NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

slobodnjak
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la slobodnjak » 25 jul 2013, 15:57

Ovo jest strašan gubitak,ali pametni trener Travnika nije htio da ga stavi u prvih 11,i momak nije htjeo da ostane.Protiv vas bi svako bio na klupi,tako da pred utakmicu s vama to ništa ne mjenja.A kako će Travnik izdrzati ovu sezonu sam Bog zna.A što se rezultata tiče e baš me zanima kako ćete to PROTUTNJATI Pirotom,moze biti hajde da ipak sačekamo Subotu.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 25 jul 2013, 16:18

slobodnjak je napisao/la:Ovo jest strašan gubitak,ali pametni trener Travnika nije htio da ga stavi u prvih 11,i momak nije htjeo da ostane.Protiv vas bi svako bio na klupi,tako da pred utakmicu s vama to ništa ne mjenja.A kako će Travnik izdrzati ovu sezonu sam Bog zna.A što se rezultata tiče e baš me zanima kako ćete to PROTUTNJATI Pirotom,moze biti hajde da ipak sačekamo Subotu.

Ne kontam vam tog trenera al eto. Tabakovic je bolji od vecine igraca koje imate,momak se trudi,odigra srcem.. vidimo se u subotu,sretno :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 jul 2013, 13:43

slika
Derbi sutra ima veliku vaznost za obe ekipe.Za Vitez da vide jeli im tu mjesto ,a za Travničane imaju li se ičemu nadati u ovoj sezoni.Očekuje se pravi Derbi kantonalni sa puno Vitezana ,ali izgleda da ovaj put ni Travnik neće ostati bez podrške.Naime Gerila navijači Travnika kojih sezonama nije bilo na Piroti odlučli su pruziti podršku klubu i plakatima po čitavom gradu pozivaju sve svoje pripadnike da ipak daju podršku klubu u ovoj sezoni ,a očekuju se već sutra na tribinama Pirote.Okupljanje je najavljeno ispred stadiona za 16.30.Biće to ogroman podstrek za ekipu koja čini se nikada nije bila slabija,ali se očekuje da sutra izgore na terenu i ostave srce Vezirsko i pokazu dušu Travničku.Danas se pojavila informacija da su Travnik i Vlašić veoma blizu dogovora u sporu oko mladog reprezentativca Adnana Kovačevića.Kako će se sve završiti vidjećemo a da se završi konačno vrijeme je zbog sviju.
Sretno sutra i nek bolji pobjedi.Neka bude fer i pošteno i nek pobjedi nogomet.
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 26 jul 2013, 14:12, ukupno mijenjano 2 puta.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 jul 2013, 14:07

Vjerovatnij sastav N.K. Travnika za sutra,šini se u ovom trenutku i jedini mogući

Bukvić, Terzić, E. Varupa, Laštro, Isaković, N. Varupa, Hećo, Zatagić, Ramić, An. Čurić, Seferović.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 26 jul 2013, 14:28

slobodnjak je napisao/la:Vjerovatnij sastav N.K. Travnika za sutra,šini se u ovom trenutku i jedini mogući

Bukvić, Terzić, E. Varupa, Laštro, Isaković, N. Varupa, Hećo, Zatagić, Ramić, An. Čurić, Seferović.

U ovoj postavi nema klasicnog onog napadaca ili se varam? :)
TH 1950

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 jul 2013, 14:42

FanVitez je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:Vjerovatnij sastav N.K. Travnika za sutra,šini se u ovom trenutku i jedini mogući

Ramić igra to mjesto umjesto Nebojše Popovića ,Seferović umjesto Denija Simeunovića.Pojačana je sredina terena Hećo pomjeren malo naprijed.malo drugačija postavka nego u prošloj sezoni.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 26 jul 2013, 14:48

slobodnjak je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:

Ramić igra to mjesto umjesto Nebojše Popovića ,Seferović umjesto Denija Simeunovića.Pojačana je sredina terena Hećo pomjeren malo naprijed.malo drugačija postavka nego u prošloj sezoni.
Seferovic mi se cini nekako najopasniji,ovog Ramica nisam nikako gledao pa ne znam kakav je,uz to i Varupa moze s nekim dalekometnim projektilom pogoditi,Heco standard bio je i kod nas :)
TH 1950

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 jul 2013, 14:57

Seferovic mi se cini nekako najopasniji,ovog Ramica nisam nikako gledao pa ne znam kakav je,uz to i Varupa moze s nekim dalekometnim projektilom pogoditi,Heco standard bio je i kod nas
Utakmicu će zapravo odlučiti sredina terena.Ko tu dobije bitku pobjedio je.Ako tu ne ostvarite dominaciju nad Ćurićem i Zatagićem te Hećom biče vam veoma teško.Travnik na Piroti igra vaoma agresivno i pritišće zadnju liniju i zadnje vezne protivnika.Veoma dobro igra po bokovima i tu najviše golova daje,jer se iskusni Varupa i simbad Terzić znaju odlično transformisati iz odbrane u napad i samo na papiru su bekovi.Travnik veliki broj golova daje poslije centaršuteva .Imaju dobar stoperski par koji uglavnom sve vazdušne duele dobija.Ja lično mislim da im je najveći problem realizacija.Seferović mi se svidio ,a i Ramić je veoma opasam pogotovo u igri glavom.Znam unaprijed šta će vam pokušati igrati i vidjećete sutra da Travnik na Piroti nije nimalo naivan.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 jul 2013, 20:13

PITANJE KOVAČEVIĆ RIJEŠENO!?

Predstavnici NK Travnik i NK Vlašić iz Turbeta održali su sastanak povodom dogovora u slučaju "Adnan Kovačević". Kao što je već od ranije poznatao NK Travnik dužan je platiti NK Vlašić obeštećenje u iznosu od 35.000 KM za Adnana Kovačevića koji je ponikao u NK Vlašić.

Veziri su bili suspendovani iz razloga nepoštivanja odluke i neplaćanja svojih obaveza. Nakon sastanka postignut je dogovor kojim se Travniku ukida suspenzija. Dogovoreno je da NK Travnik u roku od 20 dana od dana dogovora uplati NK Vlašić 5.000 KM, a ostatak duga da isplati u narednom periodu.

Povodom sastanka razgovarali smo sa predsjednikom NFS-SBK Amerom Halepom.

"Mislim da je najbolji naćin da se ovo što prije riješi na zadovoljstvo oba kluba. NK Vlašić po mom mišljenju trebao bi popustiti s obzirom da je NK Travnik u ranijem periodu dosta pomagao NK Vlašić, kako igračkim kadrom iz svog omladinskog pogona za koje Vlašić nije plaćao naknadu tako i na neke druge naćine. Ja se iskreno nadam da će se uskoro obje strane i konačno dogovoriti na obostrano zadovoljstvo", rekao je predsjednik nogometnog saveza SBK Amer Halep

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 26 jul 2013, 23:15

Travnik - NK Vitez da li ima netko da prognozira rezultat?moja prognoza 0 - 2,ovo je navijacki,mada mozda i realno....

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 jul 2013, 09:26

volimVITEZ je napisao/la:Travnik - NK Vitez da li ima netko da prognozira rezultat?moja prognoza 0 - 2,ovo je navijacki,mada mozda i realno....
Ima tema za prognoze ,veoma lijepa i dobra ideja na podforumu Virtualni sport.Pokušaj tamo.Ajde pošto si komšija ,a dobar komšija ti je najvazniji da ti ja pokušam reći šta je realno.Najrealniji rezultat danas je 1-1 otprilike.Ja da hoću prognozirati navijački vjerovatno bi bio malo realniji pa bi rekao 2-1 ,ali eto vidjećemo.
Puno puta sam rekao da je Prva Federalna za klasu ispod Premijerlige .Realno da ne lazem ni ja nisam siguran koliko ova ekipa Travnika moze.Lijepo je biti optimista i to jest i za mene dobro,ali mislim da stvarno vi ćete moći ocjeniti neke stvari tek danas poslije utakmice.Lično mislim da bi velika stvar za vas bila ako danas ne izgubite na Piroti. ;)

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 jul 2013, 11:12

slika

Danas svi na Pirotu da pokazemo da nismo za staro gvozdje i da pojedinci shvate šta je zapravo Pirota...
Idemo Veziri...

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 jul 2013, 20:43

Šta reći osim da sam ipak bio dobar prognozer ,bar što se rezultata tiče.Od kada gledam Travnika ,a to je veoma dugo mogu odgovorno tvrditi da je ovo najlošija ekipa koje je ikad istrčala na Pirotu.Utakmica je bila loša za ne povjerovati sa nikakvom agresivnošću ,o spremi igrača oba tima da ne pričam,i ako nam je ovo Premijer liga onda je treba ****.
Travnik bez ikakve ideje u napadu,Čurić je nešto i pokušavao ,ali i kada su došli do šanse reakcije napadača su bile takve da su se svi smijali na stadionu.Zadnji šut Heće je izazvao reakciju da sam se do kuće smijao.Dodaje loptu golmanu.
Inače u prvom pol. Vitez malo bolji i poveli su preko Dedića čini mi se iz veoma lijepe akcije,još par puta zaprijetili,a onda prestali igrati .Valjda su za toliko imali snage,ili nisu imali hrabrosti za više,prije ovo drugo.Travnik daje gol preko Ramića koji posprema otpadak poslije katastrofalne greške Vitezana.
U drugom pol. Isaković sa stopera ulaskom Elvedina Varupe prelazi na špica. :D .i onda kreće igra izbij-nabij u kojoj su Travničani i stvorili par dobrih situacija ali sam rekao kako su zavrsavale.U zadnjim min.I Vitez prijeti ali njihov napadač petlja u 16,metara i propada im dobra prilika.
Iznenadilo me da ekipa Viteza sa toliko pojašanja i ulozenog novca nije dobila ovo danas,čak nisu ni nadigrali iskreno Travnik,koji je u 2 pol. bio i bolji protivnik.Ali kvalitet nogometa i sama utakmica jedna rječ KATASTROFA.
Travnik sigurno kandidat za ispadanje,ali šta da kazem.Ako je Vitez ekipa u koju se toliko ulagalo i na papiru jedna od boljih onda i OVAKAV Travnik ima šansu.
Odron jbg. I to je to...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 jul 2013, 20:48

slobodnjak je napisao/la:Šta reći osim da sam ipak bio dobar prognozer ,bar što se rezultata tiče.Od kada gledam Travnika ,a to je veoma dugo mogu odgovorno tvrditi da je ovo najlošija ekipa koje je ikad istrčala na Pirotu.Utakmica je bila loša za ne povjerovati sa nikakvom agresivnošću ,o spremi igrača oba tima da ne pričam,i ako nam je ovo Premijer liga onda je treba ****.
Travnik bez ikakve ideje u napadu,Čurić je nešto i pokušavao ,ali i kada su došli do šanse reakcije napadača su bile takve da su se svi smijali na stadionu.Zadnji šut Heće je izazvao reakciju da sam se do kuće smijao.Dodaje loptu golmanu.
Inače u prvom pol. Vitez malo bolji i poveli su preko Dedića čini mi se iz veoma lijepe akcije,još par puta zaprijetili,a onda prestali igrati .Valjda su za toliko imali snage,ili nisu imali hrabrosti za više,prije ovo drugo.Travnik daje gol preko Ramića koji posprema otpadak poslije katastrofalne greške Vitezana.
U drugom pol. Isaković sa stopera ulaskom Elvedina Varupe prelazi na špica. :D .i onda kreće igra izbij-nabij u kojoj su Travničani i stvorili par dobrih situacija ali sam rekao kako su zavrsavale.U zadnjim min.I Vitez prijeti ali njihov napadač petlja u 16,metara i propada im dobra prilika.
Iznenadilo me da ekipa Viteza sa toliko pojašanja i ulozenog novca nije dobila ovo danas,čak nisu ni nadigrali iskreno Travnik,koji je u 2 pol. bio i bolji protivnik.Ali kvalitet nogometa i sama utakmica jedna rječ KATASTROFA.
Travnik sigurno kandidat za ispadanje,ali šta da kazem.Ako je Vitez ekipa u koju se toliko ulagalo i na papiru jedna od boljih onda i OVAKAV Travnik ima šansu.
Odron jbg. I to je to...

Ako si gledao utakmicu onda si vidio da nisu mogli igrati Kapetan,Šišić,Mišić,Brekalo i Pranjković kapiten ekipe :D sretno dalje,nije losa utakmica bila! :mrgreen:
TH 1950

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 jul 2013, 20:52

Ma ovdje nije bilo utakmice nikako.Ono je bila komedija.Jarane gledam ja utakmice ove lige 10 godina,a ova je medju najlošijim sigurno. :D

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 27 jul 2013, 20:52

e cuj zapalili sijeno iza gola :roll:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 jul 2013, 21:26

Huligani :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 28 jul 2013, 11:24

Greenfingers je napisao/la:e cuj zapalili sijeno iza gola :roll:
Ako je zabranjeno palit baklje nije sijeno :lol: :lol: :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 28 jul 2013, 11:46

slika

SJENO SE PALI PIROTA GORI ORI SE CJELI STADION...... :lol:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jul 2013, 12:38

najjaci ste,zivota mi :lol: :lol: :lol:

p.s.-mozda se pravio dimljeni sir,a vi odma da su huligani :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.