FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1L8F9C2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 jul 2013, 01:33

A koga ce zamjeniti Puzigaca ? Tadejevica koji je u ovom trenutku najbolji i najspreminiji igrac kluba ? Ma nebi me cudilo da "strucnjak" i to uradi.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 26 jul 2013, 01:35

Prnuli ste u šišu samo tako i meni lično je drago zbog toga. :lol:

Sve dok vam je Redžepagić u klubu nema hajra od vas. Kratko i jasno!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 jul 2013, 01:36

1L8F9C2 je napisao/la:A koga ce zamjeniti Puzigaca ? Tadejevica koji je u ovom trenutku najbolji i najspreminiji igrac kluba ? Ma nebi me cudilo da "strucnjak" i to uradi.
Sta bi Sener radio sa ovom ekipo, covjece :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 jul 2013, 01:37

ma Tadejevic je ekstra igrac. Meni samo nije bilo jasno kako je ona komedija od igraca (Zlatkovic) igrao ispred Marija
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DamirM
Kontakt:

Post Postao/la DamirM » 26 jul 2013, 01:37

Jesmo li se ismijali strumfovima....jesmooo.....nezaju ovo ne znaju ono..vidi ovo vidi ono....e gospodo draga, ljudi su napunili stadion iako su znali da nece proci...a mi lagano pa hopaa sramota me posjete i govana i navijanja i igraca i uprave....BRUKA BH FUDBALA....molim samo da repka ode u Brazil....

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 26 jul 2013, 01:38

Izvini molim te, ako neko nije iz centra Sarajeva, onda je manje vrijedan? Sto se tice tuzenja, pa nije on te pare ukrao, on je te pare zasluzio i nije udure ako mu neko nece dati njegove pare. Malo je onih koji bi oprostili neke dugove, tako da ti je ta prica smijesna, a jos ti je smjesnija ta prica o pizdicima ;) .[/quote]

Mozda je tebi smjesna meni nije, on da voli on bi nasao rijesenje da mu se to vrati, ne kazem ja da nije zasluzio zaradio jeste, ali otisao iz kluba kad je naj teze bilo, to ti je isto kao i za sesara kad nije imao gdje eto ga u Sarajevo, i dogura frajr do reprezentacije, i sad od jednom ne valja Sarajevo koje mu je sve dalo, tako da za te seljake govorim a ne moraju oni biti iz centra, ja jesam i ponosim se tim, i hebavat cu im sve uvjek dok su ovake suge u mom Sarajevu, oni uzimaju hljeb nasoj djeci iz centra ako hoces vako da ti otvoreno kazem, i uvjek su ta djeca iz centra grada ili opcenito pusila foru radi ovi sandjosa i ostalih , i opet ponavljam uvjek cu ginuti za grad i klub i djecu ovog grada koja su zasluzila vise prilike od radulovica melunoica i ostalih slina koje nikad ali nikad nece giniti kao djete Sarajeva za bordo boju

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 jul 2013, 01:39

dr.van nostrand je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:A koga ce zamjeniti Puzigaca ? Tadejevica koji je u ovom trenutku najbolji i najspreminiji igrac kluba ? Ma nebi me cudilo da "strucnjak" i to uradi.
Sener bi bar rekao da je kriv za neuspjeh nebi se vadio na navijace i ulizivao istim. Dok je Sener bio napadalo se i stvarale prilike dok danas ne pamtim da smo od dolaska Musemica usli u 10 gol sansi a kamoli dali toliko golova.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jul 2013, 01:42

Trequartista je napisao/la:Prnuli ste u šišu samo tako i meni lično je drago zbog toga. :lol:

Sve dok vam je Redžepagić u klubu nema hajra od vas. Kratko i jasno!
eto vi ste napredovali meni je baš krivo :D nejasno i dugo! Imate vi svog
Sarajevo ljubavi moja!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 26 jul 2013, 01:43

