Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Metanor
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Metanor » 25 jul 2013, 19:34

Smijesni ste kao i Zeljeznicar,mozda jos smijesniji,ovaj crnac,kao,vazan dio tima,haha,majko mila kakva neznalica..

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 jul 2013, 19:41

tanko ,napaadace neko treba naucit kako se daje gol iz neke od prilika,i ovo je jednostavna igra koj ovi napadaci kompolikuju.I onda je bio red da prime gol iz prve ozbiljne akcije ovih,sreca pa ovi ne znaju inace bi pitanje bilo dal ce proc,A susic moze kuci odnijet loptu i driblat sebe i sve oko sebe zajedno s ovim caktasom koji osim gola ima gresaka,Jedino torcida ovom klubu daje velicinu.Bogami u ligi ovakav hajduk tesko ce moc ista ovim vodecim ekipama rijeci,splitu dinamu
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 25 jul 2013, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jul 2013, 19:47

Jedva :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 jul 2013, 19:48

Metanor je napisao/la:Smijesni ste kao i Zeljeznicar,mozda jos smijesniji,ovaj crnac,kao,vazan dio tima,haha,majko mila kakva neznalica..
Kill yourself...

..............................

Susic i Maglica katastrofalni,Milic opet pokazao da ne moze igrati na ovoj poziciji
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jul 2013, 19:52

Na koga ide Hajduk?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 jul 2013, 19:53

Consigliere je napisao/la:Na koga ide Hajduk?
dila gori i ovom igrom tesko ce moc proc

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 jul 2013, 21:09

Ma što da sad kažem?! :x
Preko 20 i kusur udaraca na gol, 2-3 promašena zicera, jos 4-5 jako dobrih šansi, fine akcije, bolji protivnik i onda oni daju samo 1 jedini jeb.eni gol, da bi iz prve ozbiljne šanse ovih, primili gol. Ma dajte, odite u onu stvar i realizacija i vaša smotanost i ne znam što bih još rekao jer.... :evil: ma....
najviše me ljuti to jer smo fino igrali, igra je imala tečnost do 16m, pas igra, sve fino, al prokleta vaša realizacija, neznanje u primanju lopte što juniori ne rade...
i zbog prokletog koeficijenta....
maa...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 jul 2013, 23:52

dubrava je napisao/la: Hvala, ali ne hvala :D
i nakon svega što se desilo Hajduku ti ne bi volio jednog Mamica koji evo vec 10 godina uspostavlja apsolutnu dominaciju u maticnoj ligi, a u evropi predstavlja ozbiljan i respektabilan klub. šta se to u evropi radi, ulažu se pare i sve kao cisto, daj ba

dinamo igra grupe lige prvaka i umjesto da razmažena zagrebacka publika napuni stadion kao što haman cijela evropa puni kada se igra LP, njihovi padobranci se brinu jel Mamic kupio stolice po 100 ili po 110 kuna/maraka/eura.

šta bi dao da ih nakon Mamica zadesi sudbina zvezde ili hajduka, da im litvanski prvoligaši budu ozbiljni rivali i slicno
nema potpisa

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jul 2013, 00:13

Admir_Sa je napisao/la:
i nakon svega što se desilo Hajduku ti ne bi volio jednog Mamica koji evo vec 10 godina uspostavlja apsolutnu dominaciju u maticnoj ligi, a u evropi predstavlja ozbiljan i respektabilan klub.
Ne.
Sve da i završe u 5. ligi, isti bi bio odgovor. Ne samo moj nego i većine navijača Hajduka i Torcide.

A ovo oko mamića, uvijek ista priča.....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jul 2013, 00:15

dubrava je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
i nakon svega što se desilo Hajduku ti ne bi volio jednog Mamica koji evo vec 10 godina uspostavlja apsolutnu dominaciju u maticnoj ligi, a u evropi predstavlja ozbiljan i respektabilan klub.
Ne.
Sve da i završe u 5. ligi, isti bi bio odgovor. Ne samo moj nego i većine navijača Hajduka i Torcide.

A ovo oko mamića, uvijek ista priča.....
pa koga bi onda volio, nekog poštenjacinu koji bi uložio lovu, a opravdao svaku kunu i dao odma garanciju da ce nakon što se povuce ostaviti stabilan klub :roll:

ne kontam ja vas sekunde
nema potpisa

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 26 jul 2013, 00:17

Momak, nemoj pricat o necemu u sto nisi upucen. Eto samo tako.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jul 2013, 00:20

Damian je napisao/la:Momak, nemoj pricat o necemu u sto nisi upucen. Eto samo tako.
odem na uefa.com, vidim transfere, otvorim istoriju hrv lige i sve vidim
nema potpisa

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2013, 00:22

admire njih stvarno drma onaj novi pridjev u imenu "Građanski"(Dinamovce)....
nego torcidasi gdje je danas onaj dragan blatnjak?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jul 2013, 00:23

