. Malo te stvari treba dovesti na pravu razinu. Toga priej nije bilo. Medijski istupi, priče i sl stvari. Malo je Amar tu previše popustio. I klub treba donijeti ta neka pravila ponašanja.
I mene zanima sve ovo..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 26 jul 2013, 13:07

Evo bez Svrake u Gradačcu... na njegovu poziciju uskače Sadiković?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 26 jul 2013, 13:20

http://en.wikipedia.org/wiki/Eldin_Adilovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;

Moze li iko potvrditi da je presao u AEK ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 26 jul 2013, 13:25

svrake mi je na vrh glave i njegovog nezalaganja, ono uzimanje mikrofona pa kako ga nije stid nakon onog izležavanja na terenu i sad lafo povredu ima... fuj

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 26 jul 2013, 14:00

Adnan Gušo, nekadašnji reprezentativac BiH koji je svoju karijeru počeo i završio u Željezničaru, s puno uspjeha je radio u stručnom štabu tima s Grbavice. Međutim, poslije revanš utakmice drugog pretkola Lige prvaka u kojoj je Željezničar doživio minimalan poraz (1:2), Gušo je donio neočekivanu odluku.

- Napuštam Željezničar. Dugo sam razmišljao i donio definitivnu odluku - govori Adnan Gušo za "Avazov Sport".

Iako smo mislili u prvi mah da se šali, Adnan nam je obrazložio, zbog čega je donio ovakvu odluku:

- Razlog mog odlaska je činjenica da rezervni golman Filip Lončarić nije želio izaći na zagrijavanje uoči prve utakmice u Češkoj protiv Plzena. Ne možete nekoga trenirati, ako Vas taj ne respektuje, ne samo mene, nego i svog kolegu.

Potom je Adnan nastavio dalje:

- Ne mogu trenirati Lončarića, jer on nema karakter. Kakav je to sportista, kada odbije izaći na zagrijavanje i to ne u bilo kojoj utakmici, već u kvalifikacijama za LP. Možete zamisliti kako se Hadžić u tom trenutku osjećao. Također, poslije utakmice svi igrači su se slikali s navijačima, a jedino je on ljut otišao u svlačionicu. Takvo ponašanje ne dolikuje jednom sportisti.

O kvalitetima Filipa Lončarića, nekadašnjeg golmana Dinama, Gušo nije želio puno pričati:

- U zadnje dvije godine ima samo tri zvanična nastupa. Valjda sam sve rekao. Poslije susreta u Češkoj sam prelomio da više s njim ne mogu raditi. Svojim ponašanjem Lončarić ne zaslužuje da nosi dres Željezničara. Nisam želio da dižem tenzije, pa sam sačekao i drugu utakmicu. Imam, karakter da ne mogu preko ovoga prijeći.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 26 jul 2013, 14:05

lev77 je napisao/la:Adnan Gušo, nekadašnji reprezentativac BiH koji je svoju karijeru počeo i završio u Željezničaru, s puno uspjeha je radio u stručnom štabu tima s Grbavice. Međutim, poslije revanš utakmice drugog pretkola Lige prvaka u kojoj je Željezničar doživio minimalan poraz (1:2), Gušo je donio neočekivanu odluku.

- Napuštam Željezničar. Dugo sam razmišljao i donio definitivnu odluku - govori Adnan Gušo za "Avazov Sport".

Iako smo mislili u prvi mah da se šali, Adnan nam je obrazložio, zbog čega je donio ovakvu odluku:

- Razlog mog odlaska je činjenica da rezervni golman Filip Lončarić nije želio izaći na zagrijavanje uoči prve utakmice u Češkoj protiv Plzena. Ne možete nekoga trenirati, ako Vas taj ne respektuje, ne samo mene, nego i svog kolegu.

- Ne mogu trenirati Lončarića, jer on nema karakter. Kakav je to sportista, kada odbije izaći na zagrijavanje i to ne u bilo kojoj utakmici, već u kvalifikacijama za LP. Možete zamisliti kako se Hadžić u tom trenutku osjećao. Također, poslije utakmice svi igrači su se slikali s navijačima, a jedino je on ljut otišao u svlačionicu. Takvo ponašanje ne dolikuje jednom sportisti.