1L8F9C2 je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:
Sener bi bar rekao da je kriv za neuspjeh nebi se vadio na navijace i ulizivao istim. Dok je Sener bio napadalo se i stvarale prilike dok danas ne pamtim da smo od dolaska Musemica usli u 10 gol sansi a kamoli dali toliko golova.
A tek Cala?! Kod njega je i Dudo izgledao ko Busquets!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 26 jul 2013, 01:46

zapjevajmo sada sa memishom,mirzom sholjaninom,irfanom i inim onu nashu"MI SMO DIVOVI"

NE ZASLUZHUJEMO MI NISHTA BOLJE SVE DOK SE POISTOVJECHUJEMO SA TIM LIKOVIMA, A TAKVIH JE OGROMNA VECHINA

STIG"O NAS JE PAPANLUK I MALOGRADJANSHTINA,SVE SHTO SMO GURALI POD TEPIH DOLAZI NA NAPLATU,I NEKA

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 jul 2013, 01:46

1L8F9C2 je napisao/la:Sener bi bar rekao da je kriv za neuspjeh nebi se vadio na navijace i ulizivao istim. Dok je Sener bio napadalo se i stvarale prilike dok danas ne pamtim da smo od dolaska Musemica usli u 10 gol sansi a kamoli dali toliko golova.
Oko sumnje u izbor igraca, to ne smijem osporavati jer nisam siguran, danas je sve moguce, pogotovo kada se radi o parama...
Ali sto se tice trenerskog posla dva ili mozda tri trenera koji su ostavili svoj rukopis u igri Sarajeva, vidjelo se ascare sta trener zeli i cemu i kakvoj igri tezi su pored Husrefa, Hadziahmetovic i donekle Janjos, ostali 0 ili daleko iza njih.

Husref ako je ima obraza a vjerujem da ima trebao bi ponuditi ostavku jer je klub za njegova vodstva ponizen na euro sceni, nema dalje.
Drag mi je volim ga ali ovo se ne moze tolerisati (barem gledajuci igru u ove 4 utakmice), uprava nek odbije, nisu nista bolji, cak su veci krivci i imaju vise odgovornosti za ove neuspjehe.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jul 2013, 01:47

nukleusmember je napisao/la:zapjevajmo sada sa memishom,mirzom sholjaninom,irfanom i inim onu nashu"MI SMO DIVOVI"

NE ZASLUZHUJEMO MI NISHTA BOLJE SVE DOK SE POISTOVJECHUJEMO SA TIM LIKOVIMA, A TAKVIH JE OGROMNA VECHINA

STIG"O NAS JE PAPANLUK I MALOGRADJANSHTINA,SVE SHTO SMO GURALI POD TEPIH DOLAZI NA NAPLATU,I NEKA
Ljubi vas vaš bordoglavi kiklop :lol: :lol: :lol: :lol: e muko moja..
DRUG NEBI TI PUNCA

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jul 2013, 01:50

bagrcavi je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:zapjevajmo sada sa memishom,mirzom sholjaninom,irfanom i inim onu nashu"MI SMO DIVOVI"

a šta je tebe stiglo kod vas je med i mlijeko vi prošli od ddvije utakmice dva poraza i vi slavite je li? A sastav pun invalida imate i ti pametan brini se o sebi bolan imate vi problema malo više nego mi i zašto je Gušo otjeran od strane velikog managera
Sarajevo ljubavi moja!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jul 2013, 01:53

sekac je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:

a šta je tebe stiglo kod vas je med i mlijeko vi prošli od ddvije utakmice dva poraza i vi slavite je li? A sastav pun invalida imate i ti pametan brini se o sebi bolan imate vi problema malo više nego mi i zašto je Gušo otjeran od strane velikog managera
Buraz zamisli se dobro.Znam da ti je vatra, ali eto hvala Bogu imaš mozak, zdrav razum, imaš internet pa proguglaj protiv koga smo mi igrali i od koga smo mi ispali, a od koga vi ispadate.
Gušo političar odlazi već odavno u školu fudbala rahatlokum, ne boj se ti za njega uhljebio se on i u politici :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

High

Post Postao/la High » 26 jul 2013, 01:55

Prespavati ovo i onda sutra realnije sagledati čitavu situaciju.

