"I evo ekipa Austrije je kompletna"
3 sekunde kasnije trener Svicarske trazi time out:
"Evo sad time out za ekipu Svicarske"
Mislim covjek je beton
Velid Spaho. Zašto je bio debilan? Zato što je govorio istinu?JTS je napisao/la:kako se zove ovaj komentator što je prenosio Sarajevo? večeras je bio pravo debilan
A teško je biti objektivan u ovakvim situacijama, ovo je dno dna, ja goru igru ne pamtim. Ne branim ga, ali ga razumijem ...JTS je napisao/la:djelovao mi je navijački, ne mogu reći pljuvao igrače, to je teška riječ, al' trebao je biti objektivniji .. nema on šta pričati da bi Husref bio bolji od njih da uđe na teren, da je Suljić trebao energiju trošiti na terenu, a ne onako kako je to napravio kada je izašao iz igre .. sredina tebele mu je 5-6 mjesto, da bi na kraju ipak pogodio, rekavši da su za 8 pozicije na tabeli![]()
po meni je podbacio večeras, imao je boljih "nastupa" Velid Spaho
JTS je napisao/la:djelovao mi je navijački, ne mogu reći pljuvao igrače, to je teška riječ, al' trebao je biti objektivniji .. nema on šta pričati da bi Husref bio bolji od njih da uđe na teren, da je Suljić trebao energiju trošiti na terenu, a ne onako kako je to napravio kada je izašao iz igre .. sredina tebele mu je 5-6 mjesto, da bi na kraju ipak pogodio, rekavši da su za 8 pozicije na tabeli![]()
po meni je podbacio večeras, imao je boljih "nastupa" Velid Spaho
Na kraju je nesto i razbio pa se izvinjavaoBadrHari je napisao/la:Navijacki je ovu utakmicu odradio.
Svaka mu cast za kritike igre Sarajeva, svaka mu je na mjestu bila.
Malo se previse dero kad je penal dosudjen i onda onaj minut sutnje kad skide golman.
Patnja je ono bila prenositi kad veznjaci ne znaju lopte primiti a ti navijas da tim postigne gol.
Ostao je barem profesionalan u smislu da nije psovao igrace kao 90 % nas kod kuce.
možda je samo fks fulio na kladari, zadnji par mu ostaoEdenHazard je napisao/la:Na kraju je nesto i razbio pa se izvinjavaoBadrHari je napisao/la:Navijacki je ovu utakmicu odradio.
Svaka mu cast za kritike igre Sarajeva, svaka mu je na mjestu bila.
Malo se previse dero kad je penal dosudjen i onda onaj minut sutnje kad skide golman.
Patnja je ono bila prenositi kad veznjaci ne znaju lopte primiti a ti navijas da tim postigne gol.
Ostao je barem profesionalan u smislu da nije psovao igrace kao 90 % nas kod kuce.![]()
to je bilo najjačeConsigliere je napisao/la:'Dobro da je usao Lazar Popovic, mozda on da autogol!'![]()
zasto poBogu da bude neutralan ? Ako prenosi nasu ligu gdje igraju recimo sarajevo-siroki, tu treba biti neutralan i suzdrzat se navijackih komentara, al kad se igra europski mec izmedju naseg i ALBANSKOG tima, zar treba da isto dozivljava penal za sarajevo i penal za kukesi ? Sta se pravite mahniti pola vas..a mozda ste i manijaci pa vam to smeta..JTS je napisao/la: to je bilo najjačečisto navijački .. i neozbiljno za komentatora koji bi trebao biti neutralan
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.