Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Necromacer
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Necromacer » 11 dec 2009, 12:14

Ma "sutra" kada novi selektor pobijedi Njemacku zaboravit ce te Ciru...bice kao da ga Bog nije dao :lol:
A novi selektor po meni treba da bude ...tanaaaaaaaa tanaaaaa ... Ibrahim Zukanovic :mrgreen:
Napravio covijek cudo od mlade ...i afirmirao bruku igraca ..sta se cudite :lol:

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 11 dec 2009, 12:51

Najveći Ćirin grijeh je što nam je ukinuo ruku na srcu prilikom intoniranja himne,kao to ga podsjeća na Hrvatsku,kako smo samo blentavi da smo mu dopustili da nam dira u tako osjetljivu stvar u svojoj prvoj utakmici na klupi BiH,ko je on da to određuje.Rezultat je imao,htio neko priznati ili ne ali sam ubijeđen da bi iole ozbiljan selektor pripremio ekipu za baraž bar 30% bolje,da bi snimio igru Portugala 100%(kaže Vaha Halilhodžić da već gleda utakmice Portugala od unazad godinu dana a sa njima igra tek na ljeto),da bi puno bolje iskoristio Zlatana Bajramovića umjesto Muratovića u prvoj utakmici i to su stvari koje me bole i zbog kojih sam ubijeđen da smo pali gotovo bez ispaljenog metka.Na stranu i stative i prečke,imali smo nesreće puno,to stoji ali mislim da nas je više koštao naš balkanski krkanluk,javašluk i Ćirino lako ćemo,jeb.aćemo im majku,Ćirina neozbiljnost nego bilo šta drugo.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 dec 2009, 12:55

manijakdv je napisao/la:Najveći Ćirin grijeh je što nam je ukinuo ruku na srcu prilikom intoniranja himne,kao to ga podsjeća na Hrvatsku,kako smo samo blentavi da smo mu dopustili da nam dira u tako osjetljivu stvar u svojoj prvoj utakmici na klupi BiH,ko je on da to određuje.Rezultat je imao,htio neko priznati ili ne ali sam ubijeđen da bi iole ozbiljan selektor pripremio ekipu za baraž bar 30% bolje,da bi snimio igru Portugala 100%(kaže Vaha Halilhodžić da već gleda utakmice Portugala od unazad godinu dana a sa njima igra tek na ljeto),da bi puno bolje iskoristio Zlatana Bajramovića umjesto Muratovića u prvoj utakmici i to su stvari koje me bole i zbog kojih sam ubijeđen da smo pali gotovo bez ispaljenog metka.Na stranu i stative i prečke,imali smo nesreće puno,to stoji ali mislim da nas je više koštao naš balkanski krkanluk,javašluk i Ćirino lako ćemo,jeb.aćemo im majku,Ćirina neozbiljnost nego bilo šta drugo.

svaka čast za ovo manijak...potpisujem....ali 100% on bi rekao da nije to on ukinuo nego neko drugi....nikad on nije kriv :roll: :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 dec 2009, 13:03

Mirza_Hordas je napisao/la:
manijakdv je napisao/la:Najveći Ćirin grijeh je što nam je ukinuo ruku na srcu prilikom intoniranja himne,kao to ga podsjeća na Hrvatsku,kako smo samo blentavi da smo mu dopustili da nam dira u tako osjetljivu stvar u svojoj prvoj utakmici na klupi BiH,ko je on da to određuje.Rezultat je imao,htio neko priznati ili ne ali sam ubijeđen da bi iole ozbiljan selektor pripremio ekipu za baraž bar 30% bolje,da bi snimio igru Portugala 100%(kaže Vaha Halilhodžić da već gleda utakmice Portugala od unazad godinu dana a sa njima igra tek na ljeto),da bi puno bolje iskoristio Zlatana Bajramovića umjesto Muratovića u prvoj utakmici i to su stvari koje me bole i zbog kojih sam ubijeđen da smo pali gotovo bez ispaljenog metka.Na stranu i stative i prečke,imali smo nesreće puno,to stoji ali mislim da nas je više koštao naš balkanski krkanluk,javašluk i Ćirino lako ćemo,jeb.aćemo im majku,Ćirina neozbiljnost nego bilo šta drugo.