P. S. Treba vas biti stid i sramota toga da nekoga na ovom forumu zovete invalidom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 26 jul 2013, 02:02

Krvnici Sarajeva zadnje dvije sezone:

Koeficijent Kukesija 2013 godine - 0,000!!!
Koeficijent Zete 2012 godine - 1,375

Krvnici Želje zadnjih godina:

Koeficijent Plzena 2013 godine - 28,745!!!
Koeficijent Maribora 2012 godine - 6,424
Koeficijent Makabija 2011 godine - 5,900
Koeficijent Hapoela 2010 godine - 27,755!!!

STOP BRUKANJU DRŽAVE I GRADA!
jednom pitar-uvijek supak

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jul 2013, 02:03

Može bagrcavi vi igrali sa svemircima mi sa miševima valja li ova ali rezultat isti ispali i jedni i drugi .I ti slaviš bolan jesi li ti dobar sa mozgom niko ne hvali ovde Sarajevo (koje napadalo non stop imalo šanse prečke stative penal fiulili haman sami sebe izbacili)ali tebi puna usta hvale igre Želje i u porazu ne kontam pa ljudi vi ste ispali isto kao i mi je li bitno od koga eto sad Utreht kanta izbacili ga ovi iz luxemburga a nas bi zajedno nabušili bolan dozovi se pameti.Za Gušu ja malo bolje znam situaciju nego ti i još što šta ali o tom potom ,isplivat če sve na površinu kako kod vas tako i kod nas a onda ćemo prebrojati žrtve i ko se bolje prestroji taj fura dalje.....-
Sarajevo ljubavi moja!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 jul 2013, 02:06

pa ovo samo kod nas. Kao vi manji gubitnici. Pa i Sarajevo prosle godine izbaci Levskog. S Clujom se igralo dobro. Izbacio se Genk itd.

Stvarno moras biti ogranicen da se hvalis kako si manji gubitnik. To nema nigdje osim kod nas. Trenutno i Sarajevo i Zeljo su obicne karine !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jul 2013, 02:08

sekac je napisao/la:Može bagrcavi vi igrali sa svemircima mi sa miševima valja li ova ali rezultat isti ispali i jedni i drugi .I ti slaviš bolan jesi li ti dobar sa mozgom niko ne hvali ovde Sarajevo (koje napadalo non stop imalo šanse prečke stative penal fiulili haman sami sebe izbacili)ali tebi puna usta hvale igre Želje i u porazu ne kontam pa ljudi vi ste ispali isto kao i mi je li bitno od koga eto sad Utreht kanta izbacili ga ovi iz luxemburga a nas bi zajedno nabušili bolan dozovi se pameti.Za Gušu ja malo bolje znam situaciju nego ti i još što šta ali o tom potom ,isplivat če sve na površinu kako kod vas tako i kod nas a onda ćemo prebrojati žrtve i ko se bolje prestroji taj fura dalje.....-
Niko ne slavi poraz, samo smo mi svjesni protiv koga smo igrali i normalno da smo zadovoljni rezultatom, jer smo nešto i pokazali.Nisu nas nakantali.
Za vas neću ništa da pričam, znaš i sam da je neuporediva razlika između šipaca i čeha.
A što se tiče Guše, iskreno da ti kažem ne interesuje me sekunde šta je bilo.Dok je jedan čovjek tu a svi znate na koga mislim, ostali su nebitni.
DRUG NEBI TI PUNCA

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jul 2013, 02:10

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ovo samo kod nas. Kao vi manji gubitnici. Pa i Sarajevo prosle godine izbaci Levskog. S Clujom se igralo dobro. Izbacio se Genk itd.

Stvarno moras biti ogranicen da se hvalis kako si manji gubitnik. To nema nigdje osim kod nas. Trenutno i Sarajevo i Zeljo su obicne karine !
e vala baš tako nek si mu rek'o čuj ispali oba kaže nas karikiram prebio boxer nemam dvadeset zuba a vas prebio nakav jalijaš nemate petnaest zuba iisti ti je to **** krezav si bolan razmisli malo. i
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”