Admir_Sa je napisao/la:
pa koga bi onda volio, nekog poštenjacinu koji bi uložio lovu, a opravdao svaku kunu i dao odma garanciju da ce nakon što se povuce ostaviti stabilan klub :roll:

ne kontam ja vas sekunde
Zašto bi se uopće sva vlast u klubu dala u ruke nekom pojedincu?! Nema potrebe. Postoje klubovi koji su fino uređeni i funkcioniraju i ne treba izmišljati toplu vodu.
Osim toga, Hajduk je dioničko društvo i kao takav (u ovom obliku) nikad neće imati vlasnika, već dioničare!!
Njemu je potrebna samo kvalitetna Uprava koja će pametno i promišljeno upravljati sa financijama kluba. I bolji financijski stručnjaci, kao što je i Signore rekao. Neki rezultati se vide, neke stvari treba još popraviti. I to je to.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jul 2013, 00:25

DANTES je napisao/la:admire njih stvarno drma onaj novi pridjev u imenu "Građanski"(Dinamovce)....
Znam da je bio u Rusiji, u Khimkiju, pa onda u Rostovu. A gdje je sad, neam pojma...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 jul 2013, 00:40

Blatnjak je koliko ja znam u Osijeku

U cetvrtak Dileri,mislim da su sanse za prolaz 50:50,ipak su ovi izbacivali Anorthosis,Aalborg,bit ce tesko protiv njih...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jul 2013, 00:41

dubrava je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:

ne kontam ja vas sekunde
Zašto bi se uopće sva vlast u klubu dala u ruke nekom pojedincu?! Nema potrebe. Postoje klubovi koji su fino uređeni i funkcioniraju i ne treba izmišljati toplu vodu.
Osim toga, Hajduk je dioničko društvo i kao takav (u ovom obliku) nikad neće imati vlasnika, već dioničare!!
Njemu je potrebna samo kvalitetna Uprava koja će pametno i promišljeno upravljati sa financijama kluba. I bolji financijski stručnjaci, kao što je i Signore rekao. Neki rezultati se vide, neke stvari treba još popraviti. I to je to.
šanse da se takvi ljudi nadju, a da ne budu imali klauzulu "ima li mene tu" su ravne da ja skocim sa ruba svemira kao onaj švabo :D
nema potpisa

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2013, 00:43

dubrava je napisao/la:
DANTES je napisao/la:admire njih stvarno drma onaj novi pridjev u imenu "Građanski"(Dinamovce)....
Znam da je bio u Rusiji, u Khimkiju, pa onda u Rostovu. A gdje je sad, neam pojma...
volio sam tog igrača.. iskreno ne znam što, kao klinac sam dosta gledao HRT i slušao hr radio, i uvijek pomal simpatisao Hajduk...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 jul 2013, 08:21

Sta ste se prepali te Dile Gori? Oni uopce nisu jaki. Jedina briga je Hajduk i njegova losa igra. Ukoliko ju Hajduk popravi ici ce dalje sigurno. Ovi izbacili Anorthosisa, pa sta sad? Jesul to oni netko i nesto. Jednom napravili nesto, a poslije ispadali od Petrovca i slicnih ekipa. Aalborg ima neko ime, ali su ku*ac. Ispadaju od svakoga, pa sarajevska Slavija ih je jednom izbacila. Oni su u Europi nitko i nista. Ja se nadam da ce Hajduk za vikend odigrati dobro, pobijediti i dici malo moral, a onda u cetvrtak napuniti stadion i razmontirat Dilu. Ako Hajduk prodje iduce sezone je 99% nosioc u trecem pretkolu, a onda cemo se molit iznenadjenjima u play offu.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jul 2013, 13:13

Admir_Sa je napisao/la:
dubrava je napisao/la: Zašto bi se uopće sva vlast u klubu dala u ruke nekom pojedincu?! Nema potrebe. Postoje klubovi koji su fino uređeni i funkcioniraju i ne treba izmišljati toplu vodu.
šanse da se takvi ljudi nadju, a da ne budu imali klauzulu "ima li mene tu" su ravne da ja skocim sa ruba svemira kao onaj švabo :D
Upravu bira Skupština, Skupštinu čine dioničari. Isto kao i vlast u državi. Kakvi dioničari, takva Uprava :D

Sa jučerašnje utakmice 8-)

slika

[youtube][/youtube]
Ukratko; Bili smo bolji u obje tekme. Jučerašnji rezultat je nerealan jer smo imali par jako dobrih šansi, ali to je nogomet, pa ono što ne iskoristiš, vrati ti se i strepiš do kraja. Turnovo je dobra ekipa sa kvalitetnim pojedincima (pohvalio je Blaževskog). Mi smo mlada ekipa, neiskusna i ovo je naša realnost trenutno. Izvući maksimum iz ovih momaka, bez pritiska na rezultat i dečke.
Dobar je Tudor u izjavama, realan, korektan i odmjeren.

Ima još vremena do utakmice sa Gruzijcima i analize. Sad je najbitnija tekma sa Splitom u nedelju (19h) u Parku mladeži.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.