svaka čast za ovo manijak...potpisujem....ali 100% on bi rekao da nije to on ukinuo nego neko drugi....nikad on nije kriv :roll: :evil:
malo nebitna stvar ali kad vec pominjete to je za mene jedna pozitivna promjena.
kakva ruka na srce ne polazu zakletvu nego igraju utakmicu

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 11 dec 2009, 13:36

Eto ljudi, ode Ciro.Toliko ste ga iskritizirali (naravno ne svi) prozivali,naglabali, jednom rijecju srali! ;)
Sad covjek ode i vi ste dosli na svoje.Zelim njemu puno srece i da nam pozivi jos 70 i kusur godina :lol: ,a vama da Muzurovic ili ipak nesto eminentniji strucnjak,Branimir Tulic, preuzme repku ,kako je nazivate, "vase" domovine.
BHF i kriticari "hvala vam"!
CIRO MAJSTORE!
Zola in, Zola passes, Zola scores !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 dec 2009, 13:46

nisam dugo bio na ovoj temi
jel se ono ovde raspravlja o CIRI

eto jeste vi anticirovci docekali da vama najmrza osoba u zivotu ode s klupe nase repke.
ko vi ocete bolje nasem fudbalu a to ovako ne ide
svi nase velike licnosti su zauzete( a i da su slobodno opet bi od nase klupe bjezali ko dzavo od krsta ko sto i sad rade)
e mene kopka koji ce nam sad krojit sudbinu
a ko da vidim nekog truhlu sad i nas na 4 mjestu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 11 dec 2009, 13:54

T-MAC je napisao/la:nisam dugo bio na ovoj temi
jel se ono ovde raspravlja o CIRI

eto jeste vi anticirovci docekali da vama najmrza osoba u zivotu ode s klupe nase repke.
ko vi ocete bolje nasem fudbalu a to ovako ne ide
svi nase velike licnosti su zauzete( a i da su slobodno opet bi od nase klupe bjezali ko dzavo od krsta ko sto i sad rade)
e mene kopka koji ce nam sad krojit sudbinu
a ko da vidim nekog truhlu sad i nas na 4 mjestu
Ma joook sada kada smo se rijesili Cire rijesicemo se i svih drugih problema,sada cemo se prosetati kroz grupu i na evropskoj smotri biti jedni od prvih favorita,a na klupi ce biti neki veliki svjetski strucnjak,poput Brace iz vodovoda :mrgreen:
...nisu mogli da te ugase!!!

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 11 dec 2009, 14:22

Johnyx95 je napisao/la:Eto ljudi, ode Ciro.Toliko ste ga iskritizirali (naravno ne svi) prozivali,naglabali, jednom rijecju srali! ;)
Sad covjek ode i vi ste dosli na svoje.Zelim njemu puno srece i da nam pozivi jos 70 i kusur godina :lol: ,a vama da Muzurovic ili ipak nesto eminentniji strucnjak,Branimir Tulic, preuzme repku ,kako je nazivate, "vase" domovine.
CIRO MAJSTORE!
ma kakvo ode ko ce ga njemu vjerovati manipulira svima....tamo tajno t+radi sa kinezma, a vamo kad ga pitas kakva kina **** to...ma vise nervira me, da hoce otici...evo dokaza

Misimović: Ćiro je pokazao da me ne cijeni

Zvjezdan Misimović je ponovio u razgovoru za Dnevni avaz da neće igrati za reprezentaciju sve dok je izbornik Miroslav Blažević.
Razlog je jednostavan… Blažević je ranije poručio kako će doći pratiti utakmicu između Wolfsburga i Manchester Uniteda, ali je na kraju izradio.