O kvalitetima Filipa Lončarića, nekadašnjeg golmana Dinama, Gušo nije želio puno pričati:

- U zadnje dvije godine ima samo tri zvanična nastupa. Valjda sam sve rekao. Poslije susreta u Češkoj sam prelomio da više s njim ne mogu raditi. Svojim ponašanjem Lončarić ne zaslužuje da nosi dres Željezničara. Nisam želio da dižem tenzije, pa sam sačekao i drugu utakmicu. Imam, karakter da ne mogu preko ovoga prijeći.
svako ko je malo upuceniji samo je cekao kad ce Guso otici to se vec odavno znalo, a ovo je mozda samo neki izgovor izmedju ostalog kako sam cuo on i jos neka dvojica fudbalera bivskih otvaraju svoju skolu fudbala...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jul 2013, 14:08

sta je sa svrake jel i on propusta utakmicu u gradaccu.pa nezna se ko je veci peh.povrede su nas unistile.zvijezdina veza koja je uigravana cijelo vrijeme je povrijedena i nema je do kraja polusezone.a gledam i kod vas nije nista bolje..jos samo da selimovic propusti utakmicu i sigurno vas pobjedujemo :mrgreen: on nam je uvijek davao golove
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Rios

Post Postao/la Rios » 26 jul 2013, 14:10

lev77 je napisao/la:Adnan Gušo, nekadašnji reprezentativac BiH koji je svoju karijeru počeo i završio u Željezničaru, s puno uspjeha je radio u stručnom štabu tima s Grbavice. Međutim, poslije revanš utakmice drugog pretkola Lige prvaka u kojoj je Željezničar doživio minimalan poraz (1:2), Gušo je donio neočekivanu odluku.

Ako je ovo istina,a lahko se moze provjeriti,ovom Loncaricu vise nije mjesto u ekipi..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 jul 2013, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 26 jul 2013, 14:14

ovo da je otišao u svlačionicu je tačno u potpunosti, pa vidi se prilikom kraja meča, kad se amar pozdravlja sa vrbom da on odlazi ljutito sa rukavicama u svlačionicu!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 jul 2013, 14:15

------------------Hadzic-----------------

Bucan----Zeljkovic-----Kerla---Urdinov

------------Sadikovic---Tomic----------

Selimovic-------Jamak---------Hodzic

------------------Adilovic---------------

Elvir Colic, Stanic, Bajic cekaju svoju sansu ako zatreba. Ne znam hoce li Hasanovic igrat' u Gradačcu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 jul 2013, 14:16

Brko ce to rijesiti, Guso je izgleda iskoristio I situaciju da bi otiso iz nekih drugih razloga
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 jul 2013, 14:17

astra1922 je napisao/la:sta je sa svrake jel i on propusta utakmicu u gradaccu.pa nezna se ko je veci peh.povrede su nas unistile.zvijezdina veza koja je uigravana cijelo vrijeme je povrijedena i nema je do kraja polusezone.a gledam i kod vas nije nista bolje..jos samo da selimovic propusti utakmicu i sigurno vas pobjedujemo :mrgreen: on nam je uvijek davao golove
Pa ne igranje ovakvog Svrake je za nas pojačanje. Ne vazno ko god igrao sa Tomicem na poziciji zadnjeg veznog bio to Hasanovic ili Dado Sadikovic ne gine vam rezultat nesto slično kao proslih sezona. :P

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 26 jul 2013, 14:23

Years Team Apps† (Gls)†
2005–2007 NK Čelik Zenica 25 (3)
2007 Interblock Ljubljana 17 (8)
2007–2008 NK Livar 7 (3)
2008–2009 NK Nafta Lendava 24 (1)
2009–2010 FK Mughan 13 (2)
2010 Győri ETO FC 5 (0)
2010–2011 NK Čelik Zenica 27 (9)
2011-2013 FK Željezničar 56 (33)
2013- AEK ATHENS

EŠHEDDU EN LA ILLAHE ILALLAH VE EŠHEDDU ENNE
MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESULUHU.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 74 gosta.