Time je samo pokazao šta misli i koliko mu je stalo do mene i reprezentacije. Očekivao sam da će doći, da razgovaramo. I ovako ostajem kod svoje odluke da ne igram za reprezentaciju dok je on selektor. Mislim da nema smisla išta više govoriti. Puno je toga rečeno i sve je otišlo predaleko - iznio je svoj stav Misimović.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 11 dec 2009, 14:33

Nista od baraza za Euro 2012 :mrgreen: :mrgreen:

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 11 dec 2009, 14:40

Johnyx95 je napisao/la:Eto ljudi, ode Ciro.Toliko ste ga iskritizirali (naravno ne svi) prozivali,naglabali, jednom rijecju srali! ;)
CIRO MAJSTORE!
Aaa da vidimo sada ko ce doci...meho kodro mozda, pa ako budemo treci rece fanatikosi da je to najbolji rezultat...ja debila braco moja!
Sada se nenadam ama bas nicemu!Sad ce ona pisma, paljenje baklji, kazne, prazni stadioni...zalit ce mnogi za cirom!
Ako misimovic ne zeli igrati za reprezentaciju , neka ne igra!Ne igra se za reprezentaciju radi trenera, vec radi naroda, radi zemlje, radi srca!
Nema tu ultimatuma!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 dec 2009, 14:46

Ne znaju ovi Kinezi kakvo g.ovno od čovjeka dovode

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 11 dec 2009, 14:47

branimir tulic dolazi, sad je reda na srbina
a vi ciromrzci mislim da je za vas najbolje rjesenje
patriottiiiiii....k...i

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 dec 2009, 14:48

Hvala Kinezi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 11 dec 2009, 14:49

miky_hz je napisao/la:Hvala Kinezi
Ćiro ćang ćung
;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 14:50

miky_hz je napisao/la:Hvala Kinezi
Jeste, sad ce zato kamikaze kod nas doci. :roll:
Tulic-san :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 11 dec 2009, 14:56

Ma dok je ova garnitura u Savezu, bolje da selektori budu razni Tulici, Glavasi, Nikici, Muzurovici i sl.
Dokazanim imenima na trenerskoj klupi se nadam tek kad se promijeni struktura N/FSBiH.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 11 dec 2009, 14:56

ĆIRO SVE NAJGORE TI ZELIM

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 11 dec 2009, 14:58

Mislim da sam to vec jednom napisao (doduse, u moru ovih napaljenih klinaca, ne znam ni zasto pisem) - potpuno je svejedno ko ce biti selektor ako ne uvede red. Ciro ga nije uveo, improvizacijom je stigao do baraza, ali to mu je maksimum, a to nije nikakav uspjeh. Nadajmo se da ce doci neko konkretniji, mada nemam nikakvu viziju ko bi to mogao biti...

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 11 dec 2009, 15:03

alemao je napisao/la:branimir tulic dolazi, sad je reda na srbina
a vi ciromrzci mislim da je za vas najbolje rjesenje
patriottiiiiii....k...i
Pa ako je tako nemam nista protiv da dođe Dušan Bajević, hvala bogu nek ovaj klovn od trenera ode, nek on sad **** majke po Kini pa da vidim kako ce proci. Treba nam ozbiljan trener koji će raditi u interesu ove drzave i repke, a manje se isticati svoju guzicu gdje god to moze, covjek poceo filmove snimat po to je nevjerovatno koji profesionalac. Evo vam jedan podatak za ove sto hvale Ćiru.

Čovjek nije otisao i pogledao nijednu utakmicu nasih reprezntativaca u klubovima, nije bio pola godine u stanju otici i posjetiti Vedu nakon onako teske povrede, nije se pojavio u Domu mladih na dodjeli nagrada Idol nacije ima jos mnoga toga ne mogu da nabrajam. HVALA BOGU nek ide vise, zinula guzica za parama al bolje za nas
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 11 dec 2009, 15:04

CIRO MAJSTORE!
Ti si smjesan prijatelju ako mislis da je Ciro otisao zbog kritika javnosti,pa covjek ide zbog para,a ako je neko srao tj, sam sebe minirao nepromisljenim izjavama onda je to on.
I ne cudim se sto Miske nece da igra,niko normalan ne bi da te trener optuzi da si prodao utakmicu.
Taj kontakt sa kinezima traje jos od kvalifikacija preko Lugusica,tako da nije nemoguce da su sve izjave isplanirane da bi kao imao opravdanje da ode.Kao idem zbog navijaca,sto to Domenek ne ode zbog navijaca,da su se oni pitali frajer bi bio objesen.
Jedino sto se slazem je da cemo tesko nakon Cire naci dobrog selektora,ali daj Boze da dodje neko bolji----